Mustafa abi, bu buluşmayı turksportal anasayfada duyuralım çok kalabalık olduk, güzel olur. Resimler ve videolar geliyor zaten.![]()
Mustafa abi, bu buluşmayı turksportal anasayfada duyuralım çok kalabalık olduk, güzel olur. Resimler ve videolar geliyor zaten.![]()
duyururuz birazdan Tarık ile ufak bir işimiz var onu bitirelim![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Bak yahu neden 6.1
3 gol 4 asist yaptım maça etki eden adam olduğumu düşünüyorumnokta paslarım, beklenmedik zamanlarda asistlerim =D
ayrıca rakip takıma kendimi unutturmam ustaca bir hareket fakat kendi takımımada unutturunca kendimi 3 gol 4 asist ile kaldım =D
Valla ben biraz daha insaflı puan verdim.Hiç kimse bana göre 7 li puanları geçemedi. Çünkü hemen hemen herkes uzun süre sonra oynadı ve çabuk yorulduk ama ona rağmen baya oynadık.
Son dakikalarda 11-13 falan oldu ben bi umutlandım ama sonra yine 6-0 ataklarla gol buldular.
![]()
Ah ah o kafa ile golü kaçırmasaydın. Şu gelen puanda zaten Güiza gibi koşmamdan.Bir dahakine bana Güiza forması getirin. =))
Biraz karışık oldu siz onları eşleştirin işte.![]()
Bizim takımın mantalitesi hep beraber çıkıp hep beraber dönmekti.Ama biz hep beraber çıkıp hep beraber kaldık...
Şemsi abartısız 20 defa karşı karşıya kalmıştır bizim kale ile.O derece savunma yani...
Yinede direndik.Hatta Batuhan boş kaleye atamadığı o golleri atsa galip gelebilirdik...![]()
Söyleyecek lafım yok, tamamen haklısınız. Kasıkdan sakatlanınca, iki defa ters yağıma geldi. Vuramadım. Birine zaten bişey diyemiyorum 17cm.
Şemsiye söyleyecek laf yok benim üç katım hızlı yakalayamadım. =)
Birde rakip takım birbirini tanıyor, biz hep beraber ilk kez oynadık bunun kurbanı olduk...
Maçın adamı ridvanv olmuş o zaman eglenmişsinizdir umarım. Ben gelsem gol yemezdi oynadıgım takım ama neyse![]()
![]()
Aygüncümü günah keçisi yapmayın yahu , kıyamam ben ona ,mor olsun bari, sanki sahada o koştu![]()
![]()
![]()
EL-Hadji sizden Serkan bizdendi.
Bursaspor - 7.0
EreN - 7.2
nekop - 7.1
GeNç KaRTaL - 7.1
ABOOO - 6.8
Alicanfmfan - 7.1
scar face - 7.0
SeRKaN - 6.1
KaF KeF - 6.5
ShevAnil - 6.8
emrah44 - 6.7
Photograph - 4.0
anilton - 6.9
ridvanv - 7.0
FenerBahceLi - 6.6
EL-Hadji - 6.9
Bunlarda benim puanlarım.
Dedim ya karışıklık oldu düzenleme tuşu olmadığı için (bu konu da gündeme geldi) siz ayarlayın. Evet sizin de puan taktirlerinizi görmek isteriz.
Rıdvan çok verimli oynadı, zaten tekniği de fena değil. Maçın adamını Erenlerin takımından çıkarmak haksızlık olurdu, çünkü karşılarında bir savunma yoktu.
![]()
Çok güzel buluşma olmuş çalışmasam gelirdim uygun bir zamanda tekrar yapalımda ben de geleyim çok canım çekti.
Ve işte ilk video hazır. Diğerleri de yavaş yavaş geliyor.
http://www.vimeo.com/7118077
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Maç sonu videoları daha önemli, çok çarpıcı açıklamalar var. =))
Mustafa abi biraz heyecanlı anlatsan ne olurdu.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
çok ciddiyim değil mivideonun sonunda kamera açık kalmış zannetmeyin mükemmel zemini çektim
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Burak abi saçlar forma falan olsun aynı Volkan Demirel![]()
Mustafa ayakkabıların çok iyiymiş abi. Nerden aldın ben de alıcam.![]()
![]()
Mustafa abi anlatımıyla yeni bir Öztürk Pekin yeni bir Tansu Polatkan geliyor dedirtiyor![]()
![]()
Videolar çok güzel olmuş, maç içinde sürekli sahaya girilip maç devam ederken video çekilip hal hatır sorulsaymış asrın çekimi olurdu![]()
![]()
Ama sunum ve espriler süper.
Burakcım fazla kameralara oynamış ama bu arada topları da tutmuş![]()
![]()