Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

12 52.17%
  • Kayserispor

8 34.78%
  • Berabere

3 13.04%
Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 111 sonuç

Konu: Beşiktaş - Kayserispor [ TSL 6.Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Böylece Beşiktaş lige havlu attı.Gerçekten büyük hayal kırıklığı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Galatasaray ya da Fenerbahçe yenerse fark 12 olacak, daha ligin başı ama Beşiktaş havlu attı diyebiliriz.

Yarın gazeteler için bir başlık önereyim, "Ramazan Bitti Oruç Bitmedi!"
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

başlık cuk diye oturmuş. sanırsam mustafa denizli de havluyu atar bu yenilgiden sonra ya da demirören ipini çeker.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu sonuçtan sonra bir istifa bekliyorum Mustafa Denizli'den camia baya karışıcak bu hafta artık Beşiktaş'ın şampiyon olması da başka bahara kaldı bu kadar erkenden böyle havlu atması Beşiktaş'ın bir Galatasaray'lı olarak üzdü beni Kayseri kötü maç oynadı golü attı yattı resmen eğer karşısında bir Galatasaray veya Fenerbahçe olsaydı 2-1 veya 3-1'lik bi skorla biterdi maç..

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Yazıklar olsun şu takım ne hale geldi.Mustafa Denizli diyordu kimse merak etmesin Bjk iyi yolda diye.Hadi tek kale oynayıp bütün maç kaybetsek gam yemicem ama bu kadar da olmaz.Nihat'ın direkten dönen topu dışında "Ahh bu da kaçar mı" dediğimiz pozisyon yok ki Nihat'ın vuruşu da ceza sahası dışından.Mustafa Denizli ve yönetimin bir an önce bu takımdan elini ayağını çekmesi lazım bence.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tribünler takımı bıraktı kayseriye, hakeme, süleyman hurmaya saldırdı yedikleri golden sonra. Maç sonu da yönetimi istifaya davet ettiler.
    Bjk bırak galibiyet almayı gol atamıyor. Bu gidişle de böyle devam eder. Klasik Mustafa Denizli. 2. sezon yönettiği takımı batırıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Nerden başlayalım bilmiyorum. Takımda sanki herşey var gibi. Forveti var,defansı var,önliberous var,kalecisi var 10,5 numarası bile var. Ama neden sonuç yok ? Saha içinde rakip ceza sahasına gidene kadar herşey çok güzel oralara gelince eller ayaklar dolaşmaya başlıyor. Birsürü gol kaçır gol atama ve yenil. Olacak iş değil. O kadar taraftara yazık inanki.

Bu maçla ilgili hiçbirşey yok söylenecek birşeyler yapılması şart. Geçen seneden olmayan Delgado var galiba onun ahı tuttu.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    Yazıklar olsun şu takım ne hale geldi.Mustafa Denizli diyordu kimse merak etmesin Bjk iyi yolda diye.Hadi tek kale oynayıp bütün maç kaybetsek gam yemicem ama bu kadar da olmaz.Nihat'ın direkten dönen topu dışında "Ahh bu da kaçar mı" dediğimiz pozisyon yok ki Nihat'ın vuruşu da ceza sahası dışından.Mustafa Denizli ve yönetimin bir an önce bu takımdan elini ayağını çekmesi lazım bence.
    Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Nerden başlayalım bilmiyorum. Takımda sanki herşey var gibi. Forveti var,defansı var,önliberous var,kalecisi var 10,5 numarası bile var. Ama neden sonuç yok ? Saha içinde rakip ceza sahasına gidene kadar herşey çok güzel oralara gelince eller ayaklar dolaşmaya başlıyor. Birsürü gol kaçır gol atama ve yenil. Olacak iş değil. O kadar taraftara yazık inanki.

Bu maçla ilgili hiçbirşey yok söylenecek birşeyler yapılması şart. Geçen seneden olmayan Delgado var galiba onun ahı tuttu.

ben maçı izlemedim iki farklı yorum var beşiktaş çok mu kaçırdı yoksa pozisyon üretemedi mi?

ikinizden biri yanlış maça bakmış sanırsam

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by shadowrefree View Post
    ben maçı izlemedim iki farklı yorum var beşiktaş çok mu kaçırdı yoksa pozisyon üretemedi mi?

ikinizden biri yanlış maça bakmış sanırsam
    Yine vardı tabi ortalar ama hep kaleciye gidiyordu ortalar.Orta sahada iyi pas yapıyor takım ama hücumda tamamen etkisiz.En son 2. haftadaki Antalyaspor maçında gol atmışız.Bu maçta da ortalar,kornerler %99'u boşa gitti.O %1 lik kısmı da Michael Fink kaçırdı bir tane maçın sonlarına doğru.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

demirören bu takımdan gitmedikçe beşiktaş fenerbahçe ile galatasarayın kötü olduğu zaman iş yapar ancak.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Beşiktaş'ın lige adam gibi bir santrafor almadan girmesi bu sonu hazırlaıd bence... Kanatta Serdar ve Tello iyi oyuncular... SAvunmada da iyi kötü adamlar var... Orta Alanda dinamo vazifesini fink ve ernst zaten götürüyor... tek eksikleri oyun kurucu ve santrafordu... oyun kurucu olarak 8 milyona kapalı kutu tabata , santrafor olarak da müzmin sakat nihat alındı... dediğim mevkilere yani AMC ve SC'ye , beklere harcanan paraya avrupa çapında 2 tane yıldız alınabilirdi bence...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

sakary Ali Misafir

Serkan abi bildin Ligtv'de ki başlık Ramazan Bitti Oruç Bitmedi.

Ya sende ligin en kaliteli santraforları var.Nihat,Holosko,Nobre,Bobo.. Niye gol atamıyorsun.

Bobo'yu sol açıkta oynatırsın Finki yedek bırakırsın.

Mustafa Denizli ve Demirören bir an önce çekip gitsinler.Gitsin Antepe başkan olsun sayın demirören.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post

Ya sende ligin en kaliteli santraforları var.Nihat,Holosko,Nobre,Bobo.. Niye gol atamıyorsun.

Mustafa Denizli ve Demirören bir an önce çekip gitsinler.Gitsin Antepe başkan olsun sayın demirören.
    bu cümleye tamamen zıt düşüncelere sahibim Bobo hariç hiçbiri bence devamlılık gösterebilecek kalitede değilller...Sakatlık ya da mentalite eksikliğinden dolayı oalbilir ama bence Beşiktaşın sahip oldukları bu ligi kaldırsa bile Avrupa'da iş görmez
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post

bir kere nihat formda değil bobo da gidecek mi kalacak mı kafası karışık kendini takıma veremiyor ki bence bi an önce elden çıkarılmalı çocuk oyuncağına dönd iyice. nobre de öyle ahım şahım bir santrfor değil.. holosko hazırken sonradan gelme sezon başı hazırlığına katılmamış niahtı oynatınca onuda küstürdüler. sonuç olarak beşiktaşın hücum kısmı genel itibariyle formsuz durumda. bunda en büyük suç mustafa denizli ve yönetimin... benim korkum ikinci bir sıfır faciası yaşanmasa bari...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    şöyle karşı karşıya kaleciyle kalmadı mı hiç beşiktaş?
    Last edited by shadowrefree : 20.Eylül.2009 at 03:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

sakary Ali Misafir

bir kere nihat formda değil bobo da gidecek mi kalacak mı kafası karışık kendini takıma veremiyor ki bence bi an önce elden çıkarılmalı çocuk oyuncağına dönd iyice. nobre de öyle ahım şahım bir santrfor değil.. holosko hazırken sonradan gelme sezon başı hazırlığına katılmamış niahtı oynatınca onuda küstürdüler. sonuç olarak beşiktaşın hücum kısmı genel itibariyle formsuz durumda. bunda en büyük suç mustafa denizli ve yönetimin... benim korkum ikinci bir sıfır faciası yaşanmasa bari...
    Nihatı tek başına 2 tane yapılı stoper arasına koyarsan formsuz olur.Bobo'yu geçen sene hatırlıyoruz santrafor oynarken neler yaptı kupayı aldı şampiyonluğu aldı solda oynuyor formsuz tabi.

Birleştirilen Mesaj:
    şöyle karşı karşıya kaleciyle kalmadı mı hiç beşiktaş?
    Ben görmedim şahsen karşı karşıya pozisyon...Nihat'ın,Fink'in pozisyonları var benim gördüğüm..

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Ben görmedim şahsen karşı karşıya pozisyon...Nihat'ın,Fink'in pozisyonları var benim gördüğüm..
    bu sistemle pozisyona girmek zor zaten ancak duran toptan falan gol atarız.

şampiyonluk senesindede goller 75ten sonra rakip oyundan düşünce geliyordu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hadii FM serilerine takılmışız vay halimize ..

Gerçekten bir yanım içinden gelen her şeyi söyle istersen banlan ama rahatla diyor, diğer yanım ise bırak yine içinde kalsın aldırma Anıl aldırma diyor .. Bu büyük taraftar bu büyük camia ceza olarak sizi alacak ne suç işledi acaba? Geldi geleli bir tane olumlu iş yapmaz mı insan yahu? Bu takımı al sen yönet deseler daha çok iş yapmazsam adan değilim. Elimde o kadar imkan varken...
    Her yönden aciz bir başkanımız var ne yazık ki. Transfer politikası, takım üstündeki otoritesi, saygınlığı, prestiji aklınıza ne gelirse .. Umarım Ocak ayında defolur gidersiniz bu takımın başından.. Bizi bizle başbaşa bırakırsınız ..

Kim bilir belki uslu bir başkan olursanız Gaziantep'e bile seçilebilirsiniz ..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Hadii FM serilerine takılmışız vay halimize ..

Gerçekten bir yanım içinden gelen her şeyi söyle istersen banlan ama rahatla diyor, diğer yanım ise bırak yine içinde kalsın aldırma Anıl aldırma diyor .. Bu büyük taraftar bu büyük camia ceza olarak sizi alacak ne suç işledi acaba? Geldi geleli bir tane olumlu iş yapmaz mı insan yahu? Bu takımı al sen yönet deseler daha çok iş yapmazsam adan değilim. Elimde o kadar imkan varken...
    Her yönden aciz bir başkanımız var ne yazık ki. Transfer politikası, takım üstündeki otoritesi, saygınlığı, prestiji aklınıza ne gelirse .. Umarım Ocak ayında defolur gidersiniz bu takımın başından.. Bizi bizle başbaşa bırakırsınız ..

Kim bilir belki uslu bir başkan olursanız Gaziantep'e bile seçilebilirsiniz ..
    konu FM serilerine takılmak değil sadece benzetmeydi.

bu arada demirörene takımın o kadar borcu varken bu adamı nasıl yollucaksınız?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

8 milyonluk tabata sokamadı yani pozisyona beşiktaşı?

Tabata'yi taraftar da ıslıkladı zaten çıkarken..Büyük hayal kırıklığı şu ana kadar Tabata..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şaka bir yana da abicim neyin peşindesin çözemedim.. Maçı izledin mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Şaka bir yana da abicim neyin peşindesin çözemedim.. Maçı izledin mi?
    neyin peşinde olayım abicim bu kadar aciz bir yönetim bir kere delgadoda suç var. bu adama bu kadar para verilir mi? delgado sezon başında nazlanmasaydı. bu paraya avrupadan daha iyi bir 10,5 numara alınırdı. ayrıca ismail köybaşı nada verilmiş milyon dolarları hak ediyor mu acaba birde yanında plus olarak serdar kurtuluş antepli mi bu yıldırım demirören kardeşim ben bunun peşindeyim bir futbol sever olarak. göz göre göre beşiktaşın parası çarçur ediliyor kendisine borçlandırıyor adam takımı sahipleniyor bir futbol sever olara bunların peşindeyim. demiroren in beşiktaşın başına geldiği gün bile şaibe kokuyordu. şaibe derken bilgili başkanı komplo ile indirdi. çarşıda demiröreni nasıl indiremiyor hayret ediyorum. federasyona yürünüyorda akaretlere yürümek ya da ümraniyeye yürümek zor mu? eğer yüründüysede şimdiden özür dilerim...

sakary Ali Misafir

Mustafa Denizli maç sonrası düzenlenen basın toplantısında; `Takımda iyi gitmeyen şeyler var. Başkanla görüşeceğim ve gerekirse istifa edeceğim` dedi..

DETAYLAR AZ SONRA... BİZDEN AYRILMAYIN!..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet yukarıdaki mesajımda dediğim gibi hafta içi böyle bir istifayı bekliyorum ama Yıldırım Demirören bu istifayı kabul eder mi bilemem? Asıl istifa etmesi gerek kişi zaten Yıldırım Demirören ama kıyamet kopsa o yine başkanlığı bırakmaz..

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bence etsin ama şuan bütün linkler oynanıyor.Sezon başlamışken teknik direktör bulmak zor.Anca boştakilere yönelebiliriz.

Şuan en iyi alternatip Zenit'i UEFA şampiyonu yapan Dick Advocaat sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Beşiktaş'ın geçen sene müthiç bir galibiyet serisi vardı. Şampiyonlukta bunun payı var ama bilinmesi gereken birşey varsa oda Galatasaray ve Fenerbahçe'nin sürekli ellerindeki şansı tepmeleri üzerine Beşiktaş aldı başını gitti. Hani derler ya bu Şampiyonluk hayırlı bir Şampiyonluk değil diye. Beşiktaş içinde durum aynen bunu doğurdu. Alınan bu şampiyonluk bazı şeylerin görülmesini engelledi.

Mustafa Deniz'li işi tadında bırakıp istifa edecek ve Beşiktaş camiasında iyi hatırlanacaktı. O ise zoru seçip elini taşın altına soktu ve takımda kaldı. Malesef o taş elini ezdi Hocanın.

Lig uzun maraton ve ne olur bilinmez ama Galatasaray ve Fenerbahçe'ye bakıldığında Beşiktaş havlu atmış görünüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Edit: "alternatif" tabi eğer hala boştaysa.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zora gelemedi beyefendi.. Bu takımı bu hale getiren başkası sanki.. Etsin gitsin

sakary Ali Misafir

Demirören Ocak'ta banko gidiyor.

Denizli gitsin..Sergen gelsin

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri