Sayfa 205 / 436 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305 ... SonSon
6,121 ile 6,150 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Aziz Yıldırım diyor ki madem bize şikeci diyorsunuz , bizi şikeci bellediniz o zaman bende en azından aklanana kadar havuzdan çıkıyorum.Bunda alıncak bişey yok diyor.Gayet mantıklı bi açıklama

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Aziz Yıldırım diyor ki madem bize şikeci diyorsunuz , bizi şikeci bellediniz o zaman bende en azından aklanana kadar havuzdan çıkıyorum.Bunda alıncak bişey yok diyor.Gayet mantıklı bi açıklama
    Havuz derken hocam ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Öncelilkle Başkan'ın konuşmasını iyi irdelemek gerekiyor çünkü çoğu yaraya tuz gibi geliyor. Üstünüzdeki gömleği çıkarıp konuşmayı tekrar okumakta ve olayları geniş bir çerçevede ele alıp yorumlamakta fayda var. Aksi halde sarı için "Ovvv döktürmüş" olan konuşma kırmızı için "Yine sallamış" gibi algılanacaktır ve havada kalacaktır.

Yemeğine zehir atanlarla aynı masada oturulur mu ? *Selçuk Yula

Allah'ın her günü sırf sen zarar gör diye -teşbihte bulunmayacağım bir seviyeyle- Fenerbahçe'yi karalayanlar, Jurnalleyenler ve aleyhine hayal ürünü propaganda yapanlarla aynı masada oturmanın mantığı ne ? Senin taraftarın seni izlemek için para basacak, daha stadını bile dolduramayan adamlar para kazanacak, sonrada sana sallayacak ne güzel İstanbul.

Yayın sözleşmesini fesh etmek Fenerbahçe'ye hiç bir şey kaybettirmez. Arkasında büyük bir taraftar gücü var. Evdeki maçları FBTV gösterir, deplasman maçları gerekirse satın alınır paylaşımlı gösterilir, FBTV'ye abonelik sistemi getirilir ve abone ücretleri direk kasaya girer bu işten gram zarar görmez Fenerbahçe içiniz rahat olsun.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Havuzdan çıkma kararını destekliyorum. Gerekirse bir kampanya başlatılsın. Havuzdan çıkıyoruz, buna karşılık şu kadar taraftar şu kadar para destek yapsın denilsin, ben o desteği yapmaya razıyım. Hatta kendi takımımın maçlarını hiç televizyonda izlememeye, radyoda dinlemeye de razıyım.

Sen şikeci diyeceksin, o zaman da derler, al sana şikeci. Şikeciyim ama üzerimden para kazanıyorsun. Öyle bir dünya yok.

Havuzdan çıkmamız konusunda başkan Digiturk Genel Müdür Yardımcısı ile konuştuğunu söyledi, başkan boş laf söylemez, eğer bunu diyorsa bir bildiği vardır.

F.Bahçeli işadamları da para desteği yapmaktan çekinmezler, taraftarıyla camiasıyla sonuna kadar arkasındayız, çıkın havuzdan koyun tavrınızı ortaya.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

An itibariyle forma satışları 105.000 rakamını geçmiş, bu büyük çılgınlık!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    An itibariyle forma satışları 105.000 rakamını geçmiş, bu büyük çılgınlık!
    Az önce diğer başlıkta destekten falan bahsediyordum. Fenerbahçe'yi havuzdan çıkma gibi bir düşünceye rahatlıkla sevkeden durumlardan biri de bu: Taraftarın güçlü desteği. Fenerbahçe kendi kaynaklarını iyi kullanması durumunda, taraftarının bu güçlü desteği sayesinde ekonomik anlamda zorluk yaşamayacaktır.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

rakipler o kadar eminler ki kendilerinden, o yuzden cok istiyorum artik su havuzun bozulmasini. ama bu turk futboluna fena darbe vurur, rekabeti yukselten bir unsur cunku ordan kazanilan gelir. anadolu kluplerinin trabzonspor da buna dahil, en onemli gelir kaynaklari yayin geliri. buyursunlar FB nin olmadigi bir havuz kursunlar ve kazanclari paylassinlar, gercekten de biz bize yeteriz slogani hayata gecsin :]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Aziz Yıldırım'ın o sözlerini ben tehdit olarak algılıyorum açıkçası.. bu darbe operasyonunu başlatanları havuzdan çıkarım diye tehdit ediyor. Yargıtay'ın kararında en ufak bir şike-teşvik vardır kararı olması durumunda havuzdan çıkar. herkes tek olsun bakalım kim kazanıyor ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Aziz Yıldırım'ın o sözlerini ben tehdit olarak algılıyorum açıkçası.. bu darbe operasyonunu başlatanları havuzdan çıkarım diye tehdit ediyor. Yargıtay'ın kararında en ufak bir şike-teşvik vardır kararı olması durumunda havuzdan çıkar. herkes tek olsun bakalım kim kazanıyor ?
    divanda FB temizlenene kadar havuzda olmayacak dedi yalniz yanlis hatirlamiyorsam. bu karar icin yargitay beklenmeyecek.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    divanda FB temizlenene kadar havuzda olmayacak dedi yalniz yanlis hatirlamiyorsam. bu karar icin yargitay beklenmeyecek.
    ben bir yerden sonra açtım tv yi. ondan öncesini twitter dan takip ettim. abi eğer dediğin gibiyse; çıkmama durumu yok gibi..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

dün satışa çıkan formalarımızın bugün itibarı ile satış adedi: 105 bin
    Hedefleri 1 milyon olan Bjk 1 haftada 60 bin, Gs 3 günde 41 bin sattı

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

ayrica havuzdan cikma kararinin tehditle bir alakasi yok yapilan aciklamalara gore. klupler birliginin bu surecte arkalarinda durmayip, bazi rakiplerin surekli her firsatta aleyhte yer alip belaltindan vurmalarina icerledigi vurgusu yapildi ve bu kararin en onemli etkeni bu olmali bana gore.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

105.000 mi vay be

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Yani sadece bir günde Feneriumlar 10.5 milyon tl lik satış yaptı

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Daha bunun içinde Manisa gibi 2-3 gün sonra formaların gideceği şehirler yok. He çok satarmı satmaz ama rakama katkıda bulunur.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

geçen sene fenerbahçe ligden düşsün diye kampanyalar yürütülürken digitürk enteresan bir çıkışla abonelerimizin %57 si ya da %59'u fenerbahçe taraftarı demişti. yani her yıl digitürkten futbola gelen 320 milyon doların 200 milyonuna yakını fenerbahçe ye ait olması gerektirken fenerbahçe bu paranın çeyreğini alabiliyor.
    işin özü eğer fenerbahçe havuzu bozarsa 17 takım büyük mali sıkıntı yaşar ve büyük ihtimalle beşiktaş Türkiye'nin rangers'ı olur. Ankaragücünün FIFA'dan yediği ihtarı en az 10 takım daha yer.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

alanlar 3 formadan da alıyor. ben böyle taraftar görmedim.

alabilirsem ben de bütün formaları alacağım.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    alanlar 3 formadan da alıyor. ben böyle taraftar görmedim.

alabilirsem ben de bütün formaları alacağım.
    Maddi gücüm yeterse inşallah ben de düşünüyorum böyle bir şey.Tam zamanında işe girmişiz Helal olsun büyük taraftarımıza.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Taraftar çok büyük, tarifi mümkün değil. Bu taraftar oldukça kulübün sırtı yere gelmez.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Fb tv digitürkte göstermiyor beyler bendenmi kaynaklanıyor yoksa sizdede böylemi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

şu an ben de gittim kontrol ettim fb tv'yi açtığımda simsiyah bir ekran ile karşılaştım.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

başkan giderleştiyse normal yani

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

orantılıydı bu polis?
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

feneryuma dün gittim formalara baktım çubuklu yakından daha güel geldi ama en fazla 4 taksit yapıyorlarmış o yüzden siteden sipariş verdim ORİJİNAL neyse bekliyorum formamı merakla

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Bu ülkede polis başlı başına büyük sorun.Yeterli eğitim ve polis olmanın bilincine sabrına, sahip olmayan birsürü kişi yoldan çevrilip polis devleti oluşturmak adına polis yapılıyor.
    Eline güç silah imkan geçen bu çoğu atarlı genç de her fırsatta bu vasıflarını kullanıyor.Birde tabi böyle toplumsal olaylarda bunlara iyice gaz veren uşaklar var ki olaylar sonra çığrından çıkıyor.
    O gün stadda yaşananların açıklanacak tarafı yok.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

@goosfraba

Hayırdır yine orantılı , orantısız diye itiraz eden mi oldu ? Nereden esti
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    @goosfraba

hayırdır fb sohbet alanının muhtarı mısın sana mı soracak ne koyacağını ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    @goosfraba

Buraya bişi koymak için illa bi yerlerden esmesi mi gerekiyor..?

27 Temmuzda duruşma vardı ordan aklına gelip koymuş olbilir, estiyse de.. Paranoyalıkta sınır tanımamaya başladınız..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Buraya bişi koymak için illa bi yerlerden esmesi mi gerekiyor..?

27 Temmuzda duruşma vardı ordan aklına gelip koymuş olbilir, estiyse de.. Paranoyalıkta sınır tanımamaya başladınız..
    artık bir şey yapman gerekmiyor yaptığın şeyi açıklaman da gerekiyor

bu mesajı neden yazdığımı da açıklasam mı yada boşver içime atayım

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

gördüm, sinirlendim, koydum.
    (/s)

Mesaj Yetkileri