Darko Ceferin
16 Aralık 2009 Saat: 20.00
Avusturya
Graz
Stadion Graz Liebenau
Darko Ceferin
16 Aralık 2009 Saat: 20.00
Avusturya
Graz
Stadion Graz Liebenau
UEFA Avrupa Ligi F Grubu 6. maçında deplasmanda Sturm Graz ile karşılaşacak olan Galatasaray'da maç kafilesi belli oldu.
Galatasaray'ın, Sturm Graz kafilesinde 16 oyuncu yer alıyor;
Aykut Erçetin
Tobias Jan Hakan Linderoth
Aydın Yılmaz
Barış Özbek
Abdel Kader Keita
Mehmet Topal
Mustafa Sarp
Ayhan Akman
Emre Aşık
Hakan Kadir Balta
Serdar Eylik
Alparslan Erdem
Servet Çetin
Ufuk Ceylan
Caner Erkin
Çetin Güngör
Galatasaray, deplasmanda oynanacak UEFA Avrupa Ligi F Grubu 6. maçı için 15 Aralık 2009 Salı sabahı Türk Hava Yolları’nın özel uçak seferiyle Graz’a geçerek, otelde kampa girecek.
Galatasaray’ın ilk onbeş dakikası yalnızca basına açık son antrenmanı aynı akşam karşılaşmanın oynanacağı UPC Arena’da saat 19.00’da yapılacak. Bu karşılaşma öncesinde saat 18.45’te statta bir basın toplantısı düzenlenecek.
Başarılar Galatasaray.![]()
Galatasaray'da rahat bir galibiyet alacaktır, temsilcimize yürekten başarılar diliyorum..
İnşallah kalede Ufuk oynarda gösterir kendini zaten Arda,Franco,Elano,Kewell,Nonda götürülmemiş
Last edited by Suicider : 14.Aralık.2009 at 23:38
MUHTEMEL 11'LER
STURM GRAZ
Gratzei
Sonnleitner
Feldhofer
Schildenfeld
Prettenthaler
Ehrenreich
Hlinka
Bukva
Muratovic
Weinberger
Lavric
GALATASARAY
Aykut
Çetin Güngör
Emre Aşık
Hakan Balta
Caner
Mehmet Topal
Mustafa Sarp
Linderoth
Aydın
Serdar Eylik
Keita
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Strum kazanır.Galatasaray bildiğim kadarıyla çok eksik kadro ile ve forvetsiz gidior. Muhtemelende yedekler denenecektir. İddiasız olması da eklenince sturm alır gibime geliyor.
Last edited by Ahmet Göktaş : 16.Aralık.2009 at 15:11
Sadece buzlu saha zorlar bizi. Serdar'ı izlemek keyifli olacak.
bencede strum yener bizi as oyuncularımızı dinlenmesi için İstanbul'da bıraktık.Galibiyette sürpriz olmaz.
Ufuk'un oynaması bekleniyormuş.3 ihtimale de açık bir maç.Aalarımız burda kalmış..
Bu ne denemek oluyor ?Tobias Jan Hakan Linderoth
Football is simple,but Football Manager is not
STURM GRAZ
Gratzei
Ehrenreich
Sonnleitner
Schildenfeld
Kandelaki
Hölzl
Hlinka
Weber
Jantscher
Lavric
Beichler
Yedekler
Krofhofer
Lamotte
Feldhofer
Bukva
Prettenhaler
Weinberger
Foda
GALATASARAY
Aykut
Alparslan
Emre Aşık
Servet
Caner
Barış
Ayhan
Linderoth
Aydın Yılmaz
Serdar Eylik
Keita
Yedekler
Ufuk Ceylan
Mehmet Topal
Mustafa Sarp
Hakan Balta
Çetin Güngör
Kaynak: Webaslan.com
alpaslan yada canerden biri mi sağ bek ?
Golü çok kötü yedik. Aydın'da öyle bir gol kaçırdı ki olacak iş değil. Hala önemli maçlarda bu oyuncuda ısrar ediyor.
Mutlak golü kaçırdılar.Ama Aydın'ın pozisyon öyle böyle değildi.
Lindo ve Aydın derhal şutlanmalı.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Lavric ve Beichler defansı darma dağın ettiler resmen!!!
Transfer Farz oldu artık Defansa.
Yedekler ile beklenen bir sonuc , bence hiçbir önemi yok bir Türk takımı böylesine bir sahnede yedek takım ile mücadele ediyorsa , Türkiye futbolda büyük bir ilerleme kaydetmiştir bence.
Keita arı gibi çalıstı ama onun dilinden anlayan kimse yoktu , Ayhan Servet ve aydın cok kötüydü Aydın kredisini iyice tüketti..
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Aydın, Linderoth gibi adamların bu takımda yeri yok. Son kredilerini de bu maç tükettiler bana kalırsa. Hala anlamıyorum şu Linderotha 2 senedir ne diye para ödüyoruz? Futbolcu sığınma evi mübarek. Rijkaard hazırlık maçı gibi gördü müsabakayı umarım özellikle bu 2 oyuncuyu görmüştür.
Ayhan da toparlamayacak, her aldığı topta rakibe müthiş pas verip onları atağa kaldıracaksa o da gönderilsin.
Önem sırasına göre; stoper, forvet ve ortasaha lazım takıma.
İsveç'lilerde Hakan ismi var artık manası nedir bilemeyeceğim..![]()
Konu ile ilgili metinin tamamına buradan ulaşabilirsiniz. . .Bizimle ilginç benzerlikler taşıyan İsveçlilerin çocuklarına Hakan ismini koymaları da ayrı bir dikkat çekici nokta. Zira bugün anne-babası İsveçli, Hakan ismine sahip olan yüzlerce İsveçli bulunuyor. Bu ismin İsveçlilerin kökeninde bulunduğunu belirten yazar Abdullah Gürgün, yakın tarihsel birlikteliğe işaret ediyor.
Yahu bu aydın Galatasaray da oynayacak adam değil. Ayhan, Linderoth bunları boşuna kadroda tutuyor. Bugün ilk yarıyı seyrettim Aslında topa hakim oldu Galatasaray, golüde yedikten sonra Aydın ın o golü kaçırması ayıp oldu. Boş kale gidip adamın üstüne vurdu. Bir kaç kişi gönderilmeli bu takımdan. Servet in goldeki hatasıda olacak cinsten değildi. Adam arkadan geldi topu alıp gol yaptı. Yazık oldu.
Aydın Aydın demişsinizde nerde oynadı bu adam ? Forvetmi ortasahamı. Forvet oynadıysa Aydın'dan ne performans bekliyodunuz. Ortasaha oynadıysa forvet arkası oynatma fikrini alana sallayın. Alparslan sağ bek oynuyo. Ben ilk kadrolar geldi Barış sağ bek Alparslan, Caner'in önünde oynuyo dedim maç başladı şook. Sol ayaklı Alparslan sağ bek oynuyo. Dahimi delimi diyoruz ya Daum için. Rijkaard dün akşam abarttı biraz.
Nazar boncuğu olsun bu da.![]()
umarım alpaslanı bu takımdan yollamazlar . sağda oynamasına rağmen sırıtmadı çok da yetenekli . ayrıca caneri de kazanmalıyız bence . tekniğine diyecek yok zaten . daha iyiye gidiyor gittikçe
Caner'i CSKA'da sol açıkta izlerken gerçekten çok beğeniyordum. Çok iyi tekniği var. Bence sol bekte oynamamalı sol açık oynamalı, sol beke başka isimler alınmalı.
Aydın geleceği var diyenler vardı sanırım