Orası öyle vasat oyuncular ancak kadroda belli.Mecbur oynatacak.
Hala adam gibi orta saha transfer etmediler.Ayhan,Barış,Sarp'la bu iş yürümez.Cana'da stoperde zaten...
Musa Çağıran şuanda çok iyi oynuyor..Seney barışı falan bir zahmet gönderelim..Zaten sözleşmesi bitiyor..
Savunmanın ortasında Servet-Cana ikilisi oynayacak.Balta solda olunca ortasahada oynamasından iyidir. İnsua solda hücuma katkı anlamında iyi ama çok açık veriyor savunmada. ön liberoda ayhan, ortada barış-culio olacak sanırım. Barış tam bir felaketEmre,Arda ve Kazım sürekli yer değiştirir dururlar. Stancu hazırsa ikinci devre falan girse de santrafor izlesek
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Basina verilen kadrolarda Yekta ilk 11 deymis. son dk arda kadrodan cikarilmis.
GS kadar son yillarda her yönüyle enteresan yönetilen bi kulüp yok.18 de olmayan adam bi anda ilk 11 madem ilk 11 seviyesinde niye yedekde bari olmuyor.
Kadroya yorum yok. Zapata'yı anladık da, diğerlerini Florya'yı gezdirmeye mi aldık.
Ayrıca nedir bu Ayhan, Hakan Balta, Barış, Mustafa fetişizmi yahu ? Yeter artık, yeter !
Arda mı çıkarılmış?![]()
şaka gibi...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Yok arkadaş dakikalarda demek istemiş sanırım.![]()
Son Dakika : Arda kadrodan çıkarıldı; Yekta 11’de başlıyor mücadeleye
Bune çelişki Arda sakatlanmasa Yekta kadroda yoktu..Hey Allahım ya..İyide Arda olsa yektayı neden kadroya almıyorsun diye sormazlarmı??
Arda'nın ağrıları varmış son ana kadar beklemişler..Hagiyi desteliyecem diyorum ama oda kaşınıyor..Kadroda olmayan adam birden onbire.Yok yok kesin sarp ve barışın dokunulmazlığı var..Onlara kıymamak için yektayı alamamış.Bu arada 42.500 bilet satılmış.
Sivasın kalecisi korcan pimi çekilmiş bomba gibidir![]()
Last edited by Emurafu : 23.Ocak.2011 at 19:54
42.500 kişi hoparlörlerle birlikte 105 desibele çıkabilmiş demekki =P
Stancu tamamen hazır gelmişken neden yedek anlayamadım..
Sivas daha etkili başlayan taraf biraz dha..
ilk 15 dkdan sonra baskili olan pozisyon bulan tarafdik ama gol gelmedi. Yekta heyecanini üstünden atinca iyi oynamaya basladi.
stad uğursuz geldi gibi top kaleye girmiyor... stancu-emre değişikliği şart gibi
Servet'in golüyle 1-0 yeniyoruz son 6 dakika kaldı bitime...
İşin ilginci golü Barış-Ayhan-Servet getirdi![]()
![]()
Öncelikle ilk kısma değinmek istiyorum;sakatlara bir de Arda eklendi.Ne güzel.
Tahmin ettiğim gibi bir maç oldu ve takım durumu idare etti.Belki istek var,savunmada hatalar aza indirgenmiş durumda fakat gol noktalarında sıkıntı var.
Yekta'yı çok beğendim bugün.Sanki 40 yıllık GS'li gibi oynadı.Onu bu kadar çok takımımda görmek istemem boşuna değilmiş demekki dedim kendi kendime.Stancu da faydalı olabileceği izlenimini verdi.
Kazım'ı kanatta kullanmak gerek.Sol bekin de mutlaka İnsua olması gerekiyor.Hiç değilse hücuma katkı veriyor,Balta gibi değil.Önünde de Culio olmalı.Güzel bir kadro oluştu.Alternatifler de var fakat sakatların iyileşmesi lazım.
Haftaya Bursa deplasmanı var ve maça gideceğim büyük ihtimal.Umarım haftaya bol gollü ve seyir zevki yüksek bir maç izleriz.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Sen bu yazının sonundaki =P ifadesini görmeyip veya görmezden gelip bunun sadece basit bir şaka olduğunu anlayamamak adına nasıl bir psikolojiye sahipsen bu da aynen öyle bir psikolojiher neyse..
Maça gelecek olursak , Sivasspor gole kadar çok iyi bir direnç gösterdi. Futbolcular eminim birbirlerinin kemik seslerini duymuşlardır. Kıran kırana bir maç oldu her ne kadar pozisyon açısından çok kısır bir mücadele olsa da. Galatasaray gerek oyun anlamında gerekse manevi anlamda çok çok ihtiyacı olan bir galibiyeti zor da olsa elde etti.
Bu arada Stancu'yu şahsen beğendim oynadığı kısıtlı sürede. Bileklerine hakim bir oyuncu , çok da hareketli. Kedi lakabını hakettiği belli bu kadar hareketli oluşundan
Yekta da bence çok iyi oynadı. Hiç yabancılık çekmedi , sırıtmadı. Çok faydalı olacak bence.
Böylesine zor bir ortamdan 3 puanı çıkarttığı için tebrik etmek lazım Galatasaray'ı ..
Rıdvan Dilmen Galatasaray ı değerlendiriyor, kendince bir kadro çıkardı, ''İleride Baros-Stancu oynar gerçi Baros un hep hayalini kuruyoruz''
Şu son Uefa çeyrek finalinin olduğu seneden beri Kewell sürekli sakat, Baros sürekli sakat, bir ara Linderoth vardı o da sakat... Hala etkilerini görüyoruz, o zamandan beri şu sakatlık konusu bir çözülmedi...
Bu Linderoth sakatlık büyüsü getirdi Galatasaray'ageçmez bu büyü.
Yekta iyiydi.İkinci yarı yoruldu ama.Stancu uçuyodu ya.Çok hızlı.Kazım'ın rüzgarı gitmiş kötüydü bugün.Barış ile Ayhan bildiğimiz gibi
.Eğer bu takım eksikliklerini tamamlar seneyede topu oyunca sokabilecek en azından defans ile orta saha arasındaki pas bağlantılarını sağlayabilecek bir oyuncu bulursak çok iyi olur.Bugün çok eksikliğini hissettik öyle bir oyuncunun.Taraftar çok iyiydi bu arada.
Melih Şendil : Şu an İstanbul'un depreme en dayanıklı yerinde oturuyoruz belki ama oturduğumuz yer sallanıyor.
Güzel bir maçtı.Cana'nın Bursa deplasmanında cezalı duruma düşmesi kötü oldu.O adama sinek kaydı yakışmıyor kirli sakal bıraksın hepYeni transferleri beğendim.Sakat oyuncularımız da düzeldiğinde çok daha iyi bir Galatasaray izleyeceğimizi düşünüyorum.
Tribünler muhteşemdi.Oyun olarak sene başından beri olmayan mücadelemizi ve hırsımızı beğendim.Tek eksik her zamanki gibi orta sahamız.
Ayrıca Yekta bugün iyi oynadı.Sırıtmadı takımda.Daha iyi olur inşallah.Stancu'da kalitesini belli ediyor.Bire biri var adamın.Culio tutuktu bugün.
7.yiz bu arada![]()
iyi niyetli oyuncular aldı yönetim yani en azından bu maç ve antalya maçına baktıgımızda öyle.. özellikle yekta eğer olumsuz anlamda hava değişimine uğramazsa tam bize lazım bir adam, ayrıca culio,stancu ve kazım iyi niyetli bişiyler yapmaya çalışıyorlar, özellikle stancu takıma iyi uyum sağlayabilirse baros'u aratmayabilir.
zapata da iyi çıkarsa, en azından türkiye kupası için umutlanabilirim biraz.
-----------------zapata--------------
sabri --- neill --- servet --- insua
-------------cana ----- culio ------------
----kazım ----- yekta ----- arda
-------------------stancu------------------
ideal 11im