Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
46. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

28 60.87%
  • Antalyaspor kazanır

9 19.57%
  • Beraberlik

9 19.57%
Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 156 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Antalyaspor [1. Hafta]

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Antalya buluşmasının programlarından birisi de bu maçı izlemekti bildiğim kadarıyla ve sonradan değişmediyse. İsmen sadece Hakan Abi ve Burak'ı bildiğim için onların nezdinde, buluşmaya katılamayacağım için katılacak tüm kardeşlerimden özür dilerim. Kısmetse başka bir buluşmada görüşür, tanışırız.

Maça dair Gökhan Gönül dışında oyunculardan bir beklentim yok. Eminim sezon başından beri yakaladıkları istikrarı(!) devam ettireceklerdir. Az bir umudum var maçla ilgili; o da Aykut Kocaman'a olan güvenimden kaynaklı. Kazanmak, kaybetmek de çok önemli değil benim açımdan, yeter ki 'biz başarabiliriz'e dair bir ufak kıvılcım görebileyim.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bu maçı iddaa da oynayacam 0 2 açık oynayacam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Bu maçı iddaa da oynayacam 0 2 açık oynayacam
    düşük bedelli bi kupon yap kazanırız zar zorda olsa
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Yok abi inanmıorm ben bu takıma,gerçi son basına kapalı antramna maçında özer topuz oynamış orta sahada baroni oynamaz ise şansımız olabilir

Bu ara Lugano Uruguay'ın hazırlık maçında 64 dakika forma giymiş.Eğer bu maçta sakatım diye oynamassa benim adıma biter Lugano.Bir daha da oynasın istemem.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Bu ara Lugano Uruguay'ın hazırlık maçında 64 dakika forma giymiş.Eğer bu maçta sakatım diye oynamassa benim adıma biter Lugano.Bir daha da oynasın istemem.
    Eğer oynamassa kesin manada gidecek demektir.O zaman büyük sıkıntılar bizi bekliyor demektir.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Lugano hakkında yorum yapmak için Paok maçını bekliyorum. Oynarsa kalır. Yok ben sakatım yok baldırımda çekme var diyip oynamazsa o zaman yeni stoper bakalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Antalyaspor Fenerbahçe'yi zorlayacak kapasitede bir takım geçen seneden bildiğimiz kadarıyla.Fenerbahçe'de önemli eksiklerin tekrardan oynayabilecek duruma gelmeleri önemli.Bu durum maçı kazanma şanslarında önemli bir artışa neden olacaktır.Seyircisiz olması hem avantajlı (yukarıda yazılan mesajlarda açıklandığı gibi) hem de dezavantajlı.Açıkcası bu maçtan şu sonuç çıkar diye öngörüde bulunmak gerçekten zor.Her sonucun çıkması olasılığı birbirine yakın diye düşünüyorum.
    So what?
    Saike

Sheriff Misafir

İlk maçı kaybederiz diye umuyorum akıllanmamız açısından..

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Dia Kadroda Yok.Güzel Maç Olacak. F.Bahçe'nin Kazanmasını İstiyorum.Ancak Hala Daha Oturmayan Şeyler Var.Sistem Yanlış 4-4-2 her zaman

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Kazım'ı istemeyen Aykut hoca dia'nın alternatifi olarak kimi düşünüyo acaba safkan başka sağ açıgımız yok.Ayrıca Lugano bu maç oynarda Paok maçında yan çizebilir gitmek istiyosa.Kazanırız Mehmet ve Özer ikilisinin takıma katılması ile
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Fenerbahçe'nin farklı bir skorla kaybedeceğini düşünüyorum. Antalyaspor'un ne durumda olduğunu bilmiyorum fakat Fenerbahçe'den daha iyi durumda olduğu kesin gibi. Zaten kötü olsa bile en çok Fenerbahçe kadar kötü olacaktır.

Şuan iki takım arasındaki kalite farkı Fenerbahçe'de ki belirsizlik nedeniyle kapanmış durumda buna seyirci eksikliğide eklenirse Antalyaspor bana göre galibiyet açısında 1 adım önde. Skor tahmininde 3-0
    Antalyaspor'un farklı kazanması gibi bir ihtimal bile yok, temenniden öte değil bu.

Fenerbahçe bu maçı alır, Antalyaspor ligin ofansif oynamaya çalışan ama alt seviye takımlarından biri, gol yedikleri anda biterler.

Dia'nın olmaması kötü ama Topuz oynarsa eksik olmaz.Sessiz maçta Antalyaspor'un 2. yarı fazla defansif kalıp baskıyı kabul ederek çözüleceklerini düşüyorum.Alex'in golle başlayacağına inandığım maç..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Şu anda iyi durumda olmadığımız apaçık ortada. Eğerki takım isterse bu gerçekten önemli rahat kazanırız. Ama Young Boys maçındaki gibi ruhsuz olursak Antalya en kötü beraberlik alacaktır.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Alex şov bekliyorum. Kaptan 2 gol bir asist yapacak 3-0 kazanıcaz

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kim kızıyormuş Allah aşkına? Olayları öyle bir abartıyor ki bazı arkadaşlar.Hiç kimse görüşünü belirtmesin.İstediğiniz bu sanırım.Herkes düşüncelerini karşı tarafı rencide etmeyecek şekilde açıklamakta özgürdür.Katılmıyorsan saygılı bir şekilde karşı fikrini açıklarsın.Olay bu kadar basit.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Yarın maç zevkli olucak gibi Hakan Abi'yle izlemek ayrı bir zevk olucak . FenerBahçe daha iyi durumda ama beraberlik bekliyorum.

Maca boyle bir 11 ile cikariz diye dusunuyorum.Yeni sezon hayirli olsun.Insallah seyircisiz oynanacak macta zorlanmadan kazaniriz.Iyi baslamak gerekiyor lige.Insallah kazaniriz..

Dia oynamayacak buyuk ihtimalle.Ama belki yedek olabilirmis.Orada Mehmet oynar heralde.Ya da Ozer oynayabilir.

Basarilar takimimiza..

Bekir-Bilica oynayacakmış defansta.

Hücum için Kocaman'ın iki alternatifi varmış.

1. Caner-Alex-Stoch, önlerinde Semih
    2. Stoch-Alex-Topuz, önlerinde Semih

Fenerbahçe açısından çok önemli bir karşılaşma bana kalırsa. Galip gelmeleri durumunda hem güzel bir moral, güven olur hemde Paok takımından da büyük ihtimalle karşılaşayı izleyecek kişiler olacaktır. Durup dururken adamları heveslendirmemiş oluruz 2. bir Young Boys vakasını kaldıramayabilir taraftar, yönetim, oyuncular. Alex'in maçı olabilir diyorum bende GodfatheR gibi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Lugano niye oynamıyor yahu, sakatsa gitme kardeşim milli takıma çok mu önemli hazırlık maçı? Kal burada dinlen, önemli bir PAOK maçı var önümüzde.

Sakatım falan dinlemesin Aykut Kocaman, Lugano ile başlasın, dün açıklama yapıp bugün yine oynamayacaksa ne diye açıklama yapar? O nedenle Lugano oynayacaktır diye düşünüyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Lugano'yu PAOK maçı için Kocaman riske etmeyecekmiş, ama bence riske edilmeli. Antalyaspor maçı da önemli.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Alexin gene aylak aylak dolaşacağı maç olacaktır

Nesil
    2006

Sezonun ilk maçı hayırlı olsun, Fenerbahçe can-ı gönülden kazanmasını istiyorum. Gene forvet ve ortasaha sorunumuz devam edecek; ama kesinlikle maça Semih ile başlamamız gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hayır, niye Alexciler ve Alexci olmayanlar diye taraftar bölünüyor onu da anlamıyorum, hepimiz Fenerbahçeli değil miyiz, şimdi Alex oynayıp goller atarsa ya da oynayıp maç boyu hiç etkili olamazsa ya da oynamayıp Fenerbahçe güzel oyunla kazansa ya da oynamayıp kötü oyunla maçı kaybetse...

Olasılıklar bunlar ve biz burada neyi konuşacağız, işte Alex olsaydı/olmasaydıdan ötesi, gördünüz mü diye başlayıp Alex üzerinden cepheleneceğiz, buna ne gerek var?

O nedenle bu tarz keskin yorumlar benim hiç hoşuma gitmiyor, taraftar birlik olması gerekirken, Alex yüzünden bölünme olmasını istemem açıkcası, maç sonu ne yorumlar gelecek, hep beraber göreceğiz, işte bakın biz haklıydık diyecek 2 taraf da sonuca göre.
    "YÜCE ATATÜRK"

Lugano'yu oynatir Aykut Hoca.Riske etmeme gibi bir luksu olmamali.Zaten dun Lugano gorev verilmesi halinde oynayacagini soyledi.Oynar diye dusunuyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Maçta takılabileceğimizi düşünüyorum. Özellikle bana 1-1 berabere yada 2-1 Antalya lehine olacakmış gibi geliyor. Yeni transferlerin geç alınması nedenyile takımda hala eksikler var. O nedenle diri görünen Antalyaspor karşısında zor maç olacaktır. Gerçi Antalya diri dedim ama Alman takımlarıyla yaptığı hazırlık maçlarını kaybetti. Oyun anlamında ne durumda olduklarınıda bilmiyorum. Bu maça bende Semih ile çıkmamız gerektiğini düşünüyorum.

Şunuda demeden geçemeyeceğim. Alex konusunda fikirlerimizi belirtelim fakat asla Alex'e kafayı takmayalım ve Alex karşıtı olmayalım. Çünkü bu adam çok maçlar aldı, çok goller attı.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Kadro böyle olmalı bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Böyle nasıl olur?

Nesil
    2006
    Yer
    11

Hala Cristian'ı 11 e koyanlar var yahu, enteresan.

Zorlansak da kazanırız gibime geliyor 2-1, 3-1.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Hala Cristian'ı 11 e koyanlar var yahu, enteresan.
    Aslinda bende hayatta koymam ama Aykut Hoca'nin oynatacagini dusundugum icin koydum.Yoksa benim tercihim Selcuk'tan yana.Selcuk'u oynatirim daha iyi.

Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri