kardeş sen bunu arada tribüne yolla yedek klübesini falan gezdir çocuğun canı sıkılmış açılır biras
kardeş sen bunu arada tribüne yolla yedek klübesini falan gezdir çocuğun canı sıkılmış açılır biras
bravo ne diyeyim
evet deniycem ilerde.bakalım nasıl oynuyo.sonucunu da buraya yazarım.Originally Posted by semsi1991
evet bordeaux gercekten iyi takım.fransa'da lyon'nun hegemonyasına son vermeye gittmOriginally Posted by alieren7
evet üzgün işareti cıkıyo arkadasımOriginally Posted by aberkay37
o zaman sabit bir bölgede durmaktan hoslanmıyor derdi.burda sabit bi bölgede oynamaktan hoslanmıyor diyo.yine de güzel bi tesbit.tebrik ederimOriginally Posted by demirhan1984
kalecilerim benoit costil ve polat keser.ikiside genç ve baya yetenekli oyuncular.ama bu adamı bi macta forvet deniycem harbidenOriginally Posted by Cnkby
Mesajlar Birleştirilmiştir. Lütfen flood yapmamaya özen gösteriniz.
demirhan1984
Ben bunu hic bir oyuncuda görmedim kaleci nasıl bunu söyler bence sürekli forma sansı istiyodur...
puhahahahaa
Şaşırmış şaşırmış![]()
bu adam sapıtmış![]()
hehehehe ilk defa görüyorum heralde başkada görmem ne yaptın adama ya kafasına felanmı vurdun üzerine fareyle basılımı tuttun maç oynarken![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
benim bi tanıdığım var profesyonel futbolcu oyundada var Nazilli belediyespor dan kaleci Ergin Duru (23) aramız çok iidiranlatacağım olay gerçek birgün hocası onu forvette denemiş okdr ii oynamış ve güzel goller atmışki takımın vazgeçilmez forveti antremenda kafayı yemiş defansa bi tutamıyosunuz falan laflar etmiş hocasıda onun için eğer sen daha önce forvet olarak başlasaydın şuan Türkiye'nin yıldızıydın demiş...Hayattan ders alalım arkadaşlar madem oynatmıcaksın frikik veya penaltıyı ona kullandır.Frikik dönen top tehlikeli olur ama penaltıyı dene bence
![]()
vay yavrum vay, kaleciye bak sen..
abi sana tavsiyem bu adamın önünü aç, istediği yerde oynat bak sonra pişman olursun...
ben bunu uyum sorunu olarak biliodum
kaleci anlamış kalecilikte paratok pozisyon filan değiştirmek istiyordur
dün oynarken aynı şey benimde başıma geldi.betise gökdenizi transfer ettim.o da sabit bir bölgede oynamaktan hoşlanmıyormuş.aklıma bu kaleci geldi,yarıldımacaba bir devrimlemi karşı karşıyayız arkadaşlar???
sen de buna yenilik getir ara sıra kale ara sıra sağ sol bek arada forvet de oynat
abi siz olayı yanlış anlamışsınız adam ortama ayak uyduramadığından üzgün
usta bende bua benzer bi durum ronaldinho da çıktı
adamın üzülme nedeni "başkan yardımcısını sewmemesi"
barcelonada başkan yradımcısı falan yok ama adam üzgün
sende bi kere forvette denesene![]()
Görmyonmu adam şoka girmiş ne dediğini bilmiyor
ya anlamıcak ne var bunda bizim mahallede oynadıgımız gibi iste kaleci oyuncu davası bu kadar basit![]()
jübile teklif et desem![]()
açılsın kardeşim defans korur kaleyi![]()
evet evet aç kaleciyi bi iki maç da eylensin adam yaw![]()
aynısı bendede olmuştu adamı sağ açık yaptım mutlu oldu ama kötüde oynamıyor
yaw kardesim hani bazi topcular varya paf takımda iken kaleci sonra adamı orta saha yapıolar belki bu da oyledir![]()
yok yok o kaşınıyor belli![]()
manyamıs bu kalecı
tek forvet koy tüm topları havadan göndert .boyu uzundur nasıl olsa.bi de antrenmanlarda pozisyn çalıştırp
p
![]()
Abicim bu kalecinin oyuncluk puanı kac kine??
büyük kaygıya bak yaw![]()
bir iki macta forvet olarak oynat belki içinde bilmedigimiz bi cevher var bide oyuna sonradan al nede ilk onbir oyuncusu olunca soka giriyor...