ahh be Ergic direkte patladı :S
ahh be Ergic direkte patladı :S
bu sezon Halis Özkahya ile çıktığımız maçların hepsini kazanmıştır.. son dakkalara girdik..
Ertuğrul Sağlam tribün yerine soyunma odasına gidiyor
Sentugo.
Uzatmalar burak abi 5 dk uzatma verdi hakem.
Buda kaçarmı yaw.
ÖyLede penaLtı oLmaz yaLnız.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Saçma Sapan bir Penaltı yüzünden aldılar 3 puanımızı Helal olsun diyorum başka birşey demicem.
Maçı kazanmayı hakettiğimizi iddia edemem ancak yanlı yönetim yüzünden 3 puanımız gitti... Hakkımı helal etmiyorum, haram olsun, misli ile çıksın sorumlulardan!
Demirören MHK yi eLeştirince herkes kızmıştı. HakemLer cidden son haftaLarada inanıLmaz hataLar yapıyorLar. Artık buna bir çare buLmak gerek. Her hafta başka bir takımın canı yanıyor. Tamam Bursaspor son 5 dakika hariç futboL adına birşey oynamadı ama aLakasız bir penaLtıdan ŞampiyonLuk yoLunda çok önemLi 2 puan bıraktı.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Maçın son 25 dakikasını izleme şansı buldum. Halis Özkahya şov vardı. Eskişehirsporlu futbolcu bariz şekilde kendini yere attı. Ozan kırmızı yedi, sebebini hala anlamadım.
Bu puan kaybını iyi değerlendirip Kayserispor'dan 3 puan alırız umarım.
Alkışladığı için Ertuğrul Sağlam tribüne gönderildi deniyor... İnsanlar hiç mi tepki veremeyecek anlamadım ki...
ana avrat küfür edenler sahada istediği gibi dolaşır, hakeme ters bakan, alkışlayan, el sallayan sarı-kırmızı yer, ihraç edilir. İşte kendilerince adalet bu...
Maçı izlemedim, LigTv'nin sitesinden gollere ve maç ile ilgili videolara baktım. Hakem şov varmış yine, uzun süredir düşüncem aynı doğrultuda devam ediyor, herhangi bir kasıt yada bir takıma yaranmaya çalıştıklarını düşünmüyorum, sadece yetersizler. Ozan İpek'in atılması ağır bir karar gibi gözüküyor, Eskişehir'in kazandığı penaltı ise gülünç. Uzun zamandır bu kadar açık aldatmaya yönelik hareket görmemiştim.
Valla hakeme sallamaya hiç gerek yok. İlk yarıdada en ufak bir müdahelede faulleri verdi Bursaspor leyhine. Bu maçın hakkının bizim kazanmamızdan yana olduğunu düşünüyorum. Futbol adına herşeyi yaptık. Acayip zevkli bir maçtı. 10 kişi kaldığımızda bile üstün olan taraf bizdik. Maçın adamı Alper'di. Oyun olarak ezdik diyebilirim...
Yanlız pozisyonun uzaktan yakından penaltı ile alakası yokmuş. Oscar'lık oynamış Serdar. Böyle bir penaltıdan gol atacağımıza keşke yenilseydik...
Last edited by Aşk-ı Şehir : 13.Şubat.2011 at 20:23
I'm back...
Ezdiniz ya bir git allah aşkına ezmişlermişte. Maçı nasıl izlediysen artık bilmiyorum. Net golleri kaçıran taraf bizdik. Önemli Pozisyonlar yakaladık. Çok iyi takım savunması yaptık. Siz 2 ileri 1 geri pas yapmaktan başka birşey yapmadınız. Hakem sayesindede aldınız 1 puanı. Penaltıyıda yorumlasana mağdem ona neden değinmiyorsun biliyosun çünkü penaltı olmadığını o yüzden.
Biz Bursaspor taraftarıyız, Aşk-ı Şehir Es-Es. Olaylara kendi açımızdan bakıyor olmamız kadar olağan birşey yok. Söylediğinin bir kısmına bende katılıyorum, oyun olarak daha baskın taraf Eskişehirspor'du bu bir gerçek. Ama maçın sonucuna etki eden hakem oldu ve bu müdahaleler Bursaspor aleyhinde oldu. Tepkimiz buna. At gözlükleriyle bile görülüyor ayrıca verilen saçma penaltı kararı...
Önce bir sakin ol. Pozisyonu şimdi izledim şimdiki yorumumu tekrar oku. Ve tarafsız olan herkese sor bakalım kim daha iyi oynamış. Fanatik olucam diye gerçekleri görmemezlikten gelmeye gerek yok. Bursaspor'un attığı gol Sezgin'in hediyesi. Onun dışında Bursaspor'un son 10 dakikaya kadar adam gibi pozisyonu yok. Yanlışsam söyle...
I'm back...
Beraberlik Çok İyi Oldu Tahminde Beraberlik Demiştim Tuttu![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
KAHYA BÖYLE İSTEDİ.. BURSASPOR ESKİŞEHİR'DE İKİ PUAN BIRAKTI..
Zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmada Bursaspor 22. dakikada öne geçtiği Eskişehirspor karşısında karşılaşmadan 1-1 lik beraberlikle ayrıldı ve çok önemli İKİ PUAN bıraktı. Ancak skora etki eden isim maçın hakemi HALİS ÖZKAHYA oldu. Rakibine dirsek atan BATUHAN'ı Kırmızı kart gösteren ÖZKAHYA, 76.dakikada Eskişehir lehine TARTIŞILACAK bir penaltı kararı verdi ve skor 1-1 oldu. BİR DAKİKA sonra yine TARTIŞILACAK bir kararla ikinci SARI dan OZAN İPEK'i KIRMIZI ile attı.. Bir dakika sonra ise isyan eden ERTUĞRUL SAĞLAM'ı attı. Sağlam tribün yerine soyunma odasına gitti.
Kaynak: Turkspor.net
Bende Batuhan'a sinirlendim Ali gelip burda sana patlamıyorum. Çünkü onda sizin bir suçunuz yok ki.Güzel maç oldu bence. Acayip heyecanlıydı. Hele son 5 dakika top bir o kalede bir bu kaledeydi.
![]()
I'm back...
Son 10 dakikaya kadar Bursaspor'un 3 şutu vardı bunlardan bir tanesi kaleyi bulmuştu ve oda gol oldu zaten. Eskişehirspor'un ise kaleye 12 şutu vardı. Bu da üstün olan tarafı açıkca belli ediyor bencede.
Ben bi puan kaybı bekliyodum bursadan.. Yarın ki maç daha da önemli artık..