Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

6 50.00%
  • Güney Kore kazanır

0 0%
  • Berabere biter

6 50.00%
Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 214 sonuç

Konu: Türkiye - Güney Kore [Hazırlık Maçı]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Sen nasıl olaya Emre Fenerbahçeli diye bakıyorsan ve gözüne batıyorsa , Bende olaya Samsunsporlu olarak bakıyorum onların yaptığ benim gözüme batıyor.

Olay bundan ibaret o yüzden boşa ne sen bana birşeyleri anlatmaya uğraş nede ben sana.
    İyide farkettiysen ben emreye hiçbirşey demedim bu konuda. Aksine Fenerbahçeli arkadaşlar eleştriyor.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    İyide farkettiysen ben emreye hiçbirşey demedim bu konuda. Aksine Fenerbahçeli arkadaşlar eleştriyor.
    Tamam Cihan Tamam.Sen haklısın.Girme benle bu konuda tartışmaya.Buluşmada o kadar bahsettim arkadaş olaylardan hiç mi anlamıyorsun beni ? İnce noktayı biliyorum koparmak istiyorum diyorsan buyur dilediğini de.Uzatmassan şu muhabbeti sevinirim.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Tamam Cihan Tamam.Sen haklısın.Girme benle bu konuda tartışmaya.Buluşmada o kadar bahsettim arkadaş olaylardan hiç mi anlamıyorsun beni ? İnce noktayı biliyorum koparmak istiyorum diyorsan buyur dilediğini de.Uzatmassan şu muhabbeti sevinirim.
    İyi tamam nasıl istersen. Sen sakin ol yeter

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Bir kişiyi olduğundan fazla şişirir, yaptığı her hatayı görmezden gelir el üstünde tutarsan ortaya çıkan Emre Belözoğlu oluyor. Bu adam daha 2 sene önce rakibine baş parmağıyla boğazını çizerek, protokol tribününde oturanlara ve basın mensuplarına küfür anlamında hareket çekebilen bir kişi. Ve halen daha milli takımda yer bulabiliyor. Ben bunu anlayamıyorum açıkcası, bu adamın külliyen zarar olduğunu görmüyor mu hiç kimse...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Maç bitti 0-0.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Maç hakkında söylencek birşey yok bu kadar coşkusuz bir milli takım olamaz.Emre Belözuğşuna gelince bu adamdan kaptanlığı alsınlar artık tamam iyi oyuncu ama kaptanlık cidden yakışmıyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aslında o kaptanlık Volkan'a yakışır ama neyse.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eğer kaptanlık başkasına verilecekse tecrübe ve yaş olarak Hamit hepsinden daha uygundur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Belgorth View Post
    Bir kişiyi olduğundan fazla şişirir, yaptığı her hatayı görmezden gelir el üstünde tutarsan ortaya çıkan Emre Belözoğlu oluyor. Bu adam daha 2 sene önce rakibine baş parmağıyla boğazını çizerek, protokol tribününde oturanlara ve basın mensuplarına küfür anlamında hareket çekebilen bir kişi. Ve halen daha milli takımda yer bulabiliyor. Ben bunu anlayamıyorum açıkcası, bu adamın külliyen zarar olduğunu görmüyor mu hiç kimse...
    En tecrübeli ve en iyi Türk orta saha oyuncusu olduğu için Milli takımda , takımı canını dişine takarak mücadele ettiği için bu takımda

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Emre'yi kimsenin olduğundan fazla şişirdiği falan yok. Aldığı övgüler oynadığı oyunun, emeğinin karşılığıdır ve sonuna kadar hakediyor. İkinci sarıyı görmemesi gerekiyordu, hata yaptı.

Hiddink geldiğinde milli takım için tekrar umutlanmıştık ama şimdiye kadarki görüntü pek parlak değil. Basit bir hazırlık maçında bile 0-0'ın üzerine yatmak ister gibi bir havadayız. Yine de zamanla düzeleceğimize inanıyorum. Hiddink'e de sabır göstermeyeceksek kime gösterebiliriz ki ?

Milli maçlarda kulüp tezahüratlarından nefret ettiğimi daha önce de belirtmiştim. Bizde iş milli takıma gelince tribünler üzerine düşeni yapmıyor, yapamıyor. Bugün Trabzon yarın İstanbul sonraki sefer İzmir; farketmiyor yani hiçbir il, stat yapamıyor.

Spiker İlkay'ın milli takımımızı seçeceğini söyledi. Bu güzel haber.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Colin Kazım bizdeyken Milli takıma seçilince neler deniyordu şimdi bakıyorum da kimseden çıt çıkmıyor=)

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

İyi de Emre bugün böyle olmadı ki... Yahut Fenerbahçe'ye geldikten sonra... Onun bacak kadar çocuk olduğu yılları da biliyoruz. Türk futbolunun Küçük Emre'si olduğu ve el üstünde tutulduğu yılları... Emre aynı Emre'ydi.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bir de bugün iyice farkettim. Galiba ben çok eski kafalı ve bağnazım. Yok, laf olsun diye söylemiyorum valla. Futbolun küresel yönünü hiç kabullenemedim. Fenerbahçeli Emre lafı bana dokunuyor, zoruma gidiyor. Fenerbahçeli Tümer lafını duyunca ifrit olduğum gibi... Yok abi, bu işler bana göre değil.

Hayatımda bu kadar ruhsuz milli takım görmedim.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bravo Belözoğlu, bir dostluk maçında, üstelik yıllar önce sırt sırta savaştığımız bir ülkeyle yaptığımız dostluk maçında rakibe sakatlamak için girip atılıyorsun..

Maçta gol beklemiyordum, olmadı da zaten.. En azından bizim atamayacağımız kesin gibi birşeydi.. Hakan Şükür'den sonra maalesef forvet sıkıntısı yaşıyoruz.. EURO 2008'de Semih'ten maksimum verim sağladığımız dönem dışında gol yollarında büyük sıkıntımız var.. Acilen iyi bir forvet yetiştirmemiz gerek..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Colin Kazım bizdeyken Milli takıma seçilince neler deniyordu şimdi bakıyorum da kimseden çıt çıkmıyor=)
    Gerçekten kimseyi tahrik etmeyen ve tam zamanında atılmış bir post. Yıllardır bu forumdasınız, bu forumdayız, kimin hangi postu ne için attığını anlayabiliyoruz artık. Emre Belözoğlu'na 2 laf edildi diye şimdi Kazım mevzusunu çıkarıyorsunuz. Tebrik ediyorum sizi, helal olsun valla ne kadar basitçe tahrik etmeye çalışıyorsunuz insanları =)

NOT: sonuna " =) " koyunca da çok şirin oldu he.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Milli takım ciddi bir oyun kurucu eksiği çekti, atakların hepsi kanattan geldi, doğru dürüst bir organizasyon yoktu, oyun kurucu mevkisinde Sabri vardı.
    Emre'nin artık kaptan olacağını sanmıyorum, Semih veya Hamit'e bir ihtimal de Servet'e gider kaptanlık.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Bravo Belözoğlu, bir dostluk maçında, üstelik yıllar önce sırt sırta savaştığımız bir ülkeyle yaptığımız dostluk maçında rakibe sakatlamak için girip atılıyorsun..
    Hazırlık maçını nereye getirdin ya

Yıllar önce sır sırta savaştığımız Ülke dedin ..

O zaman sana şöyle sorarım hani bazen Maçlarda Fenerbahçe - Beşiktaş - Bursa - Ankaragücü taraftarına sövüyorsun ya veya atlatıyorsunda küfür ediyorsun ya rakip takım taraftarını senin ailende hiç mi bu takım taraftarı yok ?

Ne yapıyorsun sen öyle hemde senin ailenden bir insan sır sırta savaşdan bile öte .. Vah vah..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Milli takım ciddi bir oyun kurucu eksiği çekti, atakların hepsi kanattan geldi, doğru dürüst bir organizasyon yoktu, oyun kurucu mevkisinde Sabri vardı.
    Emre'nin artık kaptan olacağını sanmıyorum, Semih veya Hamit'e bir ihtimal de Servet'e gider kaptanlık.
    Aynen katılıyorum. Nuri'nin bu maçta olması önemliydi, şanssızlık oldu ama bu olaydan sonra kaptanın değişeceğini de sanmıyorum. Bugünkü maça da çok garip bir dizilişle çıktık zaten. Klasik 4-4-2 gibiydi ama kanatlardakilerin mevkiileri kanat değildi. Şaşırdım açıkçası

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yalnız sırt sırta savaştığımız ülkenin futbolcusuna bu yapılır mı diyoruz da bence Emre Belözoğlu haklıydı bunu yapmasında. İnsanlar zaten bir kaptana bunlar yakışmıyor diye kızıyor ona haksız olduğu için değil. Koreli futbolcular ilk dakikadan beri patır kütür tekme attılar bizimkilere. Zamanında bu kartlar verilseydi olay oralara kadar gitmezdi. Biz tam hazırlık maçı havasındaydık da onlar pek değildi gibi. Agresiflerdi baya.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Gerçekten kimseyi tahrik etmeyen ve tam zamanında atılmış bir post. Yıllardır bu forumdasınız, bu forumdayız, kimin hangi postu ne için attığını anlayabiliyoruz artık. Emre Belözoğlu'na 2 laf edildi diye şimdi Kazım mevzusunu çıkarıyorsunuz. Tebrik ediyorum sizi, helal olsun valla ne kadar basitçe tahrik etmeye çalışıyorsunuz insanları =)

NOT: sonuna " =) " koyunca da çok şirin oldu he.

Öncelikle o postu girmek için girmiştim konuya baktım inceledim o arada Emreyle ilgili yazılanları gördüm ve Emreyle ilgili yazdım , sonra ne için girdiğim aklıma geldi ve bunu yazdım.Ben kimseyi tahrik etmeye falan çalışmıyorum aklıma geleni tartıp öyle yazıyorum o an.

Kazım bizim takımımızda oynarken ruhsuz yok sakız çiğniyo yok dayanamıyorum falan denildiğin de kalkıp kimseye bişey demedik ama kendi takımlarına gelince sesi çıkmayan birçok adam var.

Ayrıca şirin olma çabam falan yok , arkadaşın falan değilim istersen seninle o şekil konuşulmadan insanlarla o şekil konuşmaman gerektiğinin farkına vardığın zaman konuşalım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Rakibin yaptıkları Emre'ye mazeret olmamalı, hem kavga çıkartacak bir sertlik de değildi bence, kasti oyuncuya müdahale yoktu.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hazırlık maçını nereye getirdin ya

Yıllar önce sır sırta savaştığımız Ülke dedin ..

O zaman sana şöyle sorarım hani bazen Maçlarda Fenerbahçe - Beşiktaş - Bursa - Ankaragücü taraftarına sövüyorsun ya veya atlatıyorsunda küfür ediyorsun ya rakip takım taraftarını senin ailende hiç mi bu takım taraftarı yok ?

Ne yapıyorsun sen öyle hemde senin ailenden bir insan sır sırta savaşdan bile öte .. Vah vah..
    Bu bir dostluk maçı değil mi? Bu yapılan hareketin bu maçta işi var mı? Hadi bu maçın dostluk maçı olmasını da geçtim, bu hareketin norma bir futbol maçında anlamı var mı? Aynı hareketi bizim Ayhan'ımız bizim Barış'ımız yaptığında nasıl eleştiriyorsak Emre B. yaptığında da eleştireceğiz.. Üstelik bu adam orada bir takımı değil, bütün bir ülkeyi temsil ediyorken.. Hem de kaptanlık vasfıyla..

Diğer kısıma yorum bile yapmayacağım, çünkü hayatımda gördüğüm en alakasız karşılaştırma olmuş..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

klüb tezahüratlarına bende karşıyım milli maçlarda olmamış hiç o. emreyide şuan Türkiyedeki en iyi Türk futbolcu olarak görüyorum bi Beşiktaşlı olarak gerçekten hırsıyla mücadelesiyle yeteneğiyle milli takımda kaptanlığı hakediyor ama cidden hoş olmayacak şeyler yapıyor yani basit bi hazırlık maçı sen niye hakeme itiraz edersin ki haklı ol veya haksız ol yani faul kullan kullanma ne farkeder ve ligimizde nasıl hakemlere baskı kurduğunu da görüyoruz.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Öncelikle o postu girmek için girmiştim konuya baktım inceledim o arada Emreyle ilgili yazılanları gördüm ve Emreyle ilgili yazdım , sonra ne için girdiğim aklıma geldi ve bunu yazdım.Ben kimseyi tahrik etmeye falan çalışmıyorum aklıma geleni tartıp öyle yazıyorum o an.

Kazım bizim takımımızda oynarken ruhsuz yok sakız çiğniyo yok dayanamıyorum falan denildiğin de kalkıp kimseye bişey demedik ama kendi takımlarına gelince sesi çıkmayan birçok adam var.

Ayrıca şirin olma çabam falan yok , arkadaşın falan değilim istersen seninle o şekil konuşulmadan insanlarla o şekil konuşmaman gerektiğinin farkına vardığın zaman konuşalım.
    Sen birilerini tahrik edecek şekilde post atarsan benim de sana o şekilde cevap atma hakkım doğar. Konuyu fazla uzatmayacağım sadece yaptığınız doğru birşey değildi. Ne sizin yanlışlarınızı düzeltmek benim haddime ne de yönetici gibi uyarmak, sadece yaptığınız hoş değildi bunu söylemek istedim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    klüb tezahüratlarına bende karşıyım milli maçlarda olmamış hiç o.
    Aynen ya. Çoğu milli maçta kulüp tezahüratı yapılıyor bazı dakikalarda. ASY'de "heyya heyya ultraslan" sesleri, Şükrü Saraçoğlu'nda Fenerbahçe tezahüratı, İnönü'de Beşiktaş tezahüratları adamın sinirini bozuyor. Bugünkü 61. dakika olayı da saçmaydı. Yakışmıyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Emre en iyi Türk ortasaha oyuncusu olabilir ama karakterleri yüzünden Sabri ile birlikte bence bu takımda olmamalılar. Kendilerini kontrol edemeyişleri, hırçınlıkları takıma zararlı bence.

Hazırlık maçı yaptığımız takım Güney Kore. Bu yukarıda saydığım adamlardan biri maçın 20. dakikasında mı ne, sırf kendisine faul yapıldığı için rakibine tekme ve yumruk sallıyor. Diğeri ise yine kendisine faul yapan adamdan intikam için taban, tekme, Allah ne verdiyse rakibine dalıyor ve kırmızı kart görüyor. Ve bu adam kaptan.

Rakip İngiltere olur, Yunanistan olur anlarım. Gerçi hazırlık maçında bile bu takımlara karşı bu kadar hırslanmak yanlış bana göre ama geçmişimiz olduğundan dolayı motivasyonun had safhaya çıkıp bu saçmalıkları yapmasını anlarım. Ama bu bile zararlı. Hiddink bakalım şimdi ne yapacak? Emre'nin kaptanlığının mutlaka alınması lazım.

Ayrıca diğer bir saçmalık da şu Kazım'dan başka forvet yok mu koca ülkede? Milli takımda oynamasına karşı olduğum Nobre'yi bile koy ama Kazım'ı forvetin ucuna koyma. Ben inanmıyorum hâlâ, seçimleri Hiddink'in yaptığına. Zaten Tr'ye az uğruyormuş. Oğuz'un milli takımla ilişkisi kesilmeden bu takımdan bir cacık olacağını sanmıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Burada yazılanların hepsini tam okumadım ama Emre'nin kartıyla ilgili çok tartışılacak bir şeyin olduğunu düşünmüyorum. Emre her zamanki Emre çünkü. O böyle geldi, böyle bırakacak futbolu. Yapısında yok. Böyle yapınca zaten hali hazırda kendisine kızgın olan Galatasaray taraftarının daha çok antipatisini topluyor ama bununla birlikte öteki takımların hatta kendi taraftarının bile antipatisini topluyor.

Söylenecek bi şey yok, dostluk maçı falan tartışmam. Maçsa maçtır, yardım için falan da yapılmıyorsa görülen kart normaldir. Neticede oyuncunun yapısı.

Not: Söylemeyi unuttum, yaptığı tabi ki yanlış.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Bu bir dostluk maçı değil mi? Bu yapılan hareketin bu maçta işi var mı? Hadi bu maçın dostluk maçı olmasını da geçtim, bu hareketin norma bir futbol maçında anlamı var mı? Aynı hareketi bizim Ayhan'ımız bizim Barış'ımız yaptığında nasıl eleştiriyorsak Emre B. yaptığında da eleştireceğiz.. Üstelik bu adam orada bir takımı değil, bütün bir ülkeyi temsil ediyorken.. Hem de kaptanlık vasfıyla..

Diğer kısıma yorum bile yapmayacağım, çünkü hayatımda gördüğüm en alakasız karşılaştırma olmuş..
    Neden alakasız geldi ki ? Öyle bir dedin ki sırt sırta savaştığın ülke'nin adamına vuruyorsun .. Tribündeki insanlar farkında olmadan ailesindeki insanlara sövüyor bunun neresi alakasız onu anlayamadım ama şimdi daha açık olmuştur diye düşünüyorum.

Evet Evet Kader Keita Galatasaray'da oynarken bir melek'di (:

Emre karar almış bundan sonra maçlara ağzında koli bantı , ellerinde kelepçe , gözlerinde davids gözlüğü takacakmış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Sen birilerini tahrik edecek şekilde post atarsan benim de sana o şekilde cevap atma hakkım doğar. Konuyu fazla uzatmayacağım sadece yaptığınız doğru birşey değildi. Ne sizin yanlışlarınızı düzeltmek benim haddime ne de yönetici gibi uyarmak, sadece yaptığınız hoş değildi bunu söylemek istedim.
    Dostum bak ben diyorum ki tahrik etme amacım yoktu ve sen hala öyle diyosun ? şimdi ben yalan mı söylüyorum onu mu demek istiyosun anlamadım ?

Ayrıca eğer tahrik olan varsa benim söylediğim şeyden gerçekten kendisi de yaptığı hatanın farkındadır(objektif olamamak vb.) onun için tahrik oluyordur

Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri