Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 36 arası toplam 36 sonuç

Konu: Strum Graz - Galatasaray | [UEFA Avrupa Ligi F Grubu 6. Maçı]

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Aydın Aydın demişsinizde nerde oynadı bu adam ? Forvetmi ortasahamı. Forvet oynadıysa Aydın'dan ne performans bekliyodunuz. Ortasaha oynadıysa forvet arkası oynatma fikrini alana sallayın. Alparslan sağ bek oynuyo. Ben ilk kadrolar geldi Barış sağ bek Alparslan, Caner'in önünde oynuyo dedim maç başladı şook. Sol ayaklı Alparslan sağ bek oynuyo. Dahimi delimi diyoruz ya Daum için. Rijkaard dün akşam abarttı biraz.
    Adam boş kaleye bile atamıyo.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

valla benim dün birkaç şey dikkatımi çekti.alpaslanın tekniği gerçekten iyi.aykut leo'ya 1000 basar.ve ayhan bu takımdan şutlanmalı.ben maç başlamadan yenileceğiz demiştim zaten.ama hiç önemli değil.artık rakiplerimizi bekliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Adam boş kaleye bile atamıyo.
    Aygün dünyanın en büyük golculeri bile neleri kaçırıyo. 1 gol kaçırdı diye adamı afaroz etmek gerekmiyo.

Quote Originally Posted by tahatto93 View Post
    valla benim dün birkaç şey dikkatımi çekti.alpaslanın tekniği gerçekten iyi.aykut leo'ya 1000 basar.ve ayhan bu takımdan şutlanmalı.ben maç başlamadan yenileceğiz demiştim zaten.ama hiç önemli değil.artık rakiplerimizi bekliyoruz.
    Alparslan - Serkan Kurtuluş büyük ihtimalle takımdan gönderilecek oyuncular arasında. Aykut iyi adamda çizgiden ayrılsa onun kadar refleksleri olan kaleci yok. Çizgiye sevdalı adam

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ufuk herhalde Türkiye Kupası'nda bile oynatılmayacak.Yazık oluyor adama.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Aygün dünyanın en büyük golculeri bile neleri kaçırıyo. 1 gol kaçırdı diye adamı afaroz etmek gerekmiyo.
    Osman Tanburacı'nın yazısından bir kısımı yazayım abi bir daha düşün sen de

Aydın Yılmaz artık sabrı taşırdı.

Bir genç alt yapıdan gelip üç-dört sene içinde bir şey olamıyorsa koy gitsin!
    Aydın’a verilen şans hiçbir futbolcuya verilmedi. Her gelen hoca Aydın dedi. Gerets’ten beri… Kalli, Skibbe, Rijkaard, Aydın’a o kadar çok şans verdiler ki Aydın adam olsa Real’e transfer olurdu!... Ama yazık! Aydın’da bir arpa boyu ilerleme yok! Sebebi nedir bilinmez. Bana kalırsa ruhsal bir sorunu var. Kendine güveni yok ve de içe kapalı bir kişilik.
    Aydın’ın; sürati mükemmel, vücut ahengi çok iyi, topla oynayışı büyük yetenek ama Aydın’da devamlılık yok, karar aşamasında hatalı ve de güçsüz!
    Beşiktaş çıkması rakipten çaldığı top mükemmel, tereyağından kıl çeker gibi ama devamı fısss!...
    Madem çaldın o topu, kaleciye de çalımı bastın karşında geri geri koşan bir savunma oyuncusu daha var. Niye vuruyorsun topa? Bir hareket çeksen, ama hangi hareketi çekersen çek adam yere yıkılıp kalacak! Kale tabak gibi sana açılacak. At golünü boş kaleye dön gel!
    Aydın bunu yapamıyorsa Galatasaray’da da yola devam edemez!
    Aydın’ın kaleciye çalımı arkadan gelen rakibin tarafına doğru, sağa doğru zaten olmamalı. Çek topu sola karşında kimse kalmasın!
    Aydın’dan ümidi kestim!
    Ve içim yanıyor. Çok yetenekli ama kendi bu yeteneğin farkında değil! Kesin ocakta takasa gider! Galatasaray’ın forvetinde bu kadar bolluk, ihtiyaç fazlası varken takımda kalamaz!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Osman Tanburacı'nın yazısından bir kısımı yazayım abi bir daha düşün sen de

Aydın Yılmaz artık sabrı taşırdı.

Bir genç alt yapıdan gelip üç-dört sene içinde bir şey olamıyorsa koy gitsin!
    Aydın’a verilen şans hiçbir futbolcuya verilmedi. Her gelen hoca Aydın dedi. Gerets’ten beri… Kalli, Skibbe, Rijkaard, Aydın’a o kadar çok şans verdiler ki Aydın adam olsa Real’e transfer olurdu!... Ama yazık! Aydın’da bir arpa boyu ilerleme yok! Sebebi nedir bilinmez. Bana kalırsa ruhsal bir sorunu var. Kendine güveni yok ve de içe kapalı bir kişilik.
    Aydın’ın; sürati mükemmel, vücut ahengi çok iyi, topla oynayışı büyük yetenek ama Aydın’da devamlılık yok, karar aşamasında hatalı ve de güçsüz!
    Beşiktaş çıkması rakipten çaldığı top mükemmel, tereyağından kıl çeker gibi ama devamı fısss!...
    Madem çaldın o topu, kaleciye de çalımı bastın karşında geri geri koşan bir savunma oyuncusu daha var. Niye vuruyorsun topa? Bir hareket çeksen, ama hangi hareketi çekersen çek adam yere yıkılıp kalacak! Kale tabak gibi sana açılacak. At golünü boş kaleye dön gel!
    Aydın bunu yapamıyorsa Galatasaray’da da yola devam edemez!
    Aydın’ın kaleciye çalımı arkadan gelen rakibin tarafına doğru, sağa doğru zaten olmamalı. Çek topu sola karşında kimse kalmasın!
    Aydın’dan ümidi kestim!
    Ve içim yanıyor. Çok yetenekli ama kendi bu yeteneğin farkında değil! Kesin ocakta takasa gider! Galatasaray’ın forvetinde bu kadar bolluk, ihtiyaç fazlası varken takımda kalamaz!
    Çok doğru tespitler.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri