Sonraki maçları etkiler,bir ara kural yazılmıştı bir yerde açıklamasını yapmıştım,unuttum needeydi,yaşlandık artık
Bu arada elmalar ve armutlar birbiriyle karıştırılmış Bursa sanki direkt bir tepki yapmış da karşılığını görmüş bir de ödüllendirilmiş konumuna düşmüş.Halbuki ben yaşlıyım ama benim hafızamdan silinmedi henüz, Diyarbakır-Fener maçı ve sonrasında forumda bile çıkan atışmalar cezalar vs vs... Bursa taraftarı o maçta İstiklal Marşına yapılan hakareti ,sonraki sloganları protesto maiyetinde tezarühat yaptı özellikle ne idüğü sonradan anlaşılan Diyarbakır başkanına karşı.
Kendi kendilerine ya bu Diyarbakır'ı bir yuhalayalım demediler ,direkt de taraftarın zaten Diyarbakır'a bir kastı olmaz,orasıda biizm bir ilimiz çünkü. Ha doğruları yanlışları olur,yönetime yapılan protestolardan aşırıya kaçanlar olabilir o ayrı konu,tartışılır bu,tartışıldı da,ama burda konuşulanlar başka.
Hala puan muhabbeti ,hala bizim taraftar da ıslıklasaydı 3 puandan oldu yazık olmuyor mu muhabbeti.Ne diyeyim artık böyle devam edin.Nasıl bilirseniz. Hepiniz bir seyleri düşünecek yaşa geldiniz ,size bu saatten sonra şöyle yapın böyle yapın diyemem.
Bu arada İsmailcim yorumunu okudum canım abisi çok güzel bir yorum olmuş alıntı yapamadım hızlı cevaba yazıyorum çünkü.
Mehmet kardeşimde iyi kötü bir şeyler anlatmaya çalışmış ama puan muhabbetinin gölgesinde kalmış,Kasımcım konuya kısa ama etkili bir bakış açısıyla yaklaşmış.
Geri kalanlara ise ki arada iyi yorum yapanlar vardı onları unuttuysam kusura bakmasınlar, paylaşın puanları paylaşabildiğiniz kadar eğer takımlarınız bu şekilde şampiyon olmayı hakkedecekse,ya da Bursa oynamalı diyerekten Bursanın takılacağını ümit edip de kendi takımlarının şampiyon olmasını beklemek gibi bir hesabın peşlerine düşenler böyle devam edin diyorum,ya da elinizi vicdanınıza koyup bir düşünün.