Sayfa 208 / 220 İlkİlk ... 108158198206207208209210218 ... SonSon
6,211 ile 6,240 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yalnız bu fotolarda çok daha iyi çıkmış formalar fikrim değişti
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Beyaz forma çok kötü ya. Kırmızı fena değil ama siyah güzel olmuş.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Beşiktaşlı olsaydım siyah formayı alırdım

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Siyah güzel.Kırmızı idare eder.Beyaz berbat ötesi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Siyah tam kravat takmalık
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şu sırt reklamlığını hiç sevmiyorum. 2-3 milyon euroysa bence hiç alınmamalı. Ya da alta alınmalı oluyorsa. Formalar güzel. Tek sevmediğim forma beyaz oldu, önündeki şerit bence iyi durmuyor. Birde Beko yazısı haddinden fazla büyük, öndeki reklam anlaşmasından daha karlı olmuş Beko adına Belki önceki sponsorlukların hatrına büyük yazılmış olabilir. Bu adidas formalarında en ayar olduğum nokta omuzdaki çizgiler. Arkadaş her formaya çizgi koyuyorlar. Bence formayı basitleştiriyor o çizgiler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kim yazdıysa elleri dert görmesin. İbrahim Altınsay olayının iç yüzünü anlatıyor okuyun üşnmeyin

https://eksisozluk.com/entry/44223141
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Okurken aynı anda hem sinirden deliye dönüp hem aklımdakileri birer birer yazdığı için rahatladım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen abi insanın içi gidiyor. Üzülüyorsun falan. Ne olabilirmişiz biz... Şimdi ise neyiz.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen öyle. Bildiğin FM oynar gibi ambargo koyabilecek bir takım olmanın kıyısından dön(dürül)müşüz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Özen istifa etti, kulüpten ayrıldı. Karanlığa doğru yola devam. Bizi ne zaman adam akıllı bir yönetim devralacak?
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Beyaz forma Milan'ın (2012) formasına çok benziyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Beyaz forma Milan'ın (2012) formasına çok benziyor.
    https://twitter.com/taci_kalkavan/st...18306373120000
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sanırım Adidas'ın aynı kalıbı kullanmasından dolayı öyle. ?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Beşiktaş'ın çocuğu denenlerin gösteremediği Beşiktaşlılık duruşunu Önder Özen yapmış..Başkan'a "hak etmediğim tek kuruşu almam" demiş..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İstifa eden adam tazminat alamaz ki zaten, istifa tek taraflı bir olay.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    İstifa eden adam tazminat alamaz ki zaten, istifa tek taraflı bir olay.

Önermiş olabilir F.O buda kabul etmemiş büyük ihtimal bilmiyorum.

Bu arada fikstürde baya ilginç çıkmış ikinci yarıda hiç bir derbi maçı yeni stadda oynayamicaz tabi yetişirse şansın bukadarı nasılda denk gelmiş deme....

2. Hafta: Trabzonspor-Fenerbahçe
    6. Hafta: Galatasaray-Fenerbahçe
    8. Hafta: Beşiktaş-Fenerbahçe
    10. Hafta: Galatasaray-Trabzonspor
    12. Hafta: Beşiktaş-Trabzonspor
    16. Hafta: Beşiktaş-Galatasaray

Mevcut düzende parası olanlar konuşup, kulüpte istediğini yaptığı takdirde futbol bilen her adam kaçacaktır. Bknz. İbrahim Altınsay, Önder Özen.

Parasını verdiği halde aylarca hatta yıllarca kongre üyesi olamayan tanıdıklarım var. Listeden atılmış durumdalar. Suçları ise normal bir taraftar, Beşiktaş seveni olmaları. Her zengin, ensesi kalın kendi adamlarını kongreye üye yaptığı sürece Beşiktaş'ta sportif başarı hayal. Menfaatçiler bu takımdan gerekirse zorluk çıkartarak atılmalıdır.

[YOUTUBE="Kuo5kaMotQU"]Beşiktaş'ın Sahibi Taraftarıdır[/YOUTUBE]

Evet bugün bir futbol bilgisi üst düzey olan adamı daha kaybettik. Bu düzende bu işler böyle devam eder...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bu yönetimle bizden bir yol olmadı, olmayacak, olmaz da. İbrahim Altınsay gider, Önder Özen gelir; Önder Özen gider, Metin Tekin gelir; Metin Tekin gider, bir başkası gelir. Olan taraftara oluyor sürekli. Önder Özen karşıtları da memnunlardır hallerinden. Kına da isterler hatta şimdi. Ne diyim, yazıklar olsun!

'YETER ARTIK FİKRET, BEŞİKTAŞ'I TERK ET!'

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Önder Özen'in istifasına hiç üzülmedim.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Önder Özen insan olarak çok iyi biri, iş futbol yorumlamaya geldiği zamanda bu konuda da çok çok iyi gerçekten dinlemesi keyif veren bir isim lakin iş takım yönetmeye geldiğinde burada başarısız olduğunu görmüştük bu da tescili oldu. Ben sevindim açıkcası, inşallah bi kanalda işe başlarda tekrar dinleriz
    Yalçın muhabbeti konuşuldu bitti mi bilmiyorum ama bizim Türk futbolu olarak sadece Beşiktaş değil yanı genel bi ayıp etme alışkanlığımız var. Bu goygoyu sevmiyorum ama başka yerde yok bi Türkiyede var. Bunu Fenerbahçede de gördüm bi çok kez. Ayıp olmuş Yalçın'a

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

fikret orman heralde futbol direktörlüğüne soyunacak. ibrahim'i, sezer'i kadroda görmek istiyorum, takımdan göndermek istediğim bir kaç futbolcu var diye açıklamalarda bulunmuş. bir fenerbahçe'li olarak fikret orman'ı bu güne kadar savunduysam önder özen projesi yüzündendir. şuna inanıyorum ki önder özen'in istediği şekilde transferler gerçekleşseydi beşiktaş önümüzdeki haftalarda ön eleme oynamayacak, şampiyonlar ligine direk gidecekti.

lanzini,mitroglou transferlerinide fikret orman'ın veto ettiğine inanıyorum. yoksa çoktan bitmiş olabilirdi bu transferler.

geçmiş olsun beşiktaş'a bu saatten sonra. önder özen gibi işinin hakkını veren, titiz çalışan bir adam daha zor bulur yönetim.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu istifaya şaşırmadım.Çünkü Fikret Orman ve yönetimi geldiklerinden beri sürekli egolarını arka planda tutmayı başaramadılar,başaramayacaklar da.İbrahim Altınsay'ı ve diğer bir çok değerli yöneticiyi kulüpten kaçırtan bu zihniyetin Önder Özen ile de çok iyi geçinmeleri düşük bir olasılıktı zaten,sonunda da bu istifa olayı patlak verdi.Futboldan anlamayan bu yönetici topluluğu futbolla alakalı her işe burnunu sokarlarsa kim gelirse gelsin biz yine nalları toplarız ancak.Bu kulübün başına adam gibi bir başkan ve yönetim gelene kadar YD döneminden beri süre gelen benzer sıkıntıları yaşayıp duracağız malesef.
    So what?
    Saike

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Önder Özen'de ne bulduğunuzu anlamış değilim. İyi bir hitabet yeteneğinden başka neyi var bu adamın. Kimse üzülmesin Önder Özen'in gitmesine.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Önder Özen'de ne bulduğunuzu anlamış değilim. İyi bir hitabet yeteneğinden başka neyi var bu adamın. Kimse üzülmesin Önder Özen'in gitmesine.
    Sıkıntı Önder Özen'in gitmesinde değil.Bu adamlar benim gözümde ondan çok daha değerli olan İbrahim Altınsay'ı da kulüpten kaçırdılar.Sıkıntı yönetimin mantalitesinde ve vizyonsuz oluşlarında.Önder Özen gitti,yerine gelecek adama daha iyi şartlar mı sağlanacak? Hayır.Yine bu adamlar her işe burunlarını sokacaklar.Önder Özen'e sağlayamadıkları maddi/manevi imkanları yeni gelecek isime de sağlayamacaklar.Biz sabırsız bir toplumuz.İstiyoruzki birşeyler hemen gerçekleşsin.Senin aklında var mı birisi Önder Özen'in yerine gelip bütün bu bahsettiğim kötü şartlara rağmen sihirli değnekle dokunmuş gibi bütün sorunları halledebilecek birisi? Varsa söyle üzülmeyelim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bence Önder Özen oldukça başarılıydı.

Kerim Frei, Tolga Zengin, Gökhan Töre, Pedro Franco, Cenk Tosun gibi isimler tamamen onun vizyonunda şekillendi. En çok eleştirildiği konu ise Dany transferi oldu. Siz adamın eline bütçe verdiniz mi ki adam daha iyisini bulsun getirsin? Demirören dönemindeki bütçeler Özen'in elinde olsaydı daha iyisini de yapardı.

Futboldan anlayan bir adam. Gerçekten futbolu konuşmakla, yönetmekle anlamak arasında çok fark var. Maalesef büyük kulüplerin yöneticileri ego tatmini çok yüksek insanlar. Her şeyin en iyisini biz biliriz kafasındalar.

Yönetimlerle Takım arasında mutlaka bir koordinatör olmak zorunda. Beşiktaş için büyük bir kazanç büyük bir kayıp oldu. Keşke Fenerbahçe de böyle bir yapılanmaya gitse diyecem ama takımı neredeyse Aziz Başkan yönetecek, nasıl olur da futbol konusunda başkasına söz hakkı verebilir ki? : ))
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir mucize olsa da Altınsay katılsa yönetime ne olurdu sanki.
    FM Gazetesi

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Önder Özen'i herkes başarılı buluyor ama bence göründüğü kadar başarılı değil. Şimdi öncelikle Tolga transferi bir kere Ahmet Nur Çebi'ye ait. Oyuncuyu ve kulübü o ikna etmiş. Daha sonra Eneramo transferi. 1.2 M € verildi bu adama ve hiç birşey yapmadı. Biliç bu transferi istedi dendi ama Önder Özen senelerdir bu ligde o bilmiyorda Biliç mi izleyio yapıyor bu transferi. Bu mali sıkıntı içinde 1.2 M € büyük kayıp. Daha sonra Atiba alınıyor 1 M €'ya. Önder Özen bu transferden şüphe duyduğunu bizzat televizyonda açıklıyor ama Atiba en iyi transferlerden biri oluyor. Ömer Şişmanoğlu 850.000 €'ya geliyor, 4 yıllık sözleşme imzalıyor.3.4 milyon Euro’luk bir yatırım. Bu bizzat Özen'in isteği. Peki, gerek var mı? Sonra bence en büyük fiyasko, Hilbert gönderiliyor, yerine Özen tarafından Serdar Kurtuluş getiriliyor. Yine senelik 850 bin Euro’dan 3 yıllık 2.550 milyonluk yatırım! Serdar o kadar yavaş bir oyuncu ki, bu seviyede olmadığını 2. kez kanıtladı. Bu iki isme toplam 6 milyon Euro’luk yatırım gerekli miydi? Serdar bence Eneramo'yla birlikte sezonun en kötü transferi oldu. Sonra hücumda fark yaratacak bir oyuncuyu bütün Ocak ayında arayıp sonunda 700 bin Euro’ya defansif özellikleri ön plana çıkan Jones’u getirmek de hiçbir yaraya merhem olmadı. Hele 600 binlik Dany transferi.

Mesela iyi transfer Pedro Franco senelerdir kulüp için çalışan, kulübün profesyonel scout departmanının bulduğu bir oyuncu. 600 bin Euro’ya oynuyor ve sezonun 2. yarısında şans bulduğundan beri oldukça iyi bir görüntü sergiledi. Yaşı da henüz 23! Önder Özen bütün bir yıl boyunca gönüllü scout dedi ama yapılan tek gelecek vaat eden transfer kulübün scoutları sayesinde bulundu.

Ama tabi daha iyisi gelebilir mi derseniz zor. Gelse bile bu yönetimle hiç bir şey yapamaz. Öncelikle Fikret Orman ve yönetiminin gitmesi lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Önder Özen'i herkes başarılı buluyor ama bence göründüğü kadar başarılı değil. Şimdi öncelikle Tolga transferi bir kere Ahmet Nur Çebi'ye ait. Oyuncuyu ve kulübü o ikna etmiş. Daha sonra Eneramo transferi. 1.2 M € verildi bu adama ve hiç birşey yapmadı. Biliç bu transferi istedi dendi ama Önder Özen senelerdir bu ligde o bilmiyorda Biliç mi izleyio yapıyor bu transferi. Bu mali sıkıntı içinde 1.2 M € büyük kayıp. Daha sonra Atiba alınıyor 1 M €'ya. Önder Özen bu transferden şüphe duyduğunu bizzat televizyonda açıklıyor ama Atiba en iyi transferlerden biri oluyor. Ömer Şişmanoğlu 850.000 €'ya geliyor, 4 yıllık sözleşme imzalıyor.3.4 milyon Euro’luk bir yatırım. Bu bizzat Özen'in isteği. Peki, gerek var mı? Sonra bence en büyük fiyasko, Hilbert gönderiliyor, yerine Özen tarafından Serdar Kurtuluş getiriliyor. Yine senelik 850 bin Euro’dan 3 yıllık 2.550 milyonluk yatırım! Serdar o kadar yavaş bir oyuncu ki, bu seviyede olmadığını 2. kez kanıtladı. Bu iki isme toplam 6 milyon Euro’luk yatırım gerekli miydi? Serdar bence Eneramo'yla birlikte sezonun en kötü transferi oldu. Sonra hücumda fark yaratacak bir oyuncuyu bütün Ocak ayında arayıp sonunda 700 bin Euro’ya defansif özellikleri ön plana çıkan Jones’u getirmek de hiçbir yaraya merhem olmadı. Hele 600 binlik Dany transferi.

Mesela iyi transfer Pedro Franco senelerdir kulüp için çalışan, kulübün profesyonel scout departmanının bulduğu bir oyuncu. 600 bin Euro’ya oynuyor ve sezonun 2. yarısında şans bulduğundan beri oldukça iyi bir görüntü sergiledi. Yaşı da henüz 23! Önder Özen bütün bir yıl boyunca gönüllü scout dedi ama yapılan tek gelecek vaat eden transfer kulübün scoutları sayesinde bulundu.

Ama tabi daha iyisi gelebilir mi derseniz zor. Gelse bile bu yönetimle hiç bir şey yapamaz. Öncelikle Fikret Orman ve yönetiminin gitmesi lazım.
    yoneticilikle sportif direktorluk gorevini corba yapmissin, kusura bakma. basari kriterlerin bana hic uygun gelmedi. cizdigi cerceve ve olusturdugu vizyon ile onder ozen ve olusturulmak istenen yapi turkiyeye ornek olacak bir calismaydi. her zamanki gibi cok bilmis yoneticilerimizin sacmasapan adimlariyla bu cati da cokmus oldu.

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Kim yazdıysa elleri dert görmesin. İbrahim Altınsay olayının iç yüzünü anlatıyor okuyun üşnmeyin

https://eksisozluk.com/entry/44223141
    yasananlar su yazida zaten cok acik ortaya konulmus. uzerine konusulacak sey kalmamis.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sinan Yılmaz'ın yazısını okuduktan sonra böyle düşünmeye başladın sanırım.Yazdıkların oradan alıntı yanlış hatırlamıyorsam.Orada bazı yanlış bilgiler var ama onları düzeltmeye gerek yok bence.Çünkü olayları dar açıdan değerlendiriyor bir çok kişi.Ben sana diyorumki yönetim sürekli burnunu sokuyor her işe.Bu şartlar altında nasıl Önder Özen başarısız oldu diye değerlendirmede bulunabiliriz ki? Hem de sadece yapılan transferler üzerinden.Bu adam sadece transfer yapmak için o görevde değildi ki sadece transferler üzerinden başarılı oldu başarısız oldu diye değerlendirmede bulunalım.Bu adam ilk başta göreve getirilirken denildiği gibi futbolun patronu olsaydı,hadi bir nebze yine anlarım salt yapılan transfer üzerinden eleştirilmesini.Yazdığın yazıda diyor ya neden Eneramo,Danny alındı vs.Ben de diyorumki arkadaş bu adam futbolla alakalı kararları alan adam değildiki bunlardan dolayı bu adamı eleştirelim.Daha bugün başkan Toraman gibi yıllardır bu kulübe yararından çok zararı dokunanan adamın takıma dönmesi gerektiğiyle ilgili fikir beyan ediyor medyaya.Daha neyin tartışmasını yapıyoruz ki biz?

Beşiktaş'lı değilsin,o yüzden pek ilgini çekmeyebilir bu yazı ama Sinan Yılmaz'ın yazdığı siteden bir arkadaşın Önder Özen ile ilgili bir yazısını paylaşmıştım geçenlerde burada.Bir göz atabilirsin istersen.Belki sana olayları dar açıdan değerlendirmemek gerektiğiyle alakalı biraz fikir verir.

http://t.co/KFM9BJD0yD
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri