Sayfa 2 / 13 İlkİlk 123412 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 390 sonuç

Konu: Fenerbahçe Hazırlık Kampı [2010-2011]

Hybrid View

Ben bu sene şampiyon olamasak,çok da üzülmeyeceğim.En kötü 2.ci olup Şampiyonlar Ligi'ne katılsak da olur.Yeter ki Aykut Hoca'nın kafasındaki Fenerbahçe'yi sahada seyredelim.Bu da çok kısa bir zamanda olmayacak tabi ki,bunun için de sabırlı olmamız gerekiyor.

Şampiyonlar Ligi ön elemeleri ve ligde ilk 10 hafta Aykut Hocamızın bu büyük sınavının önemli bir parçası olacak.İnşallah bu büyük sınavı hep birlikte kazasız belasız atlatacağız.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Zaten Aykut Kocaman, köklü değişiklik yapmayacağım dedi, daha çok istediğim tarz isimleri transfer edeceğim, genel anlayışı bozmayacağız dedi. Her ne kadar güven tam da olsa kendine, bir çırpıda silip atamaz kadrodakileri, yine Alex üzerine kurulu bir takım olacaktır ama yanlarında oynayacaklar, daha farklı olacak.

Dediğin gibi 2-3 senede tamamen değişimi yapabilir, geçen sene de neredeyse şampiyon oluyorduk, bu kadro zaten oralara gelebilecek bir kadro, bu sezon da takviyelerle şampiyon olabilir ama olmasa da sorun değil.

Avrupada da ŞL'ye kalmak çok iyi olur, belki çeyrek final gibi bir hedef koymamak gerek, gerçekleşmesi çok düşük çünkü. Aykut Kocaman'ın açıklamaları, nasıl bir takım kuracağı, nasıl oynatmak istediğini duyunca daha da mutlu oldum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Futbolcularımız sağlık kontrolünden geçecek

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren futbolcularımız ve teknik heyetimiz 30 Haziran 2010 Çarşamba günü iki grup halinde Acıbadem Maslak ve Acıbadem Kadıköy Hastaneleri’nde sağlık kontrolünden geçecek.

Sağlık kontrollerinde futbolcularımıza rutin muayenelerinin ardından akciğer röntgeni, eforlu EKG ve Ekokardiyografi testleri yapılacak.

Saat 09.00’da başlayacak sağlık kontrollerinde medya mensupları görüntü alabilecek.

Sağlık kontrolünden geçecek futbolcularımızın ve teknik heyetimizin listesi aşağıdaki gibidir:

Kadıköy Hastanesi

FUTBOLCULAR

Mehmet Topuz
    Gökhan Ünal
    Alex De Souza
    Semih Şentürk
    Mahmut Ertuğrul Taşkıran
    Fehmi Mert Günok
    İlhan Eker
    Önder Turacı
    Cristian Baroni
    Daniel Güiza
    Fabio Bilica
    Özer Hurmacı
    Gökhan Gönül

TEKNİK HEYET
    İsmail Kartal
    Arda Keskin
    Alper Aşçı
    Turgay Altay

Maslak Hastanesi

FUTBOLCULAR

1. Volkan Demirel
    2. Emre Belözoğlu
    3. Deivid De Souza
    4. Recep Berk
    5. Andre Santos
    6. Volkan Babacan
    7. Kazım Kazım
    8. Hasan Erbey
    9. Okan Alkan

10.Selçuk Şahin
    11.Uğur Boral
    12.Bekir İrtegün
    13.Gökay Iravul

TEKNİK HEYET
    1. Aykut Kocaman
    2. Fahrudin Ömeroviç
    3. Murat Öztürk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Andre Santos'u göremedim resimlerde ?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

8. Hasan Erbey
    9. Okan Alkan
    13.Gökay Iravul

A Takım'a mı mı çıkmışlar, ben mi öyle anladım acaba?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Andre Santos dün idmandaydı. Düz koşu yaptı.

Berk Elitez
    Okan Alkan
    Hasan Erbey
    Gökay İravul A takıma çıkarılmış evet.

Hasan'ın çıkmasına sevindim. İyi oyuncu olaccağını düşünüyorum Hasan'ın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ben gökay'ın çok iyi bi oyuncu olacağını düşünüyorum A2'den izlediğim kadarıyla..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

gökay çok efendi bir çocuk okul takımında otelde oturup konuşmuşluğum vardı kendisinle işte kim diye bilir nerden nereye.

umarım kendisinden beklenen gelişmeyi gelecek senelerde verir.

Gökay İravul'u izlemişliğim var,yetenekli bir çocuk.Bu sene çok çalışırsa A takımda yer bulacak yeterliliğe ulaşiacağını düşünüyorum.

Bunun yanında Hasan ve Okan'ı da çok methediyorlar,ama onları izlemedim hiç.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Gökay ve Okan'dan çok ümitliyim ben.FB Tv'de izlediğim A2 maçlarında ikisinide yakın takip ediyordum.Gökay daha çok göze geliyordu mevkisinden dolayı.Umarım kalıcı olurlar takımda kampdan sonra yollanmazlar tekrar A2'ye.Gerçi Kocaman takımın başındayken bu tür gençleri görürüz diye umuyorum
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Hazırlıklar sürüyor

Fenerbahçemiz, yeni sezon hazırlıklarını bugün akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmanda, teknik ağırlıklı çalışmalar yapıldı.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman boyunca, teknik ekipte yer alan Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile kaleci antrenörü Murat Öztürk de sahada hazır bulundu. Koşu ve koordinasyon hareketleri ile başlayan antrenman, dar alanda tek pasa dayalı top kapma çalışmasıyla devam etti. Bu çalışma sırasında kalecilerimiz, Murat Öztürk yönetiminde ayrı bir çalışma gerçekleştirdi. Kalecilerimizin de katılımıyla dar alanda yapılan çift kale maçın ardından, soğuma hareketleriyle antrenman sona erdi. Gökhan Gönül, Özer, Mehmet Topuz, Andre Santos ile hafif ağrıları bulunan Güiza antrenmana çıkmadı. Bu oyuncularımız tesislerde kalarak, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde, kendilerine verilen program dahilinde çalıştı. Milli takımlarında bulunan Stoch ve Lugano da çalışmada yer almadı. Takımımız yarın 2 grup halinde sağlık kontrolünden geçecek, ardından saat 18.00’de Can Bartu Tesisleri’nde başlayacak ve basına da açık tutulacak antrenmanla yeni sezon hazırlıklarına devam edecek.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Furkan ve Onur'dan haber yok mu?

Quote Originally Posted by KaF KeF View Post
    Furkan ve Onur'dan haber yok mu?
    Furkan takımda hala.Onur ise Mersin İdman Yurdu'na kiraya verilmişti 1.5 seneliğine,bu yıl da orada kirada oynayacak.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Aykut hoca gencleride takima monte edecek anlasilan.. Yillardir bekledigimiz arzuladigimiz gerceklesecek galiba bu sene

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Aykut Kocaman'ın yanında Arap İsmail'i de görmek çok güzel. Umuyorum güzel bir dönemin başlangıcı olacak bugünler.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Güiza antreman başlamadan 10 dakika önce tesislere gelmiş Aykut Kocaman'la bi görüşme yapmış. Hala tesislerde olmasına rağmen antremana çıkmamış Dani Güiza. Loran

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

güiza gider inşallah.

alex, eşinin doğum yapacağı sebebiyle brezilya'ya gitmiş. 5 temmuzda erkek bebek bekliyor alex

bu arada takım dar alanda kısa pas yapıyordu. aykut kocaman ortada direktif veriyordu.

sanırım bu sene 35 pas rekorunu kıracağız.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    sanırım bu sene 35 pas rekorunu kıracağız.

Pardon... O rekor olan 35 pas hangi maçtaydı?

Şaka bir yana... O gün staddaydım; 22 Nisan 2006... Fenerium trübünü sanırım o sene açılmıştı. Ben alt bölümündeydim. Biletini bile saklarım. Unutulmaz bir gündü... Hele maç sonu yaşanan şenlik...

O rekoru kırmak istiyorsanız bana şimdiden bir kişilik yer ayırın; malum maça...

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Pardon... O rekor olan 35 pas hangi maçtaydı?

Şaka bir yana... O gün staddaydım; 22 Nisan 2006... Fenerium trübünü sanırım o sene açılmıştı. Ben alt bölümündeydim. Biletini bile saklarım. Unutulmaz bir gündü... Hele maç sonu yaşanan şenlik...

O rekoru kırmak istiyorsanız bana şimdiden bir kişilik yer ayırın; malum maça...
    O Galatasaray eski Galatasaray değil. Takımımı savunmaya geçmeliyim sanırım.

Gerçekten değil ama.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    O Galatasaray eski Galatasaray değil. Takımımı savunmaya geçmeliyim sanırım.

Gerçekten değil ama.

Keşke o gün 22 Nisan 2006'da 35 pası yapıp golü atmasaydık ta, çok değil, 14 Mayıs akşamı Denizli'de şampiyonluğu da yitirmeseydik. İşimiz şaka... Ama Galatasaray o sezon sanırım 84 puan toplamış ve şampiyon olmuştu. Yani sanıldığı kadar kötü durumda değildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Alex bu sezon gerçekten takımın lideri olduğunu gösterdi, sanmıyorum Aykut Kocaman ondan vazgeçsin. Normalde sezon başı kamplarına hep geç katılan Alex, bu sefer mazereti olmasına rağman gününde kampa geldi, Aykut Kocaman'a bu önemli günde, ilk gününde kaptan olarak yanında olmam gerekirdi demiş. Şimdi de onca yolu geri gidiyor ve tekrar gelecek.

Aykut Kocaman'a duyulan saygı bunu yaptırtıyor, zorlama saygı ya da yalakalık değil, Alex yalakalığa ihtiyaç duyacak son isimdir.

Güiza'nın da 2-3 gündür yaptıklarından sonra gönderileceği neredeyse kesin gibi, bakalım neler olacak?
    "YÜCE ATATÜRK"

“Büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum”

30 Haziran 2010 Çarşamba

Fenerbahçemizin CSKA Moskova’dan transfer ettiği ve 4 yıllık sözleşme imzaladığı Caner Erkin, Fenerbahçe gibi büyük bir camiaya geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Caner Erkin, Fenerbahçemizin, Can Bartu Tesisleri’nde bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe’de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Caner, "Böyle büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. İnşallah burada uzun seneler kalmak istiyorum" dedi.

Fenerbahçe’de beklentilerin yüksek olduğunu belirten Caner Erkin, "Hedeflerimiz her zaman büyük olmak zorunda. Hem kulüp açısından hem Başkanımız, hem de camia açısından beklentiler yüksek. Şampiyonluk bekleniyor. Biz de elimizden geleni yapmak zorunayız. Şampiyonlar Ligi, Turkcell Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda birinci olmak istiyoruz" dedi.

Fenerbahçe’ye gelmesinde Aykut Kocaman’ın da etkili olduğunu belirten Caner, geçen sezon kiralık olarak oynadığı Galatasaray’da kalmayı kendisinin istemediğini söyledi. Caner, "Galatasaray’dan ayrılmamın belli bir sebebi yok. Ben kalmak istemedim ve Fenerbahçe’ye gelmek istedim. Bunun için buradayım zaten" diye konuştu. Bir soru üzerine Galatasaray’dan ayrılmasında geçen sezon Arda Turan ile antrenmanda yaşadığı gerginliğin etkisinin olmadığını belirten Caner, "Hiç alakası yok. Arda benim çok yakın arkadaşım. 7-8 senedir milli takımlarda olsun beraberdik. Hiçbir sorumuz ok. O anda gelişmiş bir olaydı" diye konuştu.

Caner Erkin, kendisinin gerçek bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu, Galatasaray’da oynarken de, geçmişte de Fenerbahçe taraftarı olduğunu açıkladığını belirterek, "Ben gerçekten Fenerbahçeliyim" diyerek sözlerinin tamamladı. Caner Erkin, açıklamalarının ardından, Takımımızla ilk antrenmanına çıktı.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Alex'i kendi başına bir olgu olarak düşünmemek lazım. Alex bir "kişi"den ziyade, bir zihniyettir. Bir futbol zihniyeti, bir oyun tarzı, bir mentalite çeşidi... Alex bu takımda olduğu müddetçe Aykut elbette ondan faydalanacak, kendi mentalitesi ile Alex'in tarzını bir yerde buluşturmak için esneyecek, bazı konulardan ödün verecek ve bu oyuncudan maximum verim almaya çalışacaktır. Bu kaçınılmaz ve olması gereken bir durum... Ama uzun vadeli planları içinde böyle bir "zihniyete", böyle bir "oyun tarzı"na, böyle bir "futbol mentalitesi"ne yer olacağını sanmıyorum. Yoksa kimsenin Alex'le kişisel bir sorunu yok zaten...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Alex'i kendi başına bir olgu olarak düşünmemek lazım. Alex bir "kişi"den ziyade, bir zihniyettir. Bir futbol zihniyeti, bir oyun tarzı, bir mentalite çeşidi... Alex bu takımda olduğu müddetçe Aykut elbette ondan faydalanacak, kendi mentalitesi ile Alex'in tarzını bir yerde buluşturmak için esneyecek, bazı konulardan ödün verecek ve bu oyuncudan maximum verim almaya çalışacaktır. Bu kaçınılmaz ve olması gereken bir durum... Ama uzun vadeli planları içinde böyle bir "zihniyete", böyle bir "oyun tarzı"na, böyle bir "futbol mentalitesi"ne yer olacağını sanmıyorum. Yoksa kimsenin Alex'le kişisel bir sorunu yok zaten...
    Ben Alex'in ilerde Fenerbahçe teknik direktörü olmasını da istiyorum açıkcası.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Ben Alex'in ilerde Fenerbahçe teknik direktörü olmasını da istiyorum açıkcası.

Malesef ben o ilerisini hiç istemiyorum: Aykut'u Fenerbahçe'nin Alex Ferguson'ı olarak görmek istiyorum. En az 10 yıl bu takımın başında kalmasının rüyasını görüyorum. Fenerbahçe'de 10 yıl kalmak, Barcelona ve Real Madrid'de bile 10 yıl kalmaktan daha imkansızdır. Teknik adamlar için dünyanın en zor yeridir Fenerbahçe... Birileri sevgili Mustafa Denizli'ye sorsun...(Kendisini çok severim ve Aykut öncesi "Fenerbahçe'nin başına geçiyor" haberine sevindiğim son teknik adamdır. Yıl 2000... Aradan 10 yıl geçmiş... 10 yıl sonra ilk defa kafam teknik adam konusunda rahat...) Evet, birileri Mustafa hocaya sorsun: Hangisinde teknik adamlık daha zor? Kesinlikle hiç düşünmeden Fenerbahçe diyecektir. Ama benimkisi bir rüya işte... Niye olmasın? Bir yerlerden başlamak lazım... Alex teknik adam olacaksa, en az bir 10-15 sene beklesin; Aykut'tan sonra...
    Ama Alex muhtemelen dünyanın en zeki futbolcusu... Futbol IQ'sunu kastediyorum. İyi bir teknik adam olacaktır. Ama kendi stilinde birisine sisteminde ne kadar yer verir; bilemem?

Ben de o rüyanın içindeyim abi.Aykut Kocaman'ı uzun yıllar bu takımda kalmasını istiyorum.Hem Aykut Kocaman Fenerbahçe ile birlikte yükselecek,hem de Fenerbahçe onunla.Şampiyonluk istemiyorum ya,yeter ki siz futbol takımının geleceğini Aykut Kocaman'ın istedikleri üzerine kurun.

Alex futbolu bıraktıktan sonra Fenerbahçe'nin teknik kadrosu içinde yer alabilir.Aykut Kocaman'ın yardımcılığını yapabilir.Eğer gün gelirde o uzun Aykut Kocaman'lı dönemin sonuna gelirsek,Alex Aykut Kocaman'dan sonra takımın başına geçebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Zaten bir anda Alex'in üzerini de çizemezdi Aykut Kocaman ki çizmeyeceğini dün söyledi. Takımda köklü değişiklikler olmayacak ama zamanla düşündüklerini yapacak.

Alex'in oyunu, oyun anlayışı ya da saha içindeki futbolu değil benim bahsettiğim, Alex, 7 senedir bu ülkede, 7 defa gerçekleştirilen sezon başı kampının kaçına ilk gün katılmış acaba? Hep izin alarak geç gelirdi, ilk gün hiç kampta olmazdı.

Ama şimdi, gelmese de önceki seferler gibi neden gelmedi denilmeyecek bir ortam var fakat o gelmeyi seçti. Mesela Daum ile sezona başlamış olsak, şampiyon olmuş bile olsaydık, Alex sezon açılışında burada olmazdı.

Şimdi kendisine verilen kaptanlığa yakışacak şekilde, Aykut Kocaman'a duyduğu saygıdan, ilk idmana geldi, tekrar dönüyor eşinin yanına.

Yoksa onu taktik düşüncesinde kullanmak istemezse zaten direk kendisine söyler Aykut Kocaman ama bu sezon, hele ki bu geçiş döneminde, Emre ile Alex, Aykut Kocaman'ın en büyük yardımcısı olacaktır, Emre zaten 2. kaptan oldu ki kaptanlık bile yakışır kendisine, Alex'ten sonra da kaptan olacak kişidir Emre.

Alex'in sözleşmesi bu sezon bitecek, kalmasını isterse sözleşmeyi sezon bitmeden yenilerler, artık sanmıyorum yönetimin sezon bitsin o zaman sözleşme uzatırız tavrı devam etsin, gelecek sezon kadroda düşünülen isimlerin sözleşmesini uzatır Aykut Kocaman.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Stoch kendisine 3 hafta izin verilmesine rağmen 2 haftanın kendisine yeteceğini ve 12 Temmuz'da başlayacak Belçika kampına katılmak istediğini söylemiş.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Stoch kendisine 3 hafta izin verilmesine rağmen 2 haftanın kendisine yeteceğini ve 12 Temmuz'da başlayacak Belçika kampına katılmak istediğini söylemiş.
    Helal olsun ama bizimkinlerde çok fazla vermiş 3 hafta yani. Şimdiden şımartmamak lazım. Ben olsam 3'ü 4 yapalım derdim.

Bu güzel bir haber.Kamp başlar başlamaz takıma katılacak ve hazırlık maçlarıyla takıma yavaş yavaş adapte olacak.Bir de şu transferler bitse Belçika kampı başlamadan çok güzel olur.

Sayfa 2 / 13 İlkİlk 123412 ... SonSon

Mesaj Yetkileri