Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 40 sonuç

Konu: Gaziantepspor hükmen mağlup ilan edildi

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default Gaziantepspor hükmen mağlup ilan edildi

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün Bakü'de yaptığı toplantıda, 20 Eylül 2010 tarihinde, müsabakanın yardımcı hakemine isabet ederek yaralayan yabancı maddeler yüzünden 63.dakikada tatil edilen Gaziantepspor-Bursaspor maçının mevcut tüm görüntü ve raporlarını bir kez daha inceledi.

Tüm bu raporlar sonucunda; TFF Yönetim Kurulu, söz konusu müsabakadan dolayı Futbol Müsabaka Talimatı'nın 20. maddesinin 1.fıkrasının b bendi uyarınca, Gaziantepspor'un 3-0 hükmen yenik sayılmasına ve Bursaspor'un 3-0 galip sayılmasına karar verdi.

Devamı ve kaynak için; tff.org
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006

Beklenen bir sonuçtu. Tebrikler Bursaspor. Zor bir maç kazandı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yanlış bir ceza. Maçın kalan kısmı tarafsız sahada oynanması gerekirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Zerdüşt. View Post
    Yanlış bir ceza. Maçın kalan kısmı tarafsız sahada oynanması gerekirdi.
    Anlamıyorum bunu, illaki ölmesi mi gerekecek? Bence çok daha ağır bir ceza verilmeliydi, aksi halde düzelmeyecek bu durumlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Anlamıyorum bunu, illaki ölmesi mi gerekecek? Bence çok daha ağır bir ceza verilmeliydi, aksi halde düzelmeyecek bu durumlar.
    Iyi de ceza seyirciye mi verilmeli futbol takimina mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Ben taraftar olsam rakip tribunlere girip hakemin kafayi yarmaya calisirim, hatta mac sonrasi soyle roportaj veririm.

+ Nasildi maciniz?
    - 10 numara, evet
    + Kolaydi yani?
    - Tabii ya, calistim, gerekeni yaptım. Evde calistim sadece, attim hakemin kafaya. 3 puan bedava, bedava ya. Alabiliyorsam, niye hamallik yapayim. Evde calistim, isabet ettirdim. Karsima cikti, hakemin kafayi yardim. Bu kadar.
    + Gecmis olsun.
    - Tesekkur ederim.

Saka bir yana, Samsun-Mersin macinda Mersin antrenoru bicaklanip hastaneye kaldirilmisti, yani oyle 2-3 cakmak, ufak bir yara acmak falan degil. Acaba neden farkli bir karar cikti?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Mersin maçında hakemler sahayı terk etti mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Mersin maçında hakemler sahayı terk etti mi?
    Antrenor bicaklandi diyorum sen hakem diyorsun, elbette terk etti.

Ah be LK sen nelere kadirsin

Geç kalınmış bir açıklama. Fark 5 puan

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

nasıl tarafsız sahada o zaman geçen sene oynanan ibb diyarbakır maçının son 5 dakikasınıda tafarsız sahada oynatalım o zaman daha iyi olurdu demi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yok o maç hakkında bilgim olmadığı için sordum sadece.

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

premier ligdede hakemin kafasına çakmak attılar adam devam etti maça....
    maçın hakemi taa orta sahadan depar attı pet şiseyi almak için ortalık ondan sonra karıştı....
    bursa bi beleş puan daha aldı...
    federasyon şimdi karar veriebiliyo maç nezaman oynandı aradaki zamanna bak....
    bursa böle giderse deplasmanda puan kaybetmez....
    koyar seyircinin arasına bi bursalı bi çakmak atar bitirir bu işi....

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by jarosik_61 View Post
    bursa bi beleş puan daha aldı...
    bursa böle giderse deplasmanda puan kaybetmez....
    koyar seyircinin arasına bi bursalı bi çakmak atar bitirir bu işi....

Bursa ne zaman beleş bir puan almış ki ? Bana açıklar mısın ? Diğer aldığı beleş puanlar hangi maçlarmış da sen bi beleş puan daha aldı diyebiliyorsun ?

Diğer dediklerin direk iftira. Kanıtlayamacağın bir şey varsa ve sen bunu söylüyorsan iftira atıyorsun demektir.. Sanırım forum kurallarında iftiraya ceza var.. Hadi olmasın.. Senin vicdanın sızlamıyor mu söyle sözler söylemeye ?

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Bursaya bak be Her mac deplasman olsa
    Ahh ahh, böyle yorumlar bitiriyor beni ???

Beklenen ve doğru karar ortaya çıktı..
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by sentugo View Post

Ahh ahh, böyle yorumlar bitiriyor beni ???

Beklenen ve doğru karar ortaya çıktı..
    Cok kolay bitiyon sen ozaman

Turkiyede boyle olaylarin onune gecemesin, her yerde olur azcicik damara bas yeter. Kamera takdirdin, 1 deli yakaladin 2 deli yakaladin 3 deliyi yakaladin deli bitmez stadlarda

Bu Federasyonun fazla bi ise yaradigini zaten dusunmuyorum, gecmis Federasyonlarin yanlis kuralarini isliyorlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

@jarosik_61

Çok mantıklı at bir çakmak bitir işi. 3 puan senin olsun. Bursa yaptı demiyorum ama yapılması çok kolay bir iş.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ceza doğru ancak kuralın genişletilmesi ve açmaz bırakmaması gerekir.

Bundan önce sulu maçları, maçtan önce kavga ve arbede çıkan maçları oynatmamaları gerekirdi ve cezası da yine aynı olmalıydı. Ancak TFF'nin eli-kolu bağlanmış, bu kararı bile ne kadar zamanda aldılar. Bu sırf bize uygulanan bir kararmış gibi düşünmek yersizdir, İBB'de geçen sene hükmen galip sayılmıştı.

TFF'nin kuralı genişletmesi de saçmadır. Ha iki ha dört maç, sen hakemi kamuoyunun kucağına atıyorsun bir kere, karar ona aittir diyerek.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
    Ceza doğru ancak kuralın genişletilmesi ve açmaz bırakmaması gerekir.

Bundan önce sulu maçları, maçtan önce kavga ve arbede çıkan maçları oynatmamaları gerekirdi ve cezası da yine aynı olmalıydı. Ancak TFF'nin eli-kolu bağlanmış, bu kararı bile ne kadar zamanda aldılar. Bu sırf bize uygulanan bir kararmış gibi düşünmek yersizdir, İBB'de geçen sene hükmen galip sayılmıştı.

TFF'nin kuralı genişletmesi de saçmadır. Ha iki ha dört maç, sen hakemi kamuoyunun kucağına atıyorsun bir kere, karar ona aittir diyerek.
    Ceza doğru filan değil abi, ben bundan sonra Bursa'nın her maçına Bursalı gibi gideyim sahaya dalayım hakemi döveyim, sonra Bursa kaybetsin işe bak.

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Ceza doğru filan değil abi, ben bundan sonra Bursa'nın her maçına Bursalı gibi gideyim sahaya dalayım hakemi döveyim, sonra Bursa kaybetsin işe bak.

Bursa'da o işleri yapabilirsen helal olsun derim ben sana

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Bursa'da o işleri yapabilirsen helal olsun derim ben sana
    Ben yapmam başkası yapar, piskopat çok. Bu iş işte bu kadar saçma. Hadi 500 kişi yapsa bunu tamam... Ne malum bunun yapanların Bursa'lı olmadığı? Galatasaray'lılar yerinde olsam Kadıköy'de bunu yaparım.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ben yapmam başkası yapar, piskopat çok. Bu iş işte bu kadar saçma. Hadi 500 kişi yapsa bunu tamam... Ne malum bunun yapanların Bursa'lı olmadığı? Galatasaray'lılar yerinde olsam Kadıköy'de bunu yaparım.
    Önceden Fenerliler yaptı da noldu adam oynattı bütün maçı

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Tamda bunu düşünüyordum sok fb tribününe adamı kap 3-0'ı oh ne ala(örnek olarak diyorum.)

Bekleriz o psikopatları, bu tür olayların Bursa tribünlerinde olması imkansız diyemem ama o adamların Bursa'dan çıkmaları imkansız

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu 3-0 hükmen mağlup olma olayı bana da mantıklı gelmiyor.1 kişinin yapmış olduğu sorumsuzca haraket bir çok insanı etkiliyor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Bundan sonra Fenerbahçe'nin bütün deplasman maçlarına girip olay çıkartacam, sonunda hükmen galibiyet var.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Zaten sorun burada başlıyor. Yukarıda yazdığım gibi TFF'nin eli-kolu bağlanmış, kural doğru ancak kuralın altı dolu değil, hakem takdiridir deyip çekiliyor TFF. E hakemi ateşe atınca eline ne geçiyor?

Yıllardan beri yaşanan bu tür olaylara sessiz kalınması, birçok maçın oynanması yüzünden durum bu hale geldi. O maçlar oynatılmasaydı kimsenin bir şey demeye hakkı yoktu ki hala yok, ceza doğrudur çünkü ev sahibi takım ve emniyet gerekli önlemleri almamıştır. Bu yüzden de ceza çekmesi doğaldır, ancak atan kişiyi anında emniyetin tespit etmesi gerekir. Tespit ettikten sonra da caydırıcı bir yaptırım uygulamalıdır.

Kadıköy'de maçtan önce hakemin kafası yarıldığında da oynatılmaması gerekirdi, aynı şekilde sulu derbide de ya da İzmir'de sahaya balta atıldığında, ama işte TFF dik durup karar veremiyor ki, her olayda aynı cezayı verebilse o zaman kimse bu tür bir şeye yeltenemez.

Şimdi 4 maça çıkarmaları olaylara daha büyük sebebiyet verecek, ne de olsa 4 maçtan sonra düşüyoruz diyerek birçok stadyumda olaylar çıkabilir.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Kuralın altı doldurulmadıkça TFF dik duramadıkça bu işler böyle devam edecektir.

Herkes kendine düşeni yapmak zorunda, özellikle emniyet ve TFF, stada girerken bozuk paralar toplanır, stad büfesinden bozuk para üstü verilirse daha çok yabancı madde atılır, daha çok kafalar yarılır.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Ben atan adama 1700 küsür lira para cezası + 6 ay müsabakalara girmeme cezası verildi diye duymuştum. Yanlış duymuşum galiba.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Belliydi zaten hükmen verileceği.

Çifte Standart Olmasın Cezayı Kabul Ederim Ama Herkese Uygulanmalı Kurallar.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bursaya bak be Her mac deplasman olsa

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri