Sayfa 203 / 220 İlkİlk ... 103153193201202203204205213 ... SonSon
6,061 ile 6,090 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Hangi birini kadro dışı bırakacaksın diye bir şey olamaz bence.

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Merak etme bizim beceriksiz yönetim g.töre'nin bonservisini alamaz. Seneye sizde oynar rahat ol.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu Dany transferi gerçekten büyük kayıp oldu bizim adımıza.Bu transferde payı geçenlerin hanesinde büyük bir eksi olarak duracak Beşiktaş kariyerleri boyunca.Kadro dışı kalmasıyla ilgiliyse defolsun gitsin.Son iki haftada bizi yakma ihtimali ortadan kalmış olur en azından.

Bazen şartlar öyle gerektiriyor olabilir.Mesela Melo-Riera kavgasındaki gibi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Tamam o zaman, senin hoş gönlün olsun diye kulübe mail çekelim de, son maçta o gece orada olan herkesi kadro dışı bıraksınlar. A2 takımıyla çıkalım G.Birliği karşısına.

Dinime söven müslüman olsa diyeceğim de, Şemsi sizden de örnek vermiş zaten. Benim söylememe lüzum kalmamış.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Önder Özen farklı diyorduk, onun da pek farkı yokmuş.

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/59001..._aciklama.html

http://www.youtube.com/watch?v=uqZ-pGYjGgg

Trabzon'un yeneceğini düşünüyorum tabii hakem müsade ederse diyorsun, bari arkasında dur.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Düzene ayak uyduruyor işte hakemi baskı altına alacak.. Görende kendileri Elazığ'ı yendi bizde tartışmalı bir şekilde galip geldikte konuşuyor sanar..

Yıllardır Türk futbolunda nelerin döndüğü belli. Her seneki gibi bu sene de Beşiktaş'a yapılanlar belli. Ben Türk Futbol Federasyonuna da ona bağlı hakemlere de en ufak güven duymuyorum. Önder Özen de duymuyor olacak ki dile getiriyor fakat direkt bir açıklaması yok. Hakemleri baskı altına almak istiyor dediğiniz sadece gizlice alınmış ses kaydı. Yani muhabbetinde dillendiriyor sadece bunu.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Tamam o zaman, senin hoş gönlün olsun diye kulübe mail çekelim de, son maçta o gece orada olan herkesi kadro dışı bıraksınlar. A2 takımıyla çıkalım G.Birliği karşısına.

Dinime söven müslüman olsa diyeceğim de, Şemsi sizden de örnek vermiş zaten. Benim söylememe lüzum kalmamış.
    Bence biraz sakin olmalısın.
    Ben Melo-Riera kavgasında ikisin de kadro dışı kalması taraftarıydım. Ancak sonuç olarak olay güzel yönetilmiş sorun olmadı.
    Neyse siz devam edin sanki küfür ettim bu ne tepki yahu.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bence biraz sakin olmalısın.
    Ben Melo-Riera kavgasında ikisin de kadro dışı kalması taraftarıydım. Ancak sonuç olarak olay güzel yönetilmiş sorun olmadı.
    Neyse siz devam edin sanki küfür ettim bu ne tepki yahu.
    Ben gayet sakinim, bana kalırsa da sen bu kadar taraflı yorum yapmamalısın. Melo-Riera olayı güzel yönetildi diyorsun, bu olay da güzel yönetildi ki demek, kadro dışı bırakılmaya gerek kalınmadı ve para cezasıyla halledildi konu. Tepkimde aşırı bir durum olduğunu da düşünmüyorum. Sana öyle gelmiş.

İyi forumlar!

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Program açıklanmış. Son hafta G.Birliği ile maçımız cumartesi günü 19.00'da. GS de aynı gün ve saatte normal olarak.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Dany Beşiktaş'tan Fesih İstedi...
    Dany ile Nevzat Demir Tesisleri'nde bir görüşme yapıldı. Bonservisi Galatasaray'da olan Kamerunlu futbolcunun alacakları ile ilgili ödeme planı çıkaran siyah-beyazlı yönetim, kısa süre içinde sözleşmeyi fesh edecek.

------------------------------------------------------------------------------------------------

'Beşiktaş'ın 1 kuruşunu sokağa atmayız' diyenler, size de selam olsun!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bizim acele transfer yapmamamız gerekiyor. Ne zaman son dakika alelacele bir transfer yapsak böyle saçma sonlara gidiyor. Transfer sezonunun açılmasıyla birlikte başlanmalı imzalar. Son gün transferlerine güvenmiyorum artık Beşiktaşın.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş Yönetim Kurulu hafta sonunda oynanacak olan Gençlerbirliği maçının hasılatını Soma'daki ihtiyaç sahiplerine bağışlayacak.

Aferin yönetim.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Helal olsun Beşiktaşada bu yakışırdı.Halkın takımı işte.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Passolig, Beşiktaş - Gençlerbirliği maçı saatine kadar yapılacak BJK logolu Passolig Kart başvurularından, yıllık e-bilet kullanım ücreti alınmayacağını açıkladı.

Yapılan yazılı açıklama şöyle;
    "Cumartesi günü oynanacak Beşiktaş-Gençlerbirliği maçı saatine kadar yapılacak BJK logolu Passolig Kart başvurularından, yıllık e-bilet kullanım ücreti alınmayacaktır.

Beşiktaş JK Yönetim Kurulu'nun, Spor Toto Süper Ligi 34. Haftasında Cumartesi günü oynanacak Gençlerbirliği maçının tüm hasılatını Soma'daki ihtiyaç sahiplerine bağışlama kararına destek olmak üzere, maç saatine kadar alınacak BJK logolu Passolig kartlardan yıllık e-bilet kullanım bedeli alınmayacaktır.

Bu kararımız doğrultusunda taraftarlar, maç saatine kadar www.passolig.com.tr web sitesi ve BJK Plaza gişelerinden BJK logolu Passolig kartlarını yıllık e-bilet kullanım bedeli ödemeden alabilir, biletlerini Passolig kartlarına yükleyerek de Soma'ya destek olabilirler."Passolig, Beşiktaş - Gençlerbirliği maçı saatine kadar yapılacak BJK logolu Passolig Kart başvurularından, yıllık e-bilet kullanım ücreti alınmayacağını açıkladı.

Yapılan yazılı açıklama şöyle;
    "Cumartesi günü oynanacak Beşiktaş-Gençlerbirliği maçı saatine kadar yapılacak BJK logolu Passolig Kart başvurularından, yıllık e-bilet kullanım ücreti alınmayacaktır.

Beşiktaş JK Yönetim Kurulu'nun, Spor Toto Süper Ligi 34. Haftasında Cumartesi günü oynanacak Gençlerbirliği maçının tüm hasılatını Soma'daki ihtiyaç sahiplerine bağışlama kararına destek olmak üzere, maç saatine kadar alınacak BJK logolu Passolig kartlardan yıllık e-bilet kullanım bedeli alınmayacaktır.

Bu kararımız doğrultusunda taraftarlar, maç saatine kadar www.passolig.com.tr web sitesi ve BJK Plaza gişelerinden BJK logolu Passolig kartlarını yıllık e-bilet kullanım bedeli ödemeden alabilir, biletlerini Passolig kartlarına yükleyerek de Soma'ya destek olabilirler."

--------------------------------------------------------------------------------------

Senin gibi başkana sahip olduğumuz için utanıyorum. Tutturdun stad da stad, iyi uyuttun milleti, ki hâlâ körü körüne savunuyorlar seni. Helal olsun, ne deyim! Passolig'in batsın!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sivasspor passolig engelini asmak icin 1 maclik kombine cikarmis Bjk yonetimide boyle yapabilirdi ama niyetleri baska galiba

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Sivasspor passolig engelini asmak icin 1 maclik kombine cikarmis Bjk yonetimide boyle yapabilirdi ama niyetleri baska galiba
    Niyet şu: Aktif Bank ile sözleşme yaptı ve parayı peşin aldı. Bu yüzden de geri adım atmak istemiyor. İyice düzenin adamı oldu bizim başkan.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Niyet şu: Aktif Bank ile sözleşme yaptı ve parayı peşin aldı. Bu yüzden de geri adım atmak istemiyor. İyice düzenin adamı oldu bizim başkan.
    1 maçlık kombine çıkarmak sözleşmeyi bozar mı ki ? sonuç olarak passoligi iptal etmiyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    1 maçlık kombine çıkarmak sözleşmeyi bozar mı ki ? sonuç olarak passoligi iptal etmiyor.
    Bunu yapan birçok takım var, bozacağını zannetmiyorum. Hayır, böyle şeylere de gerek yok aslında! Passolig'i tanımazsın ve bir kereye mahsus 100 bin tl. ceza ödemeyi göze alıp satarsın maç biletlerini. Soma'ya yardım söz konusu, en azından onlar için doğru düzgün bir şeyler yapılmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Passolig yalan olmadı mı zaten? Bugün mahkemeye yaptıkları itiraz reddedildi deniyordu. Öyle olmasa bile gerçek amaç ve niyet yardım etmekse bir kereye mahsus ceza ödemek Beşiktaş'ı hiç de etkilemezdi. Yardım da işin içine girince stadyum dolardı, hem yardım hem de takıma sağlam bir destek yapılmış olurdu. Her türlü kazançlı çıkılırdı yani. Bu şekilde hiç de hoş olmamış.

Ayrıca insanlar sadece yıllık ücret yüzünden karşı çıkmıyor bu Passolig olayına, çok net bir dayatma söz konusu. Seçim hakkı yok, paralar bir bankaya akıtılıyor.

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Yahu adamlar passolig için para almıyor hala sorun hala sorun. Neyi beğenemediniz hala ?

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by HeracLes View Post
    Yahu adamlar passolig için para almıyor hala sorun hala sorun. Neyi beğenemediniz hala ?

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Şampiyonlar Ligi'nde 2 ön eleme oynayacak olan Beşiktaş'ın muhtemel rakiplerinden bazıları belli oldu..
    Arsenal (İngiltere), Porto (Portekiz), Zenit (Rusya), Athletic Bilbao (İspanya), Panathinaikos (Yunanistan), Feyenoord (Hollanda), Grasshoppers (İsviçre), AEL Limassol (G.Kıbrıs) ve Midtjylland (Danimarka)

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

bizdeki kura şansıyla kesin Arsenal olucak rakip

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

birkaç sağlam takviye ve iyi bir hazırlık dönemi sonrası bütün rakiplerle kafa kafaya oynar Bjk.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

son 3 takimi eler sadece besiktas...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

ilk turu geçer öbür turda elenip UEFA'ya giderler büyük ihtimal.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence eğer Platini veya tayfası tarafından bir hile olmazsa kurada Arsenal'in falan geleceğini düşünmüyorum. İlk elemeyi geçecektir. 2. elemede ise kuraya göre yorum yapmak daha doğru ancak orda iş biraz daha zor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İlk elemeyi geçemezsek ne oluyo

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İki türlü de Avrupa Ligi elemelerine kalıyor diye biliyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri