Aziz Yıldırım diyor ki madem bize şikeci diyorsunuz , bizi şikeci bellediniz o zaman bende en azından aklanana kadar havuzdan çıkıyorum.Bunda alıncak bişey yok diyor.Gayet mantıklı bi açıklama
Aziz Yıldırım diyor ki madem bize şikeci diyorsunuz , bizi şikeci bellediniz o zaman bende en azından aklanana kadar havuzdan çıkıyorum.Bunda alıncak bişey yok diyor.Gayet mantıklı bi açıklama
Öncelilkle Başkan'ın konuşmasını iyi irdelemek gerekiyor çünkü çoğu yaraya tuz gibi geliyor. Üstünüzdeki gömleği çıkarıp konuşmayı tekrar okumakta ve olayları geniş bir çerçevede ele alıp yorumlamakta fayda var. Aksi halde sarı için "Ovvv döktürmüş" olan konuşma kırmızı için "Yine sallamış" gibi algılanacaktır ve havada kalacaktır.
Yemeğine zehir atanlarla aynı masada oturulur mu ? *Selçuk Yula
Allah'ın her günü sırf sen zarar gör diye -teşbihte bulunmayacağım bir seviyeyle- Fenerbahçe'yi karalayanlar, Jurnalleyenler ve aleyhine hayal ürünü propaganda yapanlarla aynı masada oturmanın mantığı ne ? Senin taraftarın seni izlemek için para basacak, daha stadını bile dolduramayan adamlar para kazanacak, sonrada sana sallayacak ne güzel İstanbul.
Yayın sözleşmesini fesh etmek Fenerbahçe'ye hiç bir şey kaybettirmez. Arkasında büyük bir taraftar gücü var. Evdeki maçları FBTV gösterir, deplasman maçları gerekirse satın alınır paylaşımlı gösterilir, FBTV'ye abonelik sistemi getirilir ve abone ücretleri direk kasaya girer bu işten gram zarar görmez Fenerbahçe içiniz rahat olsun.
...
Havuzdan çıkma kararını destekliyorum. Gerekirse bir kampanya başlatılsın. Havuzdan çıkıyoruz, buna karşılık şu kadar taraftar şu kadar para destek yapsın denilsin, ben o desteği yapmaya razıyım. Hatta kendi takımımın maçlarını hiç televizyonda izlememeye, radyoda dinlemeye de razıyım.
Sen şikeci diyeceksin, o zaman da derler, al sana şikeci. Şikeciyim ama üzerimden para kazanıyorsun. Öyle bir dünya yok.
Havuzdan çıkmamız konusunda başkan Digiturk Genel Müdür Yardımcısı ile konuştuğunu söyledi, başkan boş laf söylemez, eğer bunu diyorsa bir bildiği vardır.
F.Bahçeli işadamları da para desteği yapmaktan çekinmezler, taraftarıyla camiasıyla sonuna kadar arkasındayız, çıkın havuzdan koyun tavrınızı ortaya.
An itibariyle forma satışları 105.000 rakamını geçmiş, bu büyük çılgınlık!
Az önce diğer başlıkta destekten falan bahsediyordum. Fenerbahçe'yi havuzdan çıkma gibi bir düşünceye rahatlıkla sevkeden durumlardan biri de bu: Taraftarın güçlü desteği. Fenerbahçe kendi kaynaklarını iyi kullanması durumunda, taraftarının bu güçlü desteği sayesinde ekonomik anlamda zorluk yaşamayacaktır.
...
rakipler o kadar eminler ki kendilerinden, o yuzden cok istiyorum artik su havuzun bozulmasini. ama bu turk futboluna fena darbe vurur, rekabeti yukselten bir unsur cunku ordan kazanilan gelir. anadolu kluplerinin trabzonspor da buna dahil, en onemli gelir kaynaklari yayin geliri. buyursunlar FB nin olmadigi bir havuz kursunlar ve kazanclari paylassinlar, gercekten de biz bize yeteriz slogani hayata gecsin :]
Aziz Yıldırım'ın o sözlerini ben tehdit olarak algılıyorum açıkçası.. bu darbe operasyonunu başlatanları havuzdan çıkarım diye tehdit ediyor. Yargıtay'ın kararında en ufak bir şike-teşvik vardır kararı olması durumunda havuzdan çıkar. herkes tek olsun bakalım kim kazanıyor ?
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
dün satışa çıkan formalarımızın bugün itibarı ile satış adedi: 105 bin
Hedefleri 1 milyon olan Bjk 1 haftada 60 bin, Gs 3 günde 41 bin sattı
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
ayrica havuzdan cikma kararinin tehditle bir alakasi yok yapilan aciklamalara gore. klupler birliginin bu surecte arkalarinda durmayip, bazi rakiplerin surekli her firsatta aleyhte yer alip belaltindan vurmalarina icerledigi vurgusu yapildi ve bu kararin en onemli etkeni bu olmali bana gore.
105.000 mi vay be
Yani sadece bir günde Feneriumlar 10.5 milyon tl lik satış yaptı
Daha bunun içinde Manisa gibi 2-3 gün sonra formaların gideceği şehirler yok. He çok satarmı satmaz ama rakama katkıda bulunur.
geçen sene fenerbahçe ligden düşsün diye kampanyalar yürütülürken digitürk enteresan bir çıkışla abonelerimizin %57 si ya da %59'u fenerbahçe taraftarı demişti. yani her yıl digitürkten futbola gelen 320 milyon doların 200 milyonuna yakını fenerbahçe ye ait olması gerektirken fenerbahçe bu paranın çeyreğini alabiliyor.
işin özü eğer fenerbahçe havuzu bozarsa 17 takım büyük mali sıkıntı yaşar ve büyük ihtimalle beşiktaş Türkiye'nin rangers'ı olur. Ankaragücünün FIFA'dan yediği ihtarı en az 10 takım daha yer.
alanlar 3 formadan da alıyor. ben böyle taraftar görmedim.
alabilirsem ben de bütün formaları alacağım.
(/s)
Taraftar çok büyük, tarifi mümkün değil. Bu taraftar oldukça kulübün sırtı yere gelmez.
Fb tv digitürkte göstermiyor beyler bendenmi kaynaklanıyor yoksa sizdede böylemi
şu an ben de gittim kontrol ettim fb tv'yi açtığımda simsiyah bir ekran ile karşılaştım.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
başkan giderleştiyse normal yani![]()
![]()
![]()
orantılıydı bu polis?
(/s)
feneryuma dün gittim formalara baktım çubuklu yakından daha güel geldi ama en fazla 4 taksit yapıyorlarmış o yüzden siteden sipariş verdim ORİJİNALneyse bekliyorum formamı merakla
![]()
Bu ülkede polis başlı başına büyük sorun.Yeterli eğitim ve polis olmanın bilincine sabrına, sahip olmayan birsürü kişi yoldan çevrilip polis devleti oluşturmak adına polis yapılıyor.
Eline güç silah imkan geçen bu çoğu atarlı genç de her fırsatta bu vasıflarını kullanıyor.Birde tabi böyle toplumsal olaylarda bunlara iyice gaz veren uşaklar var ki olaylar sonra çığrından çıkıyor.
O gün stadda yaşananların açıklanacak tarafı yok.
@goosfraba
Hayırdır yine orantılı , orantısız diye itiraz eden mi oldu ? Nereden esti
Football is simple,but Football Manager is not
gördüm, sinirlendim, koydum.
(/s)