Arkdaşlar İngiltere Liginde oynayabilecek 2 adet defans arıyorum (Dc). Biraz yardımcı olabilirmisiniz ?
Arkdaşlar İngiltere Liginde oynayabilecek 2 adet defans arıyorum (Dc). Biraz yardımcı olabilirmisiniz ?
Sentugo.
Sakho,Zapata, Pape Diakhate,Fazio,Naldo,Bruno Alves,N'Koulou bunlar yeterlidir umarım![]()
Bana Yardım Edebilkecek Biri Yokmu :S
Merhaba arkadaşlar. PSG deyim. İlk sezon Şampiyonlar Ligi'ne gidiyorum. Bana Sağ Bek-Sol Bek-Stoper-Yedek olabilecek sağ ve sol açık önerebilir misiniz? Bütçe hepsinin toplamı 10.000.000 £ İngiliz Sterlini. Şimdiden teşekkürler.
Versiyon 9.03
eğer weri tabanını büyük yaptıysan manuel mayadormo sol bek
Antrenman programlarına bakabilirsin (gençler için)
Hee söylemeyi unutmuşum takımımı bütçemi...
Takımım Birmingham. Geçen sene Coca Cola ligindeydi bu sene premier lige çıkarttım.
Transfer bütçesi 10 M pound. Gelir gider dengesi 18 M Pound.
Sakho gelmek istemedi.
Zapata çin 15 milyon pound istediler
Fazio içinde aynen öyle.
Diğerlerini denemedim.. Bir bakayım..
Sentugo.
N'Kouluo alabilirsin genç hem de sağlam oyuncu diğerlerine göre değeri düşük ..
Teşekkürler..
Sentugo.
tüm yorumları okuyunca aklıma şu geldi,ya kimse sürüm yükseltip 9.0.3 e geçmemiş ya da transfer yapmayı ben bilmiyorum.(keirrison ilk sezonda man city haftada 140.00 verdiğim halde gelmiyor.yarı sezona kadar alamıyorsunuz hiç bir takıma) ama şu bir gerçek versiyonlar yükseldikçe oyun zorlaşıyor.orjinal oyunu ilk kurup oynadığımda ath.madrid ile 6 sezonda ortalığı mahvettim.2 sezon boyunca hiç yenilmedim,toplamda sadece 22 gol yedim 350 e yakın gol attım 9.0.3 e geçtim artık her şey değişti.laptop çökünce tüm save'ler gittiği için yeniden oyun açtım ve s.s. lazio ile başladım.sezonda 4.5 euro veren bu takımla şimdi sayacağım oyuncuları topladım.(al-sat) GK-Carrizo Dr-vanden borre,de silvestri Dl- kolarov,radu Dc- marcano,garay,regiunessen dmc- veloso mc-ledesma , skjelbred forvet ve kanatlarda: marquinhos,vukcevic,russotto,zarate,laurito,keirri son,jo... bu adamların hepsi oyunda yaklaşık 10 sezonu daha önceden bildiğim için değer olarak 20-30 milyondan aşağı satacağınız adamlar değil.ve içlerinde 11 milyondan daha fazla verdiğim kimse yok.özellikle vukcevic ve laurito muhteşem oyuncular.şu anda lazio ile 2. sezonda 26 maç 25 galibeyet 1 beraberlik atılan gol 61 yenilen gol 4...bu oyuncuları değerlendirmeniz dileğiyle...
Bn Sorumu Şöle Değiştirem Şimdi Profosyenel Kontrat İmzlamış Oyuncuları En İyi Antereman Programı Hangisi Yani Bu Programlar Değiştiriliyomu Değiştiriliyorsa Nası Bir Program Ugulamalıyım
Arkadasim Antrenman programi herkesn kendine gore yaptigi iyidir. Ben kendi antrenman programimin cok iyi oldugunu idda ederim. Bu tamamen tercih meselesi.
Eger sormak istedin olay Profesyonel sozlesme imzalamis bir oyuncuya Genc mi Yoksa A takim antrenmanmini uygulamaksa A Takim antrenmani uygulayacaksin tabiki.
Arakadaşlar Pablo Piiati Yi Man City Alsam AMC Oynatsam Ne Kadar Verim Alabilrim.???
Maddi açıcan iyi takımların şu kadroyu kurması içten değil.. Benim hayalim şu kadrodur..
Akinfeev (Asenjo)
Srna - Fazio(Cecares) - Sakho - Marcelo
Marqhinhos - Veloso - Gökhan İnler - David Silva
Saivet - Cardozo
Dahası var mı ?? Varsa söyleyin..
Hepsi alınabilecek oyuncular.. Bende biliyorum Messi Ronaldo yazmayı![]()
Sentugo.
Sergey Krivets.. Mutlaka denenecek bir oyuncu. şuan sezon bitti ve toplamda 36 asist yaptıHer sezon muhakkak en az 20 asist yapıyor desem abartmış olmam hani. Aklınızda bulunsun.
(/s)
Diego Bounettea Güzel Bi Oyuncu Bir Sezonda Gol Asist Olarak 20 Geçer 2sini Topladığında En Az 10 asist 10 gol atar bi sezonda
Bazı Oyuncular İlk Sezon Bişey Yapamıyor Alışma Dönemi GEçiyor Eğer 2. SEzonda Verim Almasan Öle Sat Derim Önce Biraz Zaman Ver Bütün Oyunculara...
Farkındayım ancak o bölgede zaten Marqhinhos var.. O yeterlidir...
Sentugo.
beyler elbette oyunu tek oynamak en eğlencelisiama anormal kararsızım. yeri de burası mı bilmiyorum ama,
sizce nasıl bir 11 daha doğrusu nasıl bir orta alan kurmalıyım. elano yeni geldi.yeteneklerinden şüphem yok ama alışamadı henüz.
![]()
çok yardımcı oldunuz, sağolun. 2. sezonun ortalarındayım
malesef ara sıra böyle oluyor dostum..![]()
Kurunun Yanında Yaş Telaş Yapmaz
ilgiltere blue square north/south ligleri için (6. ligler) ilk sezon takımı sırtlayabilecek bedava oyuncular gerekiyor. Aslında sormadan kendim bulmayı tercih ederdim ama takımdaki scoutun özellikler 4 seviyelerinde geziyor. Genie scout kullanarak oynamayı da tercih etmediğimden zorlanıyorum. Düşük ligler için iyi oyuncular keşfetmenin iyi bir yolunu paylaşırsanız daha makbule geçer.
akinfeev cok iyi bir kaleci kesin oneririm. moutinho cok iyi,fozio dc dm mc de kullanabilirsiniz.
peter thompson stockport da adam 3 sezonda 84 maçta 74 gol atmış 2007-2008 sezonunda 29 maçta 29 gol atmış değeri 100 bin dolar bi bakın
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hangi patch de olduğunu bilmiyorum ama benim patch 901 palmiteri diye oyuncu var serbest fakat 903 de palermo daydı sanırım bi bak
Last edited by Giza : 30.Mayıs.2009 at 00:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
901 e göre söylüyorum Craig dobson mk dons ta oynuyor , peter jones 17 yaşında serbest
Marko Kramberger (DC)
Will Snowdon (DC)
Kieran Hall (MC)
Ben Hunter (ST)
Jardel![]()
Bizy Tondele
Luis mejia
Matteo Andreini
Pavol Vavrik
Michael Haswell
Ramon Nunez
Pius N'diefi
Tony Vairelles
Mohamed Benyachou
Sammy Monin
Hugo (desportivo brasil )
Negri
Onandi Lowe
Emmanuel Omoyimni
Marius Jianu
David Firisua
Christian Negri
Papa Seydou Diop
ArkadaşLar Cardozo'yLa ilgiLi benm gibi düşünen oLdu mu biLmiyorum ama bu adam resmen oyunun bugu adam LebLebi gibi goL atıyor hemde ben tek kariyerde denemedim arkadaşım denedi öyLe ortak kariyerde denedim yine öyLe iki farkı kariyerimde denedim yine öyLe ama gerçektede öyLe cidden müthiş biri...![]()
Screw you guys, I'm goin' home
öncelikle şunu söyliyim oyunda capel ve fabianoya bayıldım sevillayla açtıım kariyerde ilk 10 hafta ligi ve uefayı çok güzel götürdük barcelonayı deplasmanda fabianonun golüyle yendik uefa gruplarında 2 de 2 gidiyorduk l.fabiano gol kralıydı 9 golle yani maç başına nerdeyse 1 gol atıyordu kanouteninde 6 golü vardı sonra uefada oynadıımız twente maçı sonrası l.fabianonun 3 ay sakatlandııını örendim bu durumdan sonra takım gol atamamaya başladı forvet hattıda kötü değil aslında kanoute kone chevanton arkalarında acosta navas capel ama fabiano olmııınca takım sıradan bi takım oluyor bütün maç pozisyon bulup bir gol atıyoruz yada atamıyoruz adamlar 2 3 kontratakta maçı götürüyorlar bi öneriniz varmı eminm bu durmu yaşamıışınızdır marquinhosu transfer ettim ama sezon sonunda gelecek birde chelseade mutsuz olan maloudayı aldım fabianosuz sevilla hiç bir zevk vermyor gol atamıyor ve basit takımlara bile yenilmekten kurtulamıyorsunuz( sezon başında r.madridin 30m€ verdinide belirtiyim)
![]()
![]()
fabiano ilk sezon çok iyi oluyor gerçekten ancak ben kariyerlerimin genelinde 27 yaş sınırını aşmış oyuncuları bir an önce elimden çıkartırım alışkanlıktansevilla ile olan kariyerimde "Andre-Pierre Gignac"ı transfer ettim onun yerine neredeyse başa baş bir performans gösteriyor ilk sezonda geri kalan sezonları anlatmaya gerek yok zaten ki o performansını ileriki sezonlarda katlıyor "Andre-Pierre Gignac" forvet boşluğunu fazlasıyla doldurur ancak gignactan verim alabilmek için uzaktan şutu aktif hale getir çok verim alırsın
BoLuSpor'um yeni başLadım boşta adam arıyorum yetenekli Türk Yabancı fark etmez 450 Bin TL param var