Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
10. You may not vote on this poll
  • Eskişehirspor

3 30.00%
  • Berabere

4 40.00%
  • Bursaspor

3 30.00%
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 61 sonuç

Konu: Eskişehirspor - Bursaspor [21.Hafta]

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

ahh be Ergic direkte patladı :S

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bu sezon Halis Özkahya ile çıktığımız maçların hepsini kazanmıştır.. son dakkalara girdik..

Ertuğrul Sağlam tribün yerine soyunma odasına gidiyor
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kaçıncı dakika oynanıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Uzatmalar burak abi 5 dk uzatma verdi hakem.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Buda kaçarmı yaw.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ÖyLede penaLtı oLmaz yaLnız.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Saçma Sapan bir Penaltı yüzünden aldılar 3 puanımızı Helal olsun diyorum başka birşey demicem.

Maçı kazanmayı hakettiğimizi iddia edemem ancak yanlı yönetim yüzünden 3 puanımız gitti... Hakkımı helal etmiyorum, haram olsun, misli ile çıksın sorumlulardan!

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Demirören MHK yi eLeştirince herkes kızmıştı. HakemLer cidden son haftaLarada inanıLmaz hataLar yapıyorLar. Artık buna bir çare buLmak gerek. Her hafta başka bir takımın canı yanıyor. Tamam Bursaspor son 5 dakika hariç futboL adına birşey oynamadı ama aLakasız bir penaLtıdan ŞampiyonLuk yoLunda çok önemLi 2 puan bıraktı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Maçın son 25 dakikasını izleme şansı buldum. Halis Özkahya şov vardı. Eskişehirsporlu futbolcu bariz şekilde kendini yere attı. Ozan kırmızı yedi, sebebini hala anlamadım.

Bu puan kaybını iyi değerlendirip Kayserispor'dan 3 puan alırız umarım.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Alkışladığı için Ertuğrul Sağlam tribüne gönderildi deniyor... İnsanlar hiç mi tepki veremeyecek anlamadım ki...

ana avrat küfür edenler sahada istediği gibi dolaşır, hakeme ters bakan, alkışlayan, el sallayan sarı-kırmızı yer, ihraç edilir. İşte kendilerince adalet bu...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Volkan Şen View Post
    Gol yemeden Farklı kazanıcağımızı düşünüyorum. 4-0 gibi bir sonuç bekliyorum. Miller 2 Altidore da 2 gol atar.
    Adam Villareal'de taç bile atmamış sen 2 tane gol diyon..
    İyi oldu Fenerbahçe için galibiyet gelirse herşey daha güzel olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Maçı izlemedim, LigTv'nin sitesinden gollere ve maç ile ilgili videolara baktım. Hakem şov varmış yine, uzun süredir düşüncem aynı doğrultuda devam ediyor, herhangi bir kasıt yada bir takıma yaranmaya çalıştıklarını düşünmüyorum, sadece yetersizler. Ozan İpek'in atılması ağır bir karar gibi gözüküyor, Eskişehir'in kazandığı penaltı ise gülünç. Uzun zamandır bu kadar açık aldatmaya yönelik hareket görmemiştim.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Valla hakeme sallamaya hiç gerek yok. İlk yarıdada en ufak bir müdahelede faulleri verdi Bursaspor leyhine. Bu maçın hakkının bizim kazanmamızdan yana olduğunu düşünüyorum. Futbol adına herşeyi yaptık. Acayip zevkli bir maçtı. 10 kişi kaldığımızda bile üstün olan taraf bizdik. Maçın adamı Alper'di. Oyun olarak ezdik diyebilirim...

Yanlız pozisyonun uzaktan yakından penaltı ile alakası yokmuş. Oscar'lık oynamış Serdar. Böyle bir penaltıdan gol atacağımıza keşke yenilseydik...
    Last edited by Aşk-ı Şehir : 13.Şubat.2011 at 20:23
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Valla hakeme sallamaya hiç gerek yok. İlk yarıdada en ufak bir müdahelede faulleri verdi Bursaspor aleyhine. Bu maçın hakkının bizim kazanmamızdan yana olduğunu düşünüyorum. Futbol adına herşeyi yaptık. Acayip zevkli bir maçtı. 10 kişi kaldığımızda bile üstün olan taraf bizdik. Maçın adamı Alper'di. Oyun olarak ezdik diyebilirim....
    Ezdiniz ya bir git allah aşkına ezmişlermişte. Maçı nasıl izlediysen artık bilmiyorum. Net golleri kaçıran taraf bizdik. Önemli Pozisyonlar yakaladık. Çok iyi takım savunması yaptık. Siz 2 ileri 1 geri pas yapmaktan başka birşey yapmadınız. Hakem sayesindede aldınız 1 puanı. Penaltıyıda yorumlasana mağdem ona neden değinmiyorsun biliyosun çünkü penaltı olmadığını o yüzden.

Biz Bursaspor taraftarıyız, Aşk-ı Şehir Es-Es. Olaylara kendi açımızdan bakıyor olmamız kadar olağan birşey yok. Söylediğinin bir kısmına bende katılıyorum, oyun olarak daha baskın taraf Eskişehirspor'du bu bir gerçek. Ama maçın sonucuna etki eden hakem oldu ve bu müdahaleler Bursaspor aleyhinde oldu. Tepkimiz buna. At gözlükleriyle bile görülüyor ayrıca verilen saçma penaltı kararı...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Ezdiniz ya bir git allah aşkına ezmişlermişte. Maçı nasıl izlediysen artık bilmiyorum. Net golleri kaçıran taraf bizdik. Önemli Pozisyonlar yakaladık. Çok iyi takım savunması yaptık. Siz 2 ileri 1 geri pas yapmaktan başka birşey yapmadınız. Hakem sayesindede aldınız 1 puanı. Penaltıyıda yorumlasana mağdem ona neden değinmiyorsun biliyosun çünkü penaltı olmadığını o yüzden.
    Önce bir sakin ol. Pozisyonu şimdi izledim şimdiki yorumumu tekrar oku. Ve tarafsız olan herkese sor bakalım kim daha iyi oynamış. Fanatik olucam diye gerçekleri görmemezlikten gelmeye gerek yok. Bursaspor'un attığı gol Sezgin'in hediyesi. Onun dışında Bursaspor'un son 10 dakikaya kadar adam gibi pozisyonu yok. Yanlışsam söyle...
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Önce bir sakin ol. Pozisyonu şimdi izledim şimdiki yorumumu tekrar oku. Ve tarafsız olan herkese sor bakalım kim daha iyi oynamış. Fanatik olucam diye gerçekleri görmemezlikten gelmeye gerek yok. Bursaspor'un attığı gol Sezgin'in hediyesi. Onun dışında Bursaspor'un son 10 dakikaya kadar adam gibi pozisyonu yok. Yanlışsam söyle...
    Bu hakem kararları insanda sakinlik fln bırakmıyor. Şimdi mesajı düzeltmişsin penaltı kararına değinmeden güzel oynadık ezdik fln diyince kendimden geçtim. Kusura Bakma.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Biraz sakin yahu yorum yapmakla saldırmak arasındaki ince çizgiye yaklaşmayın bir maç için. İzleyemedim maçı ama Bursaspor kazanır diye düşünüyordum, böylesi Fenerbahçe için çok iyi oldu.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Beraberlik Çok İyi Oldu Tahminde Beraberlik Demiştim Tuttu

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

KAHYA BÖYLE İSTEDİ.. BURSASPOR ESKİŞEHİR'DE İKİ PUAN BIRAKTI..

Zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmada Bursaspor 22. dakikada öne geçtiği Eskişehirspor karşısında karşılaşmadan 1-1 lik beraberlikle ayrıldı ve çok önemli İKİ PUAN bıraktı. Ancak skora etki eden isim maçın hakemi HALİS ÖZKAHYA oldu. Rakibine dirsek atan BATUHAN'ı Kırmızı kart gösteren ÖZKAHYA, 76.dakikada Eskişehir lehine TARTIŞILACAK bir penaltı kararı verdi ve skor 1-1 oldu. BİR DAKİKA sonra yine TARTIŞILACAK bir kararla ikinci SARI dan OZAN İPEK'i KIRMIZI ile attı.. Bir dakika sonra ise isyan eden ERTUĞRUL SAĞLAM'ı attı. Sağlam tribün yerine soyunma odasına gitti.

Kaynak: Turkspor.net

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Bende Batuhan'a sinirlendim Ali gelip burda sana patlamıyorum. Çünkü onda sizin bir suçunuz yok ki. Güzel maç oldu bence. Acayip heyecanlıydı. Hele son 5 dakika top bir o kalede bir bu kaledeydi.
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Bende Batuhan'a sinirlendim Ali gelip burda sana patlamıyorum. Çünkü onda sizin bir suçunuz yok ki. Güzel maç oldu bence. Acayip heyecanlıydı. Hele son 5 dakika top bir o kalede bir bu kaledeydi.
    Aynen son dklar masa tenisi maçı gibiydi Direkte patlayan toplar flnda çok heyecanlıydı gerçekten.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Son 10 dakikaya kadar Bursaspor'un 3 şutu vardı bunlardan bir tanesi kaleyi bulmuştu ve oda gol oldu zaten. Eskişehirspor'un ise kaleye 12 şutu vardı. Bu da üstün olan tarafı açıkca belli ediyor bencede.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ben bi puan kaybı bekliyodum bursadan.. Yarın ki maç daha da önemli artık..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

2 hafta önceki Galatasaray maçına bakıyorumda hakemler konusunda epey değişmiş bazı arkadaşlar. Hatta teknik direktörler..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    2 hafta önceki Galatasaray maçına bakıyorumda hakemler konusunda epey değişmiş bazı arkadaşlar. Hatta teknik direktörler..
    Ne gibi İsmail?
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Sana değildi lafım Mustafa. 2 hafta önce Miller elle gol atarken hiçbirşey yok diyenler, şimdi hakem şöyle, hakem böyle diyolar. Geçiniz lütfen. Nabza göre şerbet herkeste.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Sana değildi lafım Mustafa. 2 hafta önce Miller elle gol atarken hiçbirşey yok diyenler, şimdi hakem şöyle, hakem böyle diyolar. Geçiniz lütfen. Nabza göre şerbet herkeste.
    Hmm anladım. Valla yorum yapmıyorum. Serdar'ın pozisyonda bir müdahale varda, o müdahalenin sonucunda öyle bir düşme olmaz.
    I'm back...

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri