4 savunma 2 ön libero 4 forvet arkası ile sahaya çıkıyor Galatasaray ilginç bir taktik![]()
Kayserispor
Galatasaray
Berabere
4 savunma 2 ön libero 4 forvet arkası ile sahaya çıkıyor Galatasaray ilginç bir taktik![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Rijkaard takımın dengeleriyle çok oynuyor ama bakalım sonucunu alabilecek miyiz..
Ha birde ekleyeceğim bir şey var.. Elano'nun ilk 11 başlaması çok doğru. Orta sahada bir pas trafiği oluşturabilmek için 1. dakika Elano, 90. dakika Elano, bu kadar basit.
Kayserispor ve Galatasaray kulüpleri arasındaki soğuk savaş devam ediyor. Galatasaray Yönetim Kurulu, aldığı kararla Kayserispor maçını ayrı bir locadan izleyecek.
İki kulüp arasında Ali Turan transferi dolayısıyla başlayan gerginlik karşılıklı yapılan yazılı açıklamalarla doruk noktaya taşınmıştı. Son olarak Kayserispor’un bu sabah yaptığı açıklama Galatasaray Yönetim Kurulu’nun Kayserispor maçını kendilerine ayrılacak bir locada izleme kararı almasına yol açtı.
Kadir Has Stadyumu’nun şeref tribününde Kayserisporlu yöneticilerle birlikte oturmama kararı alan Galatasaray’ın bu tavrına Kayserispor’dan ne tepki geleceği merak konusu!
maraton.com.tr
Helal olsun yönetime..
Başladı karşılaşma.
Takım vasatın altında, biraz Keita biraz da Arda birşeyler yapmaya çalışıyor.
Alıştık takımın vasatın altında olmasına..
Dos santos ta birşey var.Çok hata yapıyor.Bu arada Bir keita ne kadar çok fark ediyor ya...
Last edited by LadroN : 06.Şubat.2010 at 20:28
Ah Arda ah, maçın net pozisyonunu kaçırdık.
İlk yarım saat çok etkisizdik, tabii bunda Kayserispor'un presinin de etkisi vardı. İlk yarının son 15 dakikası önce oyunda dengeyi kurduk, sonra sazı elimize aldık.
Keita kondisyon olarak 90 dakikayı kaldırabilirse bu maçı kazanırız.Kayserisporun bu presten sonra yorulacağını düşünüyorum.
Seyir zevki üst düzey bir maç oluyor. Premier lig ayarında, çok hızlı tek toplarla çıkmaya çalışıyoruz.
Genel kanının aksine bugün beklemediğim kadar iyi oynuyoruz.
Bu arada Dos Santos geldiğinden beri çok hata yapıyor. Takımda kalmak istiyorsa en aza indirgemesi lazım.
Leo Franco'nun degajlardan vazgeçmesi lazım, Uğur'un topu şişirmemesi lazım, Emre Güngör'ün sarı kartından dolayı dikkat etmesi lazım, Lucas'a nazar değmesin, Mehmet Topal yorumsuz, ayağında top tutamıyor, bildiğim Mehmet Topal gibi değil, Elano biraz daha dikine oynamalı, Keita zemine taktı kafayı xD, Dos Santos çok heyecanlı, Kaptan çok koşuyor, inşallah atacak golünü.
![]()
Beklemedigin kadar iyimi oynuyoruz ? İlk yarı iki pas yapamadık ya şu Arda'nın pozisyonuna kadar.. Neill'ı geriden oyun kursun diye almıştık sanırım tam tersi insan bir isabetli pas atar ya o da yok. Neyseki Makukula'yı iyi savunduk ilk yarı.. İkinci yarı şansa bir gol bulursak kazanırız gibi iyi oynamasakta Kayseri'de son vuruşları iyi yapamıyor.
Mac ortada geciyor.Ikinci yari golu bulan maci koparir diye dusunuyorum..
Kayserispor 10 kişi kaldı.
vay be Keita tam şovmenattırdı tek başına Hakan'ı
![]()
Sakatlayın sakatlayın Keita'yıda sakatlayın !
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Keita'ya müdahale var, ama Keita biraz abarttı gibi geldi. Hakemin takdiri..
Keitaya arkadan daldı hakan. Keitada acı içinde bağırdı.Seke seke kenara gitti. İnternetten izlediğim için tam net göremedim müdahaleyi keitaya göre konuşuyorum. Maç sonu TV den bir kere daha bakıp sonra yorum yaparım![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Tamam mudahale varda Keita'da cok abartti bana gore..
Yanlış hatırlamıyorsam hakem pozisyonu önden gördü. Ama hareket arkadandı. Keita acı içinde yere düşünce hakemde sarı kart verdi.
Ne maç oluyor yahu. bi o kalede bi bu kalede.
Hakem ne biçim yönetiyor yahu. Taçı bize verdi. Kullandık aradan 5 sn geçti taçı kayseriye verdi.
Hakemler maçı katletti. 2 takımada haksız fauller veriliyor.
Hakem kendi kendine pozisyon icat etti, şaka gibi ya.
Dos Santos cok kotu su ana kadar bence..
Of koskoca Santos orta açmayı bilmiyor ya. Bi adam gibi orta açan yok.
Makukula cikti sonunda..Gezinip duruyordu sahada..
Lucas Neill Mutlak bir golü önledi.
Al işte canere bak ya. Adam bi orta açıyor kalenin üstünden auta gidiyor. Birinin orta açmayı öğretmesi lazım.
Cangele'nin penalti pozisyonu tartisilir gibi sanki.Mecburi olarak internetten takip ediyorum ama TV'den bakinca daha net anlasilir..
Kayserinin sağ kanadı boş ama bizim Caner maçtan koptu iyice..