Gökhan Ünal, 2-2.
Manisaspor
Fenerbahçe
Berabere
Gökhan Ünal, 2-2.
Maça bak yav kaç dk kaldı ki![]()
Bitti maç...
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
bu kadar yanlı bir hakem ömrüm hayatım boyunca görmedim.
Tebrikler Manisaspor.Çok güzel bir sonuç.
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
bana birileri 7 dakikalık uzatmanın anlamını açıklayabilir mi?
Helal olsun Manisa yüzümüzü güldürdün.
İyi oynadığımız bu maçı kazanmalıydık, yazık oldu.
Fenerin son dakka sansi devam ediyor.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İki haftadır iyi oynayıp, son anda beraberliği kurtarmak çok yazık ediyoruz çok.
Fener son anda 1 puanı kurtarmış.Bizim bedava 3 puan iş gördü desenize..
Birde şöyle bir durum var;Bursaspor 2 maçını da kazanırsa 45 puanla zirveye ortak oluyor.
55-60 arası kalecinin sakatlıgından oyun durdu bilip bilmeden konuşmasanız iyi olur.
Her maçta zaten kaleci sakatlanıp o kadar duruyo oyun
Diyarbakır maçından ders alınmış gibi başladı Fenerbahçe maça, hatta sezonun en etkili başlangıcıydı diyebilirim. Bu tempoyla başladığı maç sayısı azdır, golü de erken bulduk, bir çok pozisyona girdik ama olmadı, Manisa ilk atağında golü buldu.
2. devrede de aynı şekilde oynamak gerekirken nedense geçen haftanın kopyası oldu oyun. Rakip yarı alana sıkışmış bir maç, öne çıkmış savunma arkasına atılan toplarla pozisyon bulan rakip ve bu pozisyonlardan birini gole çevirmesi, sonra artık Fenerbahçe'nin klasikleşmiş son dakika golü.
Çok sinir oluyorum böyle oynayıp kazanamayınca, kötü oynarsın Bursa maçı gibi, sinirlenmezsin ama şu şans olmayınca olmuyor. Alex kötüydü bugün, hatta son maçlarda iyi değil. Geçen haftadan tek farkı etkili başlanması ve ilk yarı ortaya konan güzel futbol.
Kaleci sakatlandığında dakika tuttum ve 3.5 dakika oyun durdu. 3.5 dakika da oyuncu değişikliği ve sakatlıklarda her maçta duruyor. Ben 6 dakika falan bekliyordum ve hakem vermeye cesaret edemez diyordum ama helal olsun, verebildi. Ülkemizde pek göremiyoruz çünkü gerçek uzatmaları.
Maçı izlemeden 7 dakika da verilirmiymiş demeyelim lütfen, hatta uzatmalarda gelen 2 gol ve Manisalı oyuncuların vakit geçirmeleri nedeniyle 1 dakika kadar uzaması da doğruydu.
"YÜCE ATATÜRK"
Oynuyoruz, oynuyoruz maç öyle bir şekilde bitiyor ki; sanki Fenerbahçe zar, zor paçayı kurtarmış gibi gözüküyor ama maça bakıldığında çok rahat alabileceğimiz bir maçtı. Bir takımdan beklenen nedir ? İyi pas trafiği, iyi savunma, rakip kalede bol pozisyon vs. 68. dakikaya kadar 400 pas yapmıştık, başarılı pas oranı %90 idi ve en önemlisi bu pasların çok büyük bölümü rakip sahadaydı. Mücadele vardı, güzel oyun vardı ama şans yoktu.
Manisaspor'un 5 oyuncusu sırayla yatarak 30 saniye çalmış olsa 2.5 dakika eder, Manisa'nın kalecisinin çıkışı da 3 dakika olsa 5.5 dakika eder, diğer oyuncu değişiklikleri de 1.5 dakika sürmüş olsa 7 dakika eder.
Şu maçta hakemin herhangi bir takımın tarafını tuttuğunu iddia eden kişinin ben bu maçı izlediğine inanmam. Kimse kusura bakmasın.
Bu maçtan sonra Fenerbahçe, ligde Ankara deplasmanları haricinde İstanbul dışına çıkmayacak.
İki takıma da tebrikler.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Tartışmalar havada yine. Maçı izlemediğim için yorum yapmayacağım ama sadece İlker'in sakatlığından oyunun 5 dakika felan durduğu söyleniyor. Eğer öyleyse 7 dakika normaldir. Ayrıca bir başka merak ettiğim konu bu maçta 5 dakika uzatma verilseydi Manisaspor kazanacak mıydı? Bunu kimse kanıtlayamaz. Sonuç olarak iki takımıda döktükleri terler için tebrik ederim. Puanları paylaşan 2 takımı kendi adıma tebrik ederim...
I'm back...
Cifte standart oldugu kesin. Evet, 7 dakika kesinlikle normal, cunku 5 degisiklik oldu ve kaleci uzun sure sakatlandi, ancak bundan daha cok sakatlik olan maclarda niye bu kadar uzatma verilmiyor? Veya 89. dakikada skor 0-1 olsa hakem 7 dakika uzatma verir miydi?
Bir de su Manisa harbiden kotu takim, 2 pas yapmaktan aciz. Bu kadar kotu oynayip bir sezonda 3 buyuklerden puan alan baska takim yoktur herhalde....
Bence golde volkandan çok savunmanın hatası var deniz barış bilica ikilisi özellikle çok zor bir kalecinin o topu oraya atacağını tahmin etmesi çünkü gerçekten çok sağlam vurdu ... ayrıca pozisyon baştan ofsayt ve ikinci pozisyondada ofsayt kokusu var hakem tutsaydı bizi bunu görürdü eminim
Volkan, Bursa maçından sonra diğer oyuncular için koşmadılar diyordu, bu maçta sonra diğerleride gollerde neden kıpırdamadığını sorsun ona. İki golüde çok rahat çıkarabilirdi.