Aygün hayretsin vallahi. Sen İnönü'de çal o penaltıyı maç 1-0 olsun bak bakalım öyle mi bitiyor. Sen bugün çal buz gibi penaltımızı maç olsun 1-0 bak bakalım bugün ki maç böyle mi bitiyor. Bu sene kaç tane hakemle maç kazanmışız onu da çok merak ettim bizden çalınan puanlardan fazlaysa susucam vallahi.
Sonunda.. Hayırlısı olsun demiyorum, hayırlısı buydu zaten.
Galatasaray, Sivas, Manisa maçlarında öyle demiyordunuz ama?
Galatasaray maçında biz ilk gol ofsayt, penaltı değil derken zaten maçın hakkı fenerindi deniliyordu. -ki sakin kafayla düşününce de mantıklı olduğunu söyleyebiliriz-
Bugün yapılan hatalar da öyle bariz falan değildi. Luganonun pozisyonunda el saka indirdi onu ama onun öncesinde de Selcuk sol koluyla el sakayı perdeliyordu. Verilmeyen kartlar da var mesela? Özellikle bilicaya. Luganonun penaltısına dönersek o tip pozisyonlar her maçta oluyor ve maalesef hiçbir hakemde çıkıp çalmıyor. En son manisa maçında Kewella rakip ahtapot gibi sarılmış boğuyordu ama penaltı çalınmadı. Kimse cesaret edemiyor çalmaya.
Allah razı olsun Aziz YıldırımMaç içerisinde de yenik durumdayken bir gözlüğüyle oynuyor,bir sakalıyla oynuyor
Yerinde duramadı vallahi.Hakemler ise çok berbat.
maç ile ilgili yorumlarınızı maç başlığına yapar mısınız? Başlığın devam etmesi adına uyarımı lütfen dikkate alınız.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Başkan doğru olanı yaptı.Bence daha önceden yapmalıydı böyle birşey..Neyse hayırlısı olsun..
Yıldırım Demirören olsun yeni başkan..![]()
So what?
Saike
Bu arada ilk mesaja video eklenmiştir.
Çok iyi oldu, yeter bu göreve geldiğinden beri hiç aleyhine yapılan hatalarda konuşulmuyordu. Mesela Kazım'a verilen 4 maç ceza, hakemi tartaklayan, itip kakan 3 maç alıp cezası 2'ye düşer, sahada yumruk atanlar 3 maç ceza alır ama Kazım 4 maç? Sebebi de komik, koridoru tekmelemiş.Mesela bu 4 maça itiraz bile etmedi Fenerbahçe, gerçi etmemesinin edeninde Kazım'ın disiplinsiz davranışlarının da etkisi vardı. Hakem hatalarına girmiyorum bile çünkü hakem aleyhine yapıyorsa lehine de mutalak hata yapmıştır ama tv görüntülerinden Fenerbahçeli oyuncu ceza alırken, başka neden kimsede bu uygulanmıyor mesela?
Alınan başarısız sonuç nedeniyle gündem değiştirmek diyenlere de gülüyorum. Geçen sene Fenerbahçe tarihinin en başarısız sezonlarından birini geçirdi, o zaman istifa ederdi ya da konuşurdu eğer amacı o olsaydı. Bu artık camianın üzerinde kurduğu baskıya dayanamayıp aldığı bir karardır.
kendi takımına baksın yorumlarına da katılıyorum ki kendisi de Samandıra'ya gideceğini belirtti. Bu istifa hem oyuncular üzerine de etki edecektir, sizin bu ruhsuz, mücadelesiz oyunlarınızın ardından alınan sonuçlar beni bu noktaya getirdi diye. Bu tür olayları iyi kullanıyor Aziz Yıldırım.
Aykut Kocaman'da istediği ama Aykut'un kibarlığından yapamadığı yumruğu Aziz Yıldırım masaya vuracak, umarım bu yumruğun etkisiyle yıkılan 5-6 oyuncu olur da, önümüze daha rahat bakarız.
"YÜCE ATATÜRK"
Yani şu mesajı okuyup da gülmemek elde değil.Sanki sadece o maçlarda mı oldu?Maç maç değerlendirirsek neler çıkacağını sen de biliyorsun.Ayrıca o maçlarda da bana sorarsan doğru düzgün bir hata yok.Zaten birer tane hata ver GS maçını saymazsak.
Fener aleyhine yapılanlar bariz değil Aziz Yıldırım büyütüyor gündemi dğeiştiriyor,Galatasaray aleyhine yapılanlar bilinçli,vs.
Halamın bıyıkları olsa, amcam olurdu.
Olan olmuş hala neyin mücadelesini veriyorsunuz. Sanki bizim tuttuğumuz takımlar çok iyi oynuyor ve mücadele ediyorda hakemler maçı katlediyor. Kazanırken hakkını vericeksin. Anadolu takımlarındaki yabancılar takır tukur top oynarken bizim futbolcular babalarının çiftliği sanıyorlar heralde bu camiaları.
neyse hayırlısı neyse o olsun, Aziz Yıldırım bence en iyi kararı verdi. Bu takım böyle giderse Daum efendi ile birlikte Aziz Yıldırım'da gider. Sene başından beri dedik bu iş Daum ile olmaz bunun aksine Aziz Yıldırım 3 sezon üst üste şampiyonluk vaadetti. ilk 8 hafta iyi giden teker o haftadan sonra patladı ve hava kaçırmaya başladı. Umarım bu teker daha fazla birşeyleri kaçırmaz.
bu takım ıyı gıderkende aynı hakemlerle oynandı neden hatalar kendı lehlerıne yapıldımı konusmazlarda ıyı oynamadık galıbıyet alamadık demıyorda sureklı hakem tartısması yapıyorlar.Hakemler artık çok yıprandı hangı maça hangı hakem atanacak merak edıyorum herkes bırınden derst yanıyor.
Yıldırım devam ediyor!
Kulüpler Birliği adına açıklama yapan Göksel Gümüşdağ, Aziz Yıldırım ve yönetim kurulunun 22 Ocak 2010'da yapılacak olağan genel kurula kadar görevinin başında kalması kararı alındı. Kulüpler Birliği Merkez Hakem Kurulu'na yönelik güvensizliği de dile getirirken, bir sonraki genel kurula TFF Başkanı Mahmut Özgener'in de katılacağı açıklandı.
Sporx
29 Ocak'a kadar başkanlığı sürecek
Turkcell Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı toplantısı İstanbul'da yapıldı. Astoria Residence'da bulunan Kulüpler Birliği Vakfı ofisinde yapılan toplantıya Kulübümüz Başkanı ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ile diğer kulüplerin başkanları katıldı. Toplantı sonrası bir açıklama yapan Kulüpler Birliği Vakfı Başkanvekili Göksel Gümüşdağ, Külüpler Birliği Başkanı Aziz Yıldırım'ın 29 Ocak 2010 tarihinde yapılacak olağan Genel Kurul'a kadar başkanlık görevini sürdüreceğini açıkladı.
Göksel Gümüşdağ, basına yaptığı açıklamada, toplantıda MHK'dan memnuniyetsizliklerin dile getirildiğini ve bu konuda görüş birliğine varıldığını belirterek, 16 Aralık Çarşamba günü yapılacak Kulüpler Birliği Vakfı toplantısına Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'in de davet edileceğini söyledi.
Gümüşdağ bir soru üzerine "Toplantıda sadece Fenerbahçe'nin değil, 18 takımın da problemlerini değerlendirdik. Biz memnuniyetsizliklerimizi ve sıkıntılarımız konusunda görüş birliğine vardık.Başkan Mahmut Özgener'e de bunları anlatacağız. Sayın Aziz Yıldırım'ın sıkıntısının sadece bu maçla(Eskişehirspor-Fenerbahçe) ilgili değil, oynanan tüm maçlarda yaşanan sorunlarla ilgili olduğunu düşünüyorum. Vakfın başkanı ve yönetim kurulu, yayın ihalesi ile ilgili önemli çalışmalar içinde oldu. Bu durumu da göz önünde bulundurarak olağan genel kurula kadar devam kararı aldık" dedi.
Fenerbahce.org
Yayın ihalesi gibi ciddi bir konu ortada kalmasın (!) diye böyle bir karar çıkmış gibi gözüküyor. Her ne kadar 1.5 ay gibi kısa bir süre kalmış olsa da Aziz Başkan ikna olmayıp, şimdiden resmen bırakmalıydı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Niye şaşırmadım gitmediğine acaba![]()
Aziz Yıldırım kişiliği hakkında büyük şüpheler uyandırıyor .. Bu ne çocuk oyuncağı mı
Arkadaşlar yapmayın Aziz Yıldırım'ın bize sağladığı desteği hangi başkan sağlayabilirdi? Bugün bu klüp Hooijdonkları Carlosları Alexleri Anelkaları Ortegaları nasıl görebilirdi? Yaptığı en ufak yanlışta her şeyi silip atıp sadece o hataya kitlenmeyin lütfen.
Doğrudur yanlıştır yorum yapmıyorum, her iki taraf içinde en hayırlısı olsun..
Ehehe bir Aziz Yıldırım Klasiği![]()
Yayın ihalesinde en etkili ismin Aziz Yıldırım olacağını ve kulüplerin beklediği yüksek geliri sadece O'nun sağlayacağını bildiği için tüm kulüpler, en azından ihale döneminde de birliğin başında olup, bu işi de başarıyla tamamlamasını istediler.
Tüm kulüplerin menfaatine olan bu isteği de Aziz Yıldırım, yerine başkası geçerse aynı etkiyi yaratamaz diye kabul edip görevine devam ediyor. Aziz Yıldırım maçtan sonra konuşuyor diye rahatsız olanlar, 2 ay daha rahat edebilirler işte.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Böyle bir klasiğin başrol oyuncusu olmak herkese nasip olmaz. Bir tarafta istifa ettikten sonra arkasından küfür edilen insanlar diğer tarafta nerden istifa etse yoğun ısrarlarla geri döndürülen Aziz Başkan.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Herkes birşeylerin kararını alıp dönebiliyor. Dünyada ilk kez yapılan birşey deği.
Tabi yinede iyice düşünüp öyle açıklama yapmakta fayda var. Neticede bu açıklama yapılmadan öncede ihale yapılacağı belliydi ve Aziz Yıldırım'dan başka büyük pay koparacak kimse olmadığıda belliydi. Bunun bilincinde olan Aziz Yıldırım madem bu yüzden devam kararı alacaktı hiç o açıklamayı yapmamalıydı. Devam etmiş, bırakmış pek bir önemi yok ama bu tarz vizyon sahibi kişilerin çelişmeleri farklı anlamlar çıkarılmasına yol açıyor.
Senin başkanında destek verdiği için olabilirmi : )
Bütün kulup başkanları ( bunların içinde sizin desteklediğiniz takımlarda var ) Aziz Yıldırım'ın kalmasını istediği için kaldı Aziz başkan. Çünkü şu anda Adnan Polat , Yıldırım Demirören veya X kişisi gelse dahi kimse Aziz YIldırım kadar elini güçlü tutamaz. Yayın İhalesi özellikle Anadolu takımları için çok önemli. Onlarda mecburen Aziz Yıldırım'a destek oluyolar.