Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 82 sonuç

Konu: Trabzonspor ve Besiktas patladi

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Klüp bazında varmıydı bi ittifak.. Unutma Fenerbahçe hiçbi zaman kimseyle ittifak kurmadı kurmazda, o kadar küçülmez çünkü..

Beşiktaşın şampiyonluğundan sa sivası isterim tabi, ancak aziz yıldırım çıkıp da açıklama yapamaz başka takımlar lehine, yapmadı da.. Klüp başkanlığı sadece ve sadece kendi klübünü korumakla meshuldür, eğer başka takımı korumak için açıklama yapıyorsa irdelenmelidir..

Hadi Trabzonu anlarım, onlar yarışın içinde, ancak Beşiktaş başarısızlığını sadece başkalarına yıkmak istiyor..
    hiçbir klüp küçülmez, her klübün onuru vardır. Kimse de ittifak yapmaz, ben zaten takım bazında hiç bir zaman ittifak olmayacağını söylüyorum o kadar.

başka takımların lehine açıklama yapılmıyor zaten bizim tarafımızdan, Klüp başkanlığı sadece ve sadece kendi klübünü korumakla meshuldür demişsin güzel demişsin, aziz yıldırım bunu çok içten yapıyor, öyle olunca da klüpler birliği başkanlık koltuğunda tarafsız kalamıyor, bu da eleştiriliyor.

ben beşiktaşlı değilim son cümleyi yorumlaması bana kalmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    hiçbir klüp küçülmez, her klübün onuru vardır. Kimse de ittifak yapmaz, ben zaten takım bazında hiç bir zaman ittifak olmayacağını söylüyorum o kadar.

başka takımların lehine açıklama yapılmıyor zaten bizim tarafımızdan, Klüp başkanlığı sadece ve sadece kendi klübünü korumakla meshuldür demişsin güzel demişsin, aziz yıldırım bunu çok içten yapıyor, öyle olunca da klüpler birliği başkanlık koltuğunda tarafsız kalamıyor, bu da eleştiriliyor.

ben beşiktaşlı değilim son cümleyi yorumlaması bana kalmaz.
    Trabzon elbette yapmadı şimdi öyle bi açıklama ben Beşiktaşı kasdetmiştim, ona da cevap vermek zorunda değildin.

Aziz Yıldırıma gelince ben Fenerbahçeli olmama rağmen artık bırakması taraftarıyım ancak, 2 yıl önceydi sanırım bırakıyorum dediğinde 16 klüp başkanı bunu kabul etmemişti bunların içinde Sadri Şener'de vardı.. O zaman bişi demedi de neden şimdi istifa etsin diyor? Çünkü şimdi kendisinin başı yanmakta. Adama sorarlar bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Trabzon elbette yapmadı şimdi öyle bi açıklama ben Beşiktaşı kasdetmiştim, ona da cevap vermek zorunda değildin.

Aziz Yıldırıma gelince ben Fenerbahçeli olmama rağmen artık bırakması taraftarıyım ancak, 2 yıl önceydi sanırım bırakıyorum dediğinde 16 klüp başkanı bunu kabul etmemişti bunların içinde Sadri Şener'de vardı.. O zaman bişi demedi de neden şimdi istifa etsin diyor? Çünkü şimdi kendisinin başı yanmakta. Adama sorarlar bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye

e keşke belirtseydin bjk diye bilemedim.

ikincisi, ülkede padişahlık yok, demokrasi var, insanlar zaman içerisinde düşünceleri ve yaptırımlarını değiştirebilirler. ben 2, 2,5 yıldır aziz yıldırımın böyle sert bir açıklama yaptığına şahit olmadım. hatta aziz ile sadri iyi arkadaştır, bu da geçen sene kupa-şampiyonluk paylaşımı diye ortaya atılmıştı.

ama tabi yaptırımlar ve buna bakış açısı değişir, haluk ulusoy neredeyse 18 başkanın desteğiyle geldi hepsinin nefretiyle gitti. Mahmut Özgener de ortak kararla geldi, şimdi olsa ne olur bilemem. bir insana bir vakit destek vermek, bir ömür yaptıklarına kefil olacaksın anlamına gelmez. zaten olay budur. yoksa hep aynı iktidarlar dünya üzerinde kalır, zaten açıklamada da 'tarafsızlığını yitirmiş' denilmiş. bu kadar.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

aziz başkandan ligtvdeki markus merki de satın alıp fbtv ye çıkamasını istiyorum o kadar hakemi satın alıyosun bi emekli hakemi alacak gücün vardır herhalde

krampondan
    Aziz Yıldırım'dan Beşiktaş ve Trabzon'un açıklamalarına şok yanıt: "Hakemleri satın alıyorum ama param 33 haftaya yetiyor"

Nesil
    2006
    Yer
    Bize Her Yer Trabzon [34]

Çamur at izi kalsın oldu bir anda.Aziz Yıldırım çıkıp onu bunu tehdit ederken soyunma odalarını basarken HAK KORUMA oluyor.Ama başka takım yaparsa çamur at izi kalsın oluyor.Ya bu kadarda olmaz be kardeşim.
    Aziz Yıldırım kulüpler birliği başkanı olarak çıkıp tüm hakem hatalarından dolayı mağdur olan takımları koruması gerekir.Tabi bunu Aziz Yıldırım gibi tarafsızlığın ne olduğunu bilmeyen birinden beklemek ahmaklığın daniskası olur ya biz gene ütopik olalım, koruması gerekir diyelim ama yapamıyorsan değil yapmıyorsan istifa edeceksin.
    Şunu da söyliyim Aziz Yıldırımın tarafsız olamıyacağını bile bile onu kulüpler birliği başkanı seçenlerde şimdi çıkıp bağırırılar ama nafile bağırırlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım'dan Beşiktaş ve Trabzon'un açıklamalarına şok yanıt: "Hakemleri satın alıyorum ama param 33 haftaya yetiyor"
    haha koptum
    rahmeti göstermişler
    bak biz galatasaraylılar 12. olduğumuz için gayet kafamız rahat dalın birbirinize

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

@exit61

Aziz Yıldırım'ın bu meşhur soyunma odası basma meselesi yeni mi aklınıza geldi ? 2.5 ay önce koridorda yaşanmış bir mesele şimdi mi değerli oldu ? Madem bu kadar önem veriyordunuz 2.5 ay önce gösterseydiniz ya tepkinizi. Kaldı ki o mevzudan sonra Fenerbahçe lehine ne gibi bir ciddi hata oldu mesela ?

Madem Aziz Yıldırım Kulüpler Birliği için tarafsız bir kişi değil, uygun bir kişi değil. Bu* açıklamalar neden ?

*Sadri Şener

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım çok çalışkan biri. O, Kulüpler Birliği'ne her şeye hazırlıklı olarak geliyor. Ben onları yapamam açıkçası. Dünya kadar işle uğraşıyor. O'nun orda olması kulüpler için avantaj
    … Kulüpler Birliği'ne gelince... O yapının bir yaptırımı yok.

Kulüpler Birliği Başkanlığı bana teklif edildi ama kabul etmedim, edemezdim de. Trabzonspor'a gerçekten de çok yoğun bir mesai harcıyorm. Kulüpler Birliği'ne de zor bir alan. Ayrıca şimdiki Başkan'ı Aziz Yıldırım da bu işe büyük vakit ayırıyor, özen gösteriyor"
    http://www.sporx.com/futbol/superlig...SXHBQ225659SXQ

Federasyon beğenilmiyor. E biz de beğenmiyoruz. Trabzon seyircisinin yaptığının aynısını yapıyoruz bize 3 maç seyircisiz oynama cezası veriliyor Trabzon'a ödül olarak 1 maç saha kapatma veriliyor. Türkiye'de her statta küfür var hatta bazı statlarda 90 dakika küfür var ama küfürden dolayı ceza sınırında olan Fenerbahçe.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Harbiden bu açıklamalar artık rutinleşti.En azından benim için bir şey ifade etmiyor.Canı yanan,çıkıyor açıklama yapıyor.Açıkcası o uzun uzun açıklamaları okuma ihtiyacı bile hissetmiyorum.

Sezonun ikinci yarısına bol gollü galibiyetlerle başlamışız.Havamız yerinde.Bu havanın bozulduğu ilk maç olan İBB maçında takım fena da bir oyun sergilemiyor.İlk yarı biterken Aurellio'nun topa yapmak istediği hamle rakibini sakatlayabilecek bir harekete olduğu için atılıyor ve bu bizim için önemli bir dezavantaja dönüşüyor.Trabzonspor maçında benzer şekilde Giray'ın yaptığı hareket sarı kart ile bile cezalandırmıyor.İBB maçında o harekete maruz kalan oyuncu yanlış hatırlamıyorsam sakatlanmamıştı; ama İsmail 1 ay sakatlandı.

Bunu neden mi anlatıyorum? Hakemlerimizin ortalama bir standartı yok.Bir pozisyona birisi böyle yorum yaparken,diğeri başka bir şekilde değerlendiriyor.E tabii bu da canı yanan kulüplerin hoşuna gitmiyor ve bu şekillerde haklarını arıyorlar.Hiçbir işe de yaradığı yok.Ben sanmıyorum Federasyon başkanının bu adamlar çıkıyor bu kadar açıklama yapıyorlar.Acaba bizim bir hatamız var mı diye düşündüğüne.

Şöyle bir şey var.Karabük maçında Almeida'nın çok net golü verilmedi ve İBB beraberliğinden sonra daha kötü bir duruma düşmemize neden oldu.O gün yönetim bir sürü açıklama yaptı,falan filan.O maçtaki hakem kötü niyetli olsa Emenike'ye yapılan hareketi neden fırsat olarak kullanmasın? Gençlerbirliği maçını seyretmedim.Ancak şu tartışmalı 2 pozisyonu gördüm.Böyle kritik bir süreçte böyle hatalar olması can sıkıcı harbiden.(penaltı pozisyonunu ayrıntılı seyretmedim.Yanlış karar olmayabilir)

Bence kulüplerin yapması gereken birilerini suçlamak yerine,hakemlerin daha dikkatli olmaları için yetkileri göreve çağırmak olmalı.Yoksa kanıtın olmadan şu şöyle yaptı,bu böyle yaptı demek abes bir durum olmaktan öteye geçmiyor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Şemsi;

Kimsenin hak aramasına birşey dediğimiz yok. Tabii canı yanan sesini çıkaracak. Ama Allah'ını seversen "TFF hakemlere beraberlik talimatı vermiş" demenin hak aramakla ne ilgisi var? Trabzon lehine verilen kararları dahi başka bir kulüple, üstelik Trabzon'la yarışan bir kulüple ilişkilendirmenin hak aramakla ilgisini anlayamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Şemsi;

Kimsenin hak aramasına birşey dediğimiz yok. Tabii canı yanan sesini çıkaracak. Ama Allah'ını seversen "TFF hakemlere beraberlik talimatı vermiş" demenin hak aramakla ne ilgisi var? Trabzon lehine verilen kararları dahi başka bir kulüple, üstelik Trabzon'la yarışan bir kulüple ilişkilendirmenin hak aramakla ilgisini anlayamıyorum.
    Kanıt var mı? Yok.Dediğin gibi o zaman böyle açıklamalar gerçekten hoş değil.Geçen sezon da aynı muhabbetler döndü.Fenerbahçe şampiyon olamadı.O muhabbetleri yapanların yanına kar kaldı.Bu ülke maalesef böyle bir ülke abi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

şimdi kulüpler para cezası mı alır yoksa başkanları stada giremez mi birkaç maç?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Beşiktaş basın sözcüsü Mete Düren yaptı herhalde bugün açıklamayı. Ee peki aynı Mete Düren hafta sonu maçtan sonra ne demiş bakalım;

Hakemden çok kendi kendimizi eleştirmemiz gereken bir maç diye düşünüyorum. Yoksa hakem gördüklerini çaldı, onunla ilgili söylenecek birşey olduğunu düşünmüyorum. İzle Videonun başı zaten.

Eee peki ne olduda 2 günde bu kadar değişti herşey. Ayrıca Fenerbahçe niye beraberlik istesinki. Simao'nun sayılmayan golunde skor 0-0 yanlış hatırlamıyosam, ayrıca Giray'ın pozisyonu daha maçın başında. Yani orada Giray'a çıkacak bir kırmızı kart, zaten stoperlerinde sorun olan Trabzon'u darmadağın ederdi.

Şimdi olayın Trabzon yönünde bakarsak, oyuncunuza kırmızı kart verilmemiş maçın başında, rakibinizin 1 golu verilmemiş ve siz maçı kazanmışsınız ama hala daha hakem diyosunuz.

Beşiktaş yönünden bakmaya gerek yok. Trabzon yaptı bizde yapalım ayıp olmasın türünden bir açıklama, Çelişkilerle dolu bir açıklama. Ve yine her açıklamada olduğu gibi araya sıkıştırılan " Dünya Kulubu " sözü. Önce şunun cevabını açık şekilde versin Yıldırım Demirören. Yıldızlarla dolu dediği kadro sezon bitince ilk 5 içinde olamayacak. Ve eğer Gaziantepspor kupadan elerse Beşiktaş'ı, O gelecek sezonun kadrosu, UEFA finalini kazandıracak olan kadro sadece Türkiye ligiyle yetinmek zorunda kalacak.

Hee birde o voleybol müsabakası dediği maç Kadın Voleybolunun Şampiyonlar ligi final 4 maçlarıydı. Yani Türk Spor tarihinin en yüksek başarılarından biri kazanılmak üzereydi.

Nesil
    2006

Hıncal Uluç yıllardır Fenerbahçe şampiyon olur diyorum Aragones dönemi dahil, hakemlerle şuanlarla kaç defa oldu?

İşte mantık bu kadar bu açıkalmalarda, biz zirvedeyiz gerisi umrum da değil, şampiyon olacağız.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Hıncal Uluç yıllardır Fenerbahçe şampiyon olur diyorum Aragones dönemi dahil, hakemlerle şuanlarla kaç defa oldu?

İşte mantık bu kadar bu açıkalmalarda, biz zirvedeyiz gerisi umrum da değil, şampiyon olacağız.
    aynen kim ne derse desin şampiyon olacağız gerisi bir sinek vızıltısı...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Türk futbolunun temizlenmesi dileğiyle..

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Biz Fenerbahçe taraftarı orada burada kendimizi paralarken yönetim halen üç maymunu oynuyor. Resmi siteden kıytırık bir bildiriyle kınayarak seslerini duyururlar. (!) Sonra lig bitimi çıkar ve "son bir ay incelensin" der. Bekle, bekle, anca bekle, incelerler. Bizim şu dakika bu konuyu değil, Fenerbahçe yönetiminin zehir zemberek açıklamasını yorumluyor olmamız lazımdı. Nerdeeee? Koskoca Fenerbahçe'yi bu kadar acz içinde ve kafasını kuma sokarak idare edenler utansın. Çıksana meydana, "alın kulüpler birliğinizi, başınıza çalın" desene.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bazı kişiler Anadolu takımını desteklemekle, başka bir takıma çamur atarak karalayarak başarı sağlama olayını birbirine karıştırıyor... Cümle alem biliyor F.Bahçe'nin taraftarından başka destekleyicisi olmadığını ama sizin yaptığınız desteklemek değil en ufak olayda art niyetli davranmaktır.

Varsa ellerinde kanıt belge video resim bir şey konuş. Yok hakemler talimat almışmış, Aziz yıldırımın hemşerisiymiş... Bunun adı Kalleşliktir. Böyle laf ebeliğiyle kimseyi şampiyon edemezsiniz...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Rüştü birilerini mahkemeye verecekti? Acaba n'oldu o mahkemenin sonucu? Umarım burunlarından getirmiştir kendisine çamur atanların.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bu ligden bir cacık olmaz. Her kaybedilen puan sonrası suçu sağda solda arayan insanlar güzide 3 kulübü yönetiyorlar. Aziz Yıldırım hakem odası basar, Adnan Polat ve Yıldırım Demirören bildiri yayınlar. Trabzonspor da bu akıma uydu son zamanlarda. Hakemler iyice baskı altında kalıp kime ne çalacağını sapıtır. Komedi bir hal aldı durum. Yalnız şunu açık ve net söyleyebilirim ; Galatasaray'ın 4 yıl üst üste şampiyonluğu, Fenerbahçe'nin Uche-Högh falan varkenki şampiyonlukları, Beşiktaşın Zago-Ronaldo zamanında kazandığı şampiyonluklar falan... Bunların dışında her sene sürekli şaibe karışıyor.Geçen sezon Bursa maçlarında da çok olaylar döndü. Anadoludan şampiyon çıksın diye herkes el birliği etti. Trabzonspor taraftarı olsam bu haftaki FB-GB maçında hakeme demedik laf bırakmazdım ama FB taraftarı olsam da 2-3 hafta önce Bursa lehine çalınan hakem hatalarına saydırırdım. Yani sürekli hakemlerin konuşulduğu bir ligde ne futbolcular, ne teknik heyet ne de yönetimler kendi üzerine suç alıyor... Kuyruğu acıyan gidip federasyon ya da hakemlere çatıyor. Haliyle onlar da iyice baskı altında kaldırlar ve gerçekten çok ama çok kötü maçlar yönetiyorlar. İnanın şu anda Cüneyt Çakır'dan başka uluslar arası hakemimizin olmayışı ne kadar acı bir durumsa şu anki 4 büyükler dediğimiz takımlarımızın da Avrupanın kalbur üstü hiçbir takımıyla baş edemeycek hale olması da en az onun kadar acıdır... Yazık ki Türk futbolunu bu bataklıktan çıkarak bir kişi bile yok piyasada. Aziz Yıldırım kulüpler birliğinde kendine yontuyor. Adnan Polat ya da Yıldırım Demirören gelse yine aynısı olur. Yani ben kesinlikle kulüplerin ilerlemesini, gelişmesini ve Türk futbolunun bu bataktan çıkmasını hedefleyen çalışmaların yapılmadığını düşünüyorum.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Profesyonel Futbol Takımımız, sezonun ikinci yarısında sergilediği performans ve elde ettiği sonuçlarla şampiyonlukta iddialı olduğumuzu herkese göstermiştir. Takımımızın, şampiyonluk iddiasını artırmaya başladığı her sezonda 'geleneksel olarak' ortaya çıkan akıl ve izan yoksunu açıklamalar furyasının, bu sezon da sahnelenmeye başlaması ise, tüm camiamız ve bu sefer 'artık' tüm spor kamuoyu tarafından hayretle izlenmektedir.

Taraftarlarımız ve Kulüp üyelerimiz de, yönetimimize gönderdikleri binlerce e-mail ve faksta; '100 yılı aşkın şanlı bir tarihe sahip olan Kulübümüze yapılan bu çirkin saldırılara cevap verilmesi' çağrısında bulunuyorlar.

Yönetimimiz, söz konusu açıklamalar ile ilgili olarak 11 Mart Cuma günü saat 15:00'te Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 1907 Tribünü'nde bir basın toplantısı düzenleyecektir.

Kamuoyuna duyurulur…

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Bir açıklama daha, TSYD'de de açıklama modasına uydu.

TSYD'DEN DE AÇIKLAMA GELDİ!

Türkiye Spor Yazarları Derneği, son dönemde artan gerilim ve yine gazetecilerin suçlu gibi gösterilme çabası üzerine bir açıklama yayınladı.

TSYD'NİN AÇIKLAMASI ŞÖYLE...

Spor dünyasında kaos yaratmaya hakkınız yok!

Futbol dünyamızda her yıl bu aylarda sahnelenmekte olan bir müsamerenin bir kez daha gündeme gelmiş olmasını derin bir üzüntü ve şaşkınlıkla izlemekteyiz.

Şampiyonluk yarışında hakem hataları başta olmak üzere çeşitli nedenlerle mağdur edildiklerine inanan kesimler, hiçbir kural ve anlayışla bağdaşmayacak biçimde suçlama yarışı içine girmişlerdir.

Bununla ne yapılmak istendiği bilinmektedir. Şampiyonluk yarışının sadece sahada verilmediğine inanan kesimler, önümüzdeki maçlar için kendilerine avantaj oluşturabilme gayreti içine girebilmektedir.

Yarışta geri kalmış olanlar da aslında kendileri çok doğru ve başarılı işler yaptıkları halde, dışlarında gelişen birtakım olaylar nedeniyle mağdur edildiklerine camialarını inandırmaya çalışmaktadır.

Camialarının sağduyulu kesimlerinin bile üzüntüyle izlediği bu anlamsız hareketler, oluşturduğu öteki sıkıntıların yanında gerginlik ortamının da tırmanmasına yol açmaktadır. Bu kapsamda bazıları düpedüz suç işlemekten bile kaçınmayacak bir ölçüsüzlük içindedir. Kulüpler adına yapılan açıklamaların önemli bir bölümünün 5149 sayılı yasanın suç saydığı fiiller arasında yer alabilecek nitelikte olduğu açıktır.

Gelişmelerle ilgili olarak spor medyasının da suçlanması, üzücü olmayı da aşan utandırıcı bir durumdur. Bu suçlamayı yapan kişi ve kuruluşların bugün bulundukları noktaya gelmelerinde medyanın olumlu payı gün gibi ortadadır. "Bugün memleketin 4'te 3'ü bizim şampiyonluğumuzu istiyor" diyebilen kişilerin, böylesi bir sempatinin oluşmasında payı yadsınamayacak medyayı hedef alması pek sağlıklı bir durum değildir.

Sporla ilgili bütün kesimler şunu da çok iyi bilirler: Saha dışında ne kadar gürültü patırtı ederseniz edin, iş döner dolaşır sahada biter! Bunun tersi çok iddia edilmiş ama doğruluğu da pek ortaya konulamamıştır. İşlerin saha dışında bittiğine inananlar, o karanlık labirentlerde kaybolup gitmişler ya da sonunda yine sahadaki sporun aydınlatıcı ışığına yüzlerini çevirmek zorunda kalmışlardır.

Ayrıca sözkonusu bildirilerin içeriği ve üslubu, ilgili camiaların ulaştığı düzeyi yadsıyacak niteliktedir. Bu kapsamda özellikle medyaya yönelik ifadeler son derece çirkin ve yakışıksızdır. Bu asla kabul edilemez nitelikteki ifadeleri kullananlar, bundan sonraki dönemlerde de her dakika o medya ile birlikte yaşamak zorunda olduklarını unutmamalı ve nezaket sınırlarını aşmamaya özen göstermelidir.

Sözü edilen konularda en büyük eleştiriler o beğenmedikleri medya tarafından yapılmakta ve bütün gerçekler ortaya konulmaktadır. Herhangi bir takım aleyhine ya da lehine yapılmış hakem hataları başta olmak üzere sporumuzla ilgili her türlü gelişme yine bu medya tarafından mercek altına alınıp enine boyuna irdelenmektedir. Bunun sayılamayacak kadar çok örneği, gazete, televizyon, radyo ve internet arşivlerindedir.

Sporda başarının bu tür demeç savaşları ve masabaşı açıklamalarıyla olmayacağı belki de binlerce kez kanıtlanmış bir gerçektir. Herkesin kendi işine gücüne bakması, gerginlik yaratıcı suçlamalardan kaçınıp hedefine yoğunlaşması, en sağlıklı ve iyi sonuç verecek olan durumdur.

Bu kapsamda Futbol Federasyonuna yönelik suçlamaların da yersiz ve tutarsız olduğunu görüyoruz. Çok kısa bir zaman önce Federasyonu çalışmaları için öven kesimlerin, karşılaştıkları herhangi bir zorluk nedeniyle bunun tam tersini ileri sürmeye kalkmaları inandırıcı olmuyor. Türk hakemliğinin belki de en parlak dönemlerinden birini yaşamakta olduğu şu ortamda, yapılan hataların abartılmasının kimseye bir yararı olmayacağı da açıktır.

İlgili bütün kişi ve kuruluşları, sporumuza zarar veren bu anlamsız kavgadan uzak durmaya davet ediyoruz. Camiaların sağduyulu kesimlerinin de seslerini yükseltip bunlara geçit vermemesinin önemine inanıyoruz. Daha çok uzun yıllar spor dünyasının içindeki insanlar olarak yüzyüze geleceğimizi hatırlatıp o durumlarda birbirimizin yüzüne bakabilecek durumda olmamızın önemi noktasında uyarmakta yarar görüyoruz.

Sevgi ve saygılarımızla.
    TSYD YÖNETİM KURULU

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Profesyonel Futbol Takımımız, sezonun ikinci yarısında sergilediği performans ve elde ettiği sonuçlarla şampiyonlukta iddialı olduğumuzu herkese göstermiştir. Takımımızın, şampiyonluk iddiasını artırmaya başladığı her sezonda 'geleneksel olarak' ortaya çıkan akıl ve izan yoksunu açıklamalar furyasının, bu sezon da sahnelenmeye başlaması ise, tüm camiamız ve bu sefer 'artık' tüm spor kamuoyu tarafından hayretle izlenmektedir.

Taraftarlarımız ve Kulüp üyelerimiz de, yönetimimize gönderdikleri binlerce e-mail ve faksta; '100 yılı aşkın şanlı bir tarihe sahip olan Kulübümüze yapılan bu çirkin saldırılara cevap verilmesi' çağrısında bulunuyorlar.

Yönetimimiz, söz konusu açıklamalar ile ilgili olarak 11 Mart Cuma günü saat 15:00'te Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 1907 Tribünü'nde bir basın toplantısı düzenleyecektir.

Kamuoyuna duyurulur…

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Sizin basın toplantılarınızı, resmi site bildirilerinizi yiyeyim! Yok arkadaş, vallahi değişmez bunlar, billahi değişmez bunlar. Ulan çıksana meydana, gezsene televizyon televizyon; bassana yaygarayı, tozu dumana katsana! Yürütsene Fenerbahçe derneklerini, dayandırsana Federasyonun kapısına. "Onlara niye seyircisiz oynama cezası verilmedi" diye siyah çelenk bıraktırsana!

Şimdi biriniz çıksa ve dese ki; "Sen sarhoş musun? Bizim yöneticiler rüyasında bile buna cesaret edemez. Daha CNNTürk'ün spor servisi müdürüne dişini geçiremeyen bir ekip mi bunları yapacak?" Adama doğru diyorsun diye mahcup olacağım.

Şüphesiz dünya üzerinde kriz yönetme konusunda en başarılı kulüpler seçimi olsa sondan üçe kalırız. Fenerbahçe'yi "vur kafasına, al elinden lokmayı" durumuna düşürenler utansın. Taraftarın refleksini köreltenler ve milyonlarca insanı resmi sitenin başında kös kös nöbet tutmaya alıştırıp, yaratıcı hassasiyetlerini yok edenler utansın.

En son basın toplantısını Diana Taurasi konusunda yapmışlar, sorumluları istifaya davet etmişler, kınamışlardı.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Aziz Yıldırım mafya tavrını sürdürdükçe bu tarz konularda herzaman suçlanacaktır.

Hemen hemen her sezon hakemleri koridorda veya odalarında tehdit ediyor. Yine her sezon bizim penaltılarımız verilmiyor diye açıklama yapıyor.

İşin ilginç tarafı ise bundan sonraki gelişmelerdir.

Fenerbahçe kötü durumdayken, işte hocası istenmezken, Alex istenmezken bir anda bileğinin hakkıyla seri yakalıyor ve şampiyonluk yarışına giriyor.

Devamında başarısız olan veya Fenerbahçe'yle çekişen diğer takımlarda başlıyorlar işi hakemlere bağlamaya. Beşiktaş basın toplantıları düzenliyor. Galatasaray madem bir olay var ben niye girmiyorum diyor. Trabzonspor'da yarışın içindeyse oda başlıyor.

Hakem camiasıda sanki bu açıklamaları beklermiş gibi acayip acayip hatalara imza atıyorlar. Sonrasında da gel çık işin içinden.

Herkes hata kurbanı oluyor hatayla maç kazanıyor, şikayet etmeye de devam ediyor.

Sorun sistemde ve bu düzeltilmedikçe her sene aynı senaryoyu izlemeye devam ederiz. Bugün Fenerbahçe çıkıp hakemleri satın alıyorum dese bile hakemler hatasız maç yönetse bunlar konuşulur mu?

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Aziz Yıldırım mafya tavrını sürdürdükçe bu tarz konularda herzaman suçlanacaktır.

Hemen hemen her sezon hakemleri koridorda veya odalarında tehdit ediyor. Yine her sezon bizim penaltılarımız verilmiyor diye açıklama yapıyor.

Zaten problemin asıl temeli de burası... Tam da meselenin bam teline parmak basmışsınız. Bir kulüp başkanının, Fenerbahçe kulübü başkanının hakem odası kapısında işi ne? Bir hakem kulüp başkanının muhatabı mıdır? Bürokrasinin bütün teamüllerine ters... Fenerbahçe başkanı şartlar her ne olursa olsun, hakemle muhatap olmaz. Fenerbahçe başkanının tek muhatabı, MHK bile değil, Federasyon başkanıdır. Bu kadar basit.

Fenerbahçe başkanının görevi hakemin kapısında bağırıp çağırmak değil, ülkede milyonlarca taraftarı olan bir kulübün dinamiklerini harekete geçirmek, gerekli lobileri oluşturmak, bürokrasiyi ve medyayı kullanmaktır. Gerisi laf-ı güzaf... Bir vali bir okulu teftişe gitse ve okulun hademesini beğenmese kapıda onunla tartışır mı? Okul müdürünü bile değil, direk il milli eğitim müdürünü alır karşısına. Sen kapıda o görevliyle tartıştığın anda valilik karizman sıfıra inmiş demektir.

Ne desek boş... Nato mermer durumu... "Hesap sorarım haaa..." Hesap soracak adam bunu dillendirmez. Sorar. Olmadı, kamuoyunu ayağa kaldırır. Hele Fenerbahçe başkanıysa... Fenerbahçe başkanını büyük yapan tesisler filan değil, bunlardır. Şükrü Saraçoğlu'nun, Emin Cankurtaran'ın niçin örnek başkanlar olduğunu anlayamayanlar için Aziz Yıldırım efsane başkan...

-Hesap sorarım haaaa...

-İşte hesap, buyur.

-Yok baba, bu hesap biraz kazzık geldi, ben almıyayım.

Şimdilerde "dün" hesap soracağı adamlara Topuk yaylasını gezdirmekle meşgul...

Mafyalık filan hikaye, kısacası... Onu da beceremiyor yani. En fazla Çocuklar Duymasın'daki küçük Hüseyin'in kabadayılığı kadar...

-Şükrüüüü... Elimden bir kaza çıkacak Şükrüüüü!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence hakemlerin maç yönetimi konusunda bir standart belirlenmeli, yoksa bütün kulüp başkanları suçu federasyona atarak kendilerini kurtarmaya çalışıyor. Beşiktaş maalesef bunu en çok yapan takım.
    Ayrıca şampiyonluğun çalınması, federasyonun istediğini şampiyon yapması iddiaları yine şampiyon olamayan takım taraftarlarının(hatta başkanlarının da) can simidi olmuş durumda. Bir Beşiktaşlıya sor hep hakemler önümüzü kesiyor, yoksa hep şampiyonuz. Galatasaraylılara sor Federasyon Fenerli(Fenerliler içinse Fener düşmanı), Anadolu takımları taraftarlarıysa bizi şampiyon yapmazlar zaten diyor(geçen seneye kadar böyleydi.).
    Geçen sene Fenerbahçe öndeyken Aziz Yıldırım hakemleri satın almıştı deniyordu, Bursa şampiyon olunca "Rüştü rakip kalecileri arayıp moral vermiş." denmeye başlandı. Puan tablosunda 1. olamayan herkes Federasyon'a sallıyor(onlar da çok başarılı değiller ama taraf tutmuyorlar).

Aziz Yıldırım Değilde, Ali Şen'in Üstüne Tanımam Bu Konuda

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Aziz Yıldırım şu dünyaya Faruk Yalçın'ın' yeğeni olarak gelmeseydi muhtemelen Çocuklar Duymasın'daki Çaycı Hüseyin tipinde biri olurdu.

"-Denizli'de sampiyonlugumuzu çaldılar Haluk Abi! Havuç da sahit, hesap sormayalım mı ?"

"Çok sağlam tüyolar aldım Haluk Abi!.. Jokey Aragones'ten... Bizim Şükrü'nün ahbabı... Son iki ayak Kezman, Guiza... Bütün malımı basacam, bu sefer kesin tutturuyoruz altılıyı; kuracagız dünya kulübünü Haluk Abiii"

"Diana, gel diyosak gel, adamı hasta etme Dianaa"

Çok laf, gür ses, sonuç yok. Elde var sıfır.

Hüseyin'in yanindaki Şükrü'de pek bir Mahmut Uslu.

-Hüseyin abi.

-Ne var Şükrü.

-Çok parlak bir fikrim var. Diyorum ki, bu Aydın Örs çok alaturka... Onu kovup Tanjeviç'i getirirsek, Turgay bize aferin çekecek, minnet duyacak.

-Şükrü, ne diyorsun sen? Adamı durduk yere niye kovalım.

-Öyle deme Hüseyin abi. Hesap ettim, bir koyup beş alacağız.

Üç yıl sonra:

-Ah Maho, bana neler ettin, bir ömrü bana zehir ettin.
    Last edited by yaman76hakanFB : 09.Mart.2011 at 21:47

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Dun konuyu actim , dunden beri yazilanlari okuom

Bu sezon hakemler hakkinda ilk negatif yorumlar kimden geldi ? Hangi takim ?

Artik susmicam diyip, hakkimizi aricam diyen kimdi, hakem odalarinin onunde bekliyen kimdi ?

Trabzonsporun boyle bi aciklama yapmasini hic begenmedim boyle bise bildiri ile yapilmaz. Gerci Cem Papila zamaninda okadar insan yurudude ne oldu cozumu hangi kulup bulursa bu hakemler icin bana gore o sampiyonlugu hakeden takimdir

Nesil
    2006

Hadi diyelim TFF ile Fenerbahçe anlaştı Fenerbahçe şampiyon olsun diye. E diğer kulüpler neden anlaşmıyor. Demekki futbolcu değil başkan transfer etmek gerek. Artık bu konu şuan benim yazdığım yorum kadar saçma oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ya arkadaş düşmüş millet kavganın içine ulan bırakında biraz dışarı bakın az insaf edin ya bize de.Schalke,Tottenham,Shakatar çeyrek finalde.Bu adamalrda en az 2 si yarı final oynayacak belkide.Biz hala nelerin peşindeyiz.İçim gitti o Tottenham maçı sonrası taraftarın oyuncuların sevinmesine.Lanet olsun arkadaş sizin bu kavgalarınıza,saçma sapan yönetimlerinize,futbol anlayışınıza yeter da....

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri