Valla bjk nınde kalecisi Türk oldu sonunda,tek gs kaldı şöyle sağlam bir Türk bulmalılar.
Cenk olsun Hakan olsun trabzonlu Onur olsun bizde Volkan Milli takımımızın kaleci sorunu uzun yılar çözüldü bu sevindirici
Valla bjk nınde kalecisi Türk oldu sonunda,tek gs kaldı şöyle sağlam bir Türk bulmalılar.
Cenk olsun Hakan olsun trabzonlu Onur olsun bizde Volkan Milli takımımızın kaleci sorunu uzun yılar çözüldü bu sevindirici
4-0 HoLosko...
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Holosko 4-0 tebrikler![]()
Son noktayı Holosko koydu.
Toplamda 6-0 ile bu turu da geçtik.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Zayıf rakibimiz karşısında bir süpriz oLmasına izin vermedik ve turLadık.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bu kadar ezmek iyi değil bence rakibe de saygımız olmalı2 sene oynamamış bitik Q7 ve 36 yaşındaki Guti takımı gerçekten çok değiştirdiler : ) Cenk zaten apayrı bir olay kedi misin be kardeş
Quaresmanın füzesini bu akşam heralde 100 defa izleyeceğim ve yine doymayacağım.Bu maçta kimler gol atsın deseler , ilk 3 sıraya Q7 , Guti ve Necip yazardım. Gerçi Q7 her maç atıyor yazmasam da olur da
![]()
Bu takımın alışma sürecinde daha böyle muhteşemsek herşey oturdugunda , transferler tamamlandığında ve Schuster mentalitesini takıma aşıladığında neler yaparız düşüncesi bile heyecanlandırıyor.
Aurelio ile birlikte yeni gelecek olan Forvette bu takıma monte edildiğinde bu takım nasıl durdurulacak merak konusu. Gerçi Orelyo : ) Necip'i kesemez şahsi fikrim ama artık her mevkiinin birsürü alternatifi var.
Ayrıca Guti'nin bu takıma kattığı hava bambaşka.Uefa'da en az yarı final bekliyorum her zaman dediğim gibi bu takımdan ki daha yeni transferler gelecek. Hele ki kupanın en büyük favorilerinden Liverpool'un bile ne hallerde olduğunu gördükten sonra bu kupada tek korktuğum takım Manchester City artık.
Necip sen bir tanesin koçum , Ne Quaresma ne Guti ne de Beşiktaşın çocugu Nihat tutabilir yerini... Helal olsun takımıma...Yolumuz açık !
Guti 34 yaşında.![]()
![]()
Çok bilgili Türk medyamıza istinaden ...
http://www.uefa.com/
Q7 anasayfa![]()
Last edited by Ahmet Göktaş : 26.Ağustos.2010 at 23:10
Ntvspor özet veriyor.
Tebrik ederim maçı izlemedim ama rahat geçmiş turu bjknin önü açık bu sene
Çok kaçırmış Helsinki bu arada.
Tebrik ederim BJK iyiki varsin yoksa UEFA'ya takim yolliyamiycaktik bu sezon![]()
Beşiktaş'ın galibiyetini tebrik ediyorum. Gerek evinde gerekse deplasmanda galip gelmeyi başardılar. Zaten Beşiktaş'ın büyüklüğü ve kadro kalitesi de bunu gerektiriyordu.
Quaresma, Türk futbol seyircisinin görmeye Kewell ile başladığı gollere ekleyerek çeşitleme katıyor. Kabul etmek gerekir ki riskli bir transferdi ancak transfer nedir denirse Quaresma'dır.
Bununla beraber Beşiktaş'ın, Galatasaray gerçeğini gözönüne alması lazım. Eksiklerini kapatmazsa kötü sonuçlar gelebilir. Bugün rakip Beşiktaş'ın ayarında değildi ama rakibin kaçırdıklarını sayamadım. 4-0 bizi yanıltmasın. Beşiktaş'ın golcü sıkıntısı var. Beşiktaş'ın savunma zaafları var. Bugün yetenekli ayaklar işi götürüyor. Galatasaray'da da öyleydi. Felaket uzmanımıyım değilim. Ancak bu iyi kadro alınacak önlemlerle gerçekten Avrupa'da iş yapabilir.Bu kadar ezmek iyi değil bence rakibe de saygımız olmalı![]()
Beşiktaş'a tebrikler, helal olsun gerçekten, zamanında ve kaliteli transferlerle işi bitirdiler. Toparlandıklarında ligide domine ederler.. Yüzümüzü güldüren tek takımdı bu gece Beşiktaş.
Boyle buldumu 5-10 tane at Bjk, bu sene Europa cupta sizi desteklicezulke puanlari sizle BURSANIN elinde
Favori olduğumuz maçta sürpriz olmasına izin vermedik ama 4-0 lık skor çok aldatıcı.Adamlar baya pozisyon buldular.Takım hala hocamızın sistemine alışmakta sıkıntı çekiyor.Umarım bu sıkıntı yakın bir zamanda olabildiğince minimuma indirilir.Yoksa çok başımız ağrıyacak.Bu maçta Helsinki atsa bulduklarını yine maçı bırakmayız ama yarın daha güçlü bir takım geldiğinde farklı olması kuvvetle muhtemel.
Cenk'in performansı sevindirici.İyi ki alınmış.Rüştü ve Hakan'ın yokluğunda ilaç gibi geldi valla.Yine Quaresma'nın performansı da öyle.2 maçta attığı müthiş 2 gol turu geçmemizde önemli yere sahip.
Sonuç olarak kazasız belasız gruplara kalmamız sevindirici.Umarım gruplarda iyi bir performans sergiler takımımız.
Last edited by GeNç KaRTaL : 27.Ağustos.2010 at 12:49
So what?
Saike
Helal olsun diyorum. En azından bir süpriz yapıp HJK'ya elenmedi. Ülke puanı açısından 2 takımlıyız bu sene Avrupada...
Tebrikler Kartal'ım...
Tebrikler Beşiktaş..
Artık önemli olan en kötü Çeyrek Final oynamak..![]()
Gruplardan çıkmak bizi kesmez..
Kağıt üstünde rahat bir tur oldu skorlara bakarsak, ancak 1-0'ken direkten dönen topları ve 1-2 yan top atakları bizi biraz zorladı. Neyse ki o pozisyonları da geçiştirdik öyle ya da böyle. Cenk, Necip ve Guti maçın adamlarıydı. Guti 1 tane bile olumsuz top kullanmadı. Cenk desen Rüştü'yü 3. kaleci yapar böyle devam ederse. Necip ise Quaresmayla birlikte bildiğimiz gibiydi. Zaten Q7'nin golü olayı 15. dakikada bitirdi. Bu maç gösterdi ki Beşiktaş'ın oynayacağı sistem ve sahada yer alacağı kadro budur, o yüzden macera aramaya gerek yok bundan sonra. Şimdi Porto, CSKA Sofia ve Rapid Wienli gruptan çıkmaya geldi sıra. Ondan sonrası Allah kerim.
Aslında bizim Türk oyunculaın sorunu bir maç göze batıp beğenilince ve yeri garanti olunca formunu kaybetmesi, çalışmaması maçlarda istikrarsız oluşu olmuştur hep. Ama kaleci Cenk maşşalah belli bir çizgide devam ettiriyor bu formunu. Böyle devam ederse Avrupanın en iyi takımlarından birisine gider.