Ne Barcelona'yı İspanya'da yendiğimiz gün Barcelona'dan daha iyi takımdık; ne bugün yenildiğimiz için Galatasaray'dan daha kötü bir takımız... Bu takım -Fenerbahçe Ülker- Türkiye Ligi standartlarının çok üstünde bir takımdır. Herkes rahat olsun, buralarda hangi dereceyi alırsan al, kimseye hiçbir şey vermiyorlar. Playofflarda kazanıyorsun veya playofflarda kaybediyorsun; hepsi bu... Futbol ligi değil ki bu; puan kayıplarıyla şampiyonluk hedefinden uzaklaşacaksın. Normal sezonu gümbür gümbür lider bitirip, daha ilk turda Çukurova'ya elendiğimizi hatırlayan arkadaşlar var mı? 90'lı yıllarda... Bunun haricinde, son dört sezonun üçünde biz şampiyon olduk. Bu şampiyonlukların hiçbirinde de normal sezonu lider tamamlamadık. Hatta 2008 şampiyonluğumuzda normal sezonu Beşiktaş lider tamamlamış ama finale bile kalamamıştı. Diyeceğim; kimse enseyi karartmasın. Fenerbahçe taraftarı rahat olsun. Bir daha bu kadar kötü serbest atış atmayız, bu kadar top kaybı yapmayız ve bu kadar gergin olmayız. Olabilecek en kötü halimiz buydu ve bu halde dahi teknik faule kadar maç kafa kafayaydı.
Maçın iki bölümü var.
1-Teknik faule kadar olan bölüm: Harika bir mücadele vardı. Her iki takımda kazanabilirdi ama biz bir adım öndeydik.
2-Teknik faulden sonrası: Kimyamız bozuldu. Oluşan atmosferi kaldırmak çok zordu. Buradan itibaren oluşan skor ve fark kimseyi yanıltmasın. Kazanan da, kaybeden de oraya takılmasın. Çünkü tren rayından çıkmıştı ve bir yere çarpmaması mucize olurdu.
Galatasaray iyi savaştı, bizde -o dakikaya kadar- iyi karşılık verdik. Güzel maç oldu.
Sinan Erdem'de, hatta öncesinde Türkiye Kupası'nda görüşmek dileği ile... İşte rekabet ve mücadele bu: Fenerbahçe-Galatasaray... Nedir o Efes-mefes... Dilerim TBL finalinde de karşılaşırız.
Cok cekismeli bir macti.Tutku maci fenerin elinden alip galatasaraya getiren isimdi.Kritik dk larda attigi sayilar ve yaptigi asistler macin kaderini etkiledi.
Mac fener antranörünün teknik faul almasi ile koptu ve gs lehine döndü.Geri kalan dakikalarda dikkatli ve temkinli oynadik fenere bos atis sansi vermemeye calistik ve maci kazandik.
Kadro kalitesi olarak bizden yüksek bir takimi seyircimiz ve olusan sartlar sayesinde yenmeyi basardik.Tebrikler Aslanlar.
Ek olarak rotasyon icin bir 5 no transferinin gerekliligi bu macta daha acik ortaya cikti..
Maçın olaysız tamamlanması sevindirici oldu.
Fenerbahçe kazansaydı gelenek bozulmadı olacaktı. Yenildiği için Barcelona'yı yendik sorun yok oldu.
Rekabetin yaşandığı noktada yenmekte var yenilmekte bugün Galatasaray kazandı. Tebrikler...
Keşke baskettede Galatasarayla maçlarımız daha çekişmeli geçse hep böyle yensek ve yenilsek. Tebrikler Galatasaray...
Maçın 3 ve 4. Periyotlarını İzlemedim . Ancak İlk Periyotta Lyn Greer Girene Kadar 15-5 ' lik Bir Üstünlüğümüz Vardı ve 2-3 Tane Boş Üçlük Kaçırdık . Sonra 2 Top Kaybı Felan Derken 15-12 Oldu . Galatasaray Taraftarı Tam Oyuna Küsüyordu Ki . Biz Onları Ateşledik . Ancak Şuda Var TBL ' De Lider Olmak O Kadar Büyük Bir Şey Değil . 8. Olup Play-Off'larda Kupayı KazanabilirsinizGenede Galatasaray'ı Tebrik Ederim .
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Artık ben Türkiye'de basketbol denilince Efes'i Mefes'i hatırlamak istemiyorum. Türkiye'de Basketbol denilince Fenerbahçe'yi, Galatasaray'ı, Beşiktaş'ı hatırlamak istiyorum. Bunu temenni ediyorum, böyle olmasını diliyorum, Efes'le ve Telekom'la değil; Galatasaray ve Beşiktaş'la yarışmak istiyorum. Sizin dediğiniz doğrudur ama işin "böyle gelmiş" kısmıdır; bende "böyle gitmesin" diyorum.
Dün Tutku ve Shumpert maçı getiren oyuncularımızdı.Maça tutuk başlasakda Tutku'nun oyuna girmesiyle takım kendine geldi.Dün zorda olsa maça girebildik.Heralde geçen senelerde yaşanan olaylardan olsa gerek biletsiz ve alkollü kişiler alınmadı.Yerinde bir uygulamaydı.Dün atılan bir tane torpil dışında tribünde olay yaşanmadı.Salonda verilen destekde Fenerbahçe Ülker'li basketçileri baya zorladı.Özellikle serbest atışlarda pota arkaları iyi iş çıkardı.
Sanırım bazı arkadaşlar ufak gülücükler filan atmış ama artık bu yarışta Galatasaray'ın da olduğunu düşünüyorum.
Ben milleti kızdırıyorum ama sen orada mesajın editlendiğini görmeden atıp tutuyorsun.Benim yaptığım orta okul seviyesiyse senin yaptığın ne?
Hadi üstteki arkadaşı anladım da sen kendi yazdıklarından mı haberdar değilsin yoksa buna rağmen bunları yazma cesaretin mi var ? Altta editlendi yazısını sadece sen göremiyorsun bu arada haber vereyim.
Lütfen bir daha bilip bilmeden böyle zeka dolu laf sokmayın.
Lorik Cana19'un mesajı böyle değildi Şemsi editlemiş sanırım tartışma çıkmasın diye..
Memo mesajin normalini görmedim kusura bakma ama diger elestirilerimin arkasindayim.