Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
41. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

23 56.10%
  • Berabere biter

2 4.88%
  • Fenerbahçe kazanır

16 39.02%
Sayfa 20 / 20 İlkİlk ... 10181920
571 ile 581 arası toplam 581 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe [SF Şampiyonluk 2. Hafta]

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Evet, bağırdılar, kamera o tarafa döndü, telefonla konuşuyo .... yorumu geldi, koptum orada. Mehmet Topuz bomba zaten, röportajı falan.
    Çok samimi ya.Sırf onu görmek icin izliyorum maç sonu takım otobüsünü.Gökan diyisi öldürüyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Çok samimi ya.Sırf onu görmek icin izliyorum maç sonu takım otobüsünü.Gökan diyisi öldürüyor.
    Onun bi videosu falan varsa linkini gönderir misin Fenerbahçe sohbet alanına?

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Onun bi videosu falan varsa linkini gönderir misin Fenerbahçe sohbet alanına?
    Canlı izlemistim ben.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bu saatten sonra bu 2 takım da puan kaybetmez. Son hafta gelir şampiyon kadıköy'de belli olur. Kişisel yorumum bu sene 2 kupayı da alacağımız ve olumsuz başlayan sezonu tarih yazarak bitireceğimiz yönünde.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by sananes View Post
    bu saatten sonra bu 2 takım da puan kaybetmez. Son hafta gelir şampiyon kadıköy'de belli olur. Kişisel yorumum bu sene 2 kupayı da alacağımız ve olumsuz başlayan sezonu tarih yazarak bitireceğimiz yönünde.
    O iş hiç belli olmaz.Her ne olursa olsun diğer 2 takım Trabzon ve Beşiktaş her an herşeyin olabileceği,her skorun çıkabileceği maçlar.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Guzel kareler sahsen.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Acının rengi olmaz. Dün TT Arenada oynanan maçta kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Gs li Fatih Çalışkan'a Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Acının rengi olmaz. Dün TT Arenada oynanan maçta kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Gs li Fatih Çalışkan'a Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum.
    Allah rahmet eylesin.Hiç böyle bişey duyulmadı edilmedi herkes maçın derdinde.Allah geride kalanlara sabır versin

Nesil
    2006
    Yer
    11

1-1 olunce çektiler derinden bir oh, onu bunu boşverde nasıl attı Miroslav Stoch

Türkiye Kupasında en fazla final oynayan takımın Fenerbahçe olması, bu kupayı yıllardır alamadığı gerçeğini değiştirmiyorsa, Gs'nin oynadığı oyun sonucu değiştirmiyor.Yendik mi?Sadece geçen bir kaç günde Chelsea, Madrid gibi takımların rakipleri karşısında ne kadar tutuk futbol oynadığını görmüşken bazı holigan kafalı arkadaşların Gs'nin üstün futbolundan dem vurarak bizi tahrik etme çabaları şahsım adına komik geliyor.Bu yaşa gelipte puanı oyuna vermediklerini öğrenemediyseniz yapacak birşey yok.Son haftaya kadar puan farkı 2 yada daha az olursa sezon Gs'nin ummadığı şekilde noktalanabilirTopuz'un sevincini harika olmuş.Yenilmenin verdiği sinirle adaletsiz yorum yapan arkadaşların haklı oldukları bir yer var ki bu resmin maçın hemen ardından paylaşımı Fenerbahçe sohbet alanında olsa daha iyi olurdu.Ve Gs'nin kareografisi çok güzel olmuş.Nette uyarlanmış halleri var, onlar daha da güzel olmuş

Ve ayrı bir parantez, sadece futbolun adaletinin olmadığını belirtip Fenerbahçe'yi kutlayan Galatasaray'lılara teşekkür ediyorum.Çünkü şu futbolu biz oynayıp, kaybedip, tebrik etmek son derece olgun bir davranış.Hayatını kaybeden Gs'li kardeşımıze ALLAH'tan rahmet, sevenlerine sabır diliyorum.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    yalniz biz 1 maç boyle degil tum sezon boyunca derbilerde hep ezen taraf olduk bak yine diyorum "1" maç degil.
    Yalnız bir sezon değil son 5-10 senedir derbilerde hep ezen taraf biz olduk bak yine diyorum "1" sezon değil
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by byariff View Post
    yalniz biz 1 maç boyle degil tum sezon boyunca derbilerde hep ezen taraf olduk bak yine diyorum "1" maç degil.
    Galatasaray böyle üstün oynadı ama kazanamadı mı diğer maçları da? Bu şekilde bariz üstünlüğün olduğu hatırladığım son maç Fenerbahçe - Trabzonspor maçı, orada da Fenerbahçe dünkü Galatasaray'dan bile daha üstün bir oyun sergilemişti ama o topu kaleye sokamamıştı ve şampiyonluk kaybedilmişti.

Sezon içerisinde de oyun içerisinde Galatasaray'ın üstün olduğu maçlar olmuştur elbette ama bir tarafın mutlak hakimiyetinde geçip, diğer takımın kazandığı maç olmadı diye hatırlıyorum, o nedenle dedim, siz altı üstü bir derbi kaybettiniz, biz şampiyonluğu kaybetmiştik diye. Bu şekilde şampiyonluğu kaybetmek daha kötü, olur da ikinci maç da birebir bu şekilde sonuçlanırsa, bu maçtan daha acı verir size, bize vermişti oradan biliyorum, aynı şekil Fenerbahçe son maçta ezip yenemez ve şampiyon olamazsa bu da kötü oynayıp olamamasından daha fazla koyar adama.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 20 / 20 İlkİlk ... 10181920

Mesaj Yetkileri