Bakma Sen Aygüne TurgutNapsın Şuan Kahroluyordur Ama Elinden Bişey Gelmiyor
İnsanın Hakkı Ezeli Bir Rakibe Karşı Güzel Bir Oyun, Her İki Maçtada Çok Üstün. Bunun Tadını Çıkarmadıktan Sonra Ne Anlamı Kalır Ezeli Duygunun![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Avrupa'da da ezeli rakibimiz Galatasaray'ı rahat yendik ve turu geçtik.
51-73
Hem ligde hemde Avrupada yolumuza devam ediyoruz.Ama artık Avrupa'da daha iyi yerlere gelme zamanı geldi.Penny ve Diana olsa kim bilir neler olurdur neler![]()
Hem iç sahada hemde dış sahada farklı kazanmak üstelik galatasaraya karşı farklı kazanmak çok güzel oldu.
Helal olsun size birbirinden yürekli 12 periliçe..
Hem biz lige önem veriyoruz![]()
Maçı 51-73 kazandık. Bu işin burada bittiği iyi oldu. Namağlup ünvanımızı Galatasaray karşısında kaybetseydik cidden üzülürdüm.
Savunma karakterli bir takım olma yolunda son hızla ilerliyoruz. İlk üç periyot sadece 28 sayı yedik, galibiyet garanti gibi olduktan sonra biraz vidalar gevşedi ve son dakikalarda Galatasaray 51 sayıya ulaştı. Bu 51 sayının 23 tanesini 27 sayı geride başladığı son 10 dakikalık bölümde buldu. Bu 23 sayının 11 tanesini de, bizim takımın maçı bıraktığı son üç dakikalık bölümde...
"Müdafaa ve ciddiyet benim karakterimdir" diyen özel bir takımla karşı karşıyayız.
Şunu unutmamak lazım: Biz ofansta standart üstü bir verimlilikte oynamadık. Ama üçlük yüzdemiz standart üstüydü. Galatasaray ise bir daha hiç bu kadar kötü üçlük atmaz.
Aygün lig demiş ki, haklı bir yanı var. Galatasaray nihayet Tamika'ya kavuşuyor. Tamika benim Diana sonrası takımda görmek istediğim isimdi ama onu almak için Galatasaray'a bonservis ödememiz gerekiyormuş. Bu sebeple Angel'a yöneldik. Tamika'lı bir Galatasaray'ı savunmak çok daha zor olacaktır. Üstelik biz lig maçlarında Tammy Sutton-Brown'dan faydalanabilecek miyiz; henüz belli değil. Gerçi Tammy bugünde sadece 3 dakika süre aldı ve şu durumda kayıp sayılmaz ama uzun final serisinde çok iyi giderdi.
Bakalım, haftaya yine Abdi İpekçi'de ve yine Galatasaray Medical Park deplasmanındayız. Bu defa TKBL maçı için... Ama aslolan playofflar... Orayı beklemek lazım.
Spartak.![]()
Zaten Spartak'la geçtiğimiz yıldan bir hesabımız vardı. Aslında geçen yıl biz onlara yenilmemiştik; biz Diana Taurasi'ye yenilmiştik. Tek başına dağıtmıştı bizi.
Evet, Diana'yı kaybettik. Şimdi ülkesinde büyük bir hukuk savaşı başlattı, muhtemelen kazanacak gibi duruyor. Yolu açık olsun. Neyse, ne diyecektim? Evet, artık Diana'mız yok ama Spartak'ın da geçtiğimiz sene onları adeta tek başına şampiyon yapan Diana'ları yok. Geçen yıl Spartak formasıyla bize yaptıklarını bu sene Fenerbahçe formasıyla Spartak'a yapmasını görmek isterdim.
Gerçi Spartak bugün kaybetti. Belli mi olur; belki eleniverir.
Baştada demiştim. Yensek bile yendik diye sevinmeyeceğim bir maç olacak diye. Öyle bir maç oldu. Keşke 2 takımımızla yola devam edebilseydik. Bayanlarımızı kutluyorum. Başarılar diliyorum. G.Saray'da bu sene bence çok başarılıydı... Tebrik ederim her iki takımıda. Futbolda böyle şeyler göremediğimiz için hiç değilse bayan basketbolda iki takımımız birbirleriyle Avrupa'da mücadele ediyor. Olaya bu yönden de bakmak lazım...
Maçın en güzel yanı, maç bitimi bizim oyuncular, ardı cam koruma olan benchte, başları havlularla sarılı olarak otururken, Galatasaraylı oyuncuların yanlarına gelip sırayla onları tek tek kutlamasıydı. Hepsine teşekkürler.
Abi o olay o kadar güzel bi duygu kiYani o şekilde oturmak
![]()
Trabzon deplasmanları olsun , Bu sene Kastamonu , Sinop deplasmanlarımız olsun acayip fena sarıyorTribünden kafamıza yağan çakmaklar paralar.
Trabzon'da bir senesinde 23 Nisan çalışmaları olduğu için Stadyumdaki çoğu çocuğu salona getirmişler zorla Bench ile tribün arasında fazla fark yok maç çıkışı eşortmanlar full tükürük mola alıyoruz konuşma ypaacaz kafamızda davul tokmakları dans ediyor![]()
Ama 2.yarı gittiydi çocuklar final maçı olmasına rağmen ilk yarı 30'u bağlamıştık Trabzona
En son Sinop'dan polis eskortuyla döndük mesela makara muhabbet sarıyor baya (:
Maçların ikisini de izlemedim. İzlemediğim için pişmanım; ama ezeli rakibimizi Avrupa'da yenip yolumuza devam etmek çok keyifli çok güzel.![]()
Işıl ablamıza hatun diye hitap etmesek iyi olur![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Sonuçta Galatasaray Taraftarının bayan baskette en çok değer verdiği kişi o. Demeyi ver sende çok mu zor![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Sporcuların cinsel tercihlerinin konuşulmasını doğru bulmuyorum. Bunun bizi ilgilendirdiğini de sanmıyorum. Kusura bakma kardeşim Turgut, ama bence hiç gereği yok. Bizim eski oyuncumuz Kattie Smith'de lezbiyendi mesela; sevgilisi de Mersin'de oynuyordu ve ona karşı final oynadı. Kıran kırana da oynadılar. Daha sonra Kattie Smith'e Galatasaray teklif götürdü. Diyeceğim: Kime ne? Aynı oyuncu bugün şu takımda olur, yarın bu takımda...
Yok abi biz öyle iki geyik yapalım dedik.Yoksa eleştirdiğim falan yok kendisini ;
Sadece basketbolunda inanılmaz bir düşüş var ve bu Türk basketbolu için büyük kayıp..
Ama Birsel Vardarlı'nın Işıl'dan kat kat daha iyi bir basketbolcu olduğunu her geçen gün görüyoruz. Hani aksini iddia ediyorlardı da...
Abi Birisinin overal'i 99 ise diğerinin 50 falan o derece yani (: