Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

23 62.16%
  • Eskişehirspor

6 16.22%
  • Berabere

8 21.62%
Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 144 sonuç

Konu: Galatasaray - Eskişehirspor [ TSL 7.Hafta ]

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sağ kanattan Keita müthiş hareketlerle geldi! Hızlı giden topu çizgide tuttu! Ceza sahasına sert bir pas attı! Nonda penaltı noktasında bomboş kaldı! Rahat bir vuruşla, sağ ayağıyla topu ağlara gönderiyor!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tamamı geçmemiş galiba

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray bu dakikaya kadar 8 şut attı kaleye... 4 tanesi isabetli... Eskişehirspor ise 4 şutta tek isabet yakaladı...

Eskişehir'de orta saha diye bişey yok Galatasaray elini kolunu sallaya sallaya atağa cıkıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

4 Forvetle çıkarsan orta saha olmaz tabi

Quote Originally Posted by De Guzman 10 View Post
    4 Forvetle çıkarsan orta saha olmaz tabi
    Doğru diyorsun valla kendi seviyendeki takımlara bu kadar hücum oyuncusuyla cıkarsan bi sorun olmaz yesende atarsın ama büyüklerle maç yaparken bu kadar forvet oyuncusuyla oynarsın sonuçlarınada katlanırsın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tebrikler es-es Fenerbahçemiz liderlik koltuğunda inşallah haftaya da rekoru kıracağız...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Önceki sayfada gholü Hakan Balta'nın ağır kalmasından yediğimiz söylenmişti. Hiç alakası bile yok, gol tamamen bir şans golü, Hakan Balta'nın golde yapacak hiçbir şeyi yoktu maalesef.

Ayrıca Leo Franco'dan bu hafta da dahil olmak üzere çok memnunum, gerçekten şahane bir kaleci olduğunu her hafta daha iyi gösteriyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Temennimiz bu yönde, nasıl siz resmen Eskişehirspor'dan daha fazla sevindiyseniz biz de sizin puan kaybetmenizi bekliyoruz...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post

Ahahahah süpersin Göktuğ .
    Yanlış mıyım abi her gelen emanet demiş koskoca liderliğe Emaneti filan yok bu işin, kim sonuca giderse o alır liderliği, bu hafta Fenerbahçe gitti, haftaya da biz gitmeyi istiyoruz... Kaldı ki lig içindeki liderlikler fazla önemli değil, sadece motivasyon artırıcı etkisi vardır. Önemli olan şampiyonluktur...

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Yanlış mıyım abi her gelen emanet demiş koskoca liderliğe Emaneti filan yok bu işin, kim sonuca giderse o alır liderliği, bu hafta Fenerbahçe gitti, haftaya da biz gitmeyi istiyoruz... Kaldı ki lig içindeki liderlikler fazla önemli değil, sadece motivasyon artırıcı etkisi vardır. Önemli olan şampiyonluktur...
    Baya hoşuma gitti o cümle .Altını çizdiğim yere katılıyorum.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Fenerbahçe gitti,haftaya da biz gitmeyi istiyoruz değil .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Bu kayıp iyi oldu takımın üzerindeki baskı hafifler en azından.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Golü bi attıramamışsınız yahu Galatasaray'a. Şöyle bir okudum da mesajları sanki aciz basit bir takımmışız gibi yazılar var. 1-1'den sonra Keita'nın vurduğu vole dışında pozisyonu yok. 1 puan bizim için oldukça iyi. Yenilgisizliğe devam...
    I'm back...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Kimse bahsetmemiş ama bugün Tribün şov süperdi. Hem Es Es hemde Bizim şovumuz vardı. Es Es in Alpaslan abiye yaptığı tezahuratlarda çok güzeldi. Sempatimi kazandılar gerçekten

Bunlar Yeni açıktan çektiğim foto. Çok güzel bi video çektim onuda yarın uploadlarım

ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Kusura bakmayın ama yine maç ile alakasız, ne olduğu belli olmayan muhabbetler dönüyor...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default :)

mutluyum şampiyonluktaki tek rakibimiz puan kaybetti haftayı lider olarak kapattık umarım bu ilerki maçlarda da tökezlemesine neden olur galatasarayın ..

not : arnavut'a selam olsun hemşeriyiz
    Last edited by EreN : 28.Eylül.2009 at 04:52

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Videoyu da uploadladım. Boyutunu düşürdüğüm için kaliteside düştü maalesef

http://www.izlesene.com/video/spor-a...r-maci/1181474
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Ayhan Tumani ve Roland Koch da maçtaydı, 3 hafta önceden başlamışlar analize galiba

Eskişehir bile Mehmet Yılmaz, Youla, Ümit Karan ve Burak Yılmaz gibi 4 forvetle sahaya çıkmışken Galatasaray da Nonda'nın yanında Baros'u koyabilirdi.

Galatasaraylı bir arkadaşım ile maç öncesi iddiaya girmiştik. O 4-2 biter dedi ben 1-1 biter dedim. İki takımda beni yanıltmadı. Keşke iddaa oynasaymışım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Dünyada hiçbir takım 34 te 34 YAPAMAZ!Bizim kaybımız olduğu gibi fenerbahçenin de kaybı olacaktır.O yüzden üzülmeye gerek yok.Bazı fenerbahçeli arkadaşlarım benle dalga geçiyorlar eninde sonunda bizde dalga geçeriz rahat olsunlar.10. Haftayı bekliyoruz olmadı o maçı kazanaır 1 puan öne geçeriz

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hem Fener hem Gs oldukça başarılı bir giriş yaptılar. Ben herhangi bir kazancımız olduğunu düşünmüyorum bu puan kaybından. Daha çok sular akacak ligde. Sadece 2 puan fark var ve 10. haftada derbi var. Kaldıki Fenerbahçe o derbiyi alsada 5 bilemedin 7-8 puan fark yapsa, daha öncedende olduğu gibi, geriden gelebilme, öndeyken şampiyonluğu kaybetme gibi vakaları çok yaşadık ve dolayısıylada şahsım adına konuşursam;

Bu puan kaybının galibiyet serisi çoğaldıkça acaba seri bozulacak mı düşüncesiyle oluşabilecek bir baskıyıda hafif yoldan yok etmesi olarakta görülebileceği ve bir avantajda olabileceğidir. Tabiki özgüven eksiltebilir ama baskıda oluşturabilir bu seriler.

Ayrıca baktığımızda 6-da 6 gibi müthiş bir başlangıçtan sonra alınan bir beraberlikle Rijkaard ın taktik bilgisine dem vurulması hoş değil (Gazetelere yönelik olarak)... Acaba o girilen pozisyonlardan biri gol olsa Rijkaard nasıl göklere çıkardı

Bol gollü bir maç bekliyorum umarım izleyenler keyif alırlar. Her iki tarafında defans hatları kötü ve yine her iki tarafında hücum hatları kuvvetli. Galatasaray bir adım önde ancak zor maç olur. . .

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bizim defans hattımıza sezon başından beri kötü deniyor. Buna kesinlikle katılmıyorum, sezon başından beri kaç gol yediğimiz ortada. O kadar eleştirilen Sabri bile aşama kaydetti, transferi ben dahil birçoklarının tepkisini çeken Mustafa Sarp neredeyse her maçta beklentinin çok çok üstünde performans gösteriyor, stoperlerimizin hepsi milli takımda görev almış isimler, özellikle Servet şu anda Türkiye'nin en iyisi, sol bekimiz Hakan Balta Türkiye'nin açık ara en iyisi, ki yedeği de Caner gibi genç yaşta Avrupa tecrübesi görmüş bir oyuncu. Sağ bekimiz de kimse beğenmese bile Türkiye'deki en iyi 2. isim olan Sabri, ki yedeği Uğur'un da kalitesi ortada. Defans önündeki ikili için Ayhan-Barış-Mehmet Topal-Mustafa Sarp 4lüsü arasında müthiş bir forma yarışı var hangi 2liyi koyarsanız koyun oynuyor. Kalecimiz Leo Franco İspanya'da en uzun süre forma giyen yabancı kaleci olarak geldi ülkemize, ki performansı gayet iyi. Yedeği olarak geleceğin milli takımının bir numarası Ufuk Ceylan var.
    Kimse beğenmese bile Türkiye'deki en iyi savunma hattına sahip olduğumuzu düşünüyorum ben açıkçası...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Galatasaray tabii ki favori ama ben Ümit Karandan iyi performans ve gol belki goller bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kazanırız herhalde.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hakem olaya karışmazsa eğlenceli bir maç olur 3-2 4-3 gibi skorlarla bitebilir maç

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Haftanın en gollü maçlarından biri olabilir..Gs'nin ve Es es'in defansif yönleri ofansa göre biraz hafif kalıyor..3-2 v 4-2 gibi skorla biter bence.Tabi kazanan Galatasaray olur..

Nesil
    2007
    Yer
    34

4-1 gibi bi skor bekliyorum. Maça gidecek varmı??

Üst olur Galatasaray favori,Eskişehirspor'a şans vermiyorum.

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri