Fm 2010 bende artık sıkıldım fm 2005 2006 2007 bu seriler bana daha cok zevklı gelıyor
Fm 2010 bende artık sıkıldım fm 2005 2006 2007 bu seriler bana daha cok zevklı gelıyor
Sıkıldınız; ama değişik liglere yönelin. Örnek vermek gerekirse; Singapur, G.Afrika, MLS. Bu liglerde daha farklı zevkler alabilirsiniz. Zaman zaman iyi gelebiliyor.
Benimde sıkıldığım oluyor, o sebepten bir süre ara verin. Her gün oynama zorunluluğumuz yok.![]()
açıkçası ben kariyerlerimde oynamayı pek sevmiyorum oynamayı derken maçlara girmeyi.(Bilgisayar falan kasıyor)Ondan ilk 10 daki rakiplerle ben 10 un altındakilerle asistanım oynuyor böylece herkesi ben yenmiyorum.Hatta yenilebiliyorum
Benim hep sevdiğim birşey var transfer dönemi.O dönem ayrı zevk alıyorum.Şu adamı alamadım tüh bunu aldım oley falan.Ayrıca çok uzun süre bir takımda kalma bence ben bir takımda başarıya ulaşınca ona süper bir takım yapıp bırakıyorum.Böylece ben gittikten sonra yine kupa alıyorlar.Ve ben başka takımla oralara gelince beni zorluyorlar.Ben oyundan böyle zevk alıyorum.Birde bende bıkmıştım ve 2 ay oynamadım sonra tekrar bir ara foruma girince kariyer açma isteği geldi ve açtım 11. sezondayım hala bıkmadım.Biraz araver
![]()
Avrupa maçları hariç hep tatildeyim. Çünkü TFF Süper Kupa, Lig, ve Türkiye Kupasını sürekli kazanıyorum. Artık o maçları oynamak bana işkence oluyor. 2024 yılındayım. Oyuncu kalitemde çok iyi. Avrupa'da bir adet Şampiyonlar Ligi, bir adet Süper kupa ve bir adette uluslararası kupa sahibiyim. Bunları artırma peşindeyim.
Avrupa'da da sürekli kupa alıyorsanız en zengin kulüpte olmuşsunuz demektir. İstifayı basıp aynı ligden başka takım alarak kendi oluşturduğunuz dev ile kapışıp ordan onu indirmeye çalışın.
FM'de bir hedef bırakılmadığı sürece oyun oynamak işkencedir.
Football Manager Live olayı daha da genişleştirilmesi gerekiyor. Warcraft gibi bir ağ sistemi kurup orada kendi takımlarımızı yaratıp oynamalıyız. Böylece gerçek rakiplere karşı oynayarak mücadele etmek daha zevkli olabilir.
ben artık oyunu bıraktım oyunculara işkence yapıyorum 5 sene kontrat imzalatıyorum yada ilk baştan tüm takımlardan iyi yabancıları kiralıyorum onları antrenman programıyla kariyerlerini bitirip takımına geri yolluyorum,kendi oyuncularıma antrenman programını sadece kaleci yapıyorum sürekli yeni pozisyonlar veriyorum sonra altyapıya atıyorum sözleşme yenilemiyo tabi altyapıımda 5 sene kaleci antrenmanı alıyo tüm yıldızlar, tabi sönüp gidiyolar serbest kaldıklarında kimse sözleşme imzalamıyo ve onları o halde görünce çok mutlu oluyorum.
FM belirli bir amaç olmadan sıkar(Arkadaşında dediği gibi). Fakat http://forum.turksportal.net/vb/show...t=86675&page=3 bu sayfada benim yazdığım gibi bir kulübü alıp yukarılara taşımak için birşeyler çabalıyorsanız sıkmaz..Bir Lulinha için kaç oyuncu sattım.
![]()
Bende Fenerbahçe'den kovulana kadar bir oynayayım sonra takımım RB Salzburg.
Para var mı acaba sponsor koskoca dünya devlerinden Red Bull parada vardır en azından.
Yeni heyecanlar yaşatabilecek bazı düşüncelerimiz var, beklemede kalın.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
2 neden aklıma geldi yazmak istedim:
1 istediklerinizi alamıyorsunuz (sinir bozucu)
2 tüm istediklerinizi alıyorsunuz (sıkıcı)
ben fm 2006 dan bir örnek vermek istiyorum oyunu ilk oynadığımda gs ile bence başarılı olmuştum ama sezon bitmeden kovulmuştum sonraki bir oyunda alttan başlim öğrenim oyunu dedim 2.lig a.sebata gittim tüm free transferleri yaptım oraya ama işler iyi gitmedi orta sıralarda iken a.sebat beni "1.lige çıkartamaz" diye kovdu. bende elazığa gittim a.sebat tüm oyuncular 3-4-5 yıldızdı oyuna göre tabi. elazığ'a bi gittim abi hepsi bir! ilk maçta fark yiyince istifa ettim sizin gibi oyuncu olmaz olsun diyerekten basın üzücü ayrılık dedi sonra 3.lige gittim gittiğim takım 2.lige çıkamayacak gibiydi 2.yada 3. idi dedim benim ne işim var 3.ligde bunun üzerine editörden kendi takımımı kurdum 45-55 falan oyuncu çoğu şöyle yaş 20 ca 130 pa 185.185i tutan pek olmadı 170 lerde bana yetmedi şutladım onları 185 pa tutanları takımda bıraktımki bu son oynadığımda 12 kişi idi 6 yabancı almış ve 3-5 gençten kurmuştum kadroyu.şimdi diceksiniz zevkimi var evet var herkesi yenme zevki ve ben bundan sıkılmıyorum sadece bu takımla yenemezsem oluyor en çok ta yeteneği mesela ca 165 pa 175 olan arsenal chelsea ve man utd den çekiniyordum oyunda.fm 2006 da yaşı 20 ca sı 130 pa 185 olanlar ne oluyor tabiki bundan 2006dan sonra almadımyuncular yaşlanıyor ve pa ları tutmuyor.o yüzden yeni fm 2010 editörden henüz bu takımı kurmadım şimdi gs yönetiyorum 2010.03 ile ve 1. durumu yaşıyorum ileride bu takımı kurucam daha da sinirlenince tabi yaşı 20 olan diyordum 24-25 oldular ve ca önemli oldu bu sefer o kadar demicem mesela ca 150 pa 165 gibi olacak.tabi hepsi değil!sonra şamp.ligi gelmez.yani benim amacım başarı.ve free transfer yapmak.o da kendi açtığım yazımda var.hadi by.
Bende uzun bir süre oyundan soğumuştum, daha doğrusu yaptığım kariyerden.. Neden peki?
Altay'a nice şampiyonluklar yaşatmışken Fatih Terim'den sonra milli takım koltuğunun bana devredilmesini bekliyordum, hatta ilgilendiğimi bile söyledim. Ama hiç beklemediğim bir şekilde Bülent Uygun başa geldi, bir oyunun beni bu kadar üzmesini hiç beklemiyordum![]()
Network'ten oynamayı deneyin. 2-3 ya da daha fazla kişi ile oynayınca ortalık daha da şenleniyor. Şu anki Galatasaray- Fenerbahçe durumları gibi millet birbirinin elinden oyuncu kapmaya çalışıyor. En iyi genç yetenekler için uğraş veriliyor. Scoutlar dört bir yana dağılıyor ve gizli transfer çalışmaları başlatılıyor. Birbirini yenmenin zevki bambaşka bir tat veriyor ve iş ciddiye biniyor. Genie, Save/Load gibi hileler yapılmadığından her maç ölüm kalım maçı gibi geçiyor.
sana bi önerim
oyunu aç takımdaki tüm yabancıları gönder
ligteki tüm tükr gençleri topla bendede baymıştı 4 ee barça ile sadece 2 yenilgi almıştım
hep kazanmıştım sonra bursaya geçtim devre arasında scoutları yolladım türklerin en iyilerini seçtim sadece türk oyuncularla ilk sezon 6. oldumzevkl oluyor oyuncularda wonderkid yazıyor heycanlanmaya başlıyorsun sonra acayip sarıyor
![]()
Yaşlılık Ahmet, yaşlılık...
I'm back...
Şu oyundan bende sıkılmaya başladım, fenerbahçeden başka takımla oynayamıyorum zaten. En sinir olduğum konulardan biri;
Ankaragücünü çalıştırıyodum, güzel genç bi kadro kurdum oyuncular genç ama bayağı yetenekli, taktikte iyi idi. Ama ben oynatırken takım pek iyi oynamıyodu 4. 5. liğe oynuyordu. Hileyle fenerin menejerini kovdurttum kendim geçtim başına =) Bide ne göreyim zirvede Ankaragücü ile yarışıyorum hemde benim taktik, benim diziliş vede Ankaragücüyle oynadığım maçı kaybediyorum. Neden ben çalıştırırken kazanamıyoduk :S
Bir diğer hususta, yine Fenerde Deniz Barış mesela bu oyuncuyu 100k ya bırakaym diyorum teklif yok. Ama ben başka takımdayken, 400 - 500k lık teklifler geliyor. Hatta ben 500k teklif ediyorum , fener kabul etmiyor. Bazı konularda çok dengesizlik var
çık dişarı bi kız bul kendine