Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 56 arası toplam 56 sonuç

Konu: Fenerbahçe-Galatasaray (FIBA Euroleague Women-Top 16)

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Turgut abi iyi tamam yeniyorsunuz da her mesajında Galatasaray'ı ezme çaban nedir anlamış değilim.

Yorumlarını küçümsemeden karşı tarafı tahrik etmeden yaparsan çok daha iyi olur.
    Galatasaray'ı ezme çabam yokki.

Skor ortada sonuçta eze eze yeniyoruz bende eze eze yendiğimizi belirtiyorum.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Galatasaray'ı ezme çabam yokki.

Skor ortadada eze eze yeniyoruz bende eze eze yendiğimizi belirtiyorum.
    Sizi eze eze yendiklerinde birileri gelse senin yazdıklarını yazsa vereceğin cevapları bir düşün istersen.

İsterseniz eze eze yenin isterseniz 50 fark atın bunu her mesajında belirtirsen bir art niyet vardır belli ki.Benim isteğim buna son vermen.

Bakma Sen Aygüne Turgut Napsın Şuan Kahroluyordur Ama Elinden Bişey Gelmiyor

İnsanın Hakkı Ezeli Bir Rakibe Karşı Güzel Bir Oyun, Her İki Maçtada Çok Üstün. Bunun Tadını Çıkarmadıktan Sonra Ne Anlamı Kalır Ezeli Duygunun

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Sizi eze eze yendiklerinde birileri gelse senin yazdıklarını yazsa vereceğin cevapları bir düşün istersen.

İsterseniz eze eze yenin isterseniz 50 fark atın bunu her mesajında belirtirsen bir art niyet vardır belli ki.Benim isteğim buna son vermen.
    Yazılan zamanlarıda biliriz Aygüncüm merak etme sen

Buna benim tanıdığım Aygün olarak istediğin için son veriyorum.Aksi halde son vermeyeceğimi sende bende biliyoruz.Art niyet yok ezeli rakibimize fark atıyoruz bunu dile getirmek kadar doğal bir durum yok.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Avrupa'da da ezeli rakibimiz Galatasaray'ı rahat yendik ve turu geçtik.

51-73

Hem ligde hemde Avrupada yolumuza devam ediyoruz.Ama artık Avrupa'da daha iyi yerlere gelme zamanı geldi.Penny ve Diana olsa kim bilir neler olurdur neler

Hem iç sahada hemde dış sahada farklı kazanmak üstelik galatasaraya karşı farklı kazanmak çok güzel oldu.

Helal olsun size birbirinden yürekli 12 periliçe..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Bakma Sen Aygüne Turgut Napsın Şuan Kahroluyordur Ama Elinden Bişey Gelmiyor

İnsanın Hakkı Ezeli Bir Rakibe Karşı Güzel Bir Oyun, Her İki Maçtada Çok Üstün. Bunun Tadını Çıkarmadıktan Sonra Ne Anlamı Kalır Ezeli Duygunun
    Abi çıkarıcaksın tabi tadını asıl tadı o zaman çıkıyor da "bizim seviyemizde değil,eze eze yeniyoruz" gibi şeyler rakibi tahrik etmek için fazlasıyla yeterli.Yoksa sabaha kadar tadını çıkarsın.

Yazılan zamanlarıda biliriz Aygüncüm merak etme sen

Buna benim tanıdığım Aygün olarak istediğin için son veriyorum.Aksi halde son vermeyeceğimi sende bende biliyoruz.Art niyet yok ezeli rakibimize fark atıyoruz bunu dile getirmek kadar doğal bir durum yok.

Teşekkür ederim abicim (:

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hem biz lige önem veriyoruz

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Maçı 51-73 kazandık. Bu işin burada bittiği iyi oldu. Namağlup ünvanımızı Galatasaray karşısında kaybetseydik cidden üzülürdüm.

Savunma karakterli bir takım olma yolunda son hızla ilerliyoruz. İlk üç periyot sadece 28 sayı yedik, galibiyet garanti gibi olduktan sonra biraz vidalar gevşedi ve son dakikalarda Galatasaray 51 sayıya ulaştı. Bu 51 sayının 23 tanesini 27 sayı geride başladığı son 10 dakikalık bölümde buldu. Bu 23 sayının 11 tanesini de, bizim takımın maçı bıraktığı son üç dakikalık bölümde...

"Müdafaa ve ciddiyet benim karakterimdir" diyen özel bir takımla karşı karşıyayız.

Şunu unutmamak lazım: Biz ofansta standart üstü bir verimlilikte oynamadık. Ama üçlük yüzdemiz standart üstüydü. Galatasaray ise bir daha hiç bu kadar kötü üçlük atmaz.

Aygün lig demiş ki, haklı bir yanı var. Galatasaray nihayet Tamika'ya kavuşuyor. Tamika benim Diana sonrası takımda görmek istediğim isimdi ama onu almak için Galatasaray'a bonservis ödememiz gerekiyormuş. Bu sebeple Angel'a yöneldik. Tamika'lı bir Galatasaray'ı savunmak çok daha zor olacaktır. Üstelik biz lig maçlarında Tammy Sutton-Brown'dan faydalanabilecek miyiz; henüz belli değil. Gerçi Tammy bugünde sadece 3 dakika süre aldı ve şu durumda kayıp sayılmaz ama uzun final serisinde çok iyi giderdi.

Bakalım, haftaya yine Abdi İpekçi'de ve yine Galatasaray Medical Park deplasmanındayız. Bu defa TKBL maçı için... Ama aslolan playofflar... Orayı beklemek lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Beretta Famila - Spartak maçının galibiyle eşleşecek Fenerbahçe. Çarşamba oynanacakmış son maç bu Rusya'da.
    Last edited by KaPaLı : 05.Şubat.2011 at 01:00

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Spartak.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Anla işte Hakan abi Dalgınlıkla CSKA yazmışım

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Zaten Spartak'la geçtiğimiz yıldan bir hesabımız vardı. Aslında geçen yıl biz onlara yenilmemiştik; biz Diana Taurasi'ye yenilmiştik. Tek başına dağıtmıştı bizi.

Evet, Diana'yı kaybettik. Şimdi ülkesinde büyük bir hukuk savaşı başlattı, muhtemelen kazanacak gibi duruyor. Yolu açık olsun. Neyse, ne diyecektim? Evet, artık Diana'mız yok ama Spartak'ın da geçtiğimiz sene onları adeta tek başına şampiyon yapan Diana'ları yok. Geçen yıl Spartak formasıyla bize yaptıklarını bu sene Fenerbahçe formasıyla Spartak'a yapmasını görmek isterdim.

Gerçi Spartak bugün kaybetti. Belli mi olur; belki eleniverir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Baştada demiştim. Yensek bile yendik diye sevinmeyeceğim bir maç olacak diye. Öyle bir maç oldu. Keşke 2 takımımızla yola devam edebilseydik. Bayanlarımızı kutluyorum. Başarılar diliyorum. G.Saray'da bu sene bence çok başarılıydı... Tebrik ederim her iki takımıda. Futbolda böyle şeyler göremediğimiz için hiç değilse bayan basketbolda iki takımımız birbirleriyle Avrupa'da mücadele ediyor. Olaya bu yönden de bakmak lazım...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Maçın en güzel yanı, maç bitimi bizim oyuncular, ardı cam koruma olan benchte, başları havlularla sarılı olarak otururken, Galatasaraylı oyuncuların yanlarına gelip sırayla onları tek tek kutlamasıydı. Hepsine teşekkürler.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Maçın en güzel yanı, maç bitimi bizim oyuncular, ardı cam koruma olan benchte, başları havlularla sarılı olarak otururken, Galatasaraylı oyuncuların yanlarına gelip sırayla onları tek tek kutlamasıydı. Hepsine teşekkürler.
    Abi o olay o kadar güzel bi duygu ki Yani o şekilde oturmak

Trabzon deplasmanları olsun , Bu sene Kastamonu , Sinop deplasmanlarımız olsun acayip fena sarıyor Tribünden kafamıza yağan çakmaklar paralar.

Trabzon'da bir senesinde 23 Nisan çalışmaları olduğu için Stadyumdaki çoğu çocuğu salona getirmişler zorla Bench ile tribün arasında fazla fark yok maç çıkışı eşortmanlar full tükürük mola alıyoruz konuşma ypaacaz kafamızda davul tokmakları dans ediyor

Ama 2.yarı gittiydi çocuklar final maçı olmasına rağmen ilk yarı 30'u bağlamıştık Trabzona

En son Sinop'dan polis eskortuyla döndük mesela makara muhabbet sarıyor baya (:

Nesil
    2006

Maçların ikisini de izlemedim. İzlemediğim için pişmanım; ama ezeli rakibimizi Avrupa'da yenip yolumuza devam etmek çok keyifli çok güzel.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Abi o olay o kadar güzel bi duygu ki Yani o şekilde oturmak

Trabzon deplasmanları olsun , Bu sene Kastamonu , Sinop deplasmanlarımız olsun acayip fena sarıyor Tribünden kafamıza yağan çakmaklar paralar.

Trabzon'da bir senesinde 23 Nisan çalışmaları olduğu için Stadyumdaki çoğu çocuğu salona getirmişler zorla Bench ile tribün arasında fazla fark yok maç çıkışı eşortmanlar full tükürük mola alıyoruz konuşma ypaacaz kafamızda davul tokmakları dans ediyor

Ama 2.yarı gittiydi çocuklar final maçı olmasına rağmen ilk yarı 30'u bağlamıştık Trabzona

En son Sinop'dan polis eskortuyla döndük mesela makara muhabbet sarıyor baya (:

Yalnız dün iki kere kendi oyuncularını vurdular. Önce konfetilerle Işıl'ı düşürdüler. Sonra bir başkasına su şişesi tutturdular. Belki de "biz sizden daha isabetli atıyoruz" mesajı vermek içindir.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Yalnız dün iki kere kendi oyuncularını vurdular. Önce konfetilerle Işıl'ı düşürdüler. Sonra bir başkasına su şişesi tutturdular. Belki de "biz sizden daha isabetli atıyoruz" mesajı vermek içindir.
    Hakan Abi gece gece beni güldürdün ya abim Allah seni'de güldürsün inşAllah

Şu Işıl konusunada anlam veremiyorum.

Hatun verdi gazı taraftara yok kefen giyerim falan filan 2 senedir ortalıkda yok

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Işıl ablamıza hatun diye hitap etmesek iyi olur
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Işıl ablamıza hatun diye hitap etmesek iyi olur
    Cihan

Cinsel tercihlere girmeyecem şimdi burada ama sen beni anladın heralde (: Bi...süel kendisi o yüzden hatun abi abla falan fark etmiyor (:

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Sonuçta Galatasaray Taraftarının bayan baskette en çok değer verdiği kişi o. Demeyi ver sende çok mu zor
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Sonuçta Galatasaray Taraftarının bayan baskette en çok değer verdiği kişi o. Demeyi ver sende çok mu zor
    Bu aralar'da tüm galatasaraylıların isteklerini yapıyorum yahu

Tamam tamam demiyorum.Işıl Hanım kendisi bundan sonra

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Sporcuların cinsel tercihlerinin konuşulmasını doğru bulmuyorum. Bunun bizi ilgilendirdiğini de sanmıyorum. Kusura bakma kardeşim Turgut, ama bence hiç gereği yok. Bizim eski oyuncumuz Kattie Smith'de lezbiyendi mesela; sevgilisi de Mersin'de oynuyordu ve ona karşı final oynadı. Kıran kırana da oynadılar. Daha sonra Kattie Smith'e Galatasaray teklif götürdü. Diyeceğim: Kime ne? Aynı oyuncu bugün şu takımda olur, yarın bu takımda...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Yok abi biz öyle iki geyik yapalım dedik.Yoksa eleştirdiğim falan yok kendisini ;

Sadece basketbolunda inanılmaz bir düşüş var ve bu Türk basketbolu için büyük kayıp..

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Ama Birsel Vardarlı'nın Işıl'dan kat kat daha iyi bir basketbolcu olduğunu her geçen gün görüyoruz. Hani aksini iddia ediyorlardı da...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Abi Birisinin overal'i 99 ise diğerinin 50 falan o derece yani (:

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri