Juventus nasıl batmış yaw![]()
Juventus nasıl batmış yaw![]()
Ligde harika gidiyoruz daha mağlubiyet görmemişiz , Moraes & Parejo yardırmış yine
ŞL'de Juventusun o durumlara düşmesi ilginç ama gruptan çıkmamız hem maddi açıdan hem itibar anlamından çok iyi , bakalım ligde ki nağmağlup Kayseri - Nağmağlup Porto'ya karşı ne yapacak![]()
Milli takima cok rahat bir grup gelmis bence.. SL'de son 16 guzeldir, ceyrek final olursa super olur. Insallah bir supriz yapip geceriz turu ama isimiz zor![]()
Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ediyorum![]()
Milli Takım'ı 2016'da kesin bırakıyorum sonrasında başka bir ülke'nin Milli Takımını çalıştırmak gibi bir nieytim yok... Euro 2016 'yı en iyi şekilde noktalayıp Milli Serüvene o şekilde son vermek istiyorum.
Kayserispor ile inanılmaz iyi gidiyoruz , gruplardan çıkmayı gerçekten düşünmüyordum, şans faktörümüz çok fazla vardı Juventus gaibiyeti ve 10 kişi Benfica beraberliği bunun en büyük örneği
Birazda ilerisi için bir kaç şey söyleyim. Kariyer planlamam henüz mevcut değil kafamda bir çok şey netleşmedi , Kayserispor ile oynamak inaılmaz keyif veriyor artık 3 büyükleri yenerken bile zorlanmıyoruz zaten namağlup gidiyoruz her alanda benim için burada 2 yol var ya sezon sonu Şampiyonluk ve ZTK şampiyonluğuda olursa o şekilde noktalayacağım veya Avrupa'dan kupa getirene kadar güçlenmeye devam edeceğiz ama herşekilde buradan başka bir Ülke'ye gitmek var aklımda ama zamanını kestiremiyorum , elimden geldiğince kariyeri uzun ve anlaşılabilir tutmaya çalışacağım eğer mümkün olursa 2030 yılını bu kariyerimde görmek istiyorum ve şuana kadar kariyerde gram sıkılmadım umarım takip edenler içinde aynı şey geçerlidir![]()
Halil hocam tr pek sarmıyor bikaç yıdla ambargo koyup sadece avrupa için oynuyosun dolayısıyla gideceksen tavsiyem biliyosun ilk tercihim her daim ingiltere (:
Onur transferi güzel.Avrupada kolay gelsin![]()
Onur ile kaleyi de sağlama almışız , diğer konuya gelirsek bence Avrupa'da kupa almadan Kayseri'yi bırakmayalım belki maçları daha hızlı geçeriz ama daha kısa sürede ulaşırız hedefimize sonra istifamızı verip EPL'den güçsüz bir takımla devam edersek süper olur .
Hem daha önce bir Türk takımıyla Avrupa'da kupa aldığını hatırlamıyorum bu ilk olur . ( Yanlış hatırlıyor da olabilirim ama doğru olması lazım )
Tahminin bu sene hariç 3 sezona Avrupa'da kupa alırız gibi tabi yapacağımız transferlere de bağlı , bir kaç yıldız oyuncu ile bu süreci hızlandırabiliriz tabi para varsa kulüpte .
Onur güzel transferBomba var mı bomba
![]()
Eğer 2 kupayı da alırsak Servet'i getir hocam bize. Servet tam bir patlamaya hazır bomba![]()
Kimseye aldıramadım
![]()
İlk yarı çok güzel geçmiş ligde. Onur'un transferi ise çok iyi olmuş. Kaleyi almışsın sağlama artık. Avrupa'da kupa almadan bir yere gitmek yok üstat. Bir şeyler eksik kalır![]()
Ligin ilk yarisini rahat bir sekilde bitirmisiz, sezon sonunda gelir insallah o bomba![]()
2017 yılına giricezServet'i ancaa antrenör olarak alırız yanlız bilesin
Kale'yi sağlama aldım Onur , Sinan , Cenk 3 lüsü bende diğer Türk takımlarına kıyak yapıp Cenk'i önerdim hemde cuzzi bir rakama fakat enayilerin hiçbiri teklif vermedi İspanya'ya gittibu kez kupa alıp bırakıcam burayı inş
La yürü
Eüer bütçe ii gelirse bombada gelir sıkıntı olmaz![]()
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<
Genel değerlendirme: Normalde ZTK'ya kalmak istemiyordum gruplara kalmadan önce Konyaspor ile oynadığımız maçta yedek ağırlıklı çıktık maç penaltılara kaldı en beceriksiz oyuncularımı penaltılarda kullandım yinede eledik , Gruplara kaldıktan sonra ZTK'da yedek Lig'de ise As takımı kullanıyorum tabi bu ister istemez takımın ritmini bozdu zaten K.Maraş maçındada anlaşılıyor , Onur'un gelmeside uyumu 1-2 tık bozdu , Porto maçına kadar takımı toplamam gerekiyor şuan için hiç içaçıcı oynamıyoruz
ZTK yı al hocam madem gruplara kalmışsın.Kolay gelsin![]()
Bu sene 3 kupada bizim , son maçlar her zaman olan bişi oyunda bir maç bile takımın dengesini değiştiriyor , durmak yok yola devammm!
benzama mı la o
edit: degilmiş (:
Benim mulorani daha iyi Gökhan Töreden :P
fotoyu buldum kesinlikle töre![]()