Sayfa 205 / 220 İlkİlk ... 105155195203204205206207215 ... SonSon
6,121 ile 6,150 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Fikret Orman her röportajında minimum bir defa kendisi ile çelişiyor, adeta yalanlıyor. Alamadığı her oyuncu için de bizim önceliğimiz değildi zaten cümlesi ile teselli buluyor. Stadı yapması dışında bence hiç de başarılı bir profil çizmiyor. Bilic & Önder Özen seçimi doğru belki ama seçtiği yöneticiler de aynı kendisi gibi. Lafları ile icraatları birbirini tutmuyor.

Transferi de kendisi yönetecekmiş, aktif olarak. Bilic kendi ekibiyle çalışır ama ben de bir tane Türk hoca olsun istiyorum diyor. Karşısına düzgün bir aday çıkarsa bence bir daha seçilemez Fikret Orman.
    Fikret Orman'ın en büyük handikapı çok konuşması bence. Bu kadar fazla konuşmasa aslında bu kadar ön planda olmayacak.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş, Belçika 2. Lig takımı Roeselare ile pilot takım uygulaması için anlaştı.

Beşiktaş, Belçika 2. Lig takımı Roeselare ile pilot takım uygulaması için el sıkıştı. Siyah-beyazlılar, böylelikle transferlerde ödenen yüksek komisyon ve bonservis bedellerinin önüne geçmek istiyor.

Beşiktaş, pilot takım için Belçika 2. Lig takımı Roeselare anlaştı.

Transferlerde ödenen yüksek komisyon ve bonservis bedellerinin önüne geçmek isteyen Beşiktaş'ta sportif direktör Önder Özen, ilk adımları attı.

Belçika 2. Lig takımlarından Roeselare ile pilot takım için anlaşma yapan Özen, bonservis bedelleri çok yüksek olmayan ve gelecek vadeden futbolcularla anlaşmak üzere Güney Amerika turuna çıktı. Önder Özen, buradan yapmayı planladığı transferleri pilot takım Roeselare'e monte ederek tecrübe kazanmalarını sağlanacak.

Beşiktaş, geçtiğimiz sezon ortasında Nijerya'da getirilen Musa Muhammed'in de yeni sezonda bu takıma gönderecek. Eski futbolcuları Fabian Ernst'in takımın başına geçirmek isteyen siyah-beyazlılar, futbolcuların antrenmanından, özel hayatlarına kadar her konuyla ilgilenecek.
    Last edited by Ralph : 30.Mayıs.2014 at 22:49
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

O nasıl pilotluk maşallah kulübü satın almışız gibi sanki :d

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Çok güzel hareketler bunlar... Heyecanlandım vallahi, haberi okurken. Allah utandırmasın.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Gerçekten çok iyi bir anlaşmaymış, Baya bir faydası olacaktır...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Apoel, AEL Limassol'u 1-0 yenerek şampiyon oldu ve Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Elemesi'nde seri başı oldu. Muhtemel rakiplerimiz de; AEL Limassol, Feyenoord, Grasshoppers, Panathinaikos ve Dnipro.

AEL ya da Grasshoppers'ten birisi gelsin istiyorum ben.

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Apoel, AEL Limassol'u 1-0 yenerek şampiyon oldu ve Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Elemesi'nde seri başı oldu. Muhtemel rakiplerimiz de; AEL Limassol, Feyenoord, Grasshoppers, Panathinaikos ve Dnipro.

AEL ya da Grasshoppers'ten birisi gelsin istiyorum ben.
    Cek bi skibbe diyorsun yani

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Cek bi skibbe diyorsun yani
    Hocası pek önemli değil, eleme ihtimalimizin daha kuvvetli olduğu takımlar olduğu için istiyorum. Skibbe varsa elemek kolay olur tabii.

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Hocası pek önemli değil, eleme ihtimalimizin daha kuvvetli olduğu takımlar olduğu için istiyorum. Skibbe varsa elemek kolay olur tabii.
    Oyle dusunme bak bu sezon harikaydi grasshopers. E tabi isvicre takimi sonucta oyle aman aman degil ama baselden kesinlikle eksigi yoktu bu sezon.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Oyle dusunme bak bu sezon harikaydi grasshopers. E tabi isvicre takimi sonucta oyle aman aman degil ama baselden kesinlikle eksigi yoktu bu sezon.
    Elbette futbol, sahada oynanılmadan kazanılmıyor; fakat İsviçre'de çekindiğim tek takım Basel. Daha önce Sion, Zürich, Grasshoppers gibi takımların hepsi geldi Türk takımlarının karşısına; ancak hiçbirinin bizi geçtiğini hatırlamıyorum ben. Grasshoppers, o 5 takım içinde çekebileceğimiz en iyi kura bence. AEL deplasmanını ve deplasmanın şartlarını düşününce AEL'den bile daha uygun.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Bi ara kıbrıs takımları türklerle eşleşince turnuvadan çekiliyordu ya noldu o iş

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Dnipro gelirse elenir Beşiktaş, Feyenoord sıkıntılı olsa da BJK daha iyi takım diğerlerini de rahat geçer.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Orda yazan her takımı geçebiliriz.Fakat 2. turda işimiz zor.İlk turu geçip 2. turda kalırız gibime geliyor, tabi yeni transferleride beklemek lazım artık Almeida yok 10 pozisyondan 5 tanesi çöpe gitmeyecek içimi rahatlatan bir sebep bu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Pana gelirse taraftarlar çatışır

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Beşiktaş'ın bu turu geçeceğini düşünüyorum ben. Ama play-off'ta elenip UEFA'ya gider temsilcimiz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gönlümdeki takım Panathinaikos

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bütün programı izledim ben, çok ilginç açıklamalar yaptı. Gidenin arkasından konuşmak istemiyorum diyerek herkese salladı. Quaresma'ya kızmış, Fernandes'e kızmış, Almeida'ya kızmış, Gökhan Töre'ye kızmış. İstediği transfer şeklinin Cenk Tosun gibi olduğunu söyledi, Cenk Tosun tüm teklifleri Beşiktaş'lıyım ve Beşiktaş'a gideceğim diye reddetmiş. Her oyuncudan bu tarz yaklaşım beklemesi tuhaf yalnız, sonuçta artık para konuşuyor bu devirde.

Fikret Orman'ın mantığı belli, almaya çalış, olmadığı zaman kötüle, itibarsızlaştır ki taraftar tepkisi minimuma insin. Benim gözlemlediğim Beşiktaş taraftarının büyük bir kısmı bunu yemiyor, tepkisini de koyuyor.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Başkanımız 4 senedir sakatlanmayan Demba Ba'ya 29 yaşında kronik sakat demiş. (sakatlık geçmişine transfermarkt'ten baktım ne kadar doğru bilmiyorum)
    Bu Senegalliler hep kronik sakat oluyor.

Not: nasıl oldu bilmiyorum ama playeray 'dan alıntılayarak yazdığım mesaj önce geçti .

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by himone View Post
    Bu Senegalliler hep kronik sakat oluyor.

Not: nasıl oldu bilmiyorum ama playeray 'dan alıntılayarak yazdığım mesaj önce geçti .
    Ben de ondan sonra yazdım ama benim ki de önce gözüküyor. Forumda bir sıkıntı var herhalde.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Başkanımız 4 senedir sakatlanmayan Demba Ba'ya 29 yaşında kronik sakat demiş. (sakatlık geçmişine transfermarkt'ten baktım ne kadar doğru bilmiyorum)
    Ama sorsan Eneramo zımba gibi, fişek gibi, 3 bacaklı birisi. Biri Eneramo'nun bize nasıl geldiğini (ameliyat masasında imza attı) ve yaşını hatırlatsın.

Yemin ediyorum, başkan konuştukça bunalıma giriyorum. Bugünden sonra da canlı olarak dinlemeyi düşünmüyorum başkanı. Açıklamalarını daha sonra okurum internet üzerinden. Sinirlerim de daha az bozulur böylece.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Beşiktaş bir sezon daha Olimpiyat stadını kullanacakmış;

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...me-yasanabilir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Belli olan bir şeydi , tescillenmiş oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fikret Orman kadroda olacaksınız, Bilic performansa bakacağım, Önder Özen yoksunuz. Kafalar karışık herhalde Beşiktaş'ta. Sezer'in kendini yerli Alex olarak değerlendirmesi de onun kafa karışıklığını gösteriyor.

Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen'in “Yeni sezonda da kadroda düşünmüyoruz" dediği Sezer Öztürk, NTV Spor'a konuştu. Sezer, Önder Özen'e sert ifadelerle yüklendi.

Sezer, "Böyle bir durumdan haberi olmadığını söylerken, yaklaşık 1 ay önce teknik direktör Bilic’in gazetecilere yaptığı açıklamada, "Sezer ve İbrahim cezalarını çektiler, artık gösterecekleri performans göre karar vereceğim” açıklamasını hatırlattı.

"ÖNDER ÖZEN BENİM KALİTEMİ KONUŞAMAZ"
    "Bilic’in yaptığı açıklama sonrası ben yeni sezon kampını beklemeye başladım” diyen genç oyuncu, "Tatil döneminde özel kondisyoner eşliğinde çalışıyorum. Ancak Önder Özen’in kamp kadrosunda yoklar açıklamasına anlam veremedim. Başkanımız Fikret Orman da bana kampta yer alacağımı söylemişti. Biz son 1 ayda İbrahim ile beraber maç mı yaptık da Bilic performansımıza bakıp karar verdi. Bize kesin bir şey söylesinler. Önder Özen kalitemizin yetersiz olduğunu ifade etmiş. Bizim kalitemiz hakkındaki belirlemeyi Önder Özen yapamaz. Benim kariyerim ortada. Fenerbahçe’ye yerli Alex olarak gittim. Orada sakatlık yaşamadığım dönemde neler yapacağımı gösterdim. Diğer takımlarda da sağlıklı olduğum zamanlarda nasıl oynadığımı herkes biliyor. Önder Özen benim kalitemi konuşamaz. İbrahim Toraman da herksin tanıdığı bir futbolcu son 10 yıldır üst düzey futbol oynayan bir isim” dedi.

"YALNIZ BIRAKILDIK"
    Sezer, ayrıca Önder Özen’in gece kulübünde silahla yaralanan, milli takım kampında takım arkadaşlarını silahla tehdit ettiği iddia edilen oyuncuları savunduğunu, kendisinin ve İbrahim'in yalnız bırakıldığını söyledi.

"BİZ BARDA VURULMADIK"
    "Biz İbrahim ile bir olay yaşadık ve sonra konuyu kapattık” diyen Sezer, "O dönem çok ağır ceza aldık. Süresiz kadro dışı bırakıldık. Ama biz barda vurulmadık. Milli takım kampında arkadaşımızın ağzına silah sokmadık. Önder Özen bizi görmezden gelirken, bu olaylarla adı anılan futbolcunun avukatlığını yaptı, ona kefil oldu. Bizimle ne derdi var bilmiyorum. Şahsi egolarını tatmin etmek için böyle davrandığını düşünüyorum. Ceza almadan önce de Özen sahaya çıkmamamız için elinden geleni yaptı. Hazırlık maçlarında bile çok az şans verildi" şeklinde konuştu.

"YÜZÜMÜZE BAKAMAYANLAR..."
    Sezer, "Bizi takımda istemiyorlarsa çıksın söylesinler. Odasına girdiğimizde konuşurken yüzümüze bakamayanlar, basın aracılığı ile bize mesaj yollamasınlar. Ben ne yapacağımı, kime inanacağımı bilmiyorum. Başkanımız kampa gideceğimi söyledi. Şimdi Önder Özen yoklar diyor. Ben tekrar başkanımıza bize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra eğer düşünülmüyorsak açık açık söylesinler, biz de kararımızı verelim" dedi.
    http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...temi-konusamaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sezer Öztürk yerli Alex he ? hiç güleceğim yoktu. Bu mental seviyesiyle zaten bizde oynamasın.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Sezer'i de Toraman'ı da istemem şahsen. Yerli transferinde takas yoluyla elden çıkarılabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ahmet Kavalcı futbol şubesindeki görevini bıraktı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Durup dururken ne oldu acaba merak ettim doğrusu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sonraki istifanın Özen'in istifası olacağı konuşuluyor.

Özen'den vazgeçen Beşiktaş'ın geleceğinden vazgeçer , net.

ANÇ'nin işleri bunlar. Faydasız herif , faydası olmadığı giib zararı dokunuyor.

Mesaj Yetkileri