Sayfa 20 / 34 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon
571 ile 600 arası toplam 1012 sonuç

Konu: Ankaragücü Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

İspanya ve İngiltere'den dünyaca ünlü forvet oyuncularıyla görüşülüyomuş. İspanya'da oynayan oyuncuyla görüşmeler olumlu gidiyomuş şu anda. İspanya'nın büyük takımlarından birinde oynuyo.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Ankaragücü forvetten önce defansa oyuncu almali.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    İspanya ve İngiltere'den dünyaca ünlü forvet oyuncularıyla görüşülüyomuş. İspanya'da oynayan oyuncuyla görüşmeler olumlu gidiyomuş şu anda. İspanya'nın büyük takımlarından birinde oynuyo.
    Ibrahimovic falan geliyor heralde..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yok o kadar değil İspanya'nın kalburüstü takımı. Çok iyi tanınıyo ülkemizde bu takım.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sevilla olabilir kanımca.Kanoute geldi direk aklıma.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Evet Kanoute olabilir bence de o isim...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Kanoute yalan olur

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ankaragücü önce gereksiz oyuncuları satsın yahu
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yönetimden alınmış haber o isim bakalım umarım gerçekleşir.

Defans konusunda Karabük'lü Engin'le anlaşıldığı haberleri var ne kadar doğru bilinmez tabi. Şu aşamada ben defans istemem açıkçası Rajnoch gibi bir aygır var defansta. Onun yanında hızlı birisi olursa olur. Zaten Ediz gidecek takımdan. Umarım Rothen kalır takımdan. Röportaj vermiş hafta içi Ankaragücü'nden çok iyi bahsediyo.

Gereksiz adamlarda gidiyo Alican merak etme Hoş gereksiz çok oyuncuda kalmadı devre arası hepsi gönderildi.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Yönetimden alınmış haber o isim bakalım umarım gerçekleşir.

Defans konusunda Karabük'lü Engin'le anlaşıldığı haberleri var ne kadar doğru bilinmez tabi. Şu aşamada ben defans istemem açıkçası Rajnoch gibi bir aygır var defansta. Onun yanında hızlı birisi olursa olur. Zaten Ediz gidecek takımdan. Umarım Rothen kalır takımdan. Röportaj vermiş hafta içi Ankaragücü'nden çok iyi bahsediyo.

Gereksiz adamlarda gidiyo Alican merak etme Hoş gereksiz çok oyuncuda kalmadı devre arası hepsi gönderildi.
    Abi Engin sağ bek oynuyor Ranjoch göbekte .Elyasa'ya yedek olur en azından Cihandan iyidir .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Öyle olduğunu bende biliyorum Defans sadece stoperdenmi oluşuyo

El Yasa yollanabilir takımdan istikrarsızlığı yüzünden. Geçen sene Kayseri'ye gidecekti son anda anlaştı takımla.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Öyle olduğunu bende biliyorum Defans sadece stoperdenmi oluşuyo

El Yasa yollanabilir takımdan istikrarsızlığı yüzünden. Geçen sene Kayseri'ye gidecekti son anda anlaştı takımla.
    Ankaragücünün sağ bek yedeği yok ki abi adam gibi .Alın işte mis gibi adam .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    11

Kanoute ha 3 büyüklerin izleyemediği doğru transfer politikasını devre arasından beri Ankaragücü izliyor.Umarım gerçekleşir bu transfer.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kanoute imkansız

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Vittek ve Vassel bence çok kaliteli iki forvet bu sene kadro oturmadı tam diye tam kapasite oyanayamadılar diye düşünüyorum bunların yanında bi tane daha forvet çok gereklimi acaba(Gerçi Vittek kiralık gidebilir galiba).Ankaragücü iki veya üç tane nokta transfer yaparlarsa çok can yakar gelecek yıl gibime geliyo çok kaliteli yerli ve yabancı topçular var takımda.Bunlar benim düşüncelerim tabi pek takip edemiyorum ankaralı arkadaşlar konuya daha hakimdir tabi.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Kanoute'den bahsediyoruz her nekadar 30 yasini gecmiste olsa avrupa'da ki en iyi 20 forvet arasina girer.. sevilla'da kariyerini noktalar bu saatten sonra..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vittek ve Vasselin yanına değil Kanoute alınacak olsa ikisinide ezer geçer zaten ... ayrıca ben Kanoute Ankaragücüne gelebiliyosa hemen Fenerbahçem alsın.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bülent Uygun Gündemde Yok.

Ankaragücünde hareketli günler yaşanmakta

Önemi büyük fenerbahçe maçı öncesi çeşitli açıklamalar yapılmaktadır, konuyla ilgili olarak görev alan yöneticimiz Sn: Ayhan Atalay Hakemler konusunu işlerken Ankaragücü için hoca konusunda kendi kişisel düşüncesini belirtmiş eğer bir gün hoca ile ilgili değişiklik olursa gönlümden geçen Bülent Uygun veya Ertuğrul Sağlam dır demiştir,
    Aldığımız bilgi doğrultusunda Ankaragücü klübünün Bülent Uygunla ilgili olarak uzaktan yakından şu ana kadar bir teşebbüsü ve düşüncesi olmadığını öğrenmiş bulunuyoruz.

Sn. Atalay ın bir gün olursa düşüncesini saygıyla karşlıyor Değerli Taraftarlarımızı dernek olarak üstlendiğimiz misyon gereği
    bilgilendiriyoruz.

Ankaragücünün gündeminde şuan için Bülent Uygun veya hoca ile ilgili bir madde veya çalışma yoktur

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Eğer Lemerre ile yollar ayrılacaksa Bülent Uygun iyi bir seçim olabilir Ankaragücü için.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kulübün yöneticisi böyle bir açıklama yapacak, sonra da medyada oyunlar başladı, işte Ertuğrul Sağlam'ın aklı karışsın, Bursa'nın aklı karışsın diye haber yapılıyor denecek ki diyenler var şu anda, medya uydurmasu bu haber diye ama bilmiyorlar ki kendi yöneticileri daha maça 15 gün varken konuşmaya başladı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kendi kulübü bile Atalay için onu önemsemeyin demeye getirmiş. :}

Bülent Uygun için en iyi adres Kayserispor'dur. Maddi imkan var, güzel bir stat var, istikrara önem veren sabırlı bir yönetim var. İki taraf için de iyi olur. Bülent Uygun'u seven bir kişi olarak Ankaragücü'ne gitmesini istemem. Ankaragücü suların bir türlü durmadığı bir kulüp. Bülent Uygun'un Ankaragücü'nde istediği ortamı bulabileceğini ve başarılı olabileceğini sanmıyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Umut Bulut ile yeniden

Trabzonspor'da son haftalarda yaşananlar nedeniyle topun ağzına konan Umut Bulut eski takımı Ankaragücü ile el sıkıştı.

Son olarak Eskişehirspor maçında gördüğü kırmızı kart ile gözden düşen Umut Bulut'a eski takımı Ankaragücü teklifte bulundu. Teklife yeşil ışık yakan Umut Bulut'un sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

Bu haberler çıktıktan sonra Umut'un sezonluk performansına baktım hiçte fena değil. 10 gol altına düşmemiş hiç. 2006 yılında Trabzonspor'a gitmişti.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Umut süper lig icin iyi bir forvet Ankaragücü'ne geri dönerse tekrar cikisa gecebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bi zahmet alin

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Umut'un 3 büyüklerde çok rahat oynaya bilecek kapasitede olduğunu düşünüyorum Ankaragücü'ne gitmesi onun için en kötü seçenek olacaktır. umarım böyle bir durum yoktur..

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Bence Umut A.Gücü için gayet faydalı olur Vittek ile boşuna yabancı durdurmasınlar takımda Umut Vittek'ten iyi iş yaparVittek'te henüz çok iyi bi numara göremedim ben

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Bence yanılıyosun yaa Vittek iyi topçu izlediğim kadarıyla fena oynamadı bu sezon

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Vittek her türlü iyi oyuncu Umut'tan...(Bence )

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Vittek zamaninda Bundesliga'da cok büyük isler yapmis bir oyuncu.. Nürnberg'te oynarken ligin en iyi 5 golcüsünden biriydi.. Fransa'ya gittikten sonra formu bayagi düstü.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Forvet için Ariza Makukula - Fernando Morientes - İdrissou isimleri var..

Broggi ayrılacak takımdan onun yerinede Pierre Wome düşünülüyo.. Ümit Özet ilgileniyomuş bu transferle...

Sayfa 20 / 34 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon

Mesaj Yetkileri