Sayfa 2 / 9 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 261 sonuç

Konu: Samsunspor Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Young Boys'un Fenerbahçe karşısında oynadığı maçlar çok etkileyiciydi evet. Ancak iki önemli nokta var; birincisi; Fenerbahçe ile sezon başı oynadılar ve Fenerbahçe'nin Young Boys'u analiz etme gibi bir şansı olmamıştı. İkincisi ise yine ilki ile alakalı ama Fenerbahçe ile uzun vadede oynamadı Young Boys. Çünkü takımlar ikili eleme maçlarında başka motivasyonla, lig maçlarında başka motivasyonla oynuyolar. Ben bu sistemin Türkiye'de tutacağını düşünmüyorum. Hatta çok kolay şekilde dağılacaklarını düşünüyorum...
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Çıktığı 99 maçta ki başarı oranı

Başarılı olacağının garantisi yok. Ama elinde imkanı olmayan parasız takımada gelmiyor. Şu an seçilen yönetimin Petkoviç'in istediği her oyuncuyu alacak kadar maddi gücü var.

Maya tutar mı tutmaz mı işte onu zaman gösterecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ligimizi tanımıyor olması bir dezavantaj olacak yeni hoca için ama en azından böyle farklı şeyler denemek de önemli diye düşünüyorum.Yıllardır ligimizde görev yapıpta elle tutulur bir başarısı olmayan isimler yerine böyle bir isim tercih etmek daha iyi bence.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Ligimizi tanımıyor olması bir dezavantaj olacak yeni hoca için ama en azından böyle farklı şeyler denemek de önemli diye düşünüyorum.Yıllardır ligimizde görev yapıpta elle tutulur bir başarısı olmayan isimler yerine böyle bir isim tercih etmek daha iyi bence.
    Bu görüşede tamamen katılıyorum esasında.
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Vlademir Petkoviç sadece Kondisyoner getirecek. Yardımcıları Türk olacak.

Zapo, Holosko ve Bekir için kulüpleriyle görüşmeler yapılıyor imiş.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Young Boys'un Fenerbahçe karşısında oynadığı maçlar çok etkileyiciydi evet. Ancak iki önemli nokta var; birincisi; Fenerbahçe ile sezon başı oynadılar ve Fenerbahçe'nin Young Boys'u analiz etme gibi bir şansı olmamıştı. İkincisi ise yine ilki ile alakalı ama Fenerbahçe ile uzun vadede oynamadı Young Boys. Çünkü takımlar ikili eleme maçlarında başka motivasyonla, lig maçlarında başka motivasyonla oynuyolar. Ben bu sistemin Türkiye'de tutacağını düşünmüyorum. Hatta çok kolay şekilde dağılacaklarını düşünüyorum...
    Bu Fenerbahçe hazır değiLdi muhabbetLeri epey baydı beni. Adamın bir arka sayfada ki yorumLarını okursan adamLar Tottenham a biLe kafa tuttuLar. Oyun stiLi ve oynattığı futboL takdire değerdi. Türkiye Liginin iLk yarısının sonuna kadar hangi zamanda Fenerbahçe iLe oynarsa oynasın yine her türLü eLerLerdi. Taktik anaLizi iyi bir hoca. En azından benim sürekLi savunduğum rakipLerini anaLiz eden, maçta önce ona göre hazırLanan bir hoca. Aman benim sistemim var sen çık şurda dur, şunLarı yap diyerek takım yönetmiyor. İstediği stiLde oyuncuLar iLe parçaLarı tamamLarsa başarıLı oLur.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Eğer maya tutarsa başarılı olacağını düşünüyor. Eğer maya tutmaz ise de zararı yok ligimize heyecan getireceğini düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bu Fenerbahçe hazır değiLdi muhabbetLeri epey baydı beni. Adamın bir arka sayfada ki yorumLarını okursan adamLar Tottenham a biLe kafa tuttuLar. Oyun stiLi ve oynattığı futboL takdire değerdi. Türkiye Liginin iLk yarısının sonuna kadar hangi zamanda Fenerbahçe iLe oynarsa oynasın yine her türLü eLerLerdi. Taktik anaLizi iyi bir hoca. En azından benim sürekLi savunduğum rakipLerini anaLiz eden, maçta önce ona göre hazırLanan bir hoca. Aman benim sistemim var sen çık şurda dur, şunLarı yap diyerek takım yönetmiyor. İstediği stiLde oyuncuLar iLe parçaLarı tamamLarsa başarıLı oLur.

Ben Fenerbahçe hazır değil mi dedim abi? Fenerbahçe gayette hazırdı. Sadece nasıl bir rakiple oynadığını bilmiyodu. Klasik İsviçre takımı kapalı 4-4-2 oynar diye beklemişlerdir kesin...
    I'm back...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben Fenerbahçe hazır değil mi dedim abi? Fenerbahçe gayette hazırdı. Sadece nasıl bir rakiple oynadığını bilmiyodu. Klasik İsviçre takımı kapalı 4-4-2 oynar diye beklemişlerdir kesin...
    YanLış anLaşıLma oLmuş
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Yerinde bir hoca transferi gibi oldu. Bakalım hocanın istediği düzgün ve kaliteli oyuncularda alınırsa baya güzel olabilir.

Zenke İle 2 Yıl Daha...

Daha önce prensip anlaşmasına varılan Zenke bugün resmi sözleşmeyi imzaladı.
    Last edited by BaFraLı : 07.Haziran.2011 at 12:08

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Geçen sezon O. Lyon forması giyen ve şu anda bonservisi elinde olan Cesar Delgado ile görüşülüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Samsunspor için hayırlı olsun. Bence risk aldılar. Keşke ilk sezon için Yerli bir hoca gelseydi.Petkovici'in biran önce ligi tanıması lazım. Çünkü lige yeni çıkan takımlar için her puan önemli duruma geldi. Artık bütün maçlar üst biter,Petkovic buseneyi atlatırsa gelecek yıl daha başarılı olur.

Hırvatistandan ve İsviçredeki takımından oyuncu getirebilir..

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Samsunspor için hayırlı olsun. Bence risk aldılar. Keşke ilk sezon için Yerli bir hoca gelseydi.Petkovici'in biran önce ligi tanıması lazım. Çünkü lige yeni çıkan takımlar için her puan önemli duruma geldi. Artık bütün maçlar üst biter,Petkovic buseneyi atlatırsa gelecek yıl daha başarılı olur.

Hırvatistandan ve İsviçredeki takımından oyuncu getirebilir..
    Yardımcılarının tamamı Türk olacak. Muhtemelen de eski futbolcularımızdan seçilecektir. Bizim için çok riskli bir karar. Ama maya tutarsa gerçekten harika işlere imza atabileceğimiz bir hoca.

Samsun 19 Mayıs Stadyumunda Vladimir Petkoviç

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Tesisler ve Stadyumu gezmiş Petkoviç.

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Nuri Asan Tesislerinde Başkan Kazım Yılmaz, Asbaşkan Futbol Şube sorumlusu Suat Çakır'ın katılımı ile gerçekleşen imza töreninde tarafların mutlu oldukları görüldü.
    Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Yılmaz “Uzun arayışlar sonrası Teknik Direktör seçiminde iyi bir tercih yapmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hocamızın başarılı bir geçmişi var” dedi.

Daha sonra söz alan Teknik Direktör Vladimir Petkoviç “Samsunspor için ilk izlenimlerim olumlu. Hummalı bir çalışma içinde olacağız. Burada ki insanlar çok sıcak ve çok iyi bir ekip. Burada çok iyi işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.
    Yardımcılarının yerli veya yabamcı olmasının önemli olmadığını belirten Petkoviç, “Transfer için ani hareket etmeyeceğiz. Çok dikkatli çalışacağız. Samsunspor futbol olarak önemli bir geçmişe sahip. Bu müthiş kapasiteyi olumlu hamleler ile harekete geçirme planı yapıyoruz. Samsun'un futbol şehri olduğunu biliyordum. Buraya geldiğim zaman bunu yakından gördüm” dedi

Samsunspor'u nasıl bir oyun anlayışı ile oynatacağı sorusuna Petkoviç “Eski takımımda oynattığım Hücum futbolunu burada da oynatacağım. Yeni bir sürece giriyoruz. Sahada göze hoş gelen bir oyun izlettireceğiz. Benim oyun felsefem “Hücum oynamak en iyi defanstır” şeklindedir” dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Jose Couceiro Sporting Lizbondan izin alamayınca boşta olan Hikmet Karaman ile görüşülmüş. Hikmet Karaman 1.8 milyon isteyince vazgeçilmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Lusage55 View Post
    Jose Couceiro Sporting Lizbondan izin alamayınca boşta olan Hikmet Karaman ile görüşülmüş. Hikmet Karaman 1.8 milyon isteyince vazgeçilmiş.
    Hikmet Karaman 1 yıl sözleşme yeniledi. Nasıl boşta oluyor? En azından benim bildiğim 1 yıl sözleşme imzaladığı yönünde.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Abdülaziz Solmaz'ın bizimle prensip anlaşması yaptığı söyleniyor. Var mıdır aslı astarı? Samsunspor tarafından bir doğrulama var mı?
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Hikmet Karaman 1 yıl sözleşme yeniledi. Nasıl boşta oluyor? En azından benim bildiğim 1 yıl sözleşme imzaladığı yönünde.
    Boşta diye biliyordum o sebeple öyle yazdım.

Abdülaziz Solmaz'ın bizimle prensip anlaşması yaptığı söyleniyor. Var mıdır aslı astarı? Samsunspor tarafından bir doğrulama var mı?
    Henüz net bir bilgi yok ama inşallah diyoruz. Tez zamanda kurtulalım şu adamdan.

Geçen sezon O. Lyon forması giyen ve şu anda bonservisi elinde olan Cesar Delgado ile görüşülüyor.
    Monterrey'e gitmiş Cesar Delgado. Efsanemiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Doğrudur. Hayırlı olsun size. Sakın Trabzon'a hakaret etmeyin. Oynamaz..

Oh Be!!

Abdülaziz'den neden kurtulmak istiyorsunuz acaba ? Sorunlu bir futbolcu falan mı ? A2 Milli Takım'da baya iyiydi süratli , duran top kullananan ilk maçta gol de attı baya iyi bi kanat oyuncusu izlenimi yarattı bende de .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Sevdim yeni teknik direktörü umarım başarılı olur.Hatta büyük konuşuyum bence başarılı olacak ve bi sonraki adresi 5 büyüklerden biri olacak.Bunun dışında biri cevap verebilir mi "Agbetu" ne durumda,ben olsam kesin takımda tutarım o adamı,zenke'den faydalı olur.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

O zaman sen birşeyler paylaştın mı durup düşünmek lazım..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Sevdim yeni teknik direktörü umarım başarılı olur.Hatta büyük konuşuyum bence başarılı olacak ve bi sonraki adresi 5 büyüklerden biri olacak.Bunun dışında biri cevap verebilir mi "Agbetu" ne durumda,ben olsam kesin takımda tutarım o adamı,zenke'den faydalı olur.
    Eğer en son Samsun bonservisini almadıysa Sivasspor'a dönmüştür. Kiralıktı çünkü.

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Keşke alsalar. 2. Yarı takımı neredeyse tek başına sırtlamıştı.

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    O zaman sen birşeyler paylaştın mı durup düşünmek lazım..
    Ne Gibi?
    Last edited by LaigLeNoiR : 13.Haziran.2011 at 03:57

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Bunun gibi..

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Bunun gibi..
    Boşta olduğunu biliyordum. O cümleye de benim eklediğim tek kelimedir o. Orada İstenen paranın sorgulanması gerekirken Boş Dolu muhabbetine neden takıldınız anlamıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Burak Çalık Samsunspor'da. http://t.co/JT8NJA3

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Kemal-Holosko takası dedikodusu var birde 2 m euro para konuşuluyor ama Samsun'mu BJK'mi vercek orasını anlamadım

Sayfa 2 / 9 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri