Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Efes Pilsen

8 33.33%
  • Fenerbahçe Ülker

16 66.67%
Sayfa 2 / 10 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 281 sonuç

Konu: Şampiyon Fenerbahçe Ülker (Şampiyonluk Serisi: Efes Pilsen - Fenerbahçe Ülker)

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

62-78 aldık maçı tebrikler hepsine müthiş oynadılar.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Evet; hakettik, çok iyi mücadele ettik ve kazandık...

Şampiyonluğu değil; sadece bir maçı kazandık... Dördüncü galibiyeti alana kadar, o galibiyetin geleceği maç bitene kadar kimse şampiyon değil... Ne biz bugün 1-0 öne geçtik diye şampiyon olduk; ne Efes öne geçerse 4.galibiyetini alana kadar şampiyon...

Unutmayalım; ne biz bugün olduğu kadar yüzdeli üçlük atabiliriz, ne de Efes her zaman bu kadar felaket üçlük atar... Öyleyse savunmaya, sertliğe devam... Bizim takımımız şampiyonluğu hakedecek ve kazanacak kadar iyi bir takım... hakettiğimiz birşeyi niye başkasına verelim...

Bu takıma inanıyorum... Yeter ki; geçen yılı hatırlatan inanılmaz işler olmasın...

Tebrikler ONİKİ DEV KANARYA... Şimdi bu galibiyeti unutma zamanı...

Nesil
    2006

Hak ettik ve kazandık. Umarım geçen yıl yaşananları yaşamayız ve bu seriyi kazanarak, takım oyunlarında mutlu son ile bitiririz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Efes belkide sezonun en önemli maçında,en kötü maçını oynadı.Ne attıysa girmedi.Fenerbahçe Ülker'e tebrikler.

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Deplasmanda kazandık ve rahat kazandık.Sevindirici ve moral verici bir galibiyet.Bu seriden de başarıyla ayrılırsak 5 dalın 4ünde lider pozisyonu inanılmaz birşey olacak gerçekten.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

İyi mücadele ederek kazanmasını bildik.Deplasmanda aldığımız galibiyetle seride 1-0 öne geçmek güzel.Umarım seri sonunda şampiyon olan taraf biz oluruz.

Çok iyi oynayarak, rahat bir galibiyet aldık. Deplasmana galibiyetle başlamamız iyi oldu. Geçen yılki seriden ders alındığını söyledi Ömer Onan maç sonu ve seriyi hiçbir zaman bırakmayacaklarını ifade etti. Bu kararlılıkla oyunumuzu sürdürürsek kupayı alırız. Tebrikler.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Rahat oynayarak alınmış bir maç inşallah devamı gelir şampiyonluğuda alırız.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Kolay galibiyet oldu bizim için.

Bu maçtan sonrada tekrar gördük ki Fenerbahçe takımı sadece futbol takımı değil Fenerbahçe takımı Fenerbahçe Spor Klubü olarak adlandırılmalıdır.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Efes cok vurdumduymaz oynadi, sanki seri daha cok uzun hersey bitmis degil, bu maci siz aliverin ilerde bakariz modundaydilar. hic kasmadilar. Gecen seneki gibi kendilerini yormayip sonradan mi vites yukseltecekler acaba.

İlk maçta Mirsad yedi bitirdi beni
    Ben yıllardır Efes'i bu kadar aciz ve isteksiz görmedim.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Serinin 2. maci bugun 18.00 de yine sky turk ten canli yayinlanacak.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Valla bi risk aldım üst geçtim bu maça.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by The.Crow View Post
    Valla bi risk aldım üst geçtim bu maça.
    Büyük risk olmuş.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bu maçın alt-üst sınırı nedir bilmiyorum; daha doğrusu şans oyunlarını takip etmiyorum... Ama bildiğim birşey varsa bu maçı 40 dakika boyunca boyalı bölgeyi en sert biçimde savunarak kazanacağız... Ne kadar kolay ve fazla sayı olursa, ipler Efes'in eline geçmeye başlar...

Gerçi belli olmaz; Lynn Greer gününde olur, tutar 20-25 sayı atar; yine skorerliğinden ziyade savunmasıyla takımımızın en önemli oyuncularından olan Ömer Onan bazen olduğu gibi ne atarsa girer gününde olur ve 15-20 sayıda ondan buluruz... Bir bakarsınız; iki takımda 80'leri geçmiş...

Ama kazanmak için Efes'i 70 sayının altında tutalım mümkünse... Bu durumda şansımız artar...

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Bu maçın alt-üst sınırı nedir bilmiyorum; daha doğrusu şans oyunlarını takip etmiyorum... Ama bildiğim birşey varsa bu maçı 40 dakika boyunca boyalı bölgeyi en sert biçimde savunarak kazanacağız... Ne kadar kolay ve fazla sayı olursa, ipler Efes'in eline geçmeye başlar...

Gerçi belli olmaz; Lynn Greer gününde olur, tutar 20-25 sayı atar; yine skorerliğinden ziyade savunmasıyla takımımızın en önemli oyuncularından olan Ömer Onan bazen olduğu gibi ne atarsa girer gününde olur ve 15-20 sayıda ondan buluruz... Bir bakarsınız; iki takımda 80'leri geçmiş...

Ama kazanmak için Efes'i 70 sayının altında tutalım mümkünse... Bu durumda şansımız artar...
    Yorumlara aynen katılıyorum. Yazdıklarının tersinin olmasını diliyorum
    Geçen sezon da berbat başlamıştık play-offlara.
    Zaten Fener-Ülker birleşmesinden sonra Efes'e doğru olan ibre Fener'e döndü.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Denilenler dogru ise eger ilk macin efeste gozebatan ismi kasun sahada olamayacak. Fener icin buyuk bi avantaj olabilir.

Nesil
    2006

Kasun yok mu? Güzel oldu...

Ukic'in potaya bakışı bile karimza kokuyor. Ben Ukic'in final serisinde farkını yansıtacağını düşünüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Üst sınırı 151.5 Ben Fenerbahçe 80-75 kazanacak benim üst tutacak
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Evet; Kasun yokmuş... Israrla çember altı... Israrla çember altı...

Ama Ergin dört kısalı sisteme geçecek ve power-forwet pozisyonundan orta mesafe şutlarla skor arayabilir... Bu durumda 4 numara savunması çok mühim... Mirsad dışarı çıkıp savunma yapmaz... Oğuz ve Semih öyle... Acaba Emir'i mi dörde çeker? rasim kullanılabilir mi? Oyunun akışı içinde göreceğiz... Ama bizim hücumlarımız ısrarla çember altından olmalı... Dış şut atacaksak bile top çember altından dışarıya çıkmalı...

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Kasun yok mu? Güzel oldu...

Ukic'in potaya bakışı bile karimza kokuyor. Ben Ukic'in final serisinde farkını yansıtacağını düşünüyorum.
    İLk maçtaki gibi oynayacaklarsa ha Kasun oynamış ha başkası, hiç bir şey fark etmiyor.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Semih Erden hem ofans ve hem defansta çok kötü başladı...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

İlk periyot 15-11 bitti. Benim sürpriz seçim tutmayacak sanırım .
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bizim çember altından oynamamız gerekirken Efes çember altına yükleniyor... İlk maç toplam 11 üçlük denemiştik... Daha şimdiden 5-6 üçlük atış kullandık... Tabii bu kadar şuta dayalı oynarsan organize olamazsın... Şutlar girerse iyi, girmezse hezimet olur... Şu ana kadar girmedi...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Her pozisyonda biz üstünüz... Şu üçlük fantazisi sebebiyle her pozisyonda geri adım attık... Yazzık... Uyan koç...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Koc zaafiyeti var gibi gorunuyor. Anlik mudahaleleri cok yetersiz. Efes macin basinda arka arkaya ayni sayilari atti ersan-kaya ile, bunu nasi gormuyo da onlem almiyo hayret. Oguz fenerin en iyisi mrsic ile birlikte.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bu kadar yanlış oynadığımız, yanlış seçimler yaptığımız bir devreyi sadece 5 sayı geride kapatmak beni umutlandırıyor açıkçası... Yeter ki 3.periyodun başından itibaren aklımızı başımıza devşirip kendi doğrularımıza dönelim... yeter ki, Emir ve Greer gibi oyuncular "vatan kurtaran Şaban"lığa soyunmasın ve erken atışlarla takımın bütün ritmini bozmasın...

Bu arada Mrsiç niçin MRSİÇ olduğunu, niçin Fenerbahçe tarihinin en büyük efsanelerinden birisi olduğunu yine gösterdi... İşler sarpa sarmışken imdada yetişti ve maça tutunmamızı sağladı...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

efeste soyle bi durum da var. Hucum ribaundlarindan da belli olacagi gibi efes fastbreak yaptirmiyo fenere. sutlar girsin girmesin pesinden gitmeyip geriye kosuyo. ilk macin kolay sayilarini bulamadik henuz. set hucumunda da sayi bulmakta zorlaniyoruz zaten. farkli bi 2. yari izler miyiz bilemem ama efes cok olumlu oynuyor. fener bi sicrama yapamazsa maci verir.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

İnanmıyorum yaaa...Oyunu Emir'e kurduruyor...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Ahhh... Birde şu Ender-Kaya üzerinden oynanan pick and roll hücumlarına çare bulsak...

Sayfa 2 / 10 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri