Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 40 arası toplam 40 sonuç

Konu: Gaziantepspor hükmen mağlup ilan edildi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Güvenliği sağlamak kulübün sorunu, elbette 1 dengesizin yüzünden kulüp bu şekilde cezalandırılmamalı ama o dengesizi bulup da emniyete teslim etmek de kulübün işi. O kadar güvenlik görevlisi, boş boş durmak için para alıyor, sahaya atan adamı tespit et, tribünde o sahaya madde atan adamı taraftar saklamasın, işte bu yaptı diye güvenlik güçlerine göstersin, kendi içinde dışlasın, tepkisini koysun hatta tartaklasın, dövsün. Bak bakalım cesaret edebiliyor mu? Bu nedenle, rakip takımdan birinin girip de atması olayı hikaye, herkes der ama 1 kişi bile yapamaz, böyle bir şeyi asla görmeyiz.

Eğer taraftar bir şekilde galeyana gelirse, zaten yabancı maddeyi atar, o esnada da başka takım taraftarı olmanın pek önemi yoktur, çünkü orada yer lan grup mutlaka beraber atıyordur, hepsi rakip takım taraftarı değildir.

Kulübün güvenlik önlemlerini alıp, olay çıkaranları anında tespit etmesi gerekir. Sonrasında da uygulanacak cezaların da caydırıcı olması gerekir, burada da ülmeizde sıkıntı var, bu değişmeli önce.

Kulüpler de milyonları oyunculara verirken, son teknoloji güvenlik sistemini kurmalı, alacakları 1 oyuncun maliyetine halledilecek bir durum, kameralarla her stadın gözetlenmesi ve girişlerde kamera sistemi kullanılması.
    "YÜCE ATATÜRK"

Karşılaşma öncesi kendi takımlarına tepki gösteren Sırp taraftarlar, sahaya meşaleler aterken, bir grup taraftar da oyun alanına girdi. İtalyan polisi tribünlere girerek olaylara müdahale etti ve karşılaşma yaklaşık 40 dakika gecikmenin ardından başladı.
    Fakat mücadelenin 7. dakikada yeniden olaylar çıkması üzerine İskoç hakem Craig Thomson, oyuncuları saha dışına çıkardı ve maçı tatil etti.
    İtalya'nın 3-0 hükmen galip ilan edilmesi bekleniyor.
    Bizimkiler sınır ötesine geçmiş herhalde. . .

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hükmen mağlubiyet ile kalmayıp Sırpların UEFA tarafından çok daha ağır cezalar alacağını da düşünüyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Volkan Şen View Post
    bence çok doğru bir karardı hükmen olmasa bile o maçı yine 3-0 alırdık biz.
    Bursa su ana kadar hangi maci 3-0 almis ki o maci alsin. Ayrica o ana kadar da pek ustun oynamiyordu, faullu bir golle 1-0 one gecmisti, bu kadar kesin konusmamalisin bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Beklenen bir karardı...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by jarosik_61 View Post
    bursa bi beleş puan daha aldı...
    bursa böle giderse deplasmanda puan kaybetmez....
    koyar seyircinin arasına bi bursalı bi çakmak atar bitirir bu işi....

Bursa ne zaman beleş bir puan almış ki ? Bana açıklar mısın ? Diğer aldığı beleş puanlar hangi maçlarmış da sen bi beleş puan daha aldı diyebiliyorsun ?

Diğer dediklerin direk iftira. Kanıtlayamacağın bir şey varsa ve sen bunu söylüyorsan iftira atıyorsun demektir.. Sanırım forum kurallarında iftiraya ceza var.. Hadi olmasın.. Senin vicdanın sızlamıyor mu söyle sözler söylemeye ?

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Bursaya bak be Her mac deplasman olsa
    Ahh ahh, böyle yorumlar bitiriyor beni ???

Beklenen ve doğru karar ortaya çıktı..
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by sentugo View Post

Ahh ahh, böyle yorumlar bitiriyor beni ???

Beklenen ve doğru karar ortaya çıktı..
    Cok kolay bitiyon sen ozaman

Turkiyede boyle olaylarin onune gecemesin, her yerde olur azcicik damara bas yeter. Kamera takdirdin, 1 deli yakaladin 2 deli yakaladin 3 deliyi yakaladin deli bitmez stadlarda

Bu Federasyonun fazla bi ise yaradigini zaten dusunmuyorum, gecmis Federasyonlarin yanlis kuralarini isliyorlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Eh tamamda bu senin bir üstteki mesajını yanibeni bitiren mesajını desteklemiyor ki ? Yukarda boş konuşmuşsun o zaman
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Farkindaysan sana kucuk bi cevap verdim ve onceki sayfada kisa tuttugum yorumu genislettim

Konu sen degilsinki fazla fazla yorum yapim bitmene, konu bursa antep maci karari

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Levent Kızıl sağolsun !!! sizlerin tabiriyle yine beleşten 3 puan kazandırdı bize..Diyarbakırspor maçında da aynı yorumlar yapılmıştı ama topçular ölümden döndü kimse bunu konuşmadı.

Bursa'da maça girerken pet şişesinin kapağını bile alıyorlar Antep'te 2.5 litrelik şişe sokuyorlar ve maç esnasında kapıların açılması cabası..Kurallarda ne yazıyorsa o uygulandı.Puan farkını 5'e çıkarttık hayırlı olsun.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri