Sayfa 20 / 23 İlkİlk ... 101819202122 ... SonSon
571 ile 600 arası toplam 679 sonuç

Konu: Beşiktaş JK

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ernst'in tekniğini 14'ten 13'e düşürdüm öncelikle, hem de hiç düşünmeden.

Zapo İtalya'dan geldiğinde yüksek olmasa da forvette de oynayabilme becerisi ile geldi, demek ki oynamış ki bu adamlar da görüp eklemişler. Ayrıca Mustafa Hoca'nın da ilk dönemde özellikle risk aldığı dakikalarda Zapo'ya forvette görev verdiğini de gördük. Nobre'nin teknik, finishing ve composure gibi golcü özellikleri düşük bu da bir gerçek.
    Last edited by koray_capello : 20.Mayıs.2009 at 00:38
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ne diyeyim Koray, daha ilk geldiği zamandan tekniğini kafana koymuşsun sen. Adamlar 10 sezondur izliyorlar Ernsti (ki bizde çok daha kilit bir rol oynuyor), demek ki hiç bilmiyorlar bu işi.

Seneye Mustafa Sarptan daha vasat bir Ernst'le karşılaşırsak oyunda hiç şaşırmayacağım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mustafa Sarp'ı ne diye karıştırıyorsun ki ? Mustafa Sarpta çok iyi bir oyuncu...
    Sentugo.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Koray birşeyi kırpıyorsa daha ön pLanda oLan bir özeLLiğinide daha iyi haLe getirecektir. Bizi hayaLkırıkLığına uğratacağını sanmıyorum.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Mustafa Sarp'ı aynı mevkiide oynadığı, bu sene Bursayla iyi bir çıkış yakaladığı ve seneye muhtemelen Galatasarayda oynayacağı için zaten oldukça iyi olan dataları büyük ihtimalle biraz daha iyileştirilecektir diye örnek verdim. Evet iyi bir oyuncu, ayrıca demeçlerinden anladığım kadarıyla hayli aklıbaşında bir oyuncu ama insaf yani normal şartlarda Mustafa kim Ernst kim?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mozar View Post
    Ne diyeyim Koray, daha ilk geldiği zamandan tekniğini kafana koymuşsun sen. Adamlar 10 sezondur izliyorlar Ernsti (ki bizde çok daha kilit bir rol oynuyor), demek ki hiç bilmiyorlar bu işi.

Seneye Mustafa Sarptan daha vasat bir Ernst'le karşılaşırsak oyunda hiç şaşırmayacağım.
    Ernst'i 14 teknik ile görürsem tabi ki kafama takarım, benim amacım Beşiktaş'a efsane kadro oluşturmak değil ki olabildiğince gerçekçi yansıtmak. Ernst 14 teknik ile kalırsa ondan daha teknik olan Sivok'u ondan daha teknik göstermek için 15-16 seviyesine çıkmak zorunda kalacağım, bu sefer yine aradaki farkı belli etmek için Tello 17-18'e çıkacak, Delgado ile Yusuf 20 olacak. Olan Xavi ile İniesta'ya olacak..

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Koray birşeyi kırpıyorsa daha ön pLanda oLan bir özeLLiğinide daha iyi haLe getirecektir. Bizi hayaLkırıkLığına uğratacağını sanmıyorum.
    Öyle de olacak zaten abi, gerçekten bu araştırma için çok çalışıyorum. Şimdiden başladım profiller oluşturup oluşturup test etmeye, en doğrusunu yapmaya çalışıyorum.

Quote Originally Posted by mozar View Post
    Mustafa Sarp'ı aynı mevkiide oynadığı, bu sene Bursayla iyi bir çıkış yakaladığı ve seneye muhtemelen Galatasarayda oynayacağı için zaten oldukça iyi olan dataları büyük ihtimalle biraz daha iyileştirilecektir diye örnek verdim. Evet iyi bir oyuncu, ayrıca demeçlerinden anladığım kadarıyla hayli aklıbaşında bir oyuncu ama insaf yani normal şartlarda Mustafa kim Ernst kim?

Ernst Türkiye datasındaki en iyi önlibero, bu yaz daha iyisi transfer edilmezse de seneye de öyle olacak, merak etmeyin lütfen.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Doğrusun haklısında burada da Koray var NE zaman işini kötü yaptığını gördün
    Sentugo.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Tamam yahu, ben de olmasam kimse gelip buralarda karşıt görüş bildirip tartışma çıkarmıyor ha

Sivok Ernst'ten daha teknik midir asıl bunu açalım tartışmaya

not: ayrıca teessüf ederim ben efsane kadrolara zaten inanmam. 2002-2003 ve takip eden sezonda 2003-2004 kadrosu bugünkünden çok kötüydü (oyunda), benim için önemli olan düşen özellik neden düşüyor, yükseltilen neden yükseltiliyor.

Neyse, kolay gelsin Koray.

Futbolcular hakkında hep yorum yapılmıs fakat beşiktasin altyapısı gercegı yansıtmıyor benım kanaatım. özellikle fm10da daha ıyı bı altyapı tesıslerı beklıorum. Turkıyede yurt dısında futbol okulu olan tek kulubuz yanlısım yoksa hollandada gectıgımız ayda futbol okulu acıldı fm10da bunu gorebılcekmıyız bunun bı faydasını gorebılcekmıyız daha dogrusu.

Futbolculara gelırsek bence delgado ve holosko gayet ıyı ve yerınde fakat bobo bncede bıraz zayıf olmus ayrıca rustunun concentratıon ozellıgı bıras daha yuksek olmalı hepımızın bıldıgı gıbı yedıgı ne kadar hatalı gol olsada sonrasında tedırgın yada maca konsantre olamama gıbı bı sorunu olmuo. Necip Uysal'i bılmıorum canlı ızledınız mı ama PAsi bu kadar dusuk olmamalıydi.
    Tabı bunlar sahsı goruslerım.

Saygılar,

Nesil
    2003

Diger ulkelerle yaptigim karsilastirmalardan sonra buyuk ihtimalle antrenman tesisleri ve alt yapi tesisleri degerleri hemen hemen her takim icin dusuyor.

Yurt disinda acilan futbol okullarini direkt olarak ekleme gibi bir sansimiz yok. Ancak bu tip durumlar icin yapilabilecek baska bir sey olup olmadigini ogrenirim.

Her sezon başinda oyuna eklenen regenlerın bazılarının hollandalı yada hollanda asıllı turk olmalı bnce olabılır. baska bı secenek aklıma gelmıo sorarsanda gercekten makbule gecer ona gore bı besıktas umıt edelım 2010da

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mercenary View Post
    Turkıyede yurt dısında futbol okulu olan tek kulubuz yanlısım yoksa

Saygılar,

Yanlışın var... Galatasaray'ında Almanya'da Futbol okulu mevcut.
    Sentugo.

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Yanlışın var... Galatasaray'ında Almanya'da Futbol okulu mevcut.

bilmiodum ogrendigim iyi oldu tesekkurler. o zmn galatasarayın ve besıktasında bundan bı sekılde yararlanması gerek bnce sonucta fm dıoruz gercekcı olması ıcın ugras verılıo bu kadar o zmn bunlardanda bı sekılde yararlanılması lazım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş İngiltere'de açtı futbol okulunu, London Beşiktaş Academy diye, hatta ordan her sezon Beşiktaş altyapısına denenmek üzere gelecek Türk oyuncularla ben ilgileneceğim

Quote Originally Posted by koray_capello View Post
    Beşiktaş İngiltere'de açtı futbol okulunu, London Beşiktaş Academy diye, hatta ordan her sezon Beşiktaş altyapısına denenmek üzere gelecek Türk oyuncularla ben ilgileneceğim
    yahu hollandada acmadı mı? gecen ben haberını okudum fanatık yada fotomactada deıldı yalanda deıldır yanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hollanda'da açıp açmadığını bilmiyorum, Londra'da açılanı biliyorum. Hollanda'ya da açmış olabilirler.

siteye ayrıkırı bısı deıldır umarım bunun lınkını vermem reklam olarak anlasılmasın

besıktasın hollanda futbol okulu ıle ılgılı bılgı:
    http://www.ajansspor.com/futbol/supe..._aciliyor.html

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Koray orada beğendiğin bir kaç oyuncuyu Giresunspor'a kiralık yollarsın değil mi ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Koray orada beğendiğin bir kaç oyuncuyu Giresunspor'a kiralık yollarsın değil mi ?
    Onun kararını Murat veremez ki?
    Araştırma konularına devam edelim lütfen..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    trabzon

yusuf un hız hızlanma çeviklik gibi özelliklerinin kısılıp denge ve güç özelliklerinin belirginleştirilmesi taraftarıyım.kusursuz bir adam geçme yeteneği olduğu gerçek ama daha farklı bi tarzla..özel yetenek ve dribling özelliklerine ppmde eklenerek daha reel bi yusuf profili yaratılabilir.

Ernst'in tekniği 13'e düşürebilir doğrudur, ama bunun yanında passinginin artırılmasını düşünüyorum. Ernst'in basit bir pasında-araya attığı bir topta bile pasındaki incelik-ayarlanmış göze çarpıyor, topla oynarken tekniği önplana çıkmasa da yaptığı her harekette teknik altyapısı göze çarpıyor, bu yüzden teknik düşürülürse long shots-passing'de artırılmaya gidilebilir diye düşünüyorum.

Nesil
    2006

bende ernst in 13 veya 14 olmasi gerektigini dusunuyorum. korayinda dedigi gibi sivok bana gorede ernstden daha teknik ve topla arasi daha iyi . bu yuzden ernst 13 alipda sivok 14 alirsa uygun olur.

Bence 2010 araştırmasında favori personellerde Mustafa Denizli eklenmeli.Maçtan sonra Delgado'nun,Gökhan Zan'ın,İbrahim Üzülmez'in vs futbolcuların Mustafa Denizli'ye olan sevgilerini anlatmaları bence oyuna aktarılmalıdır.

Holosko için görüşlerimi belirtiyim.
    Bitiriş çok iyi, karşı karşıya pozisyonlarda çok soğuk kanlı, gol olsun diye topa vurmuyor nereye vuracağını biliyor, ayrıca çok hırslı, bazen kişisel yeteneklerini ortaya çıkarıyor(fener'e attığı gol gibi, geçen sene trabzon maçında 80m koşup gol attırdığı, geçen sene bursa maçında attırdığı gol gibi).Geçen seneye göre çok iyi bir grafik yakaladı. Kendisini çok geliştirdi. Şut yönünden olsun pas yönünden olsun. Holosko öncelikle düşünen bir oyuncudur. Çok kaliteli forvettir. Her takımın istediği forvet tipidir. Topları çok iyi takip eder.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Beşiktaş'ın kiralık oynayan iki oyuncusunun mevkii hataları gözüme çarptı,belirteyim bunları;

Can Gümrükcü, oyunda Amr,Mr,Wbr girilmiş.Can Mr oynar sadece ama asıl mevkii Mc'dir.Amc'de oynar.Yani Mc,Amc,Mr sıralanır...

Metin Erdem, oyunda Mr,Amr,St girilmiş.Metin Mc'dir.Dm ve Amc'de oynayabilir.Yani Mc,Amc,Dm diye sıralanır.Ayrıca oyunda boyu 1.90 olarak girilmiş.En fazla 1.75 boyunda Metin...

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Korcan hakkında bilgi vereyim. Handling: 12 Refleks: 14 Anticipation: 13 Command of Area: 10, Aerial Ability: 12. Zayıf olan özellikleri Composure: 8, Eccentriticy: 3, Rushing out: 7, Pace: 9.

Sol ayağını kullanıyor. Left: 20, Right: 5
    Boy: 1.94
    Kilo: 86
    CA: 105-110
    PA: 135 - 140 arası yeterli.

Nesil
    2006

insallah nihat transferi resmiyet kazanirsa, yanlis anlamayin lutfen ama bizim gercekci arastirmacilirimiz nihat uzerinde ozellik indirimine gitmez umarim, ha birde gokhan zan profilinide cok merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Nihat'ın en son 160+ CA'sı vardı.

2010 için bakalım ne yapacak İspanyol araştırmacılar.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by ridvanv View Post
    insallah nihat transferi resmiyet kazanirsa, yanlis anlamayin lutfen ama bizim gercekci arastirmacilirimiz nihat uzerinde ozellik indirimine gitmez umarim, ha birde gokhan zan profilinide cok merak ediyorum.
    Arkadaşım öncelikle bu oyunun gerçekçiliği önemlidir. Öyle futbolcu abartıp oynamak hiç zevkli olmaz. Bence Nihat'ın bazı özellikleri düşürülmelidir. Son sezonda attığı gol yok adamın 19 maçta. Gökhan konusunda bende bekliyorum acaba Gökhan'ın profilde şişirilme olacak mı acaba?

Sayfa 20 / 23 İlkİlk ... 101819202122 ... SonSon

Mesaj Yetkileri