Gooool .. Bobo attı Bravo İbrahim
Beşiktaş
Eskişehirspor
Berabere
Gooool .. Bobo attı Bravo İbrahim
2-2 oldu. Dayanmamız lazımdı...
I'm back...
Bu arada LİG TV spikerlerine selam olsun.![]()
I'm back...
Ümit Karan'ın 2.golünden sonra az kalsın ağlıyordu Melih Şendil![]()
Harika bir maç oluyor yahu..
3-2 oldu.
3-2 oldu. İvesa hayatının maçını oynuyor belkide ama mağlup duruma düştük. Savunma dağıldı resmen. Ferrari'nin çıkmasına sevinmiştim ancak keşke çıkmasaydı...
I'm back...
Rıza Çalımbay'da ne kadar iyi hoca olduğunu bir kez daha gösterdi.
Sezer atıyordu az kalsın. Bu akşam İnonü'de olmak vardı!![]()
Ofsayt var BJK nin attigi 3. golde
Beşiktaş'ın 3. golü ofsayt...
I'm back...
3.gol ofsayt gibi geldi bana ama o olmasaydı da başkası olurdu . son 10 dakika es-es'in top tuttuğu yoktu . böyle olacağı belliydi .
Bu maçı izlemek varmış hakkaten herkes öyle diyor.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Deplasmanda oynuyorsun,2-0 öne geçmişsin.Biraz topu ayağında tutman lazım.Eskişehirspor bu maçı kazanabilirdi.
BJK ye tebrikler artik mac bitti , 2-0 dan mac cevirmek gerekiyor iste sampiyonluga oynamak icin , Bursa bunu beceremedi mesela cuma bunu , Eskisehire gelince ilk yari cok iyi oynadilar hatta 2. yarinin ilk 15 dakikasida iyiydiler fakat Riza Calimbay cok gecikti oyuncu degisikliklerinde , bunun yani sira BJK ilk 2 golude cok onemli dakikalarda atti , 2-2 den sonra Eskisehirde yorulan mehmet ve umit karani degistirmeyince ilerde top tutamadi buda BJK nin baskisini daha kurmasini sagladi ve neticesinde 3. gol geldi , tebrikler BJK , cok da zevkli bir mac oldu seyir acisindan
2-0 öne geçti zaten Rıza çalımbay bilerek , 2-0 öne geçipte verdi maçı ki adrenalin olsun
"İddiasız Beşiktaş" diyenlere inat GELİYORUZ !
Hakeme, Eskişehirin sebebsiz gazına, DigitürkWeb TV nin 3.goLümüzden sonra yayını kesmesine rağmen kazandık.
Eskişehirin PenaLtısına penaLtı diyenLer Bobo ya neden penaLtı değiL diyor acaba. Son goLümüze ofsayt diyenLeri maç 2-1 iken temiz veriLmeyen ofsayt diye kesiLen goLümüzde de görmek isteriz.
Son zamanLarda ki en iyi maçtı. Kazandık. MutLuyuz.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Arkadaşlar belgelerle ispatlayamayacağınız konularda kimseyi zan altında bırakacak söylemlerde bulunamazsınız.Bundan dolayı Rıza Çalımbay maçı Beşiktaş'a verdi tartışmalarını içeren mesajları sildim.Lütfen maç ile ilgili düşüncelerimizi kurallara uygun şekilde paylaşmaya devam edelim.
So what?
Saike
Çok zevkli bir maçtı ama bariz ofsaytı göremeyerek hakemler yine damgasını vurdu. Keşke o ofsaytı görseydi de, bu güzel maçın skoruna etki etmeselerdi. Bol pozisyonlu, 2 taraf için de gidip gelen bir maçtı, izleyenlerden memnun olmayan yoktur herhalde sonuçtan değil oynanan oyundan. Ben oynanan oyunu izlemekten keyif aldım mesela ama hakem skora etki ettiği için hiç memnun değilim.
Ama burada sahada oynayan oyuncuların suçu yok, yarın da bu hakemler hata yapacak, haftaya da hata yapacak, şampiyonluğu etkileyecek derecede de hata yapacaklar kalan haftalarda, eminim.
"YÜCE ATATÜRK"
O pozisyon ofsayt abi yapma şimdi. Bizim penaltıda net penaltı. Makas attı Ernst. Sonuç olarak diyecek bişey yok. Kötü oldu. Yinede olsun takımın mücadelesi yeter.
Beşiktaş'ın golü ofsayt ancak ani bir pozisyon yan hakem muhtemelen açısını kaybetti. Olur öyle hatalar ne diyelim...
I'm back...
Kalbim ağırarak, ellerim titreyerek yazıyorum şu yazıyı.Off ulan be, ne maç oldu öyle yaa. 2. yarıda, 3. golü bulana kadar öyle bir futbol oynadı ki takım, ben böylesini görmedim aylardır bizim maçlarda ve bu 2-0'dan çevirdiğimiz ilk maç da değil, o yüzden 2-1 olunca inanmıştım galibiyete nihayet aldık çok şükür maçı. Helal olsun bütün futbolcularımıza ve yerinde hamleler yaparak maçı çevirmemizde katkısı büyük olan hocamıza, hepsine teşekkürler.
![]()
Tebrikler Beşiktaş'ım. Çok kritik bir haftada 3 puanı aldık.
Öncelikle Sayın Rıza Çalımbay , Eskişehirspor'lu futbolcular ve takımlarını yanlız bırakmayan Eskişehirspor Taraftarını tebrik ederim. Memleketime yakışacak şekilde kendilerini temsil ettiler.
Bana kalırsa bu maç Beşiktaş için şampiyonluğun dönüm maçlarından biri oldu. Böylesine kritik bir hafta da böylesine zorlu bir maçtan hele birde 2-0 geriye düşüp maçı 3-2 'ye getirmek kolay iş değil.
Ancak bizim 3. golümüz ofsayt olduğu gibi ilk devrede Bobo'nun Nadareviç tarafından indirilmesi de %100 penaltı ve Bobo'nun sayılmayan golü ise tartışmalı.
Sonuçta Eskişehirspor futbolun güzelliklerini ortaya koyarak oynadı. Maçı soğutmadılar çirkeflik yapmadılar.
Bursaspor, Eskişehirspor, Kasımpaşa, Antalyaspor gibi takımlar bu ligin kalitesini arttırıyor.
Defans hataları büyük oradan gerekli soğukkanlılığın eksikliğinden kaynaklandı. Yenilen ve kaçan goller de ondan kaynaklanıyordu. Ama bu maç iki açıdan harika bir maçtı:
1. Bobo Türkiye'nin en kaliteli forveti olduğunu bu maçta gösterdi. Topsuz alandaki muazzam etkinliği, sahayı görme genişliği ve top tekniği harikaydı. Pozisyona girmekle kalmayıp arkadaşlarını pozisyona da sokabiliyor.
2. Futbol hayatına devam eden en iyi Türk futbolcu olduğunu düşündüğüm Nihat da bu maçla döndü. Köşeye harika bir vuruş yaparak kalitesini gösterdi. Nihat Türkiye'ye alışıyor. Önümüzdeki sezon en önemli silahı olacak Beşiktaş'ın.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Maça şok bir golle başladık.Bu şoku atlatamadan üstüne 2.golü yedik.Bu golden sonra açılmaya başladık ve maçtaki ilk pozisyonumuzu bulduk.Nihat'ın attığı golle farkı 1'e indirdik.Önemli bir anda çıktı Nihat sahneye.Attığı gol maçın çevirilmesi adına önemliydi.Golden sonra daha çok saldırmaya başladık.Baya bastırdık,pozisyonlara girdik ancak devreye beraberlikle giremedik.2.yarıya ilk yarının sonunda yakaladığımız tempoyla başlayamadık hemen.Yavaş yavaş ısırmaya başladık.Gittikçe daha çok gelmeye başladığımız dakikalarda golü bulduk Bobo ile.2.gol de kritik bir dakikada geldi.Baskımız devam etti ve 3.golü bularak maçı kazanmasını bildik.
Maç çok heyecanlı,zevkli ve çekişmeli geçti gerçekten.Maç boyunca acayip heyecanladım diyebilirim.Bu maçı İnönü'de seyretmeyi düşünmüştüm ancak vazgeçmiştim.Açıkcası pişman oldum bu kararımdan dolayı.Orada olmak vardı.Neyse önemli olan Beşiktaş'ımızın kazanmış olması.Önemli bir galibiyet elde ettik.Eskişehirspor gibi bir takıma 2-0 geriye düşmemize rağmen kazanmasını bildik.Bu oyuncularımızın şampiyonluğu ne kadar çok istediklerinin göstergesidir.Bu galibiyet şampiyonluk yolunda bize önemli bir 3 puan yazdırdı hanemize.Yarınki maç da berabere biterse bu haftanın en karlı takımı biz olacağız.
Bu arada değinmek istediğim bir kaç konu var.İlki Rüştü.Allah nazarlardan saklasın gerçekten çok formda Rüştü şu sıralar.2002 senesindeki performansını hatırlatıyor diyebilirim.İnşallah kazasız belasız böyle oynamaya devam eder.Bu arada İvesa da bugün iyi bir performans sergiledi.Onunda hakkını verelim.3.attığımız gol ofsayt maalesef.Belirtmek istediğim bir konu var.Bizim ilk yarıda verilmeyen golümüzde Digitürk'ün gösterdiği ofsayt açısında sanki top Ernst'in ayağından çıktıktan sonra gösteriyorlar.Eğer öyleyse o pozisyon ofsayt değil.Ama tam emin olamadım doğrusu.Net konuşmuyorum bu yüzden.Bobo demişken iğne deliğinden geçirdi adeta.3.golde de Holosko'ya asisti yapan isim oldu.Holosko da geçen hafta kaçırdıklarından sonra affettirdi kendisini.Hücum hattımız forma girmeye başladı.Biraz geç oldu ama olsun.İnşallah devam ettirirler sezon sonuna kadar.Bu maçta savunmanın bel kemiklerinden Ferrari sakatlandı bu sefer.O zaman eyvah dedim ama Toraman sağolsun eksikliğini hissettirmedi.Geçen hafta keşke yine olsaydı.
Bu galibiyetin şampiyonlukta payı olması dileğiyle galibiyette payı olan herkese teşekkür ediyorum.
So what?
Saike