bu saatten sonra bu 2 takım da puan kaybetmez. Son hafta gelir şampiyon kadıköy'de belli olur. Kişisel yorumum bu sene 2 kupayı da alacağımız ve olumsuz başlayan sezonu tarih yazarak bitireceğimiz yönünde.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Guzel kareler sahsen.
![]()
Acının rengi olmaz. Dün TT Arenada oynanan maçta kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Gs li Fatih Çalışkan'a Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum.
1-1 olunce çektiler derinden bir oh, onu bunu boşverde nasıl attı Miroslav Stoch
Türkiye Kupasında en fazla final oynayan takımın Fenerbahçe olması, bu kupayı yıllardır alamadığı gerçeğini değiştirmiyorsa, Gs'nin oynadığı oyun sonucu değiştirmiyor.Yendik mi?Sadece geçen bir kaç günde Chelsea, Madrid gibi takımların rakipleri karşısında ne kadar tutuk futbol oynadığını görmüşken bazı holigan kafalı arkadaşların Gs'nin üstün futbolundan dem vurarak bizi tahrik etme çabaları şahsım adına komik geliyor.Bu yaşa gelipte puanı oyuna vermediklerini öğrenemediyseniz yapacak birşey yok.Son haftaya kadar puan farkı 2 yada daha az olursa sezon Gs'nin ummadığı şekilde noktalanabilirTopuz'un sevincini harika olmuş.Yenilmenin verdiği sinirle adaletsiz yorum yapan arkadaşların haklı oldukları bir yer var ki bu resmin maçın hemen ardından paylaşımı Fenerbahçe sohbet alanında olsa daha iyi olurdu.Ve Gs'nin kareografisi çok güzel olmuş.Nette uyarlanmış halleri var, onlar daha da güzel olmuş
Ve ayrı bir parantez, sadece futbolun adaletinin olmadığını belirtip Fenerbahçe'yi kutlayan Galatasaray'lılara teşekkür ediyorum.Çünkü şu futbolu biz oynayıp, kaybedip, tebrik etmek son derece olgun bir davranış.Hayatını kaybeden Gs'li kardeşımıze ALLAH'tan rahmet, sevenlerine sabır diliyorum.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Galatasaray böyle üstün oynadı ama kazanamadı mı diğer maçları da? Bu şekilde bariz üstünlüğün olduğu hatırladığım son maç Fenerbahçe - Trabzonspor maçı, orada da Fenerbahçe dünkü Galatasaray'dan bile daha üstün bir oyun sergilemişti ama o topu kaleye sokamamıştı ve şampiyonluk kaybedilmişti.
Sezon içerisinde de oyun içerisinde Galatasaray'ın üstün olduğu maçlar olmuştur elbette ama bir tarafın mutlak hakimiyetinde geçip, diğer takımın kazandığı maç olmadı diye hatırlıyorum, o nedenle dedim, siz altı üstü bir derbi kaybettiniz, biz şampiyonluğu kaybetmiştik diye. Bu şekilde şampiyonluğu kaybetmek daha kötü, olur da ikinci maç da birebir bu şekilde sonuçlanırsa, bu maçtan daha acı verir size, bize vermişti oradan biliyorum, aynı şekil Fenerbahçe son maçta ezip yenemez ve şampiyon olamazsa bu da kötü oynayıp olamamasından daha fazla koyar adama.
"YÜCE ATATÜRK"