Sabah erkenden gittim,elim boş döndüm.Kale arkaları bitmiş.Mecbur sezonun en güzel maçını TV karşısından seyredeceğim,seneye artık![]()
Fenerbahçe
Trabzonspor
Beraberlik
Sabah erkenden gittim,elim boş döndüm.Kale arkaları bitmiş.Mecbur sezonun en güzel maçını TV karşısından seyredeceğim,seneye artık![]()
iki takıma da başarılar... yaw bu fenerbahçe başlıklarında ya fazla yazmayayım ya da yazarsam bile daha dikkatli davranayım bari. boş yere normalde msn'de falan konuştuğum arkadaşları kırıyorum. fanatik olunca maç öncesi ve maç sonrası geriliyoruz. burda da yansıtıyoruz işte...neyse , dediğim gibi pek fazla yazmadan okuyalım ya da az ,öz ve kimseye dokunmayan yazılar yazmaya çalışalım . yine de dokunursa karışmam ama
iki takıma da başarılar... Gönlümüz Trabzonspor'dan yana, hak eden kazansın... maç günü eve yetişsem bari...il dışında olacağım.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bi şeyi çok istemeyeceksin onu anladım ben...
Bursaspor'un şampiyon olmasını istiyorum ancak Fenerbahçe burdan bırakmaz şampiyonluğu Fenerbahçe kazanır..
I'm back...
Bir saat içinde bu fiyatta ki biletler tükendi. Kale arkası her zaman biterdi, buna Fenerium'da eklendi. Karaborsa 250 TL'den başlıyor kale arkası için.
![]()
Fenerbahçe artık burdan bırakmaz şampiyonluğu,yenerler Trabzon'u...
Fenerbahçe Kulübü, yaptığı bir açıklamayla Trabzonspor karşılaşması biletlerinin iptal edildidiğini duyurdu.
http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=19699
Yapılan tüm uyarılara rağmen, kimlik ibrazı olmadan ve kişilerin kendileri tarafından satın alınmayan biletler olduğu kulübümüzce tespit edilmiştir.
Kendilerine ait olmayan kongre üyesi sicil numarası ile ve geçerli bir kimlik ibraz edilmeden satın alınan bu biletlerin tamamı iptal edilmiştir. Bu biletler ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'muzda Pazar akşamı Trabzonspor'a karşı oynanacak 34. Hafta mücadelesine girmek mümkün olamayacaktır.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Bu gün genel satıştan bilet aldım. Ama kendim için değil, arkadaşa verecem.![]()
Teo ve Gabriç yok kadroda Şenol hoca almamış.Yine Umut'u izleyip saç baş yolacaz.
Artik zafer macina geldik.90 dakika sonunda sampiyon olacagimiza yurekten inaniyorum.Insallah olacagiz..Trabzonspor guclu bir ekip ama bu macta biz daha cok istekli ve hirsli taraf olacagiz..O muthis taraftarin onunde sampiyonluk Pazar aksami bizim olacak insallah..
Tek isteğim, yenilelim. Denizli tramvası olsun.
herkesin aklı başına bir gelsin,hatalar çıksın ortaya.
http://forum.turksportal.net/vb/show...7&postcount=65
Haftalar önce de söylediğim gibi , Fenerbahçe bence artık şampiyondur. Çünkü bu maçı öyle bir atmosferde , istese bile mağlup olamaz Fenerbahçe.
Hayırlı olsun Fenerbahçeye , hak ederek şampiyon oldular bana göre . Tebrik ederim şimdiden Fenerbahçeyi.
Sayılı gün çabuk geçer derler... Sayılı günü bilmem ama sayılı saatler sabahtan beri geçmek bilmiyor... Pikniğe götürdüm çocukları, gazete aldım üç tane, karıştırıyorum... Olmuyor... Eve geldim... kanalları dolaşıyorum; iyice sabırsızlanıyorum... Şu saat... Şu saat... Gerildim iyice...
Artık sözlerin kifayetsiz kalacağı dakikalar ve saat 19.00 olduğunda daha konuşmamak en iyisi.
Koca bir sezon son 90 dakikaya sığacak.O atmosferde şampiyonluk kazanmak en güzel duygu.Fakat olası bir ters durumda ( Allah Korusun ) kadroda yer alan futbolcular yönetimde yer alan yöneticiler ptesi sabahı görevlerini bıraksınlar ve gitsinler.Bu kadar yaklaşmışken bu kadar üstümüze oynayan insnalar varken herkese verilecek tek bir cevap olmalı o da Şampiyonluk !
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Golü 2.yarıya bırakmamak en iyisi... Ama olur da ilk yarı bulamazsak; taraftar asla sabırsızlanmamalı... 65-70 gibi dakikalara kadar baskıyı en üst seviyeye çıkarmalı, sabırla hücum etmeli, topun bizde kalmasını sağlamalıyız... Asla panik halinde ve sabırsızca işler yapmadan...
2005 yılındaki şampiyonu belirleyecek Galatasaray maçını hatırlayın... Beraberlik halinde Galatasaray şampiyon... Ligin bitimine bir hafta kalmış... Maç ikinci yarının ortasına kadar 0-0... Derken Selçuk sağdan bir orta yaptı ve Nobre nefis bir kafa vuruşuyla Mondragon'u avladı... Burada önemli olan rakibe açık vermemek... İşin özü: Sabır, sabır... Ama Denizli faciasından sonra takımı sabırın önemine inandırsan taraftarı nasıl inandıracaksın? Daha ilk dakikadan "ahlar-puhlar" başlamasın lütfen...
Maç 0-0 devam ettiği müddetçe 90.dakikada bile olsa atacağımız bir golle biz Şampiyonuz... En azından ilk 70 dakika kimse oh-puh etmesin...
Olur da bir gol yedik... Ki son yıllardaki Trabzon maçlarını hep geriden gelerek kazandığımızı unutmayalım... Panik yok... Panik yok...
Ben maçın genel gidişatıyla ilgili olabilecek en kötü senaryoyu çizdim ama daha ilk yarı bir gol bulup momentumu tamamen ele geçireceğimize inanıyorum... Zaten Beşiktaş'ın Bursa'yı yeneceğine inandığım için oradan gelecek bir haber de -Beşiktaşın golü- hem Trabzon'u rahatlatacak, hem de bizim trübünleri... Ve inşallah herşey şenlik havasında geçecek...
Eğer Emre oynamazsa bu maçta çok zorlanırız. İnşallah iğne ile falan yetişir maça..
TariboWest
Takım aracı Samandıra'dan zor çıktı... Konvoy trafiği tıkadı... Polis yolu açmak için çok uğraştı... Bir ara takım maça yetişemeyecek diye korktum... Neyse ki; 7-8 dakika sonra stada ulaşacaklar...
Birazdan bizde soluğu sokakta alacağız... Şehir meydanında (Tophane çay bahçesinde olacağız...) Şu maç öncesi yayınlarını bırakıp çıkamadım henüz...
Oh... Nihayet takım arabası stada ulaştı... bende birazdan çıkıyorum... gece 00:00 gibi görüşmek üzere arkadaşlar...
PAF takımla bile çıksak bu maçı alacağımızı düşünüyorum. Bu atmosferde maç kazanılmayacaksa hiç kazanılamaz.
FENER GOL GOL GOL, ŞAMPİYONLUK GELİYOR!
Mükemmel bir kareografi izleyeceğiz bi aksilik olmazsa![]()
emre sahada ısınıyor.
(/s)
link isteme muhabbeti yasak arkadaşlar. bunu başka platformlarda halledebilirsiniz. msn yahoo skype gibi.
(/s)