Tarih: 28.08.2008, 21:45
Yer: Stade Louis II Stadyumu Monaco, Fransa
Yayın: Star Tv
Tarih: 28.08.2008, 21:45
Yer: Stade Louis II Stadyumu Monaco, Fransa
Yayın: Star Tv
So what?
Saike
Barca fazla zorlanmadan kupayi alacaktir...Ibrahimovic`den gol bekliyorum![]()
Barça rahatça kupaya uzanır..Umarım sifre konulmaz...
Barçalarız
Barcelona Çok Rahat Alacaktır Kupayı Bence
Gönlüm Shaktardan yana ama çok zor yinede inşAllah Shaktar kazanır.
Geçen sene de ManU şov yapar diyordukTek farkla Barcelona kazanacak bence.
Böyle maçların havası başka olur. Hem Luce super kupa almaya alışık![]()
Shakhtar alırsa kupayı şaşırmam.
rahat bir skorla shakhtarı kargoyla evine yollarız diye düşünüyorum.
Barcelona rehavete kapılmadan alır kupayı ...
Maçın uzayacağını düşünüyorum , Barcelona büyük ihtimalle kupaya uzanacaktır..
Ölümüne Luce Ölümüne Shakhtar defol Barcelona..
Merak ettiğim tek şey bu kupanın neden sürekli Monaco'daki Stade Louis'de oynandığıdırBilgilendirebilecek olan var mı ?
barça rehavete kapılmazsa ki kapılmaz![]()
Shaktar süpriz yapabilir....
Ben Barça'nın kazanacağını düşünüyorum ama kolay bir maç olmaz özellikle de Srna'nın çok zorlayacağını düşünüyorum Barça'nın soL kanadını ki her ne kadar Maxvell olsada...
Screw you guys, I'm goin' home
Güzel maç olacağı kesin.Umarım beklediğim gibi bol gollü bir karşılaşma olur.Barcelona daha güçlü olan taraf olarak favori ama bu tür maçlarda ne olacağı belli olmayabiliyor.Güzel maç olursa olsun.Kimin alacağıyla pek fazla ilgilenmiyorum..
So what?
Saike
Barcafark çekecek![]()
Maçın Star'da olması sevindirici sonunda adam akıllı bir maç izleyeceğiz.
Barça rahat rahat kazanır.
Bir Dost
Hellbells
BarceLona oynadığı 4 Süper Kupa maçınıda kaybetmiş. Bu da iLginç bir istatistik.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bence Kupa Shaktar'a daha yakin.
Maçın 27. dakikasında spiker Srna için sanal dünyada kral olduğunu söyledi.
Son dakikalarda hakem Barça'nın penaltısını vermedi, serbest vuruşta Shaktarlı oyuncu bir başka Süper Kupa'daki Sivok gibi elini kaldırdı ve topu çeldi ama hakem fark etmedi.
daha kötü zemin yokmuymuş acaba bu maçı oynatabilecekleri
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Evet Srna için hem gerçekte hemde sanalda nereye koyarsanız oynuyor dedi sanaldan vurgu ise FM di.
Ben maçta Pique, Puyol, keita, birde Barca ya gidecek olan Shaktarlı oyuncuyu çok beğendim. Messi pek etkili değil. İbrahimovic resmen döküldü. Barca sadece paslarda üstün. Top vermiyor ama çok ciddi pozisyonlar da bulamadı. 70 te ilk ciddi atağını Messi ile yaptı. Kısır bir maç. Barca bence hazır değil. Gol yollarında uyumsuzluk çekiyorlar. Bazen akıl almayacak cinste pas hataları var. Dani Alves ofansa çıkıyor bir iki adam geçiyor daha sonra kaptırıyor. Ekstra birşeyi yok. Daha güzel bir maç beklerdim. maçın son 7-8 dakikasını izlemiyorum. Sıkıldım gerçekten. Ayrıca saha berbat. Neden II loui stadı anlamıyorum. Berbat bir zeminde böyle büyük bir organizasyon yapılmamalı. Milyon euro luk oyuncular oynuyor. Bizde olsa didik didik herşeye bir bahane buluyorlar.
Pedro attı..Barcelona kazandı diyebiliriz..