Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

9 64.29%
  • Manisaspor

3 21.43%
  • Berabere

2 14.29%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 57 arası toplam 57 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Manisaspor | ZTK Yarı Final İlk Karşılaşması

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Evet Orkun Uşak. Deivid'in golü 2-0
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Belli oluyor zaten.Galatasaray'da da böyleydi.Fenerbahçe'ye tebrikler.5 dakikada iki gol buldular.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Andre Santos topun nereye gitmesi gerektiğini çok iyi bilerek bir orta açtı,Deivid de Orkun'un erişemeyeceği bir yere topu kafayla bırakarak tüm stadı rahatlattı.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bir zamanlar K.Erciyes'te çoşupta bize gelen Orkun Uşak mı bu?..

Anlaşılan FB ligi önemsemiyor galiba Manisa bile as kadroyla çıkmamış yani..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Top Orkun'a gelir gelmez seyirci ıslıklıyor, Orkun ne yapacağını şaşırıyor. :}

Manisa net kaçırdı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Şu dakikaya kadar iyi mücadele ettik, gün geçtiktçe ölü toprağını üstümüzden atıyoruz.

Umarım Emre'nin büyük bir sorunu yoktur. Deivid'i ise tekrar kazandık. İstekli oynuyor. Güiza'nın hata sonucu olsa bile gol atması sevindirici. Üst üste gol atmaya ihtiyacı var.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Zevksiz ama kolay bir maç oldu. Maçın en iyisi Selçuk en kötüsü ise Daum'du.

Edit:

Fenerbahçe'de Manisaspor karşısında koşarken bir anda yere yığılan ve oyundan alınan Emre'nin MR'ı çekildi !.. Lig TV Muhabiri Tunç Elibol'un, Acıbadem Hastanesi'nden bildirdiğine göre ilk haberler umut verici !..

Tunç Elibol'un bildirdiğine göre Emre'nin arka adelesinde 1. dereceden, yani hafif düzeyde yırtık tespit edildi. Bu nedenle Emre Belözoğlu'nun Galatasaray derbisinde oynama şansı oldukça yüksek !..

Hemen tedavisine başlanacak olan Emre'nin pazar akşamı büyük ihtimalle oynayabileceği belirtildi.

Ligtv

Çok iyi haber.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Güzel bir mücadele yaptık. Ömür Üründül'ün dediği gibi tipik bir idman maçıydı. Eğer bu gün antremandan sonra idman maçı yapsalar, bu yorgunlukla geçerdi. Kazandık ve finalin kapısını sonuna kadar açtık. Bursa'da yaşadığımızı Manisa deplasmanında yaşamayız.

Oh be süper oldu bu haber.İnsallah yetişir Emre..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Emre çıktıktan sonra maçtan koptum Emre'yi düşündüm hafta sonundaki maçı düşündüm. Allahtan durumu iyi Emre'nin bizim için çok büyük bir kayıp olacaktı. Maçla ilgili konuşulacak bişey yok. Orkun o topu Güiza'nın önüne bırakmasa yine uzun süre 0-0 giden ve büyük ihtimalle öyle biten bir maç izleyecektik.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

maçta en çok beğendiğim tribünlerdi ne yalan söyleyeyim sahadaki vasat futbola rağmen desteklerini sürdürdüler maç sonuna kadar. Birde Manisaspor da solda oynayan bi çocuk vardı ismini unuttum o çok iyi oynadı.
    Birde kızdığım bir an oldu maçta. Guiza'nın koşu yoluna atılan bir pasta iki Manisa'lı vardı sağında solunda. Kalabane'nin omzuna dokunmasıyla kendini yere atması bir olmuş...ikinci sarı kartı gördü atıldı oyundan. İlk kartı gördüğü pozisyonda da Guiza'nın yerde kıvrandığını görünce kartına başvurmuştu, tek başına attırdı oyundan duygusal gol kralı ayrıca maç 2-0 bittiği içinde çok mutluyum, alt vermiştim. kuponum yatacak zannettim 4 dakika'da skor 2-0 olunca

bir sözümde Ömer Üründül'e. Zoraki futbol yorumculuğu yapıyor yahu...başka adam mı yok, TRT istemiyorum ben böyle yorumcu!
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Renkler farklı olabilir ama vefat gibi durumlarda gerekli duyarlılığı göstermek gerekirdi ve taraftarımız bunu gösterdi. Tebrikler.

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Keşke Hayattaykende böyle davranılsaydı. Keşke hakaret içeren pankartlar yerine bu pankartları görebilseydi. Keşke herşeyde olduğu gibi bu olayda birşey kaybedildikten sonra değerlenmeseydi.

Fenerbahçe taraftarını bu duyarlılıktan dolayı kutlarım. İnşallah bu huylarını devam ettirirler.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Guiza 2 maçtır gol atıyor belki bizede atabilir hiç belli olmuyor bu adamın sağı solu..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Emre'nin durumunun iyi olduguna sevindim inşAllah ciddi birşeyi yoktur haftaya derbide forma giyer.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Tebrik ederim Fenerbahçe'yi.Orkun'u göndermekle iyi iş çıkarmışız.

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Emre'nin durumunun iyi olduguna sevindim inşAllah ciddi birşeyi yoktur haftaya derbide forma giyer.
    Evet korktum ben de oynayamamasından

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Emre 1 gol atarsa o zaman görcem sizi ben

Özer son 2 maçtır inanılmaz kötü. Derbide oynatmaz umarım onu Vederson oynar.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

emrenin sakatlanması kötü oldu acaba derbiey yetişecekmi ?

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Keşke Hayattaykende böyle davranılsaydı. Keşke hakaret içeren pankartlar yerine bu pankartları görebilseydi. Keşke herşeyde olduğu gibi bu olayda birşey kaybedildikten sonra değerlenmeseydi.

Fenerbahçe taraftarını bu duyarlılıktan dolayı kutlarım. İnşallah bu huylarını devam ettirirler.
    Öyle bi konuşuyorsun ki sanki mensubu olduğun taraftar grubu bu konularda sütten çıkmış ak kaşık
    Başkanımıza edilen küfürleri sıralasak burdan köye yol olur

Gerçekten alkış olayı güzel olmuş Özhan başkanı güzel bi şekilde andık...
    Maç hakkında ise söylenecek fazla şey yok Emreyi riske eden Daum un ne kadar saçma sapan kararlar verdiğini görebiliyoruz...
    İdman maçı oldu bence de 2-0 güzel sonuç şimdiden Türkiye Kupası Finali için para biriktirelim ya Kayseri,ya İzmir e akıcaz galiba...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post

Cihan, Fenerbahçe taraftarının bugünkü davranışını tırnak içinde söylüyorum ''kel ölür sırma saçlı olur, kör ölür badem gözlü olur'' kapsamında değerlendirmemek lazım. Çünkü ölüm her faninin yaşayacağı birşey ama her ölünün arkasından bu tip şeyler görmek mümkün değil. Yani belki ''bunun da örneği mi olur ?'' denilecek ama bir Hıncal Uluç ölse ben hiç sanmıyorum ki Fenerbahçe taraftarı arkasından pankart açsın, alkışlasın vs. Eski defterleri karıştırmaya gerek yok; çünkü dönemin şartlarında Rahmetli Canaydın'ın da küfür ve Aziz Başkan hakkındaki yorumlarını az-çok hatırlıyoruz. Dolayısıyla an itibariyle o gün yaşananlara dönmek doğru değil, tekrardan o gün X bunu dedi ondan şu bunu dedi dememiz de saygısızlık olabilir. Özhan Canaydın Fenerbahçe'ye jest yapmış, renklerini savunayım derken sağa, sola fazla vurmamış bir başkan olduğundan Fenerbahçe taraftarı da ona bir jest yaptı.

Lugano'nun dönüşüyle birlikte 4 maçtır kalemizde gol görmüyoruz. Lugano'nun gelişiyle Bilica da toparlandı. Emre, Lugano ve Alex şuan takımımızın kilit oyuncuları. Bu oyuncular ne kadar fazla maçta oynarsa Fenerbahçe'nin başarı ihtimali o kadar artar.

Quote Originally Posted by Djarum BLACK View Post
    emrenin sakatlanması kötü oldu acaba derbiey yetişecekmi ?
    İlk haberlere göre yetişecek.

Ntvspor: Emre'de yırtık yok. Derbide oynayıp, oynayamayacağı henüz belli değil.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Cihan, Fenerbahçe taraftarının bugünkü davranışını tırnak içinde söylüyorum ''kel ölür sırma saçlı olur, kör ölür badem gözlü olur'' kapsamında değerlendirmemek lazım. Çünkü ölüm her faninin yaşayacağı birşey ama her ölünün arkasından bu tip şeyler görmek mümkün değil. Yani belki ''bunun da örneği mi olur ?'' denilecek ama bir Hıncal Uluç ölse ben hiç sanmıyorum ki Fenerbahçe taraftarı arkasından pankart açsın, alkışlasın vs. Eski defterleri karıştırmaya gerek yok; çünkü dönemin şartlarında Rahmetli Canaydın'ın da küfür ve Aziz Başkan hakkındaki yorumlarını az-çok hatırlıyoruz. Dolayısıyla an itibariyle o gün yaşananlara dönmek doğru değil, tekrardan o gün X bunu dedi ondan şu bunu dedi dememiz de saygısızlık olabilir. Özhan Canaydın Fenerbahçe'ye jest yapmış, renklerini savunayım derken sağa, sola fazla vurmamış bir başkan olduğundan Fenerbahçe taraftarı da ona bir jest yaptı.

.
    Evet ama bugün ona en centilmen diyenler onun bu centilmenliği hakkında neler neler diyorlardı istiyorsan msnden göndereyim o pankartları.

Edit: Gönderdim konuştuk anlaştık

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

arkadaşlar sakin olalım. güzel güzel tartışalım. kalpler kırılmasın.
    (/s)

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Rahat geçen bir maç oldu. Rahat geçti dememe rağmen birçok sakatlık pozisyonu dayaşandı iki takım için. Taraftarımızın saygı duruşunda ki jesti yakıştı. Sekopej'in de dediği gibi ben de karşıyım saygı duruşunda alkışa falan. Ama kötü durmadı sanki. Saygı duruşu esnasında saygısızlık yapılır diye de korkmadım değil hani.

Zamanında küfrediyordunuz, şimdi mi değerli oldu diyen arkadaşlar, Galatasaray taraftarlarının da Özhan Başkan'a küfrettiğini unutmasın. Onlar için de mi ölünce değerlendi Özhan Başkan. Konuyu çarpıtmaya gerek yok. Acı bir kaybın ardından hoş bir olay yaşandı bu akşam Şükrü Saraçoğlu'nda.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Demre View Post
    Zamanında küfrediyordunuz, şimdi mi değerli oldu diyen arkadaşlar, Galatasaray taraftarlarının da Özhan Başkan'a küfrettiğini unutmasın. Onlar için de mi ölünce değerlendi Özhan Başkan. Konuyu çarpıtmaya gerek yok. Acı bir kaybın ardından hoş bir olay yaşandı bu akşam Şükrü Saraçoğlu'nda.
    Aynı şeyi bizim taraftar içinde diyorum merak etmeyiniz.. Ayrıca konuyu çarptiranda yok. Tebrik etmişiz ve bu olayın devam etmesini söylemişiz daha ne yapalım ?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Demre View Post
    Rahat geçen bir maç oldu. Rahat geçti dememe rağmen birçok sakatlık pozisyonu dayaşandı iki takım için. Taraftarımızın saygı duruşunda ki jesti yakıştı. Sekopej'in de dediği gibi ben de karşıyım saygı duruşunda alkışa falan. Ama kötü durmadı sanki. Saygı duruşu esnasında saygısızlık yapılır diye de korkmadım değil hani.

Güzel bir yorum olmuş,teşekkürler.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

........................

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Aslında Hasan Şaş'ın dediği gibi keşke Özhan başkanın değerini ölmeden önce bilseydik.. Ayrıca FB taraftarının bu yaptıklarıda az hoşuma gitmedi..Her ne kadar onlar bizim başkanlarımıza küfür etseler bile bizde onların başkanlarına küfürler ettik yani boşuna tartışmaya gerek yok bu konuda..Manisa'nın ikinci maçta 3-0 ve ya 2-0 yeneceğini sanmıyorum FB %90 finalde bana kalırsa..

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri