Anket Sonuçlarını Görüntüle: maçı kim kazanır

Voters
36. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

21 58.33%
  • Trabzonspor

3 8.33%
  • Beraberlik

12 33.33%
Sayfa 2 / 13 İlkİlk 123412 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 366 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor [34. Hafta]

Sabah erkenden gittim,elim boş döndüm.Kale arkaları bitmiş.Mecbur sezonun en güzel maçını TV karşısından seyredeceğim,seneye artık

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

iki takıma da başarılar... yaw bu fenerbahçe başlıklarında ya fazla yazmayayım ya da yazarsam bile daha dikkatli davranayım bari. boş yere normalde msn'de falan konuştuğum arkadaşları kırıyorum. fanatik olunca maç öncesi ve maç sonrası geriliyoruz. burda da yansıtıyoruz işte... neyse , dediğim gibi pek fazla yazmadan okuyalım ya da az ,öz ve kimseye dokunmayan yazılar yazmaya çalışalım . yine de dokunursa karışmam ama

iki takıma da başarılar... Gönlümüz Trabzonspor'dan yana, hak eden kazansın... maç günü eve yetişsem bari...il dışında olacağım.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bi şeyi çok istemeyeceksin onu anladım ben...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Bursaspor'un şampiyon olmasını istiyorum ancak Fenerbahçe burdan bırakmaz şampiyonluğu Fenerbahçe kazanır..
    I'm back...

Nesil
    2006

Ben maç günü stada 10 metre uzaklıkta bir yerde seyredeceğim. Orada da şansa son masayı rezarvosyon yaptırdık. Kazanırsak istimaket B.Caddesi...

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Bi şeyi çok istemeyeceksin onu anladım ben...
    Aynen.

Nesil
    2006

Bir saat içinde bu fiyatta ki biletler tükendi. Kale arkası her zaman biterdi, buna Fenerium'da eklendi. Karaborsa 250 TL'den başlıyor kale arkası için.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Fenerbahçe artık burdan bırakmaz şampiyonluğu,yenerler Trabzon'u...

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Bir saat içinde bu fiyatta ki biletler tükendi. Kale arkası her zaman biterdi, buna Fenerium'da eklendi. Karaborsa 250 TL'den başlıyor kale arkası için.
    Bugün sabahtan beri kuyrukta bekledim. Sıra gelene kadar tükendi biletler. İnternetten de bir arkadaş sürekli bakıyordu, girememiş sayfaya hiç. Alamadık bilet.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default F.Bahçe-Trabzon maç biletleri iptal edildi!

Fenerbahçe Kulübü, yaptığı bir açıklamayla Trabzonspor karşılaşması biletlerinin iptal edildidiğini duyurdu.

http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=19699

Yapılan tüm uyarılara rağmen, kimlik ibrazı olmadan ve kişilerin kendileri tarafından satın alınmayan biletler olduğu kulübümüzce tespit edilmiştir.

Kendilerine ait olmayan kongre üyesi sicil numarası ile ve geçerli bir kimlik ibraz edilmeden satın alınan bu biletlerin tamamı iptal edilmiştir. Bu biletler ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'muzda Pazar akşamı Trabzonspor'a karşı oynanacak 34. Hafta mücadelesine girmek mümkün olamayacaktır.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Nesil
    2006

Bu gün genel satıştan bilet aldım. Ama kendim için değil, arkadaşa verecem.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Teo ve Gabriç yok kadroda Şenol hoca almamış.Yine Umut'u izleyip saç baş yolacaz.

Artik zafer macina geldik.90 dakika sonunda sampiyon olacagimiza yurekten inaniyorum.Insallah olacagiz..Trabzonspor guclu bir ekip ama bu macta biz daha cok istekli ve hirsli taraf olacagiz..O muthis taraftarin onunde sampiyonluk Pazar aksami bizim olacak insallah..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tek isteğim, yenilelim. Denizli tramvası olsun.

herkesin aklı başına bir gelsin,hatalar çıksın ortaya.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

http://forum.turksportal.net/vb/show...7&postcount=65

Haftalar önce de söylediğim gibi , Fenerbahçe bence artık şampiyondur. Çünkü bu maçı öyle bir atmosferde , istese bile mağlup olamaz Fenerbahçe.

Hayırlı olsun Fenerbahçeye , hak ederek şampiyon oldular bana göre . Tebrik ederim şimdiden Fenerbahçeyi.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Sayılı gün çabuk geçer derler... Sayılı günü bilmem ama sayılı saatler sabahtan beri geçmek bilmiyor... Pikniğe götürdüm çocukları, gazete aldım üç tane, karıştırıyorum... Olmuyor... Eve geldim... kanalları dolaşıyorum; iyice sabırsızlanıyorum... Şu saat... Şu saat... Gerildim iyice...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Artık sözlerin kifayetsiz kalacağı dakikalar ve saat 19.00 olduğunda daha konuşmamak en iyisi.

Koca bir sezon son 90 dakikaya sığacak.O atmosferde şampiyonluk kazanmak en güzel duygu.Fakat olası bir ters durumda ( Allah Korusun ) kadroda yer alan futbolcular yönetimde yer alan yöneticiler ptesi sabahı görevlerini bıraksınlar ve gitsinler.Bu kadar yaklaşmışken bu kadar üstümüze oynayan insnalar varken herkese verilecek tek bir cevap olmalı o da Şampiyonluk !
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Golü 2.yarıya bırakmamak en iyisi... Ama olur da ilk yarı bulamazsak; taraftar asla sabırsızlanmamalı... 65-70 gibi dakikalara kadar baskıyı en üst seviyeye çıkarmalı, sabırla hücum etmeli, topun bizde kalmasını sağlamalıyız... Asla panik halinde ve sabırsızca işler yapmadan...

2005 yılındaki şampiyonu belirleyecek Galatasaray maçını hatırlayın... Beraberlik halinde Galatasaray şampiyon... Ligin bitimine bir hafta kalmış... Maç ikinci yarının ortasına kadar 0-0... Derken Selçuk sağdan bir orta yaptı ve Nobre nefis bir kafa vuruşuyla Mondragon'u avladı... Burada önemli olan rakibe açık vermemek... İşin özü: Sabır, sabır... Ama Denizli faciasından sonra takımı sabırın önemine inandırsan taraftarı nasıl inandıracaksın? Daha ilk dakikadan "ahlar-puhlar" başlamasın lütfen...

Maç 0-0 devam ettiği müddetçe 90.dakikada bile olsa atacağımız bir golle biz Şampiyonuz... En azından ilk 70 dakika kimse oh-puh etmesin...

Olur da bir gol yedik... Ki son yıllardaki Trabzon maçlarını hep geriden gelerek kazandığımızı unutmayalım... Panik yok... Panik yok...

Ben maçın genel gidişatıyla ilgili olabilecek en kötü senaryoyu çizdim ama daha ilk yarı bir gol bulup momentumu tamamen ele geçireceğimize inanıyorum... Zaten Beşiktaş'ın Bursa'yı yeneceğine inandığım için oradan gelecek bir haber de -Beşiktaşın golü- hem Trabzon'u rahatlatacak, hem de bizim trübünleri... Ve inşallah herşey şenlik havasında geçecek...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Emre Belözoğlu ve Andre Santos oynamayacak maçta..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Eğer Emre oynamazsa bu maçta çok zorlanırız. İnşallah iğne ile falan yetişir maça..
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Midesinde sorun varmış..

Volkan Demirel

Gökhan Gönül
    Diego Lugano
    Fabio Bilica
    Vederson

Selçuk
    Baroni

Mehmet Topuz
    Alex
    Özer Hurmaci

Daniel Guiza.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Takım aracı Samandıra'dan zor çıktı... Konvoy trafiği tıkadı... Polis yolu açmak için çok uğraştı... Bir ara takım maça yetişemeyecek diye korktum... Neyse ki; 7-8 dakika sonra stada ulaşacaklar...

Birazdan bizde soluğu sokakta alacağız... Şehir meydanında (Tophane çay bahçesinde olacağız...) Şu maç öncesi yayınlarını bırakıp çıkamadım henüz...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Tek isteğim, yenilelim. Denizli tramvası olsun.

herkesin aklı başına bir gelsin,hatalar çıksın ortaya.
    ironi mi yapıyorsun?
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Oh... Nihayet takım arabası stada ulaştı... bende birazdan çıkıyorum... gece 00:00 gibi görüşmek üzere arkadaşlar...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by EreN View Post
    ironi mi yapıyorsun?
    Hayır ciddi ciddi söylüyor o

PAF takımla bile çıksak bu maçı alacağımızı düşünüyorum. Bu atmosferde maç kazanılmayacaksa hiç kazanılamaz.

FENER GOL GOL GOL, ŞAMPİYONLUK GELİYOR!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mükemmel bir kareografi izleyeceğiz bi aksilik olmazsa

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EreN View Post
    ironi mi yapıyorsun?
    hayır gayet ciddiyim.

rezervasyonumu yaptırdım,birazdan çıkacağım maçı izleyeceğim bakalım neler olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yavaş yavaş maçı izlemek için çıkalım.. Hadi başarılar.. 22:00'da umarım şampiyonluk kupası Sarı - Lacivert olur..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

emre sahada ısınıyor.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

link isteme muhabbeti yasak arkadaşlar. bunu başka platformlarda halledebilirsiniz. msn yahoo skype gibi.
    (/s)

Sayfa 2 / 13 İlkİlk 123412 ... SonSon

Mesaj Yetkileri