Kewel kaptı verdi pasını Culio'da asistini yaptı.Kewell'ın sayesinde attık birazda.Kazım maça kötü başlamıştı attığı golle kendine geldi.Deplasmanda gol atmamız iyi oldu 2. yarı öne geçeriz umarım.
Kewel kaptı verdi pasını Culio'da asistini yaptı.Kewell'ın sayesinde attık birazda.Kazım maça kötü başlamıştı attığı golle kendine geldi.Deplasmanda gol atmamız iyi oldu 2. yarı öne geçeriz umarım.
Şu Kazım Kazım ne kadar vasat bir topçu ona rağmen Galatasaray'da Milli takımda oynuyor adam ne garip yahu (:
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Kazım golü attı belki ama oldukça kötü bir oyun ortaya koyuyor, Hakan Balta ve Yekta da aynı şekilde. Pek iyi bir oyun ortaya koymadık, beğenmedim takımı.
Seneye mutlaka bir stoper bir sol bek şart onun dışında takım sağlam Zapata'da yenilen golde bir şey yapamazdı Cenk'in sert vurduğu topu iyi çıkardı ama.
Hakan balta sürünüyor Stancu gitti kademeye o girdi.
Ve işte bu.
Mustafa Sarp oyunda Yekta çıkıyor.
gecmis olsun beyler mustafa sarp oyunda
Mustafa Sarp girdi...
Girer girmez adamın eline bastı
![]()
Yuh be Kazım nasıl becerdin onu auta atmayı...
Cenk perişan etti bizi muhteşem çalımlar atıyor![]()
stancu müthiş goll![]()
STANCUUUUUUUUUUUAslanım ne güzel astı golü
![]()
Mustafa Sarp'ın da büyük payı var goldeGüzel bir gol attı Stancu.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Mustafa Sarp sahada geziyordu kendine geldi heralde.Bu arada Aydın girdi.Utku 5 dakika önce söylemişti zaten![]()
Elyasa attı 2-2...Dönen topa çok iyi vurdu.
yok artık 3-2
Cenk attı 3-2 oldu gerçekten çok iyi oyuncuymuş tahminimce ilerde güzel bir paraya 3 büyüklerden birine satar antep
3. gollerinde net bir şekilde elle kontrol var.. Zaten maçı kazanacak birşey oynamıyoruz, ancak hakemler de bizi ince ince doğruyor resmen..
m sarp girdi orta saha cöktü resmen
Şimdi de Gaziantep penaltısını vermedi..
Gaziantep bizden daha kaliteli kadroya sahip.Yazık.
Football is simple,but Football Manager is not
2-1 den 3-2 maç verdik süperiz (!)
Skoru koruyamıyoruz BAM varken hiç yoktan maç soğutuyor takım...
Tolunay hoca çok iyi transferler çıkarmış.Verilen paralarda çok bir şey değildir.Bu kadroyla Antep çok zorlar bizi evimizde.
Popov inanılmaz rahat çalım atıyor.Seyretmesi çok zevkli bir eğer opsiyonu Antep'deyse kesinlikle alınması gerek.
Biz hep aynıyız zaten gerek yok anlatmaya.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Bence bugün o kadar kötü bir futbol oynamadık, 3-2 sonrası haricinde. Özellikle 1-0'dan 2-1'e kadar momentum tamamen bizdeydi.
Zapata'nın bence 3 golde de yapacağı bir şey yoktu. Onun haricinde yan toplarda ve oyun kurmada etkili gözüktü bana. Tabii hakemin maçı katletme politikasından dolayı, onun yaptığı bir penaltılık hareket de gözden kaçtı. Hakem resmen her iki tarafı da katletti maçta.
Orta saha BAM'dan sonra iyi gibiydi ama hala ritmine kavuşamadı. Bu oyuncular birbirine alıştıkça daha iyi olacaklar güvenim tam.
Kazım gol harici etkisizdi.
Stancu, gözlerinden öperim. Ne harika goldü o öyle ?
Kewell, birinci golün hazırlanışında büyük payı vardı.
Aydın, bir yürü git. Allah aşkına bi git. Girdiğinden sonra gözüm hep ondaydı, yaptığı olumsuz hareketler, olumluların en az 5 katı.
Bence, biz Antep'i evimizde eleriz.
Edit : Berk, bence takımda bi değişme var. Kupadan, sakatlıklardan dönenler ve yeni transferlerin oturuşuyla, bir kalite yükselmesi var. Uyum yakalandıkça başarı kaçınılmaz olacaktır.
Fakat şunu da eklemek istiyorum, diyelim ki 4 oyuncunuz var. Stoper, ön libero, forvet ve sol kanat. Biri size dese ki, ben stoperi ön libero, ön liberoyu stoper, sol kanatı forvet, forveti sol kanat oynatacağım. Ne dersiniz ?
Edit 2: Aklıma yeni bir şey daha geldi. 2-1 öndeyken "üç üç üç üç" diye bağırıp da, 3-2 geriye düşünce "ruhsuz bilmemneler" diye bağıran taraftardan ben HİÇBİR ŞEY beklemem.
Maça kimse laf etmesin. Gayet zevkli ve hak edenin kazandığı bir maç oldu.G. Antep'te Wagner,Cenk,Popow ve tabiki bir de Olcan'ı çok beğendim.Özellikle Cenk ve Popow çok iş görür bu ligde. Hakem hatası yokmuydu ? Tabiki de vardı. Son golde Cenk topu kucağıyla aldı resmen ama Zapata'nın ceza alanında rakibi düşürdüğü pozisyona da penaltı çalınabilirdi son dakikada.... 2. maç çok zevkli olacak. Takımdaki isimlerin birbirine alışması lazım. Bir de çok garibime giden bir olay var. Her maçta rakipler tıkır tıkır pas yaparak hücum ediyor bize karşı. Ama biz nedense hep uzun top oynuyoruz. Nedenini bilen var mı?
Son olarak birisi şu Aydın'a C. Ronaldo olmadığını söylesin. Adam dibindeki oyuncuya pas atmaktan aciz ama ısrarla 45 metrelik paslar deniyorGS'de bugün Yekta ve Aydın'ı beğenmedim.Kazım her zamanki gibi topu alamayınca ya da kaptırınca el kol hareketleriyle devam ediyor. Neill bugün nedense çok sinirliydi. Cana savunma göbekte bizi çok yakar.Onda ısrara etmemek lazım
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Gaziantep bu futbolla avrupa da oynar.
Elyasa'yı zamanında beğenmeyip nasıl yolladık![]()
GaziAntep'in hakkıydı açıkçası maç üstüne 1 de penaltıları verilmedi son dakikada.
Wagner,Cenk,Popow 3'ü de bu maçtaki performanslarına göre 3 Büyüklerdeki süperstarlara izletilenise nitelikde top oynadılar.
Bana göre bu futbolun hakkın Gaziantep adına Final'dir.Ama Gs avantajlı gibi duruyor.
2.Maçtada güzel futbol olsunda kazanan benim için önemli değil.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
iyi Gaziantep'ede yenilmisiz , siradaki gelsin