Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 97 sonuç

Konu: Gaziantepspor - Fenerbahçe [TSL 9. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fenerbahçe ilk puan kaybını yaparsa derbi çok güzel olacak...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Daha 2 dk var maçta herşey olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hiç üzülmedim. İyi oldu. Biraz yere basmak lazım.

Galibiyet iyi olabilirdi ama zaten rekoru geliştirdik. O yönden gerek kalmadı. Daha Gs nin maçı oynanmadı. Derbi öncesi futbolcularda bu puan kaybıyla ligde kolay maçın olmadığını anlarlar. Galatasaray maçına daha motive olarak çıkarsak baya fark çekeriz

bu arada tehlikeli bir yerden G.Antep frikik kazandı. Uzatmada son dakika..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yine son saniye golüyle kazanırsa Fener, küfretmek isterim doya doya

Mükemmel bir gol Julio Cesar. . .

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Goooooooool De Souza, bu sefer son saniyede Antep attı son saniyede 2-1 Antep aldı, ligde namağlup takım kalmadı...

Edit: Spiker De Souza dedi ısrarla, ama Julio Cesar olarak tanınıyor aam ben de farklı adam sandım

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Evet Fener son saniye gollerini çok atıyor. Ki bence Fener'in en büyük artılarından biri de bu. Asla yılmıyorlar, pes etmiyorlar. Büyük takım olmanın gereği de budur.

Not: Derken gol oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ohaaa be Julio cesar Ohaaa. Boş geçtiğin büyük takım olacakmı bekliyorum.

Neyse giden 3 puan olsun. Bu kadar eksikle son 10dkda dayanamadık sadece. Maç boyu iyiydik.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yahu neden bu kadar seviniyorsunuz daha biz puan farkıyla öndeyiz. Bakalım siz Kadıköyde ne yapacaksınız. Bence onu düşünün.

Takımım 9/8 yaptı ligde farkını ortaya koydu tebrik ediyorum. Bu mağlubiyet nazarlığımız oldu. Haftaya Kadıköyde gol sayısının artması içinde avantaj olarak değerlendiriyorum kendi hesabımca

Nesil
    2006

Tarık abi dün demişti, mutlaka bizi biri derbiden önce yenmeli. İyi oldu sanki bu skor. Umarım haftaya alacağımız sonuç ile telafi ederiz.

Bu arada ben oynanan futboldan memnunum, evet yenildik ama; iyi oynadık. Çok fazla gol kaçırdık. Gol atamassak kaybederiz. Kaybettik.

Gaziantespor'u tebrik ediyorum. Onlarda iyi mücadele ettiler ve kazandılar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sağlık olsun demekten başka yapacak birşey yok galiba .

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sence neden seviniyoruz, o mantıkla derbide kazansak da önünüze geçmezdik, şimdi önünüze geçme ihtimalimiz var. Rakibiniz yendi diye yasa boğulacak değildik, sevinci de abartmıyoruz, saygı duyuyoruz...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yasa boğulun demedim de yani gooooll felan diye sevinince garipsedim. Neyse sevinin tabi birşey demiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Sence neden seviniyoruz, o mantıkla derbide kazansak da önünüze geçmezdik, şimdi önünüze geçme ihtimalimiz var. Rakibiniz yendi diye yasa boğulacak değildik, sevinci de abartmıyoruz, saygı duyuyoruz...
    "bu kadar" demiş zaten sevinmeye kimse laf etmemiz.Gerçi o kadar abartı bir şey ben de görmedim sevinme konusunda ama

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İddaa'da Antep'e oynadım da, onun da etkisi var biraz

Bursa'daki Bursaspor - Fenerbahçe maçının bir kopyası oldu. Bursaspor 84'te beraberliği sağlamıştı. Daha sonra son dakikada penaltısı ile maçı kazanmıştı. Bugünde Gaziantep 84'te beraberliği sağladı ve son dakikada çok güzel bir frikik golü ile galip geldi. Tebrikler Gaziantep. . .

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    İddaa'da Antep'e oynadım da, onun da etkisi var biraz
    6.25 oranı görüpte oynamamak elde mi ? Üstelik Fenerbahçe'nin o kadar sakatı varken. . .

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

2. yarı gereksiz geriye yaslandık. Aslında 2. golü bulabilirdik de oyuncularımız kalan dakikalarda iyi bastırdı ama olmadı. İlk golde Julio Cesar topa vururken Önder'e sanki roket geliyor gibi iki büklüm oluyor. Altı üstü top Önder çarpsa ölmezsin. Daum Özer'i Kazım'ın yerine daha erkenden alsaydı topu ilerde daha fazla tutabilirdik. Gökhan 2. yarıda bildiğimiz şekilde ileri-geri çalışamadı. Geriye dönüşlerde sorunlar yaşadı. Daum bu tehlikeyi görüp Bekir'le o kanadı kapattı fakat tüm maç boyunca bizim sağ kanadımızdan yüklenen Gaziantep ilk golü sol kanattan geliştirdiği bir pozisyonda buldu ve sonradan da müthiş bir frikik golüyle maçı kazandı.

Tebrikler Gaziantepspor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yazık oldu ya. Yapılan SALAKÇA değişiklikler bitirdi bize. Madem Bekir'i alcan çıkar Emre'yi defansı 5'le.

8 Maçlık galibiyet serisi son anda gitti. Yazık çok yazık.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Ev sahibi ekip 6,25 oran ile
    Teşekkürler IDDAA : )
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

valla antep ikinci yarı daha üstün oynadı bizim türk takımlarının en kötü özelliği ilk yarı öndeyse ikinci yarı sanki barcelonayla oynuyor gibi kapanıyor bence antep haketti.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Belliydi bunun olacağı. Bekir maçı hediye etti diyesim var. Tek adama bağlanmaz tabi ama. Golün yenmesinde, golden sonraki 4e7 yakaladığımızda açamadığı orta ve 4 adamımız varken cesar a yaptığı saçma faul ile yazık oldu.

Olcan çok iyiydi. Gerçekten bugün bir gol atmayı haketti.
    Daum sağolsun ne diyeyim. Değişikliklerdeki hatalar. Vs vs...
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Berkay Gökhan sarı kart sınırındaydı ondan çıkardı.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Kadıköy sendromu gibi bizdede Antep deplasmanı sendromu olmaya başladı Antep'i antepte yenemiyoruz .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Cesar'ın cok iyi topçu olduğu bize attığı golden belliydi Antep'in kadrosu müthiş gerçekten, bu maçla çıkışa geçebilirler.
    Maça dönersek Fenerbahce öne gectikten sonra oyun oynamadı. Hele 2. yarıda hiçbirsey oynayamadı. Antepten golün geleceği belliydi. Cesar 2 güzel gol attı, 2. muhteşemdi.
    Daum'un Bekiri oyuna almasını, Topuzu çıkarmasını anlamadım. Bana göre Topuz bugün FB adına en iyi oynayan adamdı. Kazımı çıkarıp Topuzu saga cekseydi, Özeri de amcye cekseydi daha mantıklı olurdu bence; keza sahada ne yaptığı belli olmayan Kazım vardı.

Antep özellikle 2. yarıda oynadığı oyunla galibiyeti haketti, tebrikler.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ama gerçek şuki haftaya süper bir maç bizi bekliyor. İki takımında kazanması gerekiyor. belki Gs için beraberlik iyi sonuç olur ama bizim için evimizde puan kaybı olmaması lazım. Zevkli bir derbi maçı olacaktır. Bugünkü mağlubiyetten sonra dahada zevki artacak

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Teşekkürler IDDAA : )
    Tutturabildin mi Mustafa abi?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

artık hem bizim hemde fenerin balonu fıss diye söndü lig artık dahada zevkli olucak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by De Guzman 10 View Post
    artık hem bizim hemde fenerin balonu fıss diye söndü lig artık dahada zevkli olucak
    Bir yenilgiyle ne balonuymuş bu 8 de 8 yapan bir balonda hiç görmemiştim

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

10 çifte şans oynadım bende 1-1 'den sonra Fener fena geliyordu yalnız Cesar'ın da attıgı ilk frikik golü değil bu saglam vuruyor..Hep son dakikada kazanırdı İstanbul takımları bu sefer tam tersi oldu 10 dakikada gitti maç..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bir yenilgiyle ne balonuymuş bu 8 de 8 yapan bir balonda hiç görmemiştim
    lafımı naıl anladın anlayamadım ben fenere balonmu dedim tobe tobe:d havaları gitti dedimn 8 de yaptım yok ben 6 da 6 yaptm ikside sondu anlamında yenilgi psikolojisi bizdede oluyor yenilince her lafı yanlış anlıyoruz

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri