Hoşgeldin Arkadaşım aramıza.Umarım devamlı olursun![]()
slm millet..del piero nerelerdesinnnn
Giorigio Chiellini Juventus ile 2011 yılına kadar sözleşme imzalayarak,mourinho ve rus mafya patronuna iyi bir ders verdi.
juventus u terkeden hainler bu haberi görsünlerde,dünyada nsl futbolcular warmıs desinler...ezilsinler..özellkle ibrahimoviç we thuramOriginally Posted by Del Piero_10
Hoşgeldin,bugünlerde fazla forumla ilgilenemiyorum ama kısa süre tam gaz devam ederiz İnşallah
Bu arada bir bilgi veriyorum kanal 24 yine kazık attı Juventus-Udinese maçını pazar günü banttan verecek.
iyi niyetinizi göstermek için
http://www.yirmidort.tv/
Buffon: "Şampiyon Olacağız"
Juventus’un dünyaca ünlü file bekçisi Buffon, Serie B yolculuğuna çıkmadan önceki iki sezonda elde ettikleri Şampiyonluk unvanını yeniden kazanmak için zirve mücadelesi vereceklerini açıkladı.
Juventus'un yanısıra İtalya Milli Takımı'nın da kalesini koruyan Gianluigi Buffon için yeni sezon hedefi çok açık: Kazandıkları ancak daha sonra ‘Calciopoli’ davası sonucunda ellerinden çalınan Scudetto’ya (Serie A şampiyonluğu) ulaşmak.
Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Buffon, “İçimde inalnılmaz bir hırs var. Tek istediğim bir süprize imza atarak unvanımızı tekrar geri almak. Söylediklerim benim için büyük bir hayâl ve bu hedefe ulaşmak için mücadele veriyorum. Takımdaki diğer arkadaşlarımda aynı benim gibi düşünüyor" şeklinde konuştu.
Birkaç gün içerisinde eşinin ilk çocuklarını doğuracak olmasından ötürü büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Buffon, "Oğlum bir gün bana 'Futbol nedir?' diye sorduğunda, kendisine 'Bir tutku ve duygu yoğunluğudur' şeklinde cevap vereceğim" dedi.
Çok güzel konuşmuş Buffon.Bu arada ilk defa bir Juventus t-shirt'ü aldım![]()
kanal 24 e iyi niyetlerimi güzelce ilettim.
Resmen rezil ettiler aldıkları seri a yayın hakkını.Üstüne birde berbat görüntü kalitesi de eklediler.![]()
ya ntv ve e2 kanallarıda bazı serie a maçlarını yayınlıyordu.bu hafta siena-milan maçını veriyo mesela e2.kanal 24 verse bile şifreli veriyo.
Uydudan paralı ülkeler bizim kanallara yönlendiriyor çanakları (bedava izleyebilmek için)
böyle olunca maç saati şifre koyuluyor
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Kanal 24 İtalya'yı, Kanal 1 ise İngiltere'yi yerle bir etti ki bu ligler en kaliteli 3lig arasında.24 şifreye giriyor ayrıca.NTV'nin vermesini beklicez artık..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Uydudan legal yollarla ancak Bundesliga , Ligue 1 ve iskoçya ligi İZLENEBİLİR
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
arkadaşlar bende şifreye girmiyor.ayrıca görüntü kaliteside fena değil.
Eğer uydunuz varsa maçı şu kanallardan izleyebilirsiniz.
Al Jazeera Sport +1
C+ Futbol
C+ Sport 1 (Scandinavia)
DigitAlb Premium 2
Channel 5 UK
Fox Soccer Channel
Mediaset Premium 2
Sky Calcio 1
Sky Sport Italia HD1
Sport 1 (Cze)
Sport 1 (Hun)
Sport 1 (Ned)
Sport TV1
TV4 Sport
Bu sezon Delle Alpi'deki tadilat çalışmaları nedeniyle Juventus maçlarını Torino Olimpico eski adıyla Stadio Comunale de oynayacak.
Juventus Delle Alpi yapılmadan öncede maçlarını bu stadda yapıyordu.Kentin merkezinde olan bu stadın doldurulması sorun olmayacak ve seyircilerle futbolcular daha yakın etkileşim içinde olacaklar.
![]()
Juventus un Delle Alpi de ki maçlarına bile kimse gelmiyordu...Olimpiyat stadının dolacağını hiç sanmıyorum...
delle alpi dağın başındaydı da ondan..bu torino nun içinde..delle alpi nin 50.000 ini dolduran taraftarlar 25000 i mi, dolduramicaklarOriginally Posted by rhan_17
dağın başındaydı ama 34.000 ortalama çok düşük sayılmaz,zaten boş olsa bile çoğu kombine olarak satıldığı için zarar olmuyordu.Originally Posted by rhan_17
Benim Galatasaray dan dolayı olimpiyat stadlarına bir soğukluğum var...![]()
arkadaşlar artık sizlere Juventus ile dünya futbolunun zirvesine çıkmış ve futbol efsanesi olmayı başarmış kişilerin hayatlarını ve başarılarınıda anlatmaya çalışacağım.
ilk isim Michel Platini kimilerine göre dünyanın en büyük futbolcularından biri,kimilerine göre ise Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük futbolcusu
MİCHEL PLATİNİ
Bir İtalyan göçmenin torunu olan michel Platini, 1955'de joeuf'da doğdu. Futbola ilk olarak, babasının antrenörlüğünü üstlendiği Nancy takımında başladı. 1976 yılında olimpiyatlar'da oynayan Platini ilk resmi uluslararası müsabakasına aynı yıl Çekoslavakya karşısında çıktı. Nancy takımında oynadığı yedi sezonda attığı 98 golün ardından 1979 yılında as st. etienne takımına transfer oldu.
1982 yılında rekor bir transfer ücretiyle (1.200.000 pound) Juventus'a transfer olan Platini orada da gollerine devam etti ve italyan ekibinin 4 yıl içinde 3 kez şampiyon olmasında ve ayrıca avrupa kupalarında da büyük başarılara imza atmasında büyük pay sahibi oldu. milli takımını '84 avrupa şampiyonası'na sürüklemekle kalmayan platini, 2 hat-trick de dahil olmak üzere toplam 9 golle fontaine'in rekorunu da kırdı.
1985 yılında avrupa'nın en iyi futbolcusu ödülünü de 3. kez alan Platini dünya futbol tarihine adını altın harflerle yazdırdı. Platini 1978, 1982 ve en son da 1986 dünya kupalarında oynadı. jübilesini dünya karmasıyla birlikte 1987'in ağustos ayında wembley stadı'nda büyük bir taraftar kitlesi önünde yaptı
1983-1984-1985 yıllarında üç yıl üstüste Avrupada Yılın Futbolcusu ödülünü kazan tek futbolcudur.
Juventus kariyeri boyunca bir futbolcunun kazanabileceği tüm başarıları kazanmıştır.
Futbolu bırakmasını ise şu şekilde anlatır
yil 1987. platini, Juventus'ta formunun zirvesindedir. ama zirvede birakma istegiyle futbolu birakma karari alir. Juventus'un sahibi Gianni agnelli'ye bu haberi vermek için ofisine girerken dizleri titremektedir. dünyanin en büyük isadamlarindan birinin en iyi futbolcusunun bu kararina nasıl yanit vereceginden korku duymaktadir aslında. Agnelli, Platini'yi dinler ve 'benimle gel' der. ferrari fabrikasinin içine girerler. yeni yapim ferrarileri gösteren Agnelli, 'Michel istedigin birini seç. sen bana çok büyük mutluluklar yaşattın. sana güzel bir elveda hediyesi vermek istiyorum' der. platini, hafif bir şaşkınlıktan sonra bir arabayı beğenir. Torino'dan Paris'e o Ferrari ile gider. Platini, paris'teki evinin garajına birakir Ferrari'yi. ve o günden beri de hiç kullanmadan garajda tutar bu hatirayi.
Platini'nin milli takım kariyeride çok parlaktır.82 ve 86 Dünya Kupalarında takmını üst turlara doğru taşırken müthiş bir form yakalamış,ve 84 Avrupa Şampiyonasında Fransa'ya şampiyonluğu getirmiştir.
Platini'nin futbol oynadığı zamana tanık olanlar onu neredeyse hiçbir maçta etkisiz oynamayan,her maç istisnasız takımı için yararlı olan bir futbolcu şeklinde anlatırlar.
![]()
- Juve, Udinese ile karşılaştığı 33 maçta 25 galibiyet almış.4'ünü kaybetmiş ve 4'te beraberlik var.Juve'nin 81 golüne karşılık Udinese 33 golde kalmış.
- En gollü maç 1960 yılındaki 4-3'lük Juve'nin galibiyeti ile sonuçlanan maç olmuş.Aynı zamanda en farklı galibiyetlerde Juve'den gelmiş (5-1,4-0).
- Juve ile Udinese'nin karşılaştığı son 5 maçın tamamımını Juve kazanmış..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Başarıları
Kulüp Takımlarında
1978 Fransa Kupası (AS Nancy-Lorraine)
1981 Fransa Ligi Şampiyonluğu (AS Saint-Etienne)
1981 Fransa Kupa Finalisti (AS Saint-Etienne)
1982 Fransa Kupa Finalisti (AS Saint-Etienne)
1983 İtalya Kupası Şampiyonluğu (Juventus)
1983 Avrupa Şampiyonluğu (Juventus)
1983 Serie A gol krallığı (16 gol)
1983 Avrupa'da yılın futbolcusu ödülü
1984 Serie A Şampiyonluğu (Juventus)
1984 UEFA Kupa Galipleri Kupası Şampiyonluğu (Juventus)
1984 Avrupa Süper Kupası Şampiyonluğu (Juventus)
1984 Serie A gol krallığı (20 gol)
1984 Avrupa'da yılın futbolcusu ödülü
1985 Avrupa Şampiyonluğu (Juventus)
1985 Kıtalarası Kupa (Juventus)
1985 Serie A gol krallığı (18 gol)
1985 Avrupa'da yılın futbolcusu ödülü
1986 Serie A Şampiyonluğu (Juventus)
Milli Takımda
1982 Dünya Kupası: 4.
1984 Avrupa Şampiyonası: Şampiyonluk
1985 Konfederasyonlar Kupası: Şampiyonluk
1986 Dünya Kupası: 3.
![]()
udinese maçı muhtemel 11'i
ilk 11 yedekler
1 Buffon 12 Belardi
2 Birindelli 33 Legrottaglie
14 Andrade 30 Tiago
19 Criscito 7 Salihamidzic
3 Chiellini 23 Nocerino
8 Camoranesi 20 Palladino
4 Almiron 9 I**uinta
6 Zanetti
11 Nedved
17 Trezeguet
10 Del Piero
207 maçta 125 gol atarak Juventus'un en golcü yabancı oyuncusu olarak tarihe geçen gol makinesi David Trezeguet cumartesi günkü vicenza maçından önce taraftarlarca ödüllendirilecek.
Alessandro Del Piero'da geçen sezon Juventus tarihinin en golcü futbolcusu sıfatıyla ödüllendirilmişti.
Alessandro Del Piero ve David Trezeguet tekrar birarada!
David Trezeguet şimdi 131 golü geçip Pietro Anastasi'nin rekorunu geçmek istiyor
![]()
Kanal 24 şifresiz yayınlayacak galiba artık.Dün akşam Lazio-Empoli maçını şifresiz izledim..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Banttan verecekmiş galiba Juve maçını
Kanal 24ün spikeri serie A yı berbat ediyor