İspanya ve İngiltere'den dünyaca ünlü forvet oyuncularıyla görüşülüyomuş. İspanya'da oynayan oyuncuyla görüşmeler olumlu gidiyomuş şu anda. İspanya'nın büyük takımlarından birinde oynuyo.
Ankaragücü forvetten önce defansa oyuncu almali.
Sevilla olabilir kanımca.Kanoute geldi direk aklıma.
So what?
Saike
Evet Kanoute olabilir bence de o isim...
Kanoute yalan olur![]()
Ankaragücü önce gereksiz oyuncuları satsın yahu![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yönetimden alınmış haber o isim bakalım umarım gerçekleşir.
Defans konusunda Karabük'lü Engin'le anlaşıldığı haberleri var ne kadar doğru bilinmez tabi. Şu aşamada ben defans istemem açıkçası Rajnoch gibi bir aygır var defansta. Onun yanında hızlı birisi olursa olur. Zaten Ediz gidecek takımdan. Umarım Rothen kalır takımdan. Röportaj vermiş hafta içi Ankaragücü'nden çok iyi bahsediyo.
Gereksiz adamlarda gidiyo Alican merak etmeHoş gereksiz çok oyuncuda kalmadı devre arası hepsi gönderildi.
Kanoute ha3 büyüklerin izleyemediği doğru transfer politikasını devre arasından beri Ankaragücü izliyor.Umarım gerçekleşir bu transfer.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Kanoute imkansız
Vittek ve Vassel bence çok kaliteli iki forvet bu sene kadro oturmadı tam diye tam kapasite oyanayamadılar diye düşünüyorum bunların yanında bi tane daha forvet çok gereklimi acaba(Gerçi Vittek kiralık gidebilir galiba).Ankaragücü iki veya üç tane nokta transfer yaparlarsa çok can yakar gelecek yıl gibime geliyo çok kaliteli yerli ve yabancı topçular var takımda.Bunlar benim düşüncelerim tabi pek takip edemiyorum ankaralı arkadaşlar konuya daha hakimdir tabi.
Kanoute'den bahsediyoruzher nekadar 30 yasini gecmiste olsa avrupa'da ki en iyi 20 forvet arasina girer.. sevilla'da kariyerini noktalar bu saatten sonra..
Vittek ve Vasselin yanına değil Kanoute alınacak olsa ikisinide ezer geçer zaten ... ayrıca ben Kanoute Ankaragücüne gelebiliyosa hemen Fenerbahçem alsın.
Bülent Uygun Gündemde Yok.
Ankaragücünde hareketli günler yaşanmakta
Önemi büyük fenerbahçe maçı öncesi çeşitli açıklamalar yapılmaktadır, konuyla ilgili olarak görev alan yöneticimiz Sn: Ayhan Atalay Hakemler konusunu işlerken Ankaragücü için hoca konusunda kendi kişisel düşüncesini belirtmiş eğer bir gün hoca ile ilgili değişiklik olursa gönlümden geçen Bülent Uygun veya Ertuğrul Sağlam dır demiştir,
Aldığımız bilgi doğrultusunda Ankaragücü klübünün Bülent Uygunla ilgili olarak uzaktan yakından şu ana kadar bir teşebbüsü ve düşüncesi olmadığını öğrenmiş bulunuyoruz.
Sn. Atalay ın bir gün olursa düşüncesini saygıyla karşlıyor Değerli Taraftarlarımızı dernek olarak üstlendiğimiz misyon gereği
bilgilendiriyoruz.
Ankaragücünün gündeminde şuan için Bülent Uygun veya hoca ile ilgili bir madde veya çalışma yoktur
Eğer Lemerre ile yollar ayrılacaksa Bülent Uygun iyi bir seçim olabilir Ankaragücü için.
So what?
Saike
Kulübün yöneticisi böyle bir açıklama yapacak, sonra da medyada oyunlar başladı, işte Ertuğrul Sağlam'ın aklı karışsın, Bursa'nın aklı karışsın diye haber yapılıyor denecek ki diyenler var şu anda, medya uydurmasu bu haber diye ama bilmiyorlar ki kendi yöneticileri daha maça 15 gün varken konuşmaya başladı.
"YÜCE ATATÜRK"
Kendi kulübü bile Atalay için onu önemsemeyin demeye getirmiş. :}
Bülent Uygun için en iyi adres Kayserispor'dur. Maddi imkan var, güzel bir stat var, istikrara önem veren sabırlı bir yönetim var. İki taraf için de iyi olur. Bülent Uygun'u seven bir kişi olarak Ankaragücü'ne gitmesini istemem. Ankaragücü suların bir türlü durmadığı bir kulüp. Bülent Uygun'un Ankaragücü'nde istediği ortamı bulabileceğini ve başarılı olabileceğini sanmıyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Umut Bulut ile yeniden
Trabzonspor'da son haftalarda yaşananlar nedeniyle topun ağzına konan Umut Bulut eski takımı Ankaragücü ile el sıkıştı.
Son olarak Eskişehirspor maçında gördüğü kırmızı kart ile gözden düşen Umut Bulut'a eski takımı Ankaragücü teklifte bulundu. Teklife yeşil ışık yakan Umut Bulut'un sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.
Bu haberler çıktıktan sonra Umut'un sezonluk performansına baktım hiçte fena değil. 10 gol altına düşmemiş hiç. 2006 yılında Trabzonspor'a gitmişti.
![]()
Umut süper lig icin iyi bir forvet Ankaragücü'ne geri dönerse tekrar cikisa gecebilir.
Bi zahmet alin![]()
Umut'un 3 büyüklerde çok rahat oynaya bilecek kapasitede olduğunu düşünüyorum Ankaragücü'ne gitmesi onun için en kötü seçenek olacaktır. umarım böyle bir durum yoktur..
Bence Umut A.Gücü için gayet faydalı olur Vittek ile boşuna yabancı durdurmasınlar takımda Umut Vittek'ten iyi iş yaparVittek'te henüz çok iyi bi numara göremedim ben
![]()
Bence yanılıyosun yaa Vittek iyi topçu izlediğim kadarıyla fena oynamadı bu sezon
Vittek her türlü iyi oyuncu Umut'tan...(Bence)
Vittek zamaninda Bundesliga'da cok büyük isler yapmis bir oyuncu.. Nürnberg'te oynarken ligin en iyi 5 golcüsünden biriydi.. Fransa'ya gittikten sonra formu bayagi düstü.