ben su anda 2027 deyım
daha fazla gıden varsa ss yollasın
ben su anda 2027 deyım
daha fazla gıden varsa ss yollasın
bende bilmiyorum arkadaşım ama sanki bitmiyor gibi geliyor bana,oyna oyna bitmiyor![]()
Ben Daha 2007-2008 e yeni başladım.......
Ben daha 06/07 deyimrekorum 07/08
Partizanla CL yi almıştım sonra Werder Bremen e gitmiştim sıkılıp silmiştim
![]()
ben şu anda konyasporum valla
3. sezondayım
ilk sezon 5.
2. sezon 3.
bu sezon şu anda 12 hafta liderim ve 2. fenere 5 puan fark attım
kadrom da şu
1-volkan demirel
2-leandro castan
3-volkan bekiroglu
4-tayfun cora
5-uğur ucar
6-marcelo bravo
7-yasin karaca
8-jose sosa
9-F.tekke
10-İ.Yattara
11-F.Adu
bu takımda geirgios samaras yedek kalıo![]()
azar karadaş da yedeklerde
ama oyun bayıyo valla bu sezonu zor bitircem
avrupa başarılarım
ilk sezon hiç bir kupaya gitmeden başlıo
2.sezon uefada çeyrek final csk 1-0 1-1 elendim evimde 91 de bi adam var brezilyalı csk da forvet o attı VAGNER LOVE mi ne o
ama artık bayıyo beyler
çıkcam bidaha gircem bende valla trabzon felaket güçlendi ş.liginde grupta 2. olmuştu sonra bayern i eledi
o tomas jun nasıl oynuo öle süper bişey
trabzonun kalecisini 2006 da tavsiye ederim jefferson mu ne süper reflexleri falan 18-19 hep 2009 a geldim herifin hepsi 20-19 bi ani çıkışı 15
cm 4-5 2065 de bitmisti ama bunu bilmiom ...![]()
ya bende fm 2005 2013 de daha deva et çıkmıodu silik oluodu neden fm 2006 da insallah böle değildir
oyun yavaşlıyo çokk benim bildiğimm zatenn n2030 filan gelince çok sıkıyormuş oyunn yani hiç zevki kalmıyomuş otamtikman bitiyor öle olunca
bence bitmes nereye kadar qidersen O saman ßiter Tahminimce Ama Cok Cabuk bayıyo ßu Oyun ßeni yaw :/ Onun icin Daha 2006-2007 sezonuna ßiLe qeLemedİm![]()
2038 yılını bir arkadaşta gördüm yalnız bir problem oluyo.mesele aykut erçetin emekli oluyo antrenör değilde doktor olarak devam ediyor.
regenlerde emekli olunca kim oynuyacak?
Ya benim bildiğim pc ye göre deişiyo oyun süresi kimine 2030 da kimine 2050 de pc donanımların yüksek ise çok daha fazla oynayabiliyosun.
FM 06 Nezamanmı biteR? Fm 2007 Çıktıgında biterBu oyunun sonu yok oyna oynayabildigin kadar...
Ben roma ile 2014 deyim ilerliyorum nereye kadar giderse
fm in herhangi bir yılda bitmesi imkansız.
dikkat ettiyseniz her defasında alt yapıdan başka isimli oyuncular çıkar..
oynayablirseniz 2200'e kadar gidebilirsiniz....
ii oyunlar
Bence bu oyun bitmez arkadaşlar.sıkılınca bitiyo işte
Gerçekten bitiren varmıdır acaba ya
ben daha hiç bitirmedim ama bi
gün bitirmek inşallah bitirmek nasip olur
beyler belki inanmayacaksınız ama bi adam war cska hastası adam 2046 yılına gelmis...yani bu isin sonu baya uzak gece gunduz oynarsan belki...adamın ne kadar oynadıgını yazan yerde 51gün 20saat falan yazıyo..Originally Posted by hurmet
sen gördünmü bunuOriginally Posted by alexx20fb
varsa link atsana
evt merak ettim bende şimdi
Arkadaşlar FM bitmez.FM'yi bitiren görülmez.Çünkü zaman gelir bilgisayar kayıtlı oyunu kaldıramaz![]()
Fm 2005'te 26 sezon geçirmiştim sonra sıkıldım...
2006'da fazla uzatmıyorum ne zaman biter bi tahmnim de yok...
"gittiği yere kadar" devam eder bu oyun...
Hayat biter biz ölürüz Fm bitmez.
fm bitmezzzz
Valla 2-3 sezondan sonra zevki fln kalmıyor bence biz fm2007 yi bekleyelim bekleyelim ve yine bekleyelim![]()
bitiren fazla kiişi yoktur heralde...
ögrenmek isteyen baslar sezona 5 yıl 5 yıl tatile cık sonra bir bakmısın 2030dasın bitmisse bitmistir![]()
kardeş nörecen ne zaman bittiğini sen oynamana bak
![]()
arkadaşlar 2030 yıllarında bitiyor ben 2018 e kadar geldim del piro 40 yaşına kadar oynuyor her maçta da yazıyor 40 yaşında olmasına ragmen