Böyle bir örnek söz konusu olamaz bile, bir gol ile gerçek Galatasaraylı olunmuyor...Arda "Gerçek Galatasaraylı olmak istiyorum" başlığı altında...
Böyle bir örnek söz konusu olamaz bile, bir gol ile gerçek Galatasaraylı olunmuyor...Arda "Gerçek Galatasaraylı olmak istiyorum" başlığı altında...
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
O zaman 27.Hafta görüşelim bakalım , olacak mı Gerçek Fenerli![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Siz Anlatamıyorsanız Karşıdaki Doğal Olarak Anlamaz
İğneyi Kendinize Çuvaldızı Başkalarına Batırın
Ayrıca Burada Olmamış Bir Olay İçin Arda Öyle Demezdi,Biz Öyle Yapmazdık,Sizde Şöyle Yapardınız Diye Boş Keseden Sallamak Kolay
Umarım Giden Mesaj'ı Anlayabilmişsinizdir
Bu Arada Gerçekten Emre'nin Fenerde Oynamasının Ve Başarılı Olmasının Sizde Ne Kadar Büyük Yaralar Açtığını Görmüş Olduk Böylelikle
Ayrıca Sevindim...
Tamam öyle olsunBu arada arkadaş demişim ama yaşın 20ymiş dikkat etmemiştim özür dilerim
![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Sizde Ne Kadar Büyük Yaralar Açtığını.
İlk defa bu tip açıklama görüp, şaşırmış numarası yapanlara şaşırıyorum. Bu ülkede Fenerbahçe veya Galatasaray'a transfer olan yabancı oyunculara bile rakip takımla ilgili soru sorulduğunda o maçta gol atmak istiyorum diye açıklama yapıyor. Onu da geçtim; artık bu Fenerbahçe de klasikleşmiş bir söylemdir; Galatasaray maçında gol atıp, gerçek Fenerbahçeli olma meselesi. Bazıları bunu direkt olarak laf salatasına sokup sorgulamaya kalkmışlar. Bir de tahrik oluyorlarmış. Niye ? bir futbolcu şu maçta gol atmak istiyorum dedi diye. Şaka.
Bir zamanlar oyununa laf atmaya çalışanlar, 1 maç oynar 4 maç yatar diyenler şimdilerde futboluna laf atamadığından farklı yerlerden vurmaya kalkmış. Şaka2.
Emre'nin bu Fenerbahçeli olma meselesiyle ilgili bu 2. açıklaması. 2 senede sadece iki açıklama. İlkini geldiği dönemde söylemişti. O zamanlar Emre'ye tribünlere oynuyor, Galatasaray'da önemli günleri geçmesine rağmen taraftara şirin görünmek için Fenerbahçeliyim diye sallıyor diyenler olmuştu. Ülkemizde modadır; hangi takıma giderse o takımı tuttuğunu söyleyen oyuncular. Ama Hakan Şükür, Hasan Şaş gibi isimler de çıkıp Emre'nin gerçek Fenerbahçeli olduğunu açıklayınca ellerinde Emre'ye sallayacak pek birşey kalmamıştı.
Galatasaray'a gol atsan da atmasan da senin mücadelen, ruhun, hırsın yeter gerçek Fenerbahçeli Emre Belözoğlu.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Yahu ben bir Galatasaray li olarak Emre nin bu dediklerini hic garipsemedim acikcasi , ayni problem fatih akyel dede olmustu hatirlarsaniz , turk oyunculari gittikleri buyuk camialarda ''goze girmek'' icin boyle seyler soyler ha emre cidden fenerli mi degilmi onu bilemem , ayni mehmet topuz un gercek besiktasli olup olmadigini bilemedigim gibi , tahrik olunucak bisey de yok burda bence , emre gercek fenerbahceli ise galatasaray a gol atmayi istemesi kadar normal bisey olamaz ,
Arda ne alaka? Galatasaray'da bir takıma gol atan oyuncu gerçek Galatasaraylı olmaz, olsaydı bile Arda gerçek Galatasaraylı olmuş olrdu. 2-1 biten sulu derbide bizim golümüz Arda Turan'dan gelmişti![]()
yeneceksek sorun olmaz, emre bize 10 tane atacak ve biz kazanacaksak sorun olmaz. bu kadar basittir yani![]()
Emre şu anda giydiği formanın hakkını veren en iyi oyuncu. Emre sakat, Emre iş yapmaz, Emre 20 maç yapamaz, Emre 5 maç üst üste oynayamaz diyenlere inat Emre döktürüyor, şu anda ligin en formda oyuncuları arasında, üstelik düşen ya da istikrarsız bir performansı yok, sürekli yükselen bir performansı var.
Umarım Galatasaray derbisinde de bu formu devam eder ve atacağı gollerle "Gerçek Fenerbahçeli" olur. Ha çok mu önemli gol atıp atmaması, elbette değil, taraftarın kalbinde yeri zaten apayrı Emre'nin. Ama bir Fenerbahçeliye de Galatasaray'a atılacak gol kadar keyif veren çok şey yoktur, bu espri yıllardır yapılır, Emre deyince dokunmasını ve ortaya tahrik oldum diye çıkanları da anlıyorum. Benim de kıskandığım bir oyuncu rakip takımda herkese inat üstün performans sergilese beni de her hareketi tahrik ederdi, sahada koşup, pres yapması bile, bırakın söylemlerini...
"YÜCE ATATÜRK"
Şuana Kadar Gerçek Fenerli Değilmiydi EmreBu Saatten Sonra mı Gerçek Fenerli Olacakmış Garip Bir Demeç Olmuş ve de Çok Gereksiz Olmuş. Tamamen Şov Amaçlı ve Göstermelik Bir Durumdur. Tribüne Oynayan Oyuncuya Ben Oyuncu Demem İsterse Kral Olsun. Önce Gitsin İnsan Olsun. Ahlaklı Olsun. Futbolcu Kendini Bilecek Emek Verdiği Para Kazandığı Yer Nere Olursa Olsun Laflarına Dikkat Edecek.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
iyi de bu hep söylenen bir şey yıllardır. fenere gol atan da gerçek galatasaraylı oldu falan denirdi hep. emre deyince mi değişti işler anlamadım ki? tanju da fenerbahçede oynarken bize gol atıp gerçek fenerbahçeli oldum gibisinden konuşmuştu. sonuçta bu bizim takımımızda altın ayakkabı almış adam.
emreye gelince değişmemesi lazım bence.
emreden kişilik olarak pek hoşlanmayan bir insan olarak söylüyorum bunları![]()
Helal sana Emre!
Yürekten oyuncu dediğin öyle olur o bitmeyen hırsınla,mücadele ruhunla gönlümüzde taht kurdun..Golünü de at kalbimizde sonsuza kadar yer edin...
Helal sana , Emre vur kır parçala![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Derbide golü attıktan sonra deseydi "Şimdi gerçek Fenerli oldum" diye, ortamı germeme adına çok daha güzel olurdu..
Forum ortamın gerileceğini bile bile böyle bir konunun açılmasının mantığınıda çözemedim ayrıca.. Fenerli arkadaşların çoğunluğu bu röportajı okumuştur(keza GSlilerde), getiripte GSlilerde okusun neşemiz yerine gelsin mantığı hoş değil.. Gördüğünüz üzere karşılıklı atışmalardan öteye gitmiyor bu tür konular.. E işte efendim geldiğinde müzmin sakat denmiş 20 maç üst üste yapamaz denmiş, döktürüyormuş ve kıskanıyormuşuz.. Hadi canımEmrenin oynaması ile alakalı değil yani bütün bunlar, alınmayınız.. Malum olayları hepimiz biliyoruz tekra başa sarmanın bir anlamı yok..
Last edited by Xipe Totec : 12.Mart.2010 at 04:34 Reason: eksik kelime
Böyle bir röportajdan bile tahrik olunacaksa; bu forumda herhalde doğru düzgün konu açılmaması gerekir. İçinde Fenerbahçe isminin geçtiği her konuda biz de tahrik olduk diyelim, zaten siz okumuşsunuzdur ne gerek var buraya getirmeye diyelim. Girin google'a yazın; '' Fenerbahçe'ye gol atmak istiyorum'',''Galatasaray'a gol atmak istiyorum'', ''Beşiktaş'a gol atmak istiyorum'' karşınıza kaç tane farklı isim çıkacak, bir bakın. Sonra o futbolcuların da karakterini kendinizde sorgulama hakkı bulun, karakter avcıları.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Konu dışından bundan sonra tek farkLı mesaj yazan oLursa kaparım konuyu haberiniz oLsun.
Herşeye de tahrik oLunmaz ki canım. Neden tahrik oLdunuz onu anLamadım ?
Ben diyeceğimi dedim.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Saldır Emrespor (:
Biz her şeyi arabesk yaşıyoruz malesef, takım tutmayı,oyuncuya hayran olmayı vs vs... Aynı şekilde oyuncularımızda öyle.Profesyonel olmayı beceremiyorlar, kafada profesyonel değiller başta.
Bu açıklamanın hiç bir zararı yok ama hiç bir faydasıda yok. Bu sadece Emre için geçerli değil,bu tür bir sürü oyuncu var.
Çünkü bir futbolcu için en güzel şey herkesin sevdiği oyuncu olması olmalıdır, hayran olacağı. Bana göre Arda ile Emre'nin açıklamalar konusunda bir farkı yok.Aynı şey Arda içinde geçerli.
Örnek vermem gerekirse az önce farklı konuda bir örnek verilecekse kendi takımından örnek vermek en iyisidir demiştim, ama iyi örnekleri rakip takımlardan vermek daha güzeldir bu tür durumu göstermek açısından.
Mesela bir Metin bir Ali bir Oğuz bir Orhan neden herkesin aynı şekilde sevdiği Metin,Ali,Oğuz,Orhan oldular bunu bir düşünelim önce tabi bunu düşünmesi gereken göz önündeki futbolcular
Hersene başında açılan konular var "Şampiyon olmak istiyoruz" başlıklı. Buda onun gibi bir konu olmuş![]()
Ortam gerilmeye ne kadar müsaitmiş bunu da gördük. Bize göre rakip takımın oyuncusu ne söylerse söylesin ortam geriliyor, tahrik ediyor. Ama ortamı geriyor, gerek yok falan diyenlerin çoğunluğu stada gidince oyunculara küfrediyor, taş-çakmak-su atıyor. Rakip takıma her türlü hakareti kendine hak görüyor. Rakip takımın oyuncusu ortamı geriyor, tahrik ediyor. Sen de yapıyorsun aynısını. Senin oyuncun da yapıyor. O zaman ona helal olsun diyorsun, rakip takım oyuncusu yapınca ortamı geriyor.
Bir oyuncu; oynadığı takımın en büyük rakibine gol atmak istiyorum demiş. Hayır diyemez, ortam gerilir. Komiksiniz.
Fenerbahçe taraftarıyım. Benzer şeyler bizim taraftarlarımız tarafından da yapılıyor. Bu tarz taraftar tipi her takımda var. Galatasaraylılar öyle, Fenerbahçeliler böyle, Beşiktaşlılar ayrı değil yani. Yok birbirimizden farkımız.
Gerilmeye müsait fazlasıyla insan var. Gerilmeleri için de kendi yönetimleri bile epey çalışıyor. Bu ufak tefek şeylere gerilmeyelim. Eksik kalsın.
Last edited by di canio : 12.Mart.2010 at 14:07
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bu tur demecler cok gereksiz ve ortami germekten baska bir ise yaramiyor. Bir gol atmakla insan FBli veya GSli olmaz.....
Yahu size ne? Bir gol atıp atmamakla Fenerbahçe'li yada Galatasaray'lı olmaz diyorsunuz.
Fenerbahçe'de bu bir gelenektir. Ezeli rakibine gol atan gerçek Fenerbahçe'li kabul edilir taraftarlar arasında.
Bu sizin - bir gol atıp atmamakla olmaz - demeniz hiç birşeyi değiştirmeyecek. Biz böyle kabul ediyoruz.
Emre'de bunun farkında. Fenerbahçe sevgisi aşırı derecede kendisinde, ezeli rakibine gol atarak gerçek Fenerbahçe'li olmak istiyor.
buyursun gelsin fbli olabiliyosa olsun.ama biz onu gs li yaparız ali samiyende.![]()
Olsun olsun hatta mümkün olsa da gerçek fb li olarak Ali Sami Yen'e gelse daha güzel bi karşılama olur--1 gol atmakla gerçekten o takımlı olunuyorsa varsın olsun ne diyeyim