Taraftarlar arasında hiçbir sürtüşme olmadı zaten. Hakemle - Antep taraftarları arasında problem var. Antep'ten böyle bir olay hiç beklemezdim. . .
Taraftarlar arasında hiçbir sürtüşme olmadı zaten. Hakemle - Antep taraftarları arasında problem var. Antep'ten böyle bir olay hiç beklemezdim. . .
Maç tatil oldu
Hopbala neler oluyor yahu bu maçta böyle birşey olacağı aklıma gelmezdi.
Tolunay hoca sonuna kadar haklı bence.
Şimdi maç kaldığı yerden başka bir gün mü oynanacak?Yoksa Antep hükmen mağlup mu sayılacak?
Yine 3-0 hükmen mağlup olacak heralde.
Maçtan sonra Ertuğrul Sağlam böyle puan almak hoşuma gitmiyor dedi.Antep hükmen mağlup .
Yazık oldu, ligimizin imajı adına kötü bir gece...
Maç boyunca Antep'e pozisyon vermedik, Sercan son vuruşlarda etkili olsa ilk yarıyı önde kapatıyorduk klasik Ali - Ömer duran top işbirliği ile golü bulduk.
Maçtan önce Antepliler tribünlere çağırmıştı her iki takımı da her iki taraf arasında en ufak bir sıkıntı yoktu. Hakemle sürtüşmeye girdiler. 2-3 dakika öncesinde pet şişeler ve 2.5 litrelik kola şişeleri aynı yerden sahaya atılmıştı. Büyük olasılıkla 3 puan alıcaz. 30 dakika için sıkışık programda erteleme maçı zor olur. Keşke Antep gibi bir yerde böyle bir olay yaşanmasaydı. . .
Ancak golde bariz faul vardı . Ömer destek alarak kafayı vurdu .
Bursasporun da her sezon en az 3 maçı garani böyle hükmen galibiyetlerle yani. En ufak çakıl taşı atılsa Bursa kazanıyor maçları ilginç yani. Maçı izleyen 2 kişi konuştum bu maç iptal olana kadar hakemin inanılmaz saçma kararlar verdiğini ve bu kararların hepsinin Bursa lehine oldugunu söyledi.
Artık şaşırmamak gerek.
Olay Bursa'da olsa Bursaspor'un maçı tatil edilir miydi? Bence asıl sorulması gereken bu...
I'm back...
şimdi kimin maçı tatil edildi? Batman Petrolspor'un mu?
Bundan sonra Bursaspor maçLarında dikkatLi oLmak gerek. Sahaya çekirdek kabuğu düşse tatiL ediLir feLan. Aman diyim kaLan rakip takım taraftarLarı dikkatLi oLun.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bursaspor'un şampiyonluğunun etkileri ortaya çıkmaya başlamış : ).
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Bursaspor maçlarında konfeti atmasınlar sahaya tatil olur falan![]()
Acımayız, alırız 3 puanınızı haberiniz olmaz![]()
5'te 5 yaptık, 15 puan oldu, cuma günü Buca'yı yenersek hafta 18-10-10 puanlarla başlıcak daha 6. hafta 8 puan fark yapmış olacağız. Böyle bir galibiyet sevindirmiyor, keşke maç oynansaydı da üç puanı alsaydık, Antep'in 60 dakikada net bir pozisyonu yok zaten.
Last edited by eXcitinG : 21.Eylül.2010 at 00:05
Hayır hakemin kafasına taş gelmiş maç mı iptal edilir diyorsunuz, roket mi gelicek hakemin başına iptal edilmesi için. Yok efendim neden hep Bursa maçları iptal ediliyor, bizimkiler aralarına sızmış taş atmışlar hey Allahım ya . . .
Bursaspor u konuşuyoruz, GaLatasaray ve Fenerbahçe değiL.
HatırLatırım.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Hakem maçı katletti aslında. İlk olarak taraftarın attığı kola şişesini sanki taraftarları azdırmak için tüm saha boyunca taşıdı. Kenara atabilirdi ama yapmadı. Daha sonra Ömer Erdoğan'ın bariz faul olan golünü verdi ve taraftarları çileden çıkardı. Sen bu kadar çok hata yapıyorsan kafanada çakmakta yersin şişede.
Maçı izlemedim, sadece faul olduğu iddia edilen gol pozisyonunu gördüm az önce. Bence faul ile uzaktan yakından alakası yok, Ömer'in zamanlaması harika. Maçın yarıda kalmasına sebep olan taraftarlar golü gerekçe gösterirse komik bir durum olur, genel anlamda hakem çok kötü bir yönetim göstermiş olsa bile sahaya yabancı madde atılmasına gerekçe değil zaten. Antep'te bu tür olayların olduğunu hatırlamıyorum daha önce, şaşırtıcı doğrusu. Her geçen gün daha kötüye gidiyor herşey sanki..
Destek alarak sıçramadı, sıçramasını daha geriden yapıyor, Yalçın'ın omuzuna yüklenerek değil.
Yayıncı kuruluşun sitesinden izledim gölü, görüntü pek kaliteli değil. Görebildiğim kadarıyla çok çok ufak bir teması varmış gibi duruyor, bence faul diyenlerin yanıldığı nokta Yalçın. Çünkü kendisi fena şekilde dengesiz hareketlerde bulunuyor. Aynı zamanda az önce Ömer'in açıklamalarını okudum, kendisi Türkiye'deki ender düzgün oyunculardan bana göre o da aynı yönde konuşmuş.
Bursaspor'un karşılaşmadaki tek golünü atan Ömer Erdoğan, yaşanan olaylar hakkında açıklamalarda bulundu. Attığı golde yaptığı hareketin faul olmadığını dile getiren Ömer Erdoğan, "Pozisyonda Yalçın ile birlikte çıktık. Bu tarz pozisyonlar maç içerisinde oluyor. O pozisyonda da ben kendime avantaj sağladım. Yalçın o anda bir anda ön tarafa gitti ve ben kendime avantaj sağladım ve kafayı vurdum. Orada benim Yalçın'a müdahalem olmuş olabilir ancak bu müdahele hiçbir şekilde faulü gerektirecek bir hareket değildi. Bir temasım olduğu söz konusu ancak bu temas kesinlikle faulü gerektirecek bir hareket değil. Pozisyonu bir kez daha soğuk bir şekilde izleyeceğim ancak fikrimin değişeceğini sanmıyorum" dedi.
Bursaspor'un attığı golde en ufak bir faul yok bence.
Bursa yine başladı
O zaman bende Galatasaray'ın rakip takımla macı oldugu zaman o tribüne gidip hakemin kafasını yarayım her hafta 34'de 34 yapalım ? , kendini bilmez bir kişinin yaptıgı ceza binlere mal olamaz.Hakemde resmen istedi yani...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
umarım hakemler aynı hassasiyeti kadıköydeki maçta da gösterir çünkü sıkıldık her sene kafası yarılan adamları görmekten fb-gs maçında.
ayrıca gs li arkadaşlar burada tatil olmasın diye karşı çıkıyorsa, kadıköyde gsli bir oyuncunun veya bir hakemin kafası yarılınca da maç tatil olmalıydı dememeli.
FB-GS macinda daha ciddi bir yaralanma varken burada macin hemen tatil edilmesi cok sacma geldi bana.