Sayfa 209 / 896 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon
6,241 ile 6,270 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    İnşallah doğru değildir Mutu haberleri...
    İnşallah değildir. Ama olursa da inşallah geçmişteki hatalarından ders almış bir şekilde gelir ve burada da tekrarlamaz.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Mutu'nun cezasının İtalya sınırlarında olduğu söyleniyor. Mutu'nun futboluna asla lafım yok. Kaliteli bir oyuncudur fakat bilindiği gibi özel hayatında birçok çalkantı yaşadı. Dış basında bu transfer için 5 m € gözden çıkardığımız yazılıyor. Mutu kumardır ama oynanmaya değer bir kumar gibi gözüküyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sheriff Misafir

Mutu'nun Güiza'dan daha yararlı olacağı kesin ama patlamaya hazır bir bombadır tabi. Umarım doğru değildir. Daha düzgün isimler bekliyoruz yönetimden..

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Keşke daha düzgün oyuncularla ilgilense yönetim. Ancak bu transfere yönelik iyimser umutlarım da yok değil. Pierre gelirken de sorunlu bir oyuncu transfer ediliyor diye karşı çıkanlar olmuştu. Ancak Fenerbahçe günlerinde herhangi bir sorun görmedik ve Pierre Fenerbahçe'nin efsaneleri arasına girdi çoğu gönülde. Eğer Mutu transferi gerçekleşirse umarım Mutu da Pierre etkisi yaratır.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Mutu'nun futbolculuğuna lafım yok gelip futbolunu oynarsa çok katkı yapar takıma.Tabi bu transfer kumardır çok büyük katkıda sağlayabilir , başına belada olabilir.Ama denemeye değer bence.

Ayrıca Mutu'nun son kullandığı madde doping maddesi değilmiş.Zayıflamaya yarayan iştah azaltıcı bir ilaç olduğu söyleniyor.Ancak bu ilaç kalbe zarar verebileceği için Avrupa'da yasaklanmış.Bu yüzden Mutu ceza almış İtalya Federasyonu tarafından.
    Mutu'nun cezası İtalya Federasyonu tarafından verilmiş yani İtalya'da bir takımda olduğu sürece ceza geçerli olacak fakat başka bir takıma ( İtalya Ligi dışında ) transfer olursa cezası geçersiz olacak.Benim bildiğim ama yanlışta olabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by kanaryam1907 View Post
    Mutu'nun futbolculuğuna lafım yok gelip futbolunu oynarsa çok katkı yapar takıma.Tabi bu transfer kumardır çok büyük katkıda sağlayabilir , başına belada olabilir.Ama denemeye değer bence.

Ayrıca Mutu'nun son kullandığı madde doping maddesi değilmiş.Zayıflamaya yarayan iştah azaltıcı bir ilaç olduğu söyleniyor.Ancak bu ilaç kalbe zarar verebileceği için Avrupa'da yasaklanmış.Bu yüzden Mutu ceza almış İtalya Federasyonu tarafından.
    Mutu'nun cezası İtalya Federasyonu tarafından verilmiş yani İtalya'da bir takımda olduğu sürece ceza geçerli olacak fakat başka bir takıma ( İtalya Ligi dışında ) transfer olursa cezası geçersiz olacak.Benim bildiğim ama yanlışta olabilir.
    dogru.. ceza italya federasyonu tarafindan verildi..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

aynen yukarıda mert'in yazdığı gibi bir durum var. bence bu transfer gerçekleşti. çünkü antu'da bunları kesin bir dille yazan kişi admin ve 37 yaşında. neden yalan söyleyip taraftarı karşısına alsın?

doğruluk payı olduğuna inanıyorum en azından.
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mutu alınırsa bir yandan çok iyi furbolcu diğer yandan Jo gibi olabilir.Büyük kumar oynar yönetim alırsa mutuyu.Bugün fanatikdede çıkmış haber

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Jo gibi felan olmaz, kıyasladığımız futbolculara dikkat edelim lütfen

Adrian Mutu diyoruz, bir zamanlar Parma'da,Chelsea'da,Juve,Fio'da döktürmüş bir forvet, burada Mutu'yu izleyenlerin yarısı mutlaka parmağını ıssırmıştır. ))

Muhteşem bir transfer.

Hatta ben inanıyorum ki bu 17m€'luk cezasıda ödenecek ve vicdan meselesi haline getirilecek. Çok çok üst düzey performans alabiliriz Mutu'dan,bakarsınız efsane bile olur.

Cok iyi olur.Mutu herzaman istedigim bir isimdi ve Turkiye'de dokturur bence..Umarim aliriz..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence Mutuyu almamalıyız umarım yalan bir haberdir..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Cezası falan hikaye.. alabiliyolarsa alsınlar..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mutu gelirse bir GS'li olarak çok sevinirim ama umarım Fenere zarar gelmez bu transferden...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın Quaresma trasnferiyle paralel aslında.. Yani ikisi de gerçekleşirse ve dikiş tutturursa efsane olurlar ama gerçekleşir ve kendi bildiklerini okurlarsa fiyasko olurlar ..

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Cezası 3 ay sonra bitiyor
    Fenerbahçe ile yapılan görüşmelerden olumlu sonuç alındığı ve Sarı-Lacivertliler’in Fiorentina’ya bonservis parası olarak 5 milyon 800 bin, Mutu’ya ise senelik 3.5 milyon Euro ödemeyi kabul ettiği öğrenildi. Cezası açıklanmadan önce 6 ay sahalardan uzak kalan Rumen yıldız, 3 ay sonra sahalara dönüyor. Fiorentinalı taraftarlar ise onun kulüpten ayrılmasına sıcak bakmıyor, kalması yönünde yönetime yoğun baskı yapıyor.
    Fanatikte böyle yazıyo.

Benim kendi düşüncem eğer tak forvet oynayacaksa fener ki yıllardır aynı sistemle oynuyo çok verimli bi transfer olacağına inanıyorum bence çok kaliteli bi topçu dribling özelliği olan ve iyi şut atan bi forvet alınabiliyosa bence alınsın.Ama kokain olayları ve mafya olayları çok oldu zamanında orası tam bi muamma.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Ülkemizdeki karaborsa gibi olan oyuncu piyasasını bir kez daha görüyoruz. Eğer doğru ise; Mutu için 6 milyon Euro bonservis deniyor. İsmail Köybaşı daha pahalı

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Ülkemizdeki karaborsa gibi olan oyuncu piyasasını bir kez daha görüyoruz. Eğer doğru ise; Mutu için 6 milyon Euro bonservis deniyor. İsmail Köybaşı daha pahalı
    Gerçektende düşündürücü bi durum

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by di canio View Post
    İspanya Brezilya Arjantin gibi bir ülke değiliz zor topçu yetiştiriyoruz.Bununda bedeli var.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by HooijDonk07 View Post
    İspanya Brezilya Arjantin gibi bir ülke değiliz zor topçu yetiştiriyoruz.Bununda bedeli var.
    Ne kadar zor yetiştirirsen yetiştir; birisi İsmail Köybaşı, diğeri Mutu.

Düzenleme: Mehmet Topuz'dan bahsetmek bile istemiyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

aslinda anadolu kulüplerinden futbolcu almayacaksin alt yapidan cikaracaksin.. ama nerde bu zamana kadar alt yapidan a takima cikan bütün futbolcular takimdan gönderildi volkan babacan haric

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Alt komşum Necati´nin bir akrabası.Bilenler bilir Necati izmir/narlıdere´lidir.Dün akşam denk geldik‚necati seneye Fenerbahçe´de dedi.Nasıl dedim‚Necati annesiyle görüşmüş telefonda ve Fenerbahçe ile anlaştığını söylemiş.İyimi kötümü bilemem ama hayırlı olsun.

Bilginiz olsun‚Necati çok koyu bir Fenerbahçe taraftarı ...
    eğer doğruysa semih gidiyor.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Arkadaş herkes de Koyu Fb taraftarı çıkıyo sonunda iyi mi

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Arkadaş herkes de Koyu Fb taraftarı çıkıyo sonunda iyi mi
    Birgün Herkes Fenerbahçe'li Olacak Diye Boşuna Demiyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Roemen Pro Sport gazetesi veya sitesinden:

Fenerbahce‚ Fiorentina ile Mutunun bonservisi icin anlasti.
    Fenerbahce Mutu icin 5‚8 milyon euro teklif etti ve Fiorentina bu teklifi kabul etti‚ Mutuya ise seneligine 3‚5 milyon euro teklif etti.
    Fakat Mutu Turkiye liginde oynamak istemiyor.
    mutu haberlerine devam
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Kim gider, kim kalır bilemem... Ama aylar önce yazdım, şimdi de yazıyorum: Gökhan Gönül, Lugano ve Emre Belezoğlu dışında herkesin ama herkesin alternatifi araştırılmalı; illa değişsin demiyorum ama daha iyileri bulunursa mutlaka transfer edilmeli... Elbette kadro baştan sona değişmez, onu demek istemiyorum ama alternatifler bu üç isim dışında herkes için araştırılmalı... Kaleci Volkan'ı rekabete davet edecek bir yedek mesela... Kimse şu güllük gülistanlık havaya aldanmasın... Bu sezon şampiyonluk gelse bile bu kadroda devrim çapında yenilikler şart...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Kim gider, kim kalır bilemem... Ama aylar önce yazdım, şimdi de yazıyorum: Gökhan Gönül, Lugano ve Emre Belezoğlu dışında herkesin ama herkesin alternatifi araştırılmalı; illa değişsin demiyorum ama daha iyileri bulunursa mutlaka transfer edilmeli... Elbette kadro baştan sona değişmez, onu demek istemiyorum ama alternatifler bu üç isim dışında herkes için araştırılmalı... Kaleci Volkan'ı rekabete davet edecek bir yedek mesela... Kimse şu güllük gülistanlık havaya aldanmasın... Bu sezon şampiyonluk gelse bile bu kadroda devrim çapında yenilikler şart...
    İmzamı atarım abim.

Tamam sezona müthiş başladık, tamam sezon sonuna doğru yine müthiş bi seri yakaldık ve bu sayede lideriz. Ancaaak aradaki o rezalet dönemin faturasını kadrodaki oyunculardan bazılar ödemeli. Hatta şampiyon olsak dahi teknik kadronun değişmesinden yanayım.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    mutu haberlerine devam
    bu haberi okuyunca bütün ümitlerimi yitirdim carlos'a 4,5 veriyorlardi mutu'ya 5 versinler getirsinler su adami yeterki.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Necati'de mi Fenerbahçe'li ?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Son günlerde adı Fenerbahçe ile anılan Adrian Mutu'nun menajeri, sarı-laciverli kulüpten teklif almadıklarını açıkladı.

Son günlerde sık sık Ajax ve Fenerbahçe'nin peşinde olduğu iddia edilen Fiorentina'nın Rumen yıldızı Adrian Mutu'nun menajeri Giovanni Becali, sarı-lacivertli kulüpten teklif almadıklarını söyledi.

imscouting.com'a konuşan Becali, "Fenerbahçe'nin Mutu için hiçbir girişimde bulunmadığını söyleyebilirim. Türk medyası her gün Fenerbahçe'nin farklı bir futbolcuyla anlaştığını yazıyor" dedi.

Yasadışı madde kullandığı gerekçesiyle ekim ayından beri cezalı olan Mutu'nun değerinin düşeceğini de söyleyen Becali, "Fiorentina, Mutu için ne kadar ister bilmiyorum ama ocak ayından beri oynamadığı göz önüne alınırsa, düşük bir ücrete takımdan ayrılabileceğini söyeyebilirim" diye konuştu.

2004 yılında kokain kullandığı gerekçesiyle Chelsea'den kovulan Adrian Mutu, daha sonra Fiorentina'ya transfer olmadan önce Juventus forması giymişti

İnternetspor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'da oynarken taraftarlarla yapılan soru-cevap şeklindeki diyaloglarda, -Fenerbahçe'li değilim,oraya gitmeyi hiç düşünmedim zaten 2010'a kadar sözleşmem var bunun aksi olsaydı burada olmazdım- demişti.

Fakat şimdiki durumu nedir bilemiyorum.

Mesaj Yetkileri