Allahtan evdeyiz çalışsak izleyemiyecez maçı ya .
Allahtan evdeyiz çalışsak izleyemiyecez maçı ya .
Bende sabahçıyım. Öğlende evdeyim. Maçı izlerizde. Hayır hem sıcakta hem gündüz hem herkes çalışıyor hem haftanın ortası. Gerçekten çok saçma bir karar.
32 mesajın hepsi de saçma demiş ama kimse stadın projektörlerinin hatalı dizimi sonucu oluşan sorun yüzünden gündüz oynayacağını söylememiş
stadda hata var, bundan dolayı karar saçma değil. başka bir stadda oynanabilirdi orası da ayrı bir konu tabi.
(/s)
O saatte dersanede olacaktım,dersi ekeceğim artık izlemek için.
Şaka bir yana Türkiye Kupasının önümüzdeki yıldan itibaren formatında yapılanmaya gidilmeli,çünkü her yıl bu kupanın marka değerei daha da düşüyor diye düşünüyorum.
Bence doğru bir karar
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Benim de dershane var ama tabi ki ekeceğiz bir şekilde artık..
Madem ışıklandırmada sorun var başka stada alın o zaman hem 25 derece sıcaklıkta oynanması futbolculara zarar.Çalışan,okula giden kişiler maçtan mahrum olacak izleyiciyide kaybediyorsunuz.Çok çok saçma bir karar.
Kaybeden takımın en azından bir mazereti olacak daha ne istiyorsunuz![]()
haydaaaaaabenim dersim de 14:25 te başlayıp 17:00 da bitiyor o gün
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Artık son 10 dakikasını izleriz. İşe bak ya bu kadar saçma şeymi olur küfür edicem şimdi ha![]()
Malesef şu anda Türkiye Kupasına heyecan veren ve onu ilgiye layık kılan en önemli neden Fenerbahçenin bu kupayı 25 yılı aşkın bir süredir kazanamamış olması... Eğer bu sene yanılıp şaşar ve kupayı kaldırırsak, yani 30 yıla yaklaşan geleneği yıkarsak sizin söylediğiniz manzara daha da vahim olacak... Türkiye Kupasını hiçbir anlam ve önemi -neredeyse- kalmayacak...
Kupa formatında bir reform şart...
Uzaktan gelecek insanlar için düşünülmüş galiba gündüz oynanma fikri.
ÜNİ-TS'nin organizasyonu olacak galiba okuldan. Eğer uygun fiyat çıkartırlarsa gitmeyi düşünüyorum bende![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Murat abi stadın ışıklandırması olmadığından gündüz oynanıyor maç.
Başka şehirmi yok arkadaşo zaman bizim henüz olmamış stad Seyrantepede yapılsın maç daha zevkli olur öyle
![]()
![]()
Şansa bak, bugün söz verdim haftaya çarşamba sınıf gezisine, pikniğe katılmaya arkadaşa. Nereden bileyim gündüz saatinde oynatacaklarını, şimdi sözden dönmek de olmaz, sen gidiyorsun ben her türlü gelirim, seni yalnız bırakmam dedim. Saat 3'te dönelim desem, o da olmaz sanırım, 7'den önce gelemeyiz, arkadaşı ekmek hiç olmaz. Mecburen radyoya başvuracağız artık...
"YÜCE ATATÜRK"
Tv özellikli cep telefonlarından faydalanabilirsin imkanlar dahilindeyse. Maç şifresiz kanalda zaten. Askerdeyken görevli olduğum için Beşiktaş-Fenerbahçe kupa finalini izleyemeyecektim. Görev yerinde nöbetçi astsubay da hasta beşiktaşlı olduğu için getirmiş tv özellikli cep telefonunu. İzlemiştim o maçı, küçücük ekrandan da olsa.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Maçla ilgili son dakika gelişmesi!!! Maç Şanlıurfa GAP Arena diye bir stadın aslında olmaması sebebiyle Urfa'da düz bir arazide yapılacak.
Benim telefonda o yok maalesef, arkadaşınkinde hiç yok, o tarih öncesi devirden kalma.Aslında benim sınıfım olmadığı için kimde ne vardır onu da bilmiyorum, hoca da pek futbolla ilgili değil. Benim asıl sınıfım olsa, aküyle çalışan televizyonlardan vardı, onu bulup izlerdik bile.
Ama otobüste televizyon var, eğer otobüsten çok uzaklaşmış olmazsak ve az para tutsun diye eksi otobüs tutmazlarsa belki izleyebiliriz. Kupa finali İzmir'de gelenekselleşmeli aslında, bugün onu konuşmuştuk, her sene İzmir'de olmalı.
Geçen sene içime doğmuştu, yine alamayız diye arkadaşlar giderken ben gitmemiştim maça ama bu sene öyle kötü hissetmiyorum, herhalde özlem bitecek, ondan sonra 30 sene alamasak da olur.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ben bu maçın sadece ilk yarısını izleyebileceğim. Şimdi soruyorum sizlere, Fenerbahçe bu kupayı kazanırken ben Makine sınavımda olmam nasıl bir olaydır. Kaç yaşına geldim kupa göremedim, şansa bu yıl kazanırız onuda banttan görürüm. En iyisi eve gidene kadar kupayı kimin kazandığını öğrenmeden bir şekilde o maçı izlemem gerek.![]()
Yazık ya oraya verilmesin diye o kadar söyledik ama nafile gittiler maçı oraya verdiler.Sonrada gündze aldılar şurda bile kaç kişi çıktı işler yüzünden izleyemeycek olan 70 milyondan acaba ne kadar çıkar acaba.
Artik bukadar seyden sonra Fenerbahcede bi degisiklik yapsinda kupayi alsin
Saka maka gunduz oynanmasi futbolcularin uzerinde kotu etki yapabilir. Okadar sicakta bi onceki yazdan beri oynamadilar simdi birden olunca zor gelebilir.
Ama bizdeki Teo nun alisik oldugu sartlar onun maci olabilir :P