Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 167 sonuç

Konu: Sözümüzü Tuttuk Sakaryaspor ile Yeniden Süper Ligdeyiz (Fm09 Son Kariyer Orj.Data v.9

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Kendine has anlatımın ve seçme ekran görüntüleriyle süslediğin bu kariyerinde de her zamanki gibi mütevazi bir kadroyla, kadronun kapasitesinin çok üzerinde bir başarı yakalayacağından kuşkum yok. Nasıl yapıyorsun, o taktikleri takıma nasıl oturtuyorsun bilmiyorum ama daha önceki kariyerlerinde de elindeki kadrolarla aldığın sonuçlar beni hep şaşırtmıştır Hele Kırıkkale kariyerinde Bülent'i o yaşta ve o özelliklerle süperligin en iyi oyuncularından biri yapabilmeni hala çözebilmiş değilim

Yönettiğin takım gerçekten özel bir klüp. İster istemez takıma bağlanıyorsun, Sakaryaspor'un böyle bir özelliği var. Dediğin gibi çok daha iyi şeyleri hakeden bir klüp ve en kısa zamanda onları hakettiği yerlere taşıyacağına eminim.

Kariyer bölümündeki ilk destekçim ve herkesin sevdiği kardeşime başarılar...

Yalnız Eskişehirden aldığın adamın resime bende koptum Hocam o oyuncunun sağlam olduğuna emin misin? Sankim sakat gibi görünüyorda
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Sapancasporumu yenmene sinrilendim ama mesle sakaryaspor olunca pekte problem deil.Basarılar dilerim..Ölümüne Sakarya....

sakary Ali Misafir

Öncelikle başarılar dileirm abi bu kariyeri görmemiştim.

Takımın kadrosu süper bu kadro Bank Asya'da 2.sezon mücadele etti ve tam 31 puanla ikinci yarının en iyi takımı oldu.Bu kadroyu bozmadan üstüne takviyeler yapmak güzel.

Sağ açıkta Ferdi Başoda vardı onu herhalde göndermişsin keşke göndermeseydin form tuttukça çok iyi oynuyordu özgür can'da öyle gol atmaya başladımı durdurmak imkansız.Birde Serhat'ı hiç sevmem hiçte kadroda görev vermem onun yerine bence iyi bir oyuncu almalısın.Birşey daha unutmadan Diakhate süper oynuyor 19 yaşında çok kaliteli bir DM.Kullanmanı tavsiye ederim.

Yeniden başarılar abi.Başarıların geleceğinden şüphemiz yok.

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    abi o takıma o kadar çok yaratıcılık verirsen yazık olur maçlara söyleyem
    Ataklar O Kadar Çok Organize ve Süper Gelişiyoki İzlemeye Doyamıyorum Takımı Yalnız Defansta Çok Kaliteli Adamımız Olmadığı İçin Çok Pozisyon Veriyoruz O Düşündürücü Biraz Ama Şu Bir Gerçek Şuana Kadar Oynadığım Oyunlarda Deplasmanlarda Bu Kadar Rahat Gol Attığım Bir Oyun Görmedim Tamamen Gol Üzerine Kurulu Olduğu İçin Taktik Maçta En Az 2 Gol Garanti Aşağısına Düşmedim Hiç Defans Biraz Daha Derli Toplu Komutlarıda Ayarlayabilirsem En Zevk Aldığım Taktiklerimden Biri Olacak Eminim Zaten Maçları İzlemek Ayrı Bir Zevk Veriyor Yada Takım Güzel Bana Öyle Geliyor

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Abi 2.ligde o kadar yaratıcılık ve defans çizgisinin süper önde olması başına iş açabilir.
    Organize Golleri Hiçbir Oyunda Bu Kadar Çok Atmamıştım Yav

Quote Originally Posted by hissiz View Post
    Kendine has anlatımın ve seçme ekran görüntüleriyle süslediğin bu kariyerinde de her zamanki gibi mütevazi bir kadroyla, kadronun kapasitesinin çok üzerinde bir başarı yakalayacağından kuşkum yok. Nasıl yapıyorsun, o taktikleri takıma nasıl oturtuyorsun bilmiyorum ama daha önceki kariyerlerinde de elindeki kadrolarla aldığın sonuçlar beni hep şaşırtmıştır Hele Kırıkkale kariyerinde Bülent'i o yaşta ve o özelliklerle süperligin en iyi oyuncularından biri yapabilmeni hala çözebilmiş değilim

Yönettiğin takım gerçekten özel bir klüp. İster istemez takıma bağlanıyorsun, Sakaryaspor'un böyle bir özelliği var. Dediğin gibi çok daha iyi şeyleri hakeden bir klüp ve en kısa zamanda onları hakettiği yerlere taşıyacağına eminim.

Kariyer bölümündeki ilk destekçim ve herkesin sevdiği kardeşime başarılar...

Yalnız Eskişehirden aldığın adamın resime bende koptum Hocam o oyuncunun sağlam olduğuna emin misin? Sankim sakat gibi görünüyorda
    Böyle Değerli Bir Üstadımdan Bunları Duymak Çok Ama Çok Mutlu Etti Hocam Senin Kadar Olamasamda Abicim Elimden Geldiğince Bişeyler Vermeye Çalışıyorum Takımıma Biraz Çok İncelemeden Geçiyor Hocam 1-2 Maçı Saatlerce Üzerinde Durup Rakibe Göre Oyun Planı Hazırlamaya Çalışıyorum Biraz Yorucu Oluyor Ama Sonunda Değiyor Hocam Birde Aldığım Adamlarda En Çok Takım Oyunu ve Takıma Uyum Konusundaki Özelliklerine Çok Dikkat Ederim.

Daha Öncede Söylediğim Gibi Hocam Ben Bireysel Olarak Oyuncuları Ön Plana Çıkaran Bir Anlayışla Oynamıyorum Takımdaki Herkesi Mümkün Olduğunca Eşit ve Hepsinden Yararlanarak Kullanmaya Çalışıyorum Bazen Bu Ters Tepsede Genelde Çok Faydasını Gördüm Halada Görüyorum Hocam

Eskişehirden Aldığım Aslında Gelişime Açık Bir Oyuncu Aslında Biraz İyi Bir Program Uygulayabilirsem Türk Futboluna Bir Oyuncu Daha Kazandırmış Olurum

Quote Originally Posted by cemre29 View Post
    Sapancasporumu yenmene sinrilendim ama mesle sakaryaspor olunca pekte problem deil.Basarılar dilerim..Ölümüne Sakarya....
    Teşekkürler Kardeşim Zaten Kamp Programımız Sapancada Geçti O Yüzden Kampın Açılış ve Kapanış Maçı Olarak Sapanca Ayarladık Yendik Ama Sapancaya Ekonomik Girdi Sağladık Bizim Sayemizde Diğer Takımlarıda Sapancaya Kamp İçin Gelmesini Sağladık

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Öncelikle başarılar dileirm abi bu kariyeri görmemiştim.

Takımın kadrosu süper bu kadro Bank Asya'da 2.sezon mücadele etti ve tam 31 puanla ikinci yarının en iyi takımı oldu.Bu kadroyu bozmadan üstüne takviyeler yapmak güzel.

Sağ açıkta Ferdi Başoda vardı onu herhalde göndermişsin keşke göndermeseydin form tuttukça çok iyi oynuyordu özgür can'da öyle gol atmaya başladımı durdurmak imkansız.Birde Serhat'ı hiç sevmem hiçte kadroda görev vermem onun yerine bence iyi bir oyuncu almalısın.Birşey daha unutmadan Diakhate süper oynuyor 19 yaşında çok kaliteli bir DM.Kullanmanı tavsiye ederim.

Yeniden başarılar abi.Başarıların geleceğinden şüphemiz yok.
    Rica Ederim Kardeşim Bak Sözümde Durdum Canım Artık En Son Sen Takibe Katıldın Artık Sonuna Kadar Bırakmazsında Kadroda Kiralık Bulunan Bikaç Oyuncuyu Feshederek Gönderdim Pek Beğenmedim Açıkçası Kadroda Ondan Daha Üstün Oyuncular Var Çünkü Bu Arada Bu Okan Koç Ne Ayak Yav Adam Cezalıymış Ne Olduda Ceza Aldı Bu Adam Olmazsa Göndereyim Gitsin Terbiyesizlik Yaptıysa

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Daha Öncede Söylediğim Gibi Hocam Ben Bireysel Olarak Oyuncuları Ön Plana Çıkaran Bir Anlayışla Oynamıyorum Takımdaki Herkesi Mümkün Olduğunca Eşit ve Hepsinden Yararlanarak Kullanmaya Çalışıyorum Bazen Bu Ters Tepsede Genelde Çok Faydasını Gördüm Halada Görüyorum Hocam
    bana çok terssin abi ben riquelmeyi koyarım dansımı yaparım

BANK ASYA 1.LİG 2008-2009 TÜM HEYECANIYLA BAŞLIYOR

BANK ASYA 1.HAFTA

Sezonun İlk Maçında Gaziantep de Oynanan Maça Çok İyi Başladık ve Rakip Sahada Goller Aramaya Başladık Çok Üst Düzeyde Oynadığımız Maçın Hemen Başında Erhan'ın İçeri Muhteşem Bindirmesiyle Sezonun İlk Golünü Attık Sonrasında Bir Anda Kornerle Eşitliği Sağlayan Ev Sahibi Ekip İlk Yarının Bitimine Saniyeler Kala Kanat Oyuncumuz Bu Sefer Frikikten Kaleci Eseri Harika Bir Şekilde Avlayarak Devreyi Üstün Kapadık

2.Yarıya Daha Kontröllü Başlayan Ekibimiz Çok Geçmeden Maçta Üstünlüğü Ele Aldı ve 55.Dk'da Özgürcan'ın Şutu Direkte Patladı. Çok Geçmeden Ev Sahibi Ekip İyi Bir Hücum Geliştirerek Galatasaray'ın Alt Yapısından Yetişen Mülayim Ceza Sahası Dışından Düzgün Bir Vuruşla Beraberliği Sağladı. Yine Gol Arayan Ekibimiz Rakip Alanda Üstün Oynadığımız Dakikalarda Kazanılan Penaltı Atışını İlhan'ın Kaçırması ve Bulduğumuz Pozisyonları Değerlendirememiz Sonucunda İlk Haftada 3 Puan Avucumuzun İçinden Kayıp Gitti Ama Takım Olarak İyi Yolda Olduğumuzu ve Taktiğimizi Sahaya Yansıttığımız İçin Mutluyum
    Maç Sonunda Performansıyla Maçın Oyuncusu Seçilen Erhan Yılmaz Ekibimiz Tarafından Övgüyle Karşılandı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bana çok terssin abi ben riquelmeyi koyarım dansımı yaparım
    Bende de Bir Matematik Dehası Riqi10 Olsa Paşalar Gibi Keyfime Bakarım Oynadığım Takımlarda Riqi Gibi Adam Bulamayacağıma Göre Takım Oyunu Oynamak Zorundayız
    Last edited by BaGa TaRKaN : 14.Eylül.2009 at 20:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Penaltı kırılma noktası olmuş Mehmet abi.Ama ilk haftada deplasmandan alınan 1 puan ve oynanılan güzel futbol iyiye işaret.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

anton alex var o ligin riquelmesi bildiğimiz alex var tsl nin riquelmesi.Riquelmeler tükenmez abi

FORTİS TÜRKİYE KUPASI HEYECANI ELEMELERLE BAŞLIYOR

FTK 1.ÖN ELEME MAÇI

Zayıf Rakibimiz Karşısında Kendimizi Fazla Yormadığımız Bir Maç Oldu. Maç Sonunda Kaleci Martinez'in Gereksiz Büyük Takım Sevdası Yüzünden Triplere Girmesi ve Yediği Hatalı Golle Sabrımı Zorlayan Adım Oldu Kendisine Gerekli Uyarıları Yaptık Hala Uslanmazsa Kapıdan Defolmasını Sağlayacağız
    Maçta Martinez'in Yüzünden Performansıyla Maçın Adamı Seçilen Rakip Oyuncu Özgür Kart Oldu Bir Topuda Direkten Döndü

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Martinezi kaparlar yakında

BANK ASYA 2.HAFTA

2008-2009 Sezonunda Taraftarlarımızla İlk Buluşmamızda İzleyenlere Seyir Zevki Yüksek Bir Maç İzlettirdik Bize Yakışanda Bu Büyük Taraftarlarımızın Önünde Rakibimize Sakarya Atatürk Stadının Zemininde Cehennemini Yaşatmaktı Nitekim Çok Rahat Oynadığımız Maçta Bir Anda 2-0 Bulduk Halada Gol Atmak İçin Saldırıyorduk Nitekim Elimizi Kolumuzu Sallaya Sallaya Çok Rahat Bir 3 Puanı Aldığımız İçin Çok Mutluyuz

Bu Arada Martineze Bir Çift Sözüm Var Yaptıklarına Karşı Sahada İlgisiz ve Takımdan Ayrı Oynaması ve Üstüne Üstlük Çok Basit Hatalar Yapmaya Devam Eden Martinez Allahtan Kork Tamam Transfer Sezonu Açılınca Seni Şutlayacam Ama O Zamana Karşı Adam Gibi Oyna

Maçın Adamı Seçilen Genç Transfermiz Fernando Gomez Ne Kadar İsabetli Bir Seçim Olduğunu Herkese Gösterdi Yaşınında Henüz 22 Olması Sebebiyle İlerde Çok Ama Çok Faydalar Sağlayacak Her Yönden

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Orduya yaptığın ayıp abi küstüm oynamıyorum

Napayım İsmail Hocam Kendi Sahamda Oynamak Zorundayım Yoksa Taraftar İpe Asar Mazallah Ama Senin İçin Ordu'da Yenmem Berabere Kalırım Merak Etme Canım
    Şu Martinez Denen Beş Kuruşluk Adamıda Elden Çıkarsaydım Bir Hayırlısıyla

BANK ASYA 3.HAFTA

Bu Sefer Karabük Deplasmanına Konuk Olduğumuz Maçta Oyuna İyi Başlayan Ev Sahibi Ekip Maçın Hemen Başında Galibiyet Golünü Bulurken Kendimizin Kim Olduğunu Hemen Gole Yanıt Vererek Hatırlattık Maça Çok Konsantre Olarak Başlayan Ev Sahibi Karabük 30.dk'da Tekrar Üstünlük Golünü Ele Geçirdi Ama Karşılarında Çocuk Oyuncağı Bir Rakip Yoktu ve Öyle Bu Golle Hemen Pes Olacak Değildik Karşılığını Bilardo Topları Gibi Karambolde Oluşan Topa Ters Bir Vuruş Yapan Savaş Bizim Yapmak İstediğimizi Yaparaktan Takdir Ettim Kendisini
    Sonuç Olarak Dengeli Oynadığımız Maçta Beraberlik Normal Bir Sonuç Oldu Karabük Kaçtı Sakarya Kovaladı Özetle
    Ama 4 Maçta Kupa İle Beraber 10 Gol Atıp 7 Gol Yedik Taktik Olarak Hücum Gücümüz Arı Gibi İşlerken Defans Yönümüz ve Martinez Yüzünden Yediğimiz Goller Düşündürücü Defansımız Sos Veriyor Acil Önlem Şart

Maçın Adamı Seçilen Eski Göz Ağrımız Burak Akdiş'i Tebrik Ederiz Sonuçta O da Yıllarca Sakaryamızın Formasını Terletti

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

abi suç martinezde değil bence defansın yavaş ama sen çizgiyi ilerde tutuyorsun bu da geri dönememene neden oluyor martinezde teke tek kalınca bişi yapamıyor.

sakary Ali Misafir

bırak abi o burak akdişi tebrik falan etme.o burak akdiş düşmemize neden olan oyunculardan hani ilk yarıda 9 puan toplayıp paralarını alamadıklarını için fedarasyona giden topçular arasında

Okan Koç'un cezası daha önceden vardı.Sakaryaya sezon başladıktan sonra katıldı ikinci yarı oynadığı futbol ile harikaydı.Tam bir Sakaryalı.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ha bu arada Martinez ligin açık ara en iyi kalecisi abi
    Last edited by sakary Ali : 14.Eylül.2009 at 21:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Burak Akdiş'i alman iyi olmuş Mehmet abi 2.ligde baya gol atıyor.

abi suç martinezde değil bence defansın yavaş ama sen çizgiyi ilerde tutuyorsun bu da geri dönememene neden oluyor martinezde teke tek kalınca bişi yapamıyor.
    Defans Kurgusunu Biraz Değiştirdim Ama Adam İlla Gidecem Diyor Yapacak Bişey Yok Valla Sırf Böyle Düşündüğü İçin Gözümden Düştü Eğer 2.Devre Gönderip Yerine Antep Belediyenin Kalecisi Eser'i Alabilirsem Çok Şahane Olur O Martinezden Çok Çok İyi Hemde Yerli

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    bırak abi o burak akdişi tebrik falan etme.o burak akdiş düşmemize neden olan oyunculardan hani ilk yarıda 9 puan toplayıp paralarını alamadıklarını için fedarasyona giden topçular arasında

Okan Koç'un cezası daha önceden vardı.Sakaryaya sezon başladıktan sonra katıldı ikinci yarı oynadığı futbol ile harikaydı.Tam bir Sakaryalı.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ha bu arada Martinez ligin açık ara en iyi kalecisi abi
    Burak Herşeye Rağmen İyi Oyuncu Yine Yine Napıp Ne Edip Her Defasında Sakaryaya Geliyor Yine Gelecektir Eminim Suç Yönetimlerin Onlar Düşünsün
    Bu Arada Martineze Gelince Turup Sıkayım Onu Kaleciliğine Yerine Çok İyi Kaleci Buldum Gitsede Onu Alsam

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Burak Akdiş'i alman iyi olmuş Mehmet abi 2.ligde baya gol atıyor.
    Ortak Sende Ezbere Yorum Yaptın Galiba Burak Bende Değilki Karabükte Oynuyor Bana Karşı Gol Attı Maçın Adamı Seçildi Adam Sanırım Yanlış Anlaşılma Var Herhalde

FTK 2.ELEME MAÇLARI

Kağıt Üstünde Bizden Bir Gömlek Üstteki Takım Ama Oyun Olarak Her Şeyin Sahada Belli Olacağını Bir Kere Daha Bizle Oynayacak Rakiplere Hatırlattık
    Süper Lig Takımı Hacettepe Karşısında Kelimenin Tam Anlamıyla Futbol Dersi Verdiğimiz Maçta ve Yeni Transferlerimizinde Hepsi İlk Defa Bu Maçta Oynadığını ve Hepsinin Ne Kadar Kaliteli Olduğunu Bir Kez Daha Gösterdik
    Mükemmele Yakın Oynadığımız Bu Maçta Kupada Bu Şartlarda Guruplara Kalmak İlaç Gibi Geldi Eğer Şansımızda Olursa Gruptan Çıkabilirsek Bu Sezon Maddi Olarakta Çok Rahatlayacağız

Maçın Oyuncusu Süper Transferimiz Fabiano Oldu Çok Daha İyi Olacağına İnanıyoruz

Bu Arada Elemelerdeki Diğer Maçta İse Çok Büyük Bir Sürpriz Daha Yaşandı

Yıllar Önce 3.Ligdeyken Fenerbahçeyi Kupanın Dışına İten Pendikspor Bu Seferde Başka Bir Büyüğü Daha Doğrusu Oyunun Şampiyonluğa Oynayan Zor Takımı Trabzonspor Önünde Müthiş Bir Şansıyla Penaltılarla Elemeyi Başarırken İstatistiklerde Gösteriyorki FM Tarihin En Ballı Sonuçlarından Birine İmza Attığı Görülüyor
    Meslektaşım Ersun Yanal'ın Neler Düşündüğünü ve O An ki Ruh Durumunu Çok İyi Anlıyor ve Buna Çüşş! Demek İstiyorum

BANK ASYA 4.HAFTA

Kupada Moral Bulduğumuz Maçta Ligde Diyarbakır'ı Konuk Ettik Belli Bir Gücü Olan Rakip Karşısında Maça İyi Başladık ve İlk Dakikalarda Golü Son 2 Haftanın Formda Golcüsü Fabianonun Ayağından Bulduğu Golle Öne Geçtik
    Golden Sonraki Üstünlüğümüzde Hız Kesmeden Devam Etti ve İlk Yarının Son Dakikalarında Serhat'ın Attığı Gol Ofsayt Gerekçesiyle Sayılmazken Bir Hayli İtiraz Etti Oyuncularım O Anda Son Dakikaya Kadar Bariz Üstünlüğümüzü Koruduk ve Ligdeki Önemli Rakiplerimizden Birinden 3 Puan Olarak Yolumuza Emin Adımlarla Devam Ediyoruz

Maçın Adamı Tabikide Fabiano Oluyor

BANK ASYA 5.HAFTA

Ligin Sürpriz Peşinde Olan Takımlardan Birisinde Güngörene Bu Şansı Vermedik Bu Maçta Defans Kurgusunda Değişikliklerin Kusursuz Biçimde İşlediğini ve Savunmamızın Bel Kemiği Süleyman İle Duran Top Organizasyonundan Bulduğumuz Golle Devreyi Hak Ettiğimiz Biçimde Önde Tamamladık

2.Yarı Golü Yiyene Kadar Çok Tutuk Başladık Ama Golden Sonra Karşılığını Hemen Vererek Yeniden Üstünlüğümüzü Ele Aldık Bu Maçta Çok Güvendiğim ve Çok Şey Beklediğim Alper Potuk Beni Mahçup Etmeyerek Oyununu Birde Golle Süsledi Bir Hayli Engellemeler ve Top Çalmalarla Taktiğime En Uygun Adam Olduğunu Gördük

Maçın Adamı Hem Defansif Görevi Hemde Hücumumuza Kattığı Zenginlik İçin Ayrıca 2.Kaptanımız Süleyman Varlık Oldu

Nesil
    2008
    Yer
    London

Çok İyi Gidiyoruz Abi Diyarbakır Galibiyetide Şahane Olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arka arkaya ligde 2 galibiyet alman seni rahatlatmış abi.Fortis Türkiye Kupası'nda gruplara kalman çok güzel olmuş takım için ekstra motivasyon sağlayacaktır.

BANK ASYA 6.HAFTA

Evimizde Kolay Kolay Bileğimizi Kimse Bükemez İzmir'in Siyah Beyaz Takımınıda Tek Kale Futbol Dersi Vererek Uğurluyoruz

Maçın Adamı Formuyla Yine Fabiano

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by FreeStyLR View Post
    Çok İyi Gidiyoruz Abi Diyarbakır Galibiyetide Şahane Olmuş
    Saolasın Hocam O Zaman Diyarbakırdan Sonra Altay Galibiyetinide Sana Armağan Ediyorum
    Last edited by BaGa TaRKaN : 14.Eylül.2009 at 23:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Harika gidiyorsun Mehmet abi 3er 2şer bol gollü galibiyetler alıyorsun.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

sanırım dediğimi yaptın defansla martinez arasını kapattın abi.Çünkü gol mol yemiyoruz

BANK ASYA 7.HAFTA

Ligin Yeni Takımlarından Giresunspor'da Tozumuza Ayak Uyduramadı Golcümüz ve Minik Kaptanımızla Önemli Bir Deplasmandanda Gol Yemeden 3 Puanı Çıkarttığımız İçin Son Derece Mutluyum Takım Olarak Süper Bir Hava Yakaladık Amacımıza Doğru Emin Adımlarla Gidiyoruz

Maçın Adamı Minik Kaptanımız Oldu Formunu Düşürmemesi Dileğiyle

İlk 7.HAFTADA SARSILSAKTA İYİ YOLDAYIZ

FORTİS TÜRKİYE KUPASI GRUPLARI

Kura Çekilişinde Kocaeli ile İkimiz Kalmıştık Eğer Bir Şans Olsaydı Kurada Kocaelinin Yerinde D Grubunda Biz Olacaktık Tam Dişimize Göre Bir Grup Olacaktı Ama Olmadı C Grubuna Biz D Grubuna Kocaeli Gitti Elimizden Gelenin En İyisini Yapıp Gruptan Çıkmaya Çalışacağız

Önümüzdeki Ankarasporla Kupa Maçından Sonra Adana Kartal(D) ve Kasımpaşa Maçlarından En iyi Sonuçları Almamız Lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Hocam toparlanmışız çok iyi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Gruplar şanssızlık olmuş abi senin için keşke D Grubuna gitseydin.Ama olsun bu grupta Süper Lig ekipleriyle oynayarak takımını daha iyi görürsün.

sakary Ali Misafir

çok iyi gidiyoruz abi

Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri