Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 46 arası toplam 46 sonuç

Konu: Taraftar Rezaleti

Hybrid View

''futbol şiddettir,futbol holıganlıktır,futbol adam bıcaklamaktır'' mantalıtesıyle hareket etmeye dewam eden bırkac capulcu herzamn oldugu gıbı yıne yaptı yapacagını sana gecmış olsun...malesef bu uA gfb carsi 07 gecekondu texas tatanga vsvs.hepsınde olan seyler we yapanlarda bellı aslında bu yapanlar yuzunden takımların we taraftarın adı lekelenıo maleseff...

ya öle veya böle türkiyede bu manzaralar hep oluo..fenerliside,cimbomlusuda,bjkliside,trabzonlu suda hep bunu yapio...Burda en önemli nokta Kadiköy meydanında böle bi olay oluyor ve ortalıkta Polis YOK..!

Siz anlattınız bende anlatayım.Kadiköy iskele meydanında tam o parkın orda beşiktaş-kabataş iskelesinin yanında büfe var tam orda kundura sandığıyla bi cocuk geldi yanıma.kardeş paran varmı dedi bende yok dedim.sora sen anlamadın lan galiba biz bali çekicez para lazım dedi.tedirgin oldum sora bıçak çekti saplıyack diye çok korktum etrafta herkes görüo ama kimse yardım etmio.en önemlisi polis yok..sora neyse koşa koşa kaçtım etraftan ilk işim 155 polis imdatı aradım.Ama cvp çok ilginçti.."Ya ver 1 milyon para gitsin takma kafana..(tinerciler için sölediği laf polis amirinin)" sanırım Türkiyenin durumunu bu söz açıkça dile getirior.Bizde böle polis varken böle kuıralsız yaşam sürülürken daha çok iç savaş çıkar.Yazık çok yazık...

Nesil
    2006
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

geçmiş olsun arkadaşım.bunları yapanları hangi takım taraftarı olursa olsun KINIYORUM!!

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Öncelikle feyyaz ve tarık geçmiş olsun diyorum sizlere...

Bunu tek bir takım taraftarına mal edemeyiz şüphesiz. Maalesef bu tür olaylar son yıllarda çokca yaşanmaya başladı. Ne kadar üzücü birşey kız arkadaşın yanında ve onlarca taraftar -sözüm meclisten dışarı- "Hayvan gibi" üzerinize saldırıyor, küfür ediyor yada tartaklıyor. Düşünün o bayanın orada neler yaşadığını ne kadar korktuğunu....

Buna benzer olaylar hep yaşanıyor, Fenerbahçe Galatasaray maç günü bağdat caddesinden geçen bir Galatasaraylı taraftarın arabasına zarar veriliyor, başka bir yerde toplu yürüyen taraftarlar sayıca az gördükleri yada yalnız yürüyen diğer takım taraftarlarına saldırıyorlar. Maç bitiyor taraftarlar sokaklara dökülüyor, ağızlarını atkılarla kapatarak ellerine geçirdikleri herşeyi çevreye atmaya, çevreye, oradan geçen insanlara ve güvenlik kuvvetlerine zarar veriyorlar.

Bu mu taraftarlık? Bunun adı taraftarlık değil, bunların hırstan gözü dönmüş... Bunları maalesef ki tarafatarı olduğumuz kulüpler yarattı ve hala da beslemeye devam ediyorlar. (ya hepsinin menfaati var bu gruplardan, yada birşeylerden korkuyorlar)

Bu işe birilerinin dur demesi lazım ama nedense hep güvenlik zirvesi yapılıyor ve hiçbirşey değişmiyor. Yapılacak en güzel şey amigoluk müessesesini! kaldırmak. Gruplara destek veren kulüplere ağır para cezaları vermek vs..

Bunun adı futbol terörü değil, basbaya terördür ve yasalarda terörle mücadele kapsamında ele alınmalıdır... (ki sanıyorum yeni terörle mücadele yasasının kapsamı bu yönde de genişletildi, ama önemli olan nasıl uygulanacağı)

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Tarık kardeşim öncelikle çok geçmiş olsun tabi yanında kız arkadaşının olması durumu daha da vahim kılıyor.
    Yapılanlar çok çirkin insanlık dışı hareketler tekrar tekrar geçmiş olsun...
    Bunun adı futbol terörü değil, basbaya terördür ve yasalarda terörle mücadele kapsamında ele alınmalıdır... (ki sanıyorum yeni terörle mücadele yasasının kapsamı bu yönde de genişletildi, ama önemli olan nasıl uygulanacağı)
    Bence federasyonun verdiği maç kapama yada para cezalarının hiç bir caydırıcılığı yok bunların değişmemesi durumunda aynı şeyler yaşanmaya devam edilcek

dediğinize katılıyorum bu yasanın nasıl uygulanacağı yönünde çok ayrıntılı çalışılmalı amigo denilen insanların yarattığı gruplar yada buna benzer futbolu sadece oyun olarak görmeyen insanlar çok iyi ayırt edilmeli ve sert cezalar gelmeli aksi halde değişen hiç bir şey olamayacak

şimdi ben bu olayları duyduktan sonra kardeşimle yada bir kız arkadaşımla nasıl maça gitmeye cesaret edebilirim...

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

öncelikle geçmiş olsun
    başlık bir kere çok yanlış
    oraya birkaç beşiktaşlı yazılsa daha mantıklı olabilirdi böyle olunca tüm taraftara yönelik olmuş oluyor
    bunu yapanlara zaten taraftar demiyoruz ama sadece bjk için geçerli olan birşey değil gs fb ve diğer taraftarlarında da olan birşey bu ama direkt BJK taraftarına yönelik yaptığın bu suçlamayı kınıyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Tarık geçmiş olsun kardeş.Doğru bir konuya yanlış bir başlıkla değinmişsin keşke beşiktaş yerin taraftarlık deseydin.Maalesef senin başına gelen olayları yapanlar bırak taraftarlığı insan değil.kulüpler tarafından beslenen asalaktır onlar.ellerinde salladıkları bayrakların kaşkollarıın renginin onlar için önemi yoktur.Önemli olan bedava bilet,yemek ve yolculuktur.Tabi nakit çalışanlarda var aralarında.Hangi takımı destekliyor oldukları mühim değildir.onlar için önemli olan kavga gürültüdür.tek kişiye 100-150 kişi laf atmak helede yanında kız arkadaşı varken insanlık değildir,delikanlılık hiç değildir.üzme tatlı canını zaman içinde inşallah onları asimile edeceğiz.renge bakmadan bunları ayıklamamız lazım.izmirde ne güzel maç seyredildi.aynı kafede iki takımın taraftarı oturdu beraber maça gittiler.yavaş yavaş bu günlere geleceğiz inşallah.tekrar geçmiş olsun.

Del Piero_10 Misafir

sadece bjk taraftarı suçlu değil.gs maçının olduğu gün bazı fenerliler kadıköy de üstünde fener forması olmayanları linç ediyorlardı .adamlar polis arabasına binip kaçtılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Genelde İşyerinden...

geçmiş olsun arkadaşım çok büyük bi terbiyesizlik yapmışlar.
    ѕαηмα şαнıм нєякєѕι ѕєη ѕα∂ıкâηє уâя σℓυя.
    нєякєѕι ѕєη ∂σѕт мυ ѕαη∂ıη вєℓкι σℓ αğуâя σℓυя.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

geçmiş olsun tarık çok üzüldüm insanı futboldan soğutuyo bu adamlar

Nesil
    2005
    Yer
    ALİ SAMİ YEN

aşırı fanatizmden yanayım ama bu tip ezikliklere de karşıyım.kavga küfür olabilir olacak ta (zaten engellenmesi mümkün değil) ama yanında bir kız varken ya da tek başına iken birisine saldırmak, hakaret etmek değil taraftarlık insanlık ve !!!erkeklikle!!! tezattır.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by 11
    aşırı fanatizmden yanayım ama bu tip ezikliklere de karşıyım.kavga küfür olabilir olacak ta (zaten engellenmesi mümkün değil) ama yanında bir kız varken ya da tek başına iken birisine saldırmak, hakaret etmek değil taraftarlık insanlık ve !!!erkeklikle!!! tezattır.
    fanatizmin azı aşırısı mı olur ki?ayrıca nasıl yani küfür olur?bu nasıl bir düşüncedir anlamadım şimdi ya.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by 11
    Yani Tarık'ın yanında kız olmasaydı sen bu yapılanların karşısında olmayacaktın bu dediklerinden çıkardığım anlam bu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

çok büyük geçmiş olsun çok büyük bir ayıp yapılmış size. gerçekten yazık bu aşırı fanatizmin aldığı hal.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

geçmiş olsun kardeş. Ama bu konuda bile FB taraftarı yapmıyo mu sanki? sizin taraftarınız yapmıyor mu? gibi şeyler yazılmış. bu mantık değişmedikçe böyle şeyleri çok görücez daha. Sonuçta hangi takım taraftarı yaparsa yapsın YANLIŞ bir hareket...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri