Yalçın bıraksa Keita atacaktı zaten.Eyvallah Yalçın.
Yalçın bıraksa Keita atacaktı zaten.Eyvallah Yalçın.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Tita, 1-1.
Veysel, 2-1.Dakika 90.
Veysel girdi, topa dokundu gol.. 1-2 oldu..
Veysel girer girmez gol atmış
Helal olsun Antalya'ya bu sene 2.kez Galatasaray'a darbe vurdular.
4. bitirebiliriz sezonu.
Diyecek hiç bir şey yok, yazıklar olsun size.
Tebrikler Antalyaspor..
Baros yok,şut yok,gol yok.Ne kadar güzel ya.Aynen devam çocuklar aynen devam.Yazıklar olsun.Takıma bir damla bile terini akıtmayan isimlerin aldığı paralar haram olsun.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Kupadakine darbe denilebilir ama bu maç için o tabir doğru olmaz, çünkü sıralamadaki yerimiz hala aynı.
Antalyaspor'u tebrik etmiyorum, bunun da tek nedeni kalecileri Ömer Çatkıçtır. Yatacak yerin yok senin Ömer, yaza Antalya'ya döndüğümde bulacağım seni.![]()
Aykut'u eleştirenleri gerçekten anlamıyorum. Kim ne derse desin Galatasaray'da yabancı hayranlığı var. Tamam Aykut çizgi kalecisidir. Çizgiden çıkmaz o yüzden yan toplarda hata yapar. Ama bu adamın hakkını yemeyin. Gelecek yabancı kaleci bu golleri yemeyecekmi sanki ? De Sanctis, Türkiye'de ne goller yedi. Leo Franco söylemiyorum bile. Bırakın adam en azından 1 sene oynasın. 5-6 senedir takımda Aykut oynadığı maç sayısı 10-20 arası.[/B][/COLOR]
Last edited by TR.CaPTaiN : 09.Mayıs.2010 at 12:16
Bu arada kaleci konusunda katılıyorum İsmail abiye.Rüştü gidince biz Volkan'a güvenmiştik şampiyon olmuştuk o sene.Hataları olacaktır Aykut'a güvenmek lazım.
Tebrikler Antalyaspor.
Tebrikler Antalyaspor.
Ayrıca Aykut'u övdük falan ama;bu takıma kaliteli bir yabancı kaleci alınmazsa seneye yine kabus görülmeye devam edilecek.Aykut bugün 2 golde de hatalıydı.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bu maçın hatta belki bu sezonun özeti bu 2 tezahurattır :
Yıllar yılı hiç bıkmadın, büyük bir aşkla bağlandın
Yeri geldi sabahladın, bütün ömrünü harcadın
Şimdi söyle nerdesin sen, oldu mu bırakıp gitmen
Keşke çıkıp şaka desen, ne olur ALPASLAN DİKMEN..
Taçsız Kral Metin Oktay
Tek aşkıydı Galatasaray
Senin gibi Cimbomluyu
Unutur mu bu taraftar
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Takımın en Galatasaraylısı dediğimiz kaptanı böyle ruhsuzken diğerlerinden ne bekliyorsunuz ki.
Revizyonu bekliyoruz.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Bu Arada Emre Aşık'a ayrı bi parantez açmak lazım , formanın hakkını veren ender adamlardan biri , asla unutmayacagız seni Emre Aşık.
![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Galatasaray koyduğu bu performansla o smiley dan 15 tane hakediyor..Maalesef ortada oyun olmadığı için rakip taraftar haklı olarak dalgalarını geçiyolar tabi abartmamakta lazım bunu ama dalga geçicekler tabi en doğal hakları..Onlara kızmaya gerek yok sahada kendini futbolcu zannedenlere kızmak lazım onlar yüzünden maskara oluyoruz millete...
valla ben şaşırmadım hiç.. ne oyuna, ne skora, ne de arda'yaArda gitmeyi kafasına koymuş diye taa 3 hafta önce söyledim. top falan oynadığı yok. gitmesi kendisi için de türk futbolu için de galatasaray için de daha faydalı olacaktır. ben bu kadar duygusal futbolcu istemiyorum arkadaş artık galatasarayda. Emre Aşık için bir değil 150 parantez açsak hakkıdır. Adam yıllardır yedek kalmayı sorun etmedi ve oyuna girer girmez de hakkını vererek oynadı. hiçbir maçta "yok ben yedek oldugum için uyum sorunu yaşadım, yok kondisyonum az, yok maç eksiğim var" gibi cümleler sarf etmedi. artık galatasaray takımı eğer avrupda başarı istiyorsa duygusallıktan uzak profesyonelliği ağır basan türk futbolcular bulmalı. Emre Aşık, Ergün Pembe, Ümit Davala , Suat Kaya bunlardan birkaçıdır....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Aykut yeter bizebence de gerek yok yabancıya falan... işe yarar kaleciyi satar mı millet ? satıyorsa vardır bir bildiği... Buffon,Frey falan alınacaksa gelsin de
diğer türlü hiç gerek yok yabancı kontenjanını o bölgeye harcamaya...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Tita'dan yediği gol gibi goller yiyecekse Aykut Galatasaray'ın başını çok ağrıtır daha.
Tıngır mıngır gelen topu tutamadı yahu. Ben olsam tutardım o topu.![]()