Fenerbahçe ilk puan kaybını yaparsa derbi çok güzel olacak...
Fenerbahçe ilk puan kaybını yaparsa derbi çok güzel olacak...
Hiç üzülmedim. İyi oldu. Biraz yere basmak lazım.
Galibiyet iyi olabilirdi ama zaten rekoru geliştirdik. O yönden gerek kalmadı. Daha Gs nin maçı oynanmadı. Derbi öncesi futbolcularda bu puan kaybıyla ligde kolay maçın olmadığını anlarlar. Galatasaray maçına daha motive olarak çıkarsak baya fark çekeriz
bu arada tehlikeli bir yerden G.Antep frikik kazandı. Uzatmada son dakika..
Yine son saniye golüyle kazanırsa Fener, küfretmek isterim doya doya![]()
Mükemmel bir gol Julio Cesar. . .
Goooooooool De Souza, bu sefer son saniyede Antep attı son saniyede2-1 Antep aldı, ligde namağlup takım kalmadı...
Edit: Spiker De Souza dedi ısrarla, ama Julio Cesar olarak tanınıyor aamben de farklı adam sandım
![]()
Evet Fener son saniye gollerini çok atıyor. Ki bence Fener'in en büyük artılarından biri de bu. Asla yılmıyorlar, pes etmiyorlar. Büyük takım olmanın gereği de budur.
Not: Derken gol oldu.
Yahu neden bu kadar seviniyorsunuz daha biz puan farkıyla öndeyiz. Bakalım siz Kadıköyde ne yapacaksınız. Bence onu düşünün.
Takımım 9/8 yaptı ligde farkını ortaya koydu tebrik ediyorum. Bu mağlubiyet nazarlığımız oldu. Haftaya Kadıköyde gol sayısının artması içinde avantaj olarak değerlendiriyorum kendi hesabımca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tarık abi dün demişti, mutlaka bizi biri derbiden önce yenmeli. İyi oldu sanki bu skor. Umarım haftaya alacağımız sonuç ile telafi ederiz.
Bu arada ben oynanan futboldan memnunum, evet yenildik ama; iyi oynadık. Çok fazla gol kaçırdık. Gol atamassak kaybederiz. Kaybettik.
Gaziantespor'u tebrik ediyorum. Onlarda iyi mücadele ettiler ve kazandılar.
Sağlık olsun demekten başka yapacak birşey yok galiba .
Sence neden seviniyoruz, o mantıkla derbide kazansak da önünüze geçmezdik, şimdi önünüze geçme ihtimalimiz var. Rakibiniz yendi diye yasa boğulacak değildik, sevinci de abartmıyoruz, saygı duyuyoruz...
Yasa boğulun demedim de yani gooooll felan diye sevinince garipsedim.Neyse sevinin tabi birşey demiyorum
![]()
İddaa'da Antep'e oynadım da, onun da etkisi var biraz![]()
Bursa'daki Bursaspor - Fenerbahçe maçının bir kopyası oldu. Bursaspor 84'te beraberliği sağlamıştı. Daha sonra son dakikada penaltısı ile maçı kazanmıştı. Bugünde Gaziantep 84'te beraberliği sağladı ve son dakikada çok güzel bir frikik golü ile galip geldi. Tebrikler Gaziantep. . .
6.25 oranı görüpte oynamamak elde mi ? Üstelik Fenerbahçe'nin o kadar sakatı varken. . .
2. yarı gereksiz geriye yaslandık. Aslında 2. golü bulabilirdik de oyuncularımız kalan dakikalarda iyi bastırdı ama olmadı. İlk golde Julio Cesar topa vururken Önder'e sanki roket geliyor gibi iki büklüm oluyor. Altı üstü top Önder çarpsa ölmezsin. Daum Özer'i Kazım'ın yerine daha erkenden alsaydı topu ilerde daha fazla tutabilirdik. Gökhan 2. yarıda bildiğimiz şekilde ileri-geri çalışamadı. Geriye dönüşlerde sorunlar yaşadı. Daum bu tehlikeyi görüp Bekir'le o kanadı kapattı fakat tüm maç boyunca bizim sağ kanadımızdan yüklenen Gaziantep ilk golü sol kanattan geliştirdiği bir pozisyonda buldu ve sonradan da müthiş bir frikik golüyle maçı kazandı.
Tebrikler Gaziantepspor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Yazık oldu ya. Yapılan SALAKÇA değişiklikler bitirdi bize. Madem Bekir'i alcan çıkar Emre'yi defansı 5'le.
8 Maçlık galibiyet serisi son anda gitti. Yazık çok yazık.
Teşekkürler IDDAA : )Ev sahibi ekip 6,25 oran ile
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
valla antep ikinci yarı daha üstün oynadı bizim türk takımlarının en kötü özelliği ilk yarı öndeyse ikinci yarı sanki barcelonayla oynuyor gibi kapanıyor bence antep haketti.
Belliydi bunun olacağı. Bekir maçı hediye etti diyesim var. Tek adama bağlanmaz tabi ama. Golün yenmesinde, golden sonraki 4e7 yakaladığımızda açamadığı orta ve 4 adamımız varken cesar a yaptığı saçma faul ile yazık oldu.
Olcan çok iyiydi. Gerçekten bugün bir gol atmayı haketti.
Daum sağolsun ne diyeyim. Değişikliklerdeki hatalar. Vs vs...
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Kadıköy sendromu gibi bizdede Antep deplasmanı sendromu olmaya başladı Antep'i antepte yenemiyoruz.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Cesar'ın cok iyi topçu olduğu bize attığı golden belliydiAntep'in kadrosu müthiş gerçekten, bu maçla çıkışa geçebilirler.
Maça dönersek Fenerbahce öne gectikten sonra oyun oynamadı. Hele 2. yarıda hiçbirsey oynayamadı. Antepten golün geleceği belliydi. Cesar 2 güzel gol attı, 2. muhteşemdi.
Daum'un Bekiri oyuna almasını, Topuzu çıkarmasını anlamadım. Bana göre Topuz bugün FB adına en iyi oynayan adamdı. Kazımı çıkarıp Topuzu saga cekseydi, Özeri de amcye cekseydi daha mantıklı olurdu bence; keza sahada ne yaptığı belli olmayan Kazım vardı.
Antep özellikle 2. yarıda oynadığı oyunla galibiyeti haketti, tebrikler.
Ama gerçek şuki haftaya süper bir maç bizi bekliyor. İki takımında kazanması gerekiyor. belki Gs için beraberlik iyi sonuç olur ama bizim için evimizde puan kaybı olmaması lazım. Zevkli bir derbi maçı olacaktır. Bugünkü mağlubiyetten sonra dahada zevki artacak![]()
artık hem bizim hemde fenerin balonu fıss diye söndü lig artık dahada zevkli olucak![]()
10 çifte şans oynadım bende 1-1 'den sonra Fener fena geliyordu yalnızCesar'ın da attıgı ilk frikik golü değil bu saglam vuruyor..Hep son dakikada kazanırdı İstanbul takımları bu sefer tam tersi oldu 10 dakikada gitti maç..