Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 67 sonuç

Konu: Arjantin - Brezilya | 2010 DKE Grup Maçı

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sagol Aygüncan...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Brezilya`nin zorlanmayacagini biliyordum.Nitekim oyle oldu.Luisao`nun golu geldi ve ardindan Fabiano`nun golu geldi.Brezilya artik buyuk avantaj sagladi bu dakikadan sonra bir mucize olmaz bana gore

Bu arada Aguero oyuna girdi 2. yarinin basinda

Off muhtesem bir gol atti Datolo 2-1

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Çok güzel bir gol geldi.Datolo mu ne attı 2-1 oldu.Şimdi çok daha zevkli olacaktır maç.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Luis Fabiano 3-1

Fabianooo 3-1 oldu..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Luis Fabiano 3-1 oldu.Arjantin ve Maradona çöktü

Elano cikti oyundan Alves girdi yerine..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maç bitti, Brezilya Dünya kupasında

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Dk kaç?
    (10 karakter sorunu..)

Maçı sabaha kadar üşenmedim oturdum izledim. Brezilyanın savunmasına hayran kaldım,başka türlü arjantinin bu hücum silahları durdurulmazdı zaten. katı bir defans vardı baştan sona kadar.
    Brezilya da bir tarafta Fenerbahçeli Andre Dos Santos diğer tarafta Galatasaraylı Elano Blumer, ikisinide ayrı bir gözle takip ettim ama Elanonun süre aldığı dakika boyunca serbest vuruşlardan attırdığı gol ve bu vuruşlardan 3-4 tane daha kullanmasının dışında hiçbir varlık gösteremediğini dikkat çekmek isterim. Dos Santos ise Fenerbahçede alıştığımızın dışında sol bek olarak başladı. Önünde de hiç savunma gücü olmayan robinho vardı ve ben açıkçası arjantinin o kanadı bitereceğini düşünüyordum maç başında ama düşncelerim beni yanılttı dos santos girdiği kademeler ve kestiği toplarla sanıyorumki ben gibi herkesi şaşırtmış olabilir. Bana göre bu demektir ki yaşlanan Carlostan sonra Fenerbahçenin sol bekine bu adam rahatlıkla koyulabilecektir.
    Arjantin'in tek golünü kaydeden Datola'nın vuruşunada değinmeden geçemeyeceğim,mükkemmel bir vuruştu geceye ayrı bir güzellik kattı,arjantinlileri umutlandırdı ama Luis Fabiano'da şık bir aşırtma golüyle karşılığı verdi...

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Sabah Bende Sahuru Yapıp Maçı İzledim Brezilyanın Savunması Muhteşemdi Elano Gollerde Katkısı Vardı Ama Onun Dışında krAlexin Dediği Gibi Vasattı Bence Andre Santos İyiydi Maçta Datolo Harika Bir Gol Attı Maçı Arjintinin Kazanmasını İstiyordum Ama Olmadı İşini Zorlaştırdı Arjantin

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

3golün ikisinde Elano'nun payı var..Böyle bir maçta ilk 11 çıkıp gollerde pay sahibi olması gerçekten gurur verici..
    Ayrıca oyunda kaldığı sürece bütün duran toplarda o vardı Brezilya'da..

Maça gelince gönlüm Arjantin'den yanaydı ama Brezilya kazandı..
    Maradona tükürdüğünü yalayacak Riquelme'yi çağıracak bence..Buna mecbur olduğunu birkez daha gördü bu maçta..
    Boca tribünleri Maradona'ya bu konuda gerekli cevabı verdi umarım biraz nasiplenir bundan..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Ben farklı maç izledim heralde.Brezilya'nın ilk yarıda pozisyonu yoktu.2 tane duran top 2 tane gol.Arjantin'in o bunaltıcı baskısını,tek kale oyununu sadece ben gördüm galiba.Brezilya doğru düzgün orta sahayı geçemedi maçın başlarında.2. yarı doğru düzgün bakamadım ama Milito 2 tane karşı karşıya net pozisyon kaçırdı bir tanesi 78. dakikada 1-3'ken sanırım diğeri daha geçti.
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    3golün ikisinde Elano'nun payı var..Böyle bir maçta ilk 11 çıkıp gollerde pay sahibi olması gerçekten gurur verici..
    Ayrıca oyunda kaldığı sürece bütün duran toplarda o vardı Brezilya'da..
    Evet 3 golün 2 sinde payı var,güzel ve gurur verici ama takım resmen 68. dakikaya kadar elano sayesinde 10 kişi oynadı gibi ve yine resmen sadece defansda savaştı brezilya...

Elano Brezilya milli takımında sadece serbest vuruş kullanıp gol attırcaksa alex de alınsın milli takıma o zaman

Demek istediğim elanodan daha fazla şeyler görmek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ilk yarı maxi rodriguez altı pastan kacırdı sonra militonun kacırdıkları tek kale oynayıp sacma sapan goller yiyerek yenildi arjantin.Maradona kovulmaz umarım
    Santos beklediğimden daha iyiydi.milli takımda biraz ürkek oynuyodu heyecan yapıyodu belkide bilmiyorum ama atmış üzerinden bunu iyide olmuş
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Elano'nun skorda büyük katkısı olması güzel.Duran toplar hariç bir varlık gösterdiği söylenemez ama öyle ya da böyle asist yapması güzel bi şey.Santos pek bir şey yapamadı savunmada.Messi ve Tevez'e bir iki kere müdahale edebildi sadece.Bu adamları durdurabilse zaten dünyanın en iyi takımlarındaydı Ülkemizde oynayan oyuncuları Brezilya gibi büyük bir ülkenin ilk 11'inde görmek çok güzel.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

elanonun ikinci golde katkısı yok ki yani topu savunmaya carptırarak asist yaptı bunu düşündü diyosanız bilemiycem...fanatikce yorumlar yapmak istemiyorum ama santos savunmada pek bişey yapamadıysa eger yorum yok
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Elano çarptırmak istememiştir de olsun atağı o başlattı Santos naptı ki ? Arada hücuma çıktı bi şutu üstten dışarı çıktı.Savunmada da çok fazla top kapmadı anca birkaç kez kaptı..Tevez ve Messi varken bi şey demiyorum zaten gayet normal bunlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

yav beyler bırakın elanoyu santosu da adriano ne güzel attı kendini yere öle

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Elano çarptırmak istememiştir de olsun atağı o başlattı Santos naptı ki ? Arada hücuma çıktı bi şutu üstten dışarı çıktı.Savunmada da çok fazla top kapmadı anca birkaç kez kaptı..Tevez ve Messi varken bi şey demiyorum zaten gayet normal bunlar.
    Aygün sen maçı izlemedin herhalde ya da özet falan izledin ki santos ne yaptı diyorsun. burada bende dos santos fanatikliliği yapmak istemiyorum ama girdiği kademeleride görmemezlikten gelemeyiz...

onun görevi bu maçta zaten savunma ve bence en iyi şekilde yerine getirdi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by malakaci View Post
    yav beyler bırakın elanoyu santosu da adriano ne güzel attı kendini yere öle
    Dirsek geldi gibi gördüm ben orda ama abarttı mı acaba
    Last edited by krALEX1907 : 06.Eylül.2009 at 18:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

tamam arkadaşlar yeter yahu bıkmadınız mı santos mükkemel oynasa nolcak elano hiç oynamasa nolcak bırakında maçı konuşun herkes sanki fanatik değilmiş gibi yorumlar yapıyor ama kimse objektif olamıyor merak etmeyin maçla ilgili yorumlar daha iyi olur bence

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Maçın ilk dakikalarında seyirci sesi yoktu. O şekilde devam edecek sandım ve tam televizyonu kapatırken ses geldi tekrar oturdum, izledim. Arjantin hızlı başladı çok erken golü bulabilirlerdi, topun kontrolü de Arjantin'deydi fakat futbolda duran topların önemine bir kez daha şahit olmuş olduk. İşin ilginç tarafı Luisao gibi bir devi Arjantin savunmasının boş bırakmış olmasıydı.

Messi zaman zaman parladı ama beklentileri karşılayamadı. Bu maçta sazı eline almasını beklerdim. Tabi Messi'nin etkisizliğinde Brezilya'nın katı savunmasının da etkisi var. Bir kişiyi geçiyor, ikinciyi geçiyor üçüncü gelip indiriyor.

Santos son dakikada bile hücuma çıkıyordu. Geride de zaman zaman Maxi Rodriguez zaman zaman Messi ile karşılaştı ama bocalamadı. Elano duran toplar dışında etkisizdi. Bunda Brezilya'nın hücumu düşünmemesinin de etkisi vardı.

Brezilya 1 puan için çıktığı maçtan 3 puanla dönmüş oldu. Puan durumu nasıl bilmiyorum fakat Arjantin'in ve Messi'nin Dünya Kupası'nda olmaması futbolseverler için üzücü bir durum olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Maçın tamamını izledim Brezilya harika falan oynamadı sadece geride sağlam durdu,sert oynadı kendi futbol anlayışlarının tersine bir anlayış sergilediler...

Arjantin ise sert,güçlü,kalabalık Brezilya savunmasına karşı etkili olamadı...Eksikleri onları çok etkiledi ama her sey bitmiş değil tabi ki...

Santos'u beğendim isterse sol bekte de iyi oynayacağını gördük..Santos naptı ki demek büyük ayıp,fanatizmlik olur...Kanadını iyi kapattı.Robinho nun savunmaya yardım etmediğini hepimiz biliyoruz.Man City in maçlarında Bridge ne kadar zorlanıyor izliyoruz..Tek basına savundu.Felipe Melo bazen destek sağladı...İleriye de iyi cıktı...Dunga benim gördüğümü görerek Robinho'yu çıkartarak daha defansif olan Ramires'i sol öne aldı...Yani Santos bunları yaptı...

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Quote Originally Posted by krALEX1907 View Post
    Evet 3 golün 2 sinde payı var,güzel ve gurur verici ama takım resmen 68. dakikaya kadar elano sayesinde 10 kişi oynadı gibi ve yine resmen sadece defansda savaştı brezilya...

Elano Brezilya milli takımında sadece serbest vuruş kullanıp gol attırcaksa alex de alınsın milli takıma o zaman

Fanatizimlik yapmak istemiyorum diyorsun ama,

van Hoojdonk ve Revivo ile duran toplardan sampiyon oldugunuzu unutuyorsun herhalde.

Futbol bir butundur, varlik gosteremedi diyorsun ama rakibin Arjantin oldugunu unutuyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by krALEX1907 View Post

Helal olsun sana dostum

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Elano'nun daha kondisyonu yok, bu halde bile 2 gole katkıda bulunmuş, daha ne bekleniyor bilmiyorum. Kaldı ki rakip Arjantin, Uganda filan olsa hadi anlayacağım yani... Aslında anlaşılıyor da demek istediğin şeyler, neyse...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Koskoca BreziLya Milli takımında duran topLara bu adam vuruyorsa vardır bi hikmet boşverin eLeştirmeyide Dos Santos iLe Elano'yu tebrik edeLim.BöyLesine büyük bir takımda iLk 11 oynadıkLarı için
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post
    Koskoca BreziLya Milli takımında duran topLara bu adam vuruyorsa vardır bi hikmet boşverin eLeştirmeyide Dos Santos iLe Elano'yu tebrik edeLim.BöyLesine büyük bir takımda iLk 11 oynadıkLarı için
    Arkadaş noktayı koymuş ben sadece katılmakla yetiniyorum
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Sheriff Misafir

Vay be. Türkiye liginden 2 oyuncu dünyanın en iyi takımlarından birinde ilk 11 de oynadı, biri gollerde pay sahibi diğeri gayet iyi oynadı. Gurur verici gerçektende.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri