Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 48 arası toplam 48 sonuç

Konu: Ankara Karıştı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Paralar geç yatırılıyodu Rıdvan. Ama hafta içinde Ahmet Gökçek ve Ekibi kulubun kasasına oyuncu maaşları için 4 trilyon para aktarmışlar. Maaş sorunları halledilmiş. Lig Tv'de ısıtıp ısıtıp ortaya koyuyo görüntüleri : ) Kulup karışık ya iyice karıştıracaklar.

Rezalet!

Başkent'te yaşanan skandallara bir yenisi de önceki gece eklendi. Teknik heyet ve yönetim arasındaki kriz oyunculara sıçradı. 4 ay önce yaklaşık 3 bin taraftarın büyük coşkuyla karşıladığı Ankaragücü'nün yıldızı Vassell, gece yarısı otelden kovuldu.

Ankaragücü yönetimi ile teknik direktör Hikmet Karaman arasında yaşanan skandala, bir yenisi de önceki gece eklendi. Crowne Plaza Otel’de kalan Sarı-Lacivertliler’in İngiliz yıldızı Darius Vassell, gece yarısı otelden kovuldu. Sezon başından beri aynı otelde kalan golcü oyuncu, kulüp tarafından para ödenmediği için yetkililerce apar topar odasından çıkartıldı. Yaşanan rezalet karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Vassell, hemen telefona sarılıp yöneticileri bir bir aradı, ancak kimseye ulaşamadı. Oldukça üzgün olduğunu belirten 29 yaşındaki oyuncu, “Kulübüm otel ile görüşmüş. Daha sonra otel müdürü odamı boşaltmamı istedi. Bunun üzerine Ankaragücülü idarecileri aradım, ama kimse telefonunu açmadı. Ne yapacağımı bilmiyorum ve kulüpten açıklama bekliyorum. Duruma göre yolumu çizeceğim. Buradan ciddi şekilde ayrılmayı düşünüyorum, ancak kalbim Sarı-Lacivertli taraftarlar için oynamam gerektiğini söylüyor” ifadesini kullandı. Daha sonra İngiliz yıldız, kendi cebinden parasını karşılayarak başka bir otele yerleşti.

Otelden ayrılırken, elindeki Atatürk portresi dikkat çeken İngiliz futbolcu, Atatürk hayranı olduğunu söyledi. Vassell, “Türkiye’ye gelince araştırdım ve kendisine hayran oldum. Bundan sonra nereye gidersem, bu portreyi duvarıma asacağım” dedi. Yıldız oyuncunun, resmi otelden satın aldığı kaydedildi.

fanatik

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

http://since1910.net/?pg=haber&id=1408 Anti-X yöneticilerinin yaptığı haber.

Bu site Ankaragücü hakkında bütün doğru haberleri yapan tek yerdir. Gecekondu.org forumuna bile burdan düşer haberler.

3 büyük takım olunca TQM diyosunuzda Ankaragücü oluncamı TQM olmuyo ?

http://since1910.net/?pg=haber&id=1407 Mutsuz Vassell'in Kasımpaşa maçından sonra yaptığı yorum.

1 ajansa düştümü bütün haber siteleri onu ekler bunu zaten herkes bilir. Ayrı Ayrı kaynak koymana gerek yok.

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    http://since1910.net/?pg=haber&id=1408 Anti-X yöneticilerinin yaptığı haber.

Bu site Ankaragücü hakkında bütün doğru haberleri yapan tek yerdir. Gecekondu.org forumuna bile burdan düşer haberler.

3 büyük takım olunca TQM diyosunuzda Ankaragücü oluncamı TQM olmuyo ?

http://since1910.net/?pg=haber&id=1407 Mutsuz Vassell'in Kasımpaşa maçından sonra yaptığı yorum.

1 ajansa düştümü bütün haber siteleri onu ekler bunu zaten herkes bilir. Ayrı Ayrı kaynak koymana gerek yok.

Kusura bakma ama verdiğin sitede Türkçe'yi doğru kullanamıyorlar. Önce Türkçe'yi öğrensinler.

Ayrıca;
    Ankaragücü, Atatürk'e yaptığı saygısızlıktan sonra benim gözümde düştü.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Ben hiç bilmediğim bir siteye inanmaktansa CNN'e inanmayı tercih ederim. Daha Türkçeyi bilmiyor nasıl oluyorsa site çalışanları.Ama dediğin de doğru olabilir tabi.Fakat her ne olursa olsun Ankaragücünün bu sene çok karışık işler içinde oldugunu gizleyemez.

Şuanda 100.yılında rezil olma durumuna gelmiş bir takım görüntüsünde Ankara.Takım yönetmeyi bırakın, bakkal dükkanı çeviremeyecek adamlar başta şuanda Ankaragücünde.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by BuRiBuRi View Post
    Kusura bakma ama verdiğin sitede Türkçe'yi doğru kullanamıyorlar. Önce Türkçe'yi öğrensinler.

Ayrıca;
    Ankaragücü, Atatürk'e yaptığı saygısızlıktan sonra benim gözümde düştü.
    Ne saygısızlık yapmış arkadaşım ? Bu haber dün aceleyle kondu düzenleme yapmamışlar üzerinde. Dediklerine dikkat et ayık ol.

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Ben hiç bilmediğim bir siteye inanmaktansa CNN'e inanmayı tercih ederim. Daha Türkçeyi bilmiyor nasıl oluyorsa site çalışanları.Ama dediğin de doğru olabilir tabi.Fakat her ne olursa olsun Ankaragücünün bu sene çok karışık işler içinde oldugunu gizleyemez.

Şuanda 100.yılında rezil olma durumuna gelmiş bir takım görüntüsünde Ankara.Takım yönetmeyi bırakın, bakkal dükkanı çeviremeyecek adamlar başta şuanda Ankaragücünde.
    CNN sadece ajanslardan haber alıyo. Bu site Vassell'le daha önce defalarca görüşmüş yemek yemiş adamlar tarafından yönetiliyo. Ankaragücü'nün içinde olan adamlar bunlar.

Zaten bu yapılanlara ben laf etmiyorum. Benim anlattığım Vassell ve Bebbe hakkında yapılan gereksiz haberler.

Dediklerinede dikkat et istersen. Seninde taraftarlığını yaptığın kulup 4-5 yıldır herkese para dağıtıyo bilmem farkındamısın. Kim bakkal dükkanı çeviremeyecek adam finans dengelerine bakarak görebilirsin.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

CNN sadece ajanslardan haber alıyo. Bu site Vassell'le daha önce defalarca görüşmüş yemek yemiş adamlar tarafından yönetiliyo. Ankaragücü'nün içinde olan adamlar bunlar.

Zaten bu yapılanlara ben laf etmiyorum. Benim anlattığım Vassell ve Bebbe hakkında yapılan gereksiz haberler.

Dediklerinede dikkat et istersen. Seninde taraftarlığını yaptığın kulup 4-5 yıldır herkese para dağıtıyo bilmem farkındamısın. Kim bakkal dükkanı çeviremeyecek adam finans dengelerine bakarak görebilirsin.
    [/QUOTE]

Neyse doğru düzgün bir tartışma ve sonucunda iki tarafında fikir sahibi olacağı bir tartışma olmayacak sanırım . "Dediklerine dikkat" "Ayık ol" vsvs. gibi laflar söylemekle de tartışmanın fanatikçe bir kavgaya döneceği belli oluyor.

Ben herkes gibi Ankaragücü hakkında fikirlerimi belirttim.Düşüncülerimin arkasındayım.

Ayrıca yaş olarak benden çok büyüksün, haklı yada haksız daha fazla tartışmaya girmek yakışıksız olacak.

Ankaragücü'nün içinde olan adamlardan tarafsız bir haber beklemek

Neyse bu konunun ne olduğu tam belli değil.

Ancak 10 Kasım Günü Ankaragücü, Diyarbakırspor ve Büyükşehir Belediyespor Atatürk ile ilgili hiç bir mesaj yayınlamadı.

Hadi haber gece geç saatte ve acele ile eklendi. Aşağıdaki haberde mi aynı şekilde eklendi?

http://since1910.net/?pg=haber&id=1405

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

10 Kasım Günü site bakımda değildi. Ben Ankaragücü'nden bahsettim. Taraftar sitelerinden değil.

O nasıl bir düzeltme Eskisinden daha fazla hata var

Vassell konusu tam net değil. Zaten o kadar skandal yaşanmış, Vassell krizi olsa ne olur olmaza ne olur?

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Tamam benim açımdan sorun kalmadı. Dediğini anladım İsot
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Sadece bir takıma haber yapan haber sitelerindense dünyaca ünlü bir haber ajansına inanmayı tercih ederim İsmail abi.Olayların üstü kapanmaya çalıştıkça basın daha çok malzeme bulur ve daha çok saldırır olayın olduğu açık bence o kadar haber kanalında var.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

olmayacak şeyler bunlar yazık diyorum

sakary Ali Misafir

Vassel kulübü galiba mahkemeye verecekmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Vassel kulübü galiba mahkemeye verecekmiş.
    Vassell FIFA'ya başvurdu!

Ankaragücü'nün İngiliz futbolcusu Darius Vassell'in kulübünden maaşını alamadığı için FIFA'ya başvurduğu öğrenildi.

İngiliz futbolcunun menajeri Ayhan Yeşilbaş, Vassell'in maaşını alamadığını belirterek, "Vassell'i sezon başında Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un istemesine rağmen biz Ankaragücü'ne getirdik. Amacımız Hikmet Hoca'ya bir jest yapmaktı. Bunun için İngiltere'de geniş bir çalışma yaptık ve bu transferi gerçekleştirdik. Bize, 'getiremezler' dediler ancak biz bunu başardık. Şimdi ise maaşını alamıyor" dedi.

Vassell'in moralinin dört aydır maaşını alamadığı için bozuk olduğunu kaydeden Yeşilbaş, "Buraya iyi vaatlerle ve umutlarla geldi. Daha önce İngiltere Milli Takımı'nda oynayan Vasssell, maaşını alamayınca üzülüyor. Yabancı oyuncularda olduğu gibi ay başlarında paraları bankalarına yatıyor. Ancak burada aylardır alınamıyor. Bu da oyuncumuzun moralini bozuyor" şeklinde konuştu.

Vassell'in ve kendilerinin menajerlik paylarını almak için FIFA'ya başvurduklarını söyleyen Yeşilbaş, "Ankaragücülü yöneticiler alacaklarımız konusunda bizi haklı görüyorlar. Ancak biz FIFA'ya belgeleri verdik ve bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

13.11.2009
    Kaynak : DHA

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

sakary Ali Misafir

şimdi bakalım çık işin içinden.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Crowne Plaza Hotel Müdürü Sinan Mısırlı, düzenlediği basın toplantısında hiçbir misafirlerinin kapı dışarı edilmeyeceğini söyledi.

Crowne Plaza Hotel Müdürü Sinan Mısırlı, düzenlediği basın toplantısında hiçbir misafirlerinin kapı dışarı edilmeyeceğini söyledi. Turkcell Süper Lig takımlarından Ankaragücü'nün İngiliz futbolcusu Darius Vassell'in ikamet ettiği otelden çıkarıldığına yönelik haberlerle ilgili olarak otel müdürü Sinan Mısırlı bir basın toplantısı düzenledi.
    Sinan Mısırlı kendileri için bütün misafirlerinin çok değerli olduğunu belirterek, "Kurumsal yapı ve uluslararası bir zincir olmamız sebebiyle hiçbir misafirimizin kapı dışarı edilmesi söz konusu olamaz. Bizim için bütün misafirlerimiz çok değerlidir. Kaldı ki, Darius Vassell kişisel internet sitesinde de otelimizden çok memnun kaldığını, ileride de tekrar konaklayacağını ve teşekkürlerini bildirmiştir"dedi.

--------------------------------------------

Neymişşş CNN yalan haber yaparmışş

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri